Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow, summi, jestem pod ogromnym wrażeniem, no no, masz w czym wybierać

U nas pobudka o 6:30, za oknem pada
Zapomniałam sie przywitać : dzien dobry
i miłego dnia!
Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień bry...
Tylko moje lalki w dziecinstwie miały podobna ilość butów hehehehe
Summi przyznaj się kim jesteś i w jakiej tv występujesz?
Pada, mąż pojechał do Wawy do mojego brata, bi lekarka kazała komuś z rodziny przyjechać bo tętniak w głowie nie wygląda dobrze....ech i w wieku 40lat mój brat zakończył "karierę"..... Jakież to było do przewidzenia.....dlaczego są ludzie co nie potrafią zapanować nad swoim popędem do alkoholu? Ech....święta w tym roku nie istnieją....mimo że 2015 to rok urodzin Kosi, to jest to rok pechowy....
-
Malenq, wspolczucia z powodu brata... Mysle, ze wieke z nas ma niestety w rodzinie kilka zywych przykladow na to jak alkohol niszczy zycie;( ja w kazdym razie mam i wiem co to oznacza.
Ja nadal z mauzem nie gadam (gadam sluzbowo), dIs jade z mala do endo i dodatkowa wizyte u gina, bo czuje sie coraz gorzej;( -
Malenqa współczuję... temat mi bardzo bliski...moj tata.
Witajcie my wlasnie wstalismy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:05
-
Witam sie niewyspana ale o dziwo w donbrym humorze:)Leo urzadzil sobie imprezke od 2 do 3 30:/srednio mi sie podobalo:/
Summerka kurcze no a bylo dobrze:/daj znac co lekarz powiedzial!
Kolecja butow imponujaca:)
Malenq:(
U nas pogoda do d...,juz od 4 dni pada,wieje.....
Maniek nic nie chce gadac ale u mnie w ciazy takie zalewania byly;)
MANIEK, Summerka lubią tę wiadomość

*******Gang18+*******B -
Hej dziewczyny, jak ciężko wstać z łóżka gdy ns dworze tak zimno i ciemno...
Ale mam dobre wiesciwczoraj znalazlam super cenę lotu do polski na święta i nie będę musiała tluc się samochodem 9 godzin jeeeest, jestem przeszczesliwa
Podróż wyniesie mnie taniej niż autem a do tego połowę krócej i bardzoej komfortowo i bezstresowo
Butki fajne ale ja jednak preferuję pantofle i szpilki.
Sumerka cudowna kolekcja, ja też kocham buty i marzy mi się taka szafa dla moich skarbów
zgredka, Malenq, Summerka, Izoleccc, Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość
-
Jak to zakończył karierę??
Ja jeszcze w domu, a już powinnam mała do żłobka dawno odwieźć, ale po co się spieszyć jak i tak w robocie wszystko zrobię
Dziś w tramwaju zaczynam książkę Larssona te pierwszą z serii, co to dziewczyna z ratuszem na jej podstawie (chyba na jej)
Summi: jak mam VW no to rzeczywiście lubisz wydać na buty
Ja kiedyś miałam masę szpilek każdego koloru, ale w sumie rzadko w nim chodziła (nadal są gdzieś poupychane) ale teraz jakoś totalnie żal mi kasy, w tamtym roku zi!e przechodziła w jednej parze żadnych nowych nie kupiłam i uznalam to za swój sukces (każdy ma swoje)
Teraz jakoś bardziej kręci mnie biżuteria, zostaje na lata np takie dwa pierścionki od rodziców za studia i aplikacje mam i nosze codziennie, a kiedy niewyobrażalne było dla mnie noszenie pierścionki (moja mama nosi po kilka)
Najlepsze jak mój ostatnio stoi pod yesi mi pokazuje jaki mógłby mi się spodobał jako zaręczynowy, a ja mu pokazuje palec i mowie człowieku ją go nosze prawie codziennie a Ty nie zauważyłes?? Faceci to jednak nie zwracają uwagi na szczegóły.
Zmiatam i wszystkim mamom dzieciom a i mężom (a co) wszystkiego dobrego w dniu dzisiejszymWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 07:59
LaRa, Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq, współczuje, tez mam taka czarna owce w rodzinie. Tego sie juz nie da wyleczyć, alkoholikiem jest sie juz do końca
rozmowy, próby ratowania, szantaż, wiezienie, ciężka choroba od dzieciństwa- nic! Nic nie pomaga. Doszły do tego kradzieże i to we własnej rodzinie, wiec nikt juz z nim kontaktów utrzymywać nie chce żadnych. Tylko tych dzieci szkoda ;( współczuje....
-
Bry, nocka spoko bez objawów poszczepiennych.
Ciąża ... Nieeee, raz tam kiedys sie sekdilismy bez zabezpieczenia ale to było strasznie dawno i pisałam wam o tym a teraz 3 tyg byłam u rodziców... Musiałabym być wiatropylna bo po tym jednym razie to juz dawno by mi sie cos objawiło. A narzekałam ze mam za sucho to teraz mam zdecydowanie za mokro ....
Summi jezusicku mam zazdroche
pokazałam mezowi i zadam takiej szafy
jak w koncu odbierzemy mieszkanie. No i faktycznie inwestujesz w szpile:) pięknie to wyglada. Wlasnie przyznaj sie w jakiej tv pracujesz 
Zgredko mój tez taki spostrzegawczy, ale mi to akurat nie przeszkadza bo ja tez nie przyglądam sie jego zabawkom w warsztacie
Maniek

-
Malenq, tetniak ciezka sprawa. Kurcze, wiecie co mnie najbardziej w uzaleznieniach wkurza? Ze takie osoby nie mysla, maja wszystko gdzies, olewaja rodzine, czuja sie krolami i wladcami swiata, a potem nagle cos sie dzieje (a zawsze w koncu sie dzieje) i co? I potrzebuja rodziny! U nas nie w najblizszej rodzinie, ale rodzenstwo moich rodzicow, kazda historia niby inna, inna sytuacja rodzinna, wyksztalcenie, inny status materialny, a efekt i tak ten sam....
Ana, to super, ze uda Ci sie tym samolotem.
Lady, oj tak,mtrzeba sie "nazabawiac" te nasze dzieci;)
A w ogole zuza pokazuje na moj brzuch i mowi "dziec"
)
Maniek, wlasnie juz nie w szpile, teraz, jako zabiegana matka prawie dwojki dzieci, stawiam na wygode ....
))
Zgredka, VW to nic w porownaniu z niektorymi, jakie w przyplywie uzaleznienia, glupoty i lekkomyslnosci nabylam... no ja chodzilam w nich do pracy, ale ostatnio troche mi sie znudzily i sprzedalam czesc;) tak samo z sukienkami, w szale zakupow, trwajacym z 1,5 roku - kupilam ich z 80. Tez czesci sie pozbylam, niektore nowe z metkami. Odkad mam zuze jakos nie kreci mnie tak to wszystko, owszem, lubie kupic dobre buty, markowa torebke, czy bizuterie, zegarek, ale jedna, a nie tak jak wczesniej od razu kilka. Zreszta, nie ma co ukrywac, ze potrzeby inne, no i wole kupic dziecku. No i wiecie odkladam ciagle kase na ten nos, cycki i uszy...
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 08:22
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Zgredziu zakończył, bo go znam...Jak tylko wyjdzie to się napije, a lekarka powiedziała że to będzie Jego koniec....
Mielismy w rodzinie identyczny przypadek - szpitale, straszenie, ze ma nie pic, bo umrze i co...i bylo tak, jak mowisz, oczywiscie pil i niestety;(
-
nick nieaktualnyMalenq współczuję

Anuśka my jesteśmy siostrami, na pewno po porodzie nas rozdzielili
to ja już nie będę na wszelki wypadek pisać co mi się podoba 
Summerka kolekcja super
ja mam w szafie w pudełkach poupychane no i królują na płaskim obcasie
cieszę się, że zdążyłam poszaleć przed ciążą bo pewnie teraz będzie mi szkoda wydawać na siebie
Miłego dnia laski
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Summerka powiem ci poszalałaś ze szpilami. Mnie mąż by z domu wygonił.
Ja nigdy nie miałam ciągot do drogich rzeczy, może ze względu na miejsce zamieszkania i zarobki.
A szpilki to mogę sobie na wystawie pooglądać, byle bym nie musiała ich zakładać, zresztą w rozmiarze 34 i tak nie robią
Mari a te butki co wrzuciłam te niebieskie - boskie,
Anuśka te z twojej foty też
Ja po usg, dzidziuś jest jeden, ma około 12,3 mm a serducho bije 174 razy na minutę.
Miłego dzionka
marissith, konwalianka, LaRa, Lili83, Malenq, WróżkaZielona, zgredka, Misi@, Krokodylica, Arienna, Izoleccc, MANIEK, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Malenq współczuję. Alkoholizm to jest jednak straszna choroba i mam w rodzinie przypadki osób, które przestały pić i tych które nie przestały. Tu nie ma happy endów

Mariss no coś w tym musi być
Ale Ty nie przestawaj pisać bo Ty jesteś ta miastowa siostra a ja ta ze wsi i sama bym nie znalazła takich pięknych butków
Kurczę oszczędzam na samochód i nie powinnam szaleć z butami teraz ale już jedną ręką klikam buty do koszyka 
Zamieszałyście mi dziewczyny budyń w mózgu pisząc o butach VW
Ja poluję na Volkswagena i trzy razy czytałam o co chodzi z tymi Waszymi wpisami
Całe szczęście że jeszcze tylko 20dni i skończy się mój stan błogosławiony i IQ mi wróci do normy 
Summerka zzieleniałam na widok szafy z butkami
Chcem chcem chcem taką 
Mona super
Ale fotki nie dostałaś? Najważniejsze że dzidziol rośnie 
Dziewczyny macie jakiś patent na odrestaurowanie borzeny przed porodem? Kurczę nie zaglądałam do niej dawno i trzebaby pająki wygonić jakoś ale ja nic nie widzę
Wczoraj kombinowałam z lusterkiem i zobaczyłam jeno tyle że wygląda jak lizak wyjęty spod szafy

A w ogóle witam się w 37tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 09:24
Lili83, WróżkaZielona, Krokodylica, Mona_M, Izoleccc, Anastazjaaa, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie @ jak Nil i dopiero po 5 dniach nie skończyła......
Summi masz rację, zawsze koniec jest taki sam....
Tylko teraz to tak jakby brat miał raka e zaawansowanym stadium...teraz tylko czekać....
Mona gratki z maluszka, serducho jak szalone bije... Super...
Groszku z borzena nie pomogę.. Ja olałam ją przed porodem hehehehe
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuska: a po co jak masz miec cc? Ja w dzien porodu szybko ogarnelam i to w sumie w dolnych okolicach naciecia.. ale rodzilam w 36tyg wiec podejrzewam mialam mniejszy brzuch (na slepo golarko machalam wiszac nad wanna)
Lizak spod szafy
skad Ty bierzesz te porownania..
A pytanie musze malej kupic czape zimowa jakie rozmiary maja wasze dzieci bo waham sie miedzy 42 a 44 jak zmierze baniaczek to tyle samo kupic czy wieksza? A moze mniejsza co by do dyni dobrze przylegalo
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka you made my Day

Ja miałam stojące lusterko
A my byłyśmy dziś na bioderkach i okazało się że wizyta na 12
tak to jest jak się zgubi karteczke z rejestracji 
Szpilki nie # bo mój małż z metra cięty
makijaż zawsze, bez niego wyglądam jak chora
Ja za to jestem sroka na biżuterię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 09:41
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka
ja już wykombinowałam, że takie butki to w sam raz na śmiganie z wózkiem na luty/marzec
dzisiaj idę zmierzyć do sklepu jak się na żywo prezentują
VW hehehe
melissa vivienne westwood, miałam te kultowe Mołkowe z kulką ale niewygodnie mi było i poszły w świat za lepszą cenę niż kupiłam 
Mogę linkami zapodać jak znajdę jakieś w dobrej cenie, bo buty te droższe kupuje w sklepach uk
A na borzene polecam depilator z funkcją golarki
Mona gratulacje!
Anuśka lubi tę wiadomość