Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenka, wkładki są na liście i w poście mym, czytałam opinie i wychodzi, że Lansinoh "najlepsze". Majteczki też są na liście, wielorazowe, razem 4 sztuki.
Bella zamieniam na Canpol w takim razie Żel intymny zaraz sobie dobiorę i te maści oblukam! Dziękuję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:53
-
Nena lista wypasiona, mi jeszcze trochę rzeczy brakuje.
Dziś dzwoniłam do kuzynki, sprezentuję jej córce moją toaletkę bo jej się bardzo podobała, szkoda mi tej toaletki jak cholera ale trzeba zrobić miejsce na łóżeczko a u nas w sypialni ciaśniutko, więc bez toaletki się obejdę a łóżeczko damy w to miejsce.
Mój dzieć się dziś ujawnia.
Od jakiejś godziny daje znaki życia, łaskocze mnie od środka, smyra, a i kuksańca czasem załaduje. Normalnie pierwszy raz się tak ujawnia i to od razu tak aktywnie.Malenq, CzaryMary, Nenaaa, konwalianka, LaRa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyidealne połączenie dwóch czynnych substancji climbazolu i chlorheksydyny a to skutecznie działa na rozwoj "niechcianych" mikrobiologizmów, a po SN do gojenia najlepszy..podobno - znajome polecały to kupiłam w aptece
Nenaa to kup sobie PAKĘ jendorazowych siatkowanych....
ja do pielęgnacji brodawek mam z firmy FLOS-LEK for mum, hipoalergicznyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:56
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:tak czytam ta liste, i wogole nie wiem o co chodzi
mam nadzieje, ze i mi pomozecie przy kompletowaniu kosmetyków za jakis czasMalenq, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kroko jak fajnie:)
LaRa miesiąc po porodzie napiszę Ci co się przydało heheheh oki?
Nenaa jeszcze coś na ciemieniuchę np. spray i bym zainwestowała w mały termofor na wzdęcia (u mojej sis się sprawdził) żeby od razu nie dawać tych specyfików...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 13:03
Krokodylica, Nenaaa, LaRa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHA !!!!!!! z listy Neny nie mam:
OILATUM Baby, emulsja do kąpieli, 500ml - bo ja wzięłam do kąpieli z Rossmana
Bepanthen Baby maść ochronna, 30g - zamówion
LINOMAG BOBO Krem A+E, 50ml - zamówiony
AbakusBaby, termometr elektroniczny, model DT-111G - sama nie wiem jaki kupić????
Maść majerankowa, 10g, na katarek - zamówiona
Paracetamol Hasco, zawiesina doustna, dla dzieci i niemowląt od urodzenia, 120mg/5ml, 150g, na gorączkę - a to dopiero po pogadance z położną...
Espumisan i niemiecki Sab Simplex na kolki - a to w ostateczności...
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie a propos termoforow u mnie w aptece jest bardzo fajny patent. Sprzedają takie miski pluszowe które maja w sobie zioła udrazniajace nosek. Takiego miska wkłada się na trochę do mikrofali i można go używać wlasni jako ciepłego termoforu jak i bezpiecznej alternatywy na zatkany nosek
Malenq, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi muszę się pochwalić, że dziś przyszedł nawilżacz powietrza (od grzejników mam strasznie sucho w domku- czego się nie dotknę to "prądem strzelam" hehehe)
http://www.eldom.eu/produkt/nawilzacz-nu6-eldom
jeszcze tylko wodę destylowaną muszę zakupić i ruszamy z nawilżeniem:)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Właśnie a propos termoforow u mnie w aptece jest bardzo fajny patent. Sprzedają takie miski pluszowe które maja w sobie zioła udrazniajace nosek. Takiego miska wkłada się na trochę do mikrofali i można go używać wlasni jako ciepłego termoforu jak i bezpiecznej alternatywy na zatkany nosek
a możesz jakiegoś linka??? jak to wygląda??
-
nick nieaktualnyWiem Nenuś, ja też pewnie te leki będę mieć hehehe, bo LUBIĘ być spokojna:)
ja lepiej się czuję jak jest wilgotno, jak byłam u sis we Włoszech (ona też nad morzem) to fantastycznie mi było, a jaki nosek drożny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 13:15
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://www.aspen.net.pl/BEDDYBEARTERMOFORY
Ojjj tam jest lawenda czyli tylko działanie uspokajające, cos mi się pokrecilo. Ale tak czy siak ja sobie to zakupie. Wstawie cieplusiego misia do lozeczka i mały ,oze będzie spokojniejszy
Tu lepszy opis
http://aptekaslonik.pl/prod_info.php?c=566&products_id=6089&n=termofor-beddy-bear-do-mikrofali-inhalacyjny-dla-dzieci-niemowlat-kaczka.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 13:21
Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
u nas sprawdził się TYLKO sab simplex i delikol (lipaza?)- czy jakoś tak, środek ułatwiający trawienie laktozy.. mój Tymek niestety wypił z 20 buteleczek Sabu i z 6 lipazy.. mocno się namęczyliśmy.. wiec u mnie to tez kupuję od razu.. do przemywania oczu, pępuszka polecam niejałowe gaziki 100szt, nie są takie drogie a dobre, no i sól fizjologiczną do przemywania oczu, po rumianku Tymek miał opuchnięte oczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:52