Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry
Gratuluję siusiaków, zakupów i milusich zwierzaczków
wczoraj cały dzień i już dziś od rana mała skacze tak, że naprawdę zaczynam się martwić. Brzuch mój faluje jakby był do prądu podłączony. Dobrze że mamy dziś szkołę rodzenia to położną wypytam....
A wczoraj podczas wieczornej toalety pozbyłam się tych 10% niepewności czy aby na pewno tam Kinia w środku mieszka czy synuś moze Tak stanęłam sobie przez lustrem i patrzę - jakoś inaczej wyglądam - sobie myślę... Kogoś mi ta twarz przypomina... Tak patrzę i patrzę i olśnienia doznałam. FIONA!!!! Normalnie Fiona ze Shreka tyle że nie zielona. Nos jak kartofel, okrągła pyzata buzia i nawet oczy takie jakieś mniejsze. Fiona! Męża wołam i każe patrzeć. Normalnie mi rację przyznał
Takie rysy zawsze obserwowałam u mam dziewczynek horrrey!
Tylko jeszcze waga nie ta....Lili83, Nenaaa, LaRa, Malenq, CzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
witam sie po nieprzespanej nocy. migrena mnie dopadla! nigd w zyciu ich nie mialam. to specjalnosc mojego meza poranke tez okropny, bo resztki bolu glowy plus standardowo mdlosci i naciaganie
Lilii gratuluje synka i super ze wszystko ok
Imie Leo, z wiadomych powodow bardzo mi sie podoba. Henry rowneiz
ja dla synka mialam kilka imion, kotre mi sie b.podobaly...a dla dziewczynki nic co mi sie podoba w 100% (z imion ktore i w Norwegii i w PL brzmia normlanie). poki co zawezylismy nasza liste do: Anna, Greta, Weronika i ewentulanie Mia.
Kroko, hehehe stan licznika (waga-kg) nie bedzie Ci takie straszne czy zaskakujace przy kolejnych ciazach
Helenqu, super wozek. kola tez uwazam, ze w super stanie (przynajmniej w porownaniu do naszego wozka po jasku - musielismy wymienic wszystkie kola gdy L sie urodzil, ale my baaaardzo eksploatowalismy wozek, wiec porzadny wozek to u nas wazna sprawa).
spijam kawe i musze sie zabarac za zrobienie ciasta i powierzchownego odgruzowania domku, bo o 17 gosci mamyLili83, Nenaaa, helenkq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:mnie to przeraża hehehe.
W końcu się doczekałam.....hehehe wszystkie moje wpisy o rosnącej wadze nie miały na celu narzekać, ale O PRZERAŻENIE chodziło...heheh
KROKO rośnijcie zatem zdrowo i oby do przodu:)
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lilli moj brzuch za to jak na 9 miesiacy wyglada. krztalt ma ladny, bo szpiczasty...ale wieli. dzis nawet starszak mi pow.: teraz to masz mamus duzy brzuszek
a wiecie co....snilo mi sie, ze nasza corcia okazala sie chlopcem....wyrosl jej siusiak na kolejnym usg, hehehe we snie zaczela sie akcja porodowa i bylam ciekawa co tam wypchne, ale syn mnie obudzil i nie zobaczylam kto sie urodzilKrokodylica lubi tę wiadomość
-
normalnie szalejecie tutaj..
u nas też nadal bez imienia.. wkurza mnie to już.. zakupiłam elementy potrzebne do wyszycia literek i tyle..czekają, bo nie wiem co szyć
dla dziewczynki od zawsze mieliśmy imiona..a dla chłopca pustka.. jakieś tam się przebijają, ale nie ma efektu wow..
Beszka - Mia, Weronika i Ania podobają mi się, u nas miała być Karolinka albo Izabela, no ale nie będzie..
Malenq no to niefajnie z tą hemoglobiną
Kroko i słusznie, do lekarza marsz!
Mnie też się dziś śniło wiele rzeczy..min. wynik testu Anuśki - taki jak powiedziała..ale myślałam, że będzie na przekór..
ide poprasować, dwie pralki czekaja ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 10:23
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenqa właśnie spojrzalam na Twój suwaczek.... Wow! Juz niedługo będziesz miała malutka przy sobie! Superrr!
Jak będziesz rodziła to my chyba tutaj jakies dyzury ustalimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 10:24
Malenq, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq chetnie przyjme;)bo wkurza mnie jak wszyscy mi mówią a gdzie ty masz brzuch buuuu po czym ale ci się w udach i pupie przytyło grrrrrrrr, przecież ja to wiem i widze i czuje czy muszą mi wszyscy to powtarzać!!!!!!!!
Malenq lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyCzaryMary dyżur z OVu będzie miał mój małż na pewno heheheheeh
ech do stycznia trochę czasu....ale już bliżej niż dalej.....
a tak niedawno II kreski zobaczyłam...wydaje mi się jakby to było wczoraj....
LaRa mnie tak do przodu "wywaliło" jakieś 3 tyg. temu dopiero, więc spokojnie, już masz 20za sobą jeszcze 2-3 i zobaczysz jak Ci wyskoczy bimbołekWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 10:33
LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytylko syndromu "wicia gniazda" nie mam
kupuję i kompeltuję rzeczy, bo tak trzeba, torbę kupiłam, więc trzeba zacząć ją zapełniać, coby w grudniu nie "obudzić się z ręką w ...."....... ale jakoś nie czuję...
u mnie chyba włącza się SYNDROM PRZERAŻENIA .... heheheheh
Jejku dziewczyny CO Z WAMI....ja już też chcę JAKOŚ nazywać Wasze dzieciaczki:)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Wchodze rano na forum a 18nastki na samym szczycie .
Co do sprzatania to ogarnelam wczoraj spyialnie i mieszkanie z elementow do niego nei pasujacych typu: dwa krany na komodzie, zaglowki do auta, farby do scian, moj steper z ktorego nei korzystam, olej do auta...itd.
Poszlo to do piwnicy. Wczoraj maz nic nie powiedzial, tyle tylko ze wie ze pewnie w piwnicy sa (ale by wczoraj padniety bardzo).
Dzisiaj za to powiedzial ze bardzo sie cieszy ze tak fajnie posprzatalam. Hmmmm z dwojga zlego (mog sie wkurzyc gdzei te rzeczy;) to dobra rekacja ale z drugiej strony mogl kurde sam tez sie za to zabrac. No ale nic, niech bedzie i tak. Ale powiedzial, ze boi sie isc do piwnice (spoko, ulozylam w miare te rzeczy tam gdzie byc powinny). Zapowiedzialam juz ze sypialnia nie bedzie wiecej skladownia!
Pytal sie jeszcze ile wczesniej z pracy wyszlam zeby to ogarnac....
Hahaha, godzine mi to zajelo tylko. W sumei to moglam naklamac ze urobilam sie po pachy i zasuwalam 3h
LaRa wrote:kurcze Wy juz macie wszystko
a ja jestem głeboko w czarnej doopie, ale zakupkować planuje na przełom stycznia/lutego...
chyba zdąze
Ja tak samo. Mam tylko dwie butelki, dwa smoczki i jakas zabawke, dostalam w prezencie ;P. Ja nei umiem przez neta zamawiac , tzn na allegro, ebuy itp. Ciemna masa jestem ;P -
kotka, ja mam na razie malusienkie spioszki i komplecik na 6 msc kupiłam
stwierdziłam ze to jednak jeszcze troszke czasu, pozatym szwagierka ma dla mnie worek ciuszków dla maleństwa
przeraza mnie to, ze wiecie co kupowac z rzeczy kosmetycznych, bo w tym to zielona jestem na maxa
wgl to jakis stres mnie dopadł z mysla czy podołam wychowaniu dzieciaczka -
A jeszez imie.
Bedzie August
Zartuje, to takei wstepne imie ;P. Bo August Mocny byl krolem Polski i ksieciem saksoni gdzie mieszkamy
A tak to podoba mi sie Bruno, Tymon, Sylwester. Mysle tez o TOmku (Thomas tutaj). Rowniez Henryk ale po niemiecku to Heinrich wiec nei ma mowy
U nas teraz pauje moda na nadawanie dzieciom dziwnych imion, bardzo orginalnych. Ja nie chce zeby moje dziecko nazywalo sie jak co drugie ale tez bez przesady. Kolezanka chce dac Carlo, inni nazwali Linus, w planie ktos ma Junis. -
LaRa wrote:kotka, ja mam na razie malusienkie spioszki i komplecik na 6 msc kupiłam
stwierdziłam ze to jednak jeszcze troszke czasu, pozatym szwagierka ma dla mnie worek ciuszków dla maleństwa
przeraza mnie to, ze wiecie co kupowac z rzeczy kosmetycznych, bo w tym to zielona jestem na maxa
wgl to jakis stres mnie dopadł z mysla czy podołam wychowaniu dzieciaczka
My tez kupe rzeczy od znajomych dostaniemy ktorzy maja dwoch chlopaczkow i moze tez od szwagra. Ale mam nadzieje ze mi to na swieta przywioza bo chce wiedziec co musze jeszcze dokupic, czy na przyklad to beda same ubranka czy dadza nam tez wanienke, przewijak itd?