X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, summi, jestem pod ogromnym wrażeniem, no no, masz w czym wybierać :)

U nas pobudka o 6:30, za oknem pada :(
    Zapomniałam sie przywitać : dzien dobry :) i miłego dnia!

Summerka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bry...
    Tylko moje lalki w dziecinstwie miały podobna ilość butów hehehehe
    Summi przyznaj się kim jesteś i w jakiej tv występujesz?

Pada, mąż pojechał do Wawy do mojego brata, bi lekarka kazała komuś z rodziny przyjechać bo tętniak w głowie nie wygląda dobrze....ech i w wieku 40lat mój brat zakończył "karierę"..... Jakież to było do przewidzenia.....dlaczego są ludzie co nie potrafią zapanować nad swoim popędem do alkoholu? Ech....święta w tym roku nie istnieją....mimo że 2015 to rok urodzin Kosi, to jest to rok pechowy....

• Summerka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, wspolczucia z powodu brata... Mysle, ze wieke z nas ma niestety w rodzinie kilka zywych przykladow na to jak alkohol niszczy zycie;( ja w kazdym razie mam i wiem co to oznacza.

Ja nadal z mauzem nie gadam (gadam sluzbowo), dIs jade z mala do endo i dodatkowa wizyte u gina, bo czuje sie coraz gorzej;(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa współczuję... temat mi bardzo bliski...moj tata.

Witajcie my wlasnie wstalismy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:05

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie niewyspana ale o dziwo w donbrym humorze:)Leo urzadzil sobie imprezke od 2 do 3 30:/srednio mi sie podobalo:/

Summerka kurcze no a bylo dobrze:/daj znac co lekarz powiedzial!
    Kolecja butow imponujaca:)

Malenq:(

U nas pogoda do d...,juz od 4 dni pada,wieje.....

Maniek nic nie chce gadac ale u mnie w ciazy takie zalewania byly;)

MANIEK, Summerka lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jak ciężko wstać z łóżka gdy ns dworze tak zimno i ciemno...

Ale mam dobre wiesciwczoraj znalazlam super cenę lotu do polski na święta i nie będę musiała tluc się samochodem 9 godzin jeeeest, jestem przeszczesliwa ;)
    Podróż wyniesie mnie taniej niż autem a do tego połowę krócej i bardzoej komfortowo i bezstresowo ;)

Butki fajne ale ja jednak preferuję pantofle i szpilki.

Sumerka cudowna kolekcja, ja też kocham buty i marzy mi się taka szafa dla moich skarbów ;)

zgredka, Malenq, Summerka, Izoleccc, Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to zakończył karierę??
    Ja jeszcze w domu, a już powinnam mała do żłobka dawno odwieźć, ale po co się spieszyć jak i tak w robocie wszystko zrobię
    Dziś w tramwaju zaczynam książkę Larssona te pierwszą z serii, co to dziewczyna z ratuszem na jej podstawie (chyba na jej)
    Summi: jak mam VW no to rzeczywiście lubisz wydać na buty
    Ja kiedyś miałam masę szpilek każdego koloru, ale w sumie rzadko w nim chodziła (nadal są gdzieś poupychane) ale teraz jakoś totalnie żal mi kasy, w tamtym roku zi!e przechodziła w jednej parze żadnych nowych nie kupiłam i uznalam to za swój sukces (każdy ma swoje) ;)
    Teraz jakoś bardziej kręci mnie biżuteria, zostaje na lata np takie dwa pierścionki od rodziców za studia i aplikacje mam i nosze codziennie, a kiedy niewyobrażalne było dla mnie noszenie pierścionki (moja mama nosi po kilka)
    Najlepsze jak mój ostatnio stoi pod yesi mi pokazuje jaki mógłby mi się spodobał jako zaręczynowy, a ja mu pokazuje palec i mowie człowieku ją go nosze prawie codziennie a Ty nie zauważyłes?? Faceci to jednak nie zwracają uwagi na szczegóły.
    Zmiatam i wszystkim mamom dzieciom a i mężom (a co) wszystkiego dobrego w dniu dzisiejszym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 07:59

LaRa, Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, współczuje, tez mam taka czarna owce w rodzinie. Tego sie juz nie da wyleczyć, alkoholikiem jest sie juz do końca :( rozmowy, próby ratowania, szantaż, wiezienie, ciężka choroba od dzieciństwa- nic! Nic nie pomaga. Doszły do tego kradzieże i to we własnej rodzinie, wiec nikt juz z nim kontaktów utrzymywać nie chce żadnych. Tylko tych dzieci szkoda ;( współczuje....

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, nocka spoko bez objawów poszczepiennych.
    Ciąża ... Nieeee, raz tam kiedys sie sekdilismy bez zabezpieczenia ale to było strasznie dawno i pisałam wam o tym a teraz 3 tyg byłam u rodziców... Musiałabym być wiatropylna bo po tym jednym razie to juz dawno by mi sie cos objawiło. A narzekałam ze mam za sucho to teraz mam zdecydowanie za mokro ....

Summi jezusicku mam zazdroche :) pokazałam mezowi i zadam takiej szafy :) jak w koncu odbierzemy mieszkanie. No i faktycznie inwestujesz w szpile:) pięknie to wyglada. Wlasnie przyznaj sie w jakiej tv pracujesz :)

Zgredko mój tez taki spostrzegawczy, ale mi to akurat nie przeszkadza bo ja tez nie przyglądam sie jego zabawkom w warsztacie :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, tetniak ciezka sprawa. Kurcze, wiecie co mnie najbardziej w uzaleznieniach wkurza? Ze takie osoby nie mysla, maja wszystko gdzies, olewaja rodzine, czuja sie krolami i wladcami swiata, a potem nagle cos sie dzieje (a zawsze w koncu sie dzieje) i co? I potrzebuja rodziny! U nas nie w najblizszej rodzinie, ale rodzenstwo moich rodzicow, kazda historia niby inna, inna sytuacja rodzinna, wyksztalcenie, inny status materialny, a efekt i tak ten sam....

Ana, to super, ze uda Ci sie tym samolotem.

Lady, oj tak,mtrzeba sie "nazabawiac" te nasze dzieci;)

A w ogole zuza pokazuje na moj brzuch i mowi "dziec" :))

Maniek, wlasnie juz nie w szpile, teraz, jako zabiegana matka prawie dwojki dzieci, stawiam na wygode ....;)))

Zgredka, VW to nic w porownaniu z niektorymi, jakie w przyplywie uzaleznienia, glupoty i lekkomyslnosci nabylam... no ja chodzilam w nich do pracy, ale ostatnio troche mi sie znudzily i sprzedalam czesc;) tak samo z sukienkami, w szale zakupow, trwajacym z 1,5 roku - kupilam ich z 80. Tez czesci sie pozbylam, niektore nowe z metkami. Odkad mam zuze jakos nie kreci mnie tak to wszystko, owszem, lubie kupic dobre buty, markowa torebke, czy bizuterie, zegarek, ale jedna, a nie tak jak wczesniej od razu kilka. Zreszta, nie ma co ukrywac, ze potrzeby inne, no i wole kupic dziecku. No i wiecie odkladam ciagle kase na ten nos, cycki i uszy...;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 08:22

Krokodylica lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredziu zakończył, bo go znam...Jak tylko wyjdzie to się napije, a lekarka powiedziała że to będzie Jego koniec....

• Summerka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Zgredziu zakończył, bo go znam...Jak tylko wyjdzie to się napije, a lekarka powiedziała że to będzie Jego koniec....

Mielismy w rodzinie identyczny przypadek - szpitale, straszenie, ze ma nie pic, bo umrze i co...i bylo tak, jak mowisz, oczywiscie pil i niestety;(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq współczuję :(
    Anuśka my jesteśmy siostrami, na pewno po porodzie nas rozdzielili :P to ja już nie będę na wszelki wypadek pisać co mi się podoba :D
    Summerka kolekcja super :) ja mam w szafie w pudełkach poupychane no i królują na płaskim obcasie :) cieszę się, że zdążyłam poszaleć przed ciążą bo pewnie teraz będzie mi szkoda wydawać na siebie
    Miłego dnia laski

Anuśka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi wow kolekcja imponująca.
    Ja obcasy zakładam tylko na wesela. ;)
    Mam ze 4 pary. :P

Kurcze muszę iść do gina i zbadać hormony.
    Najpierw tydzień plamilam potem kilka dni przerwy i znowu plamie od tygodnia.
    A @ jak nie było tak nie ma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Summerka powiem ci poszalałaś ze szpilami. Mnie mąż by z domu wygonił.

Ja nigdy nie miałam ciągot do drogich rzeczy, może ze względu na miejsce zamieszkania i zarobki.
    A szpilki to mogę sobie na wystawie pooglądać, byle bym nie musiała ich zakładać, zresztą w rozmiarze 34 i tak nie robią ;)

Mari a te butki co wrzuciłam te niebieskie - boskie,
    Anuśka te z twojej foty też ;)

Ja po usg, dzidziuś jest jeden, ma około 12,3 mm a serducho bije 174 razy na minutę.
    Miłego dzionka ;)

marissith, konwalianka, LaRa, Lili83, Malenq, WróżkaZielona, zgredka, Misi@, Krokodylica, Arienna, Izoleccc, MANIEK, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq współczuję. Alkoholizm to jest jednak straszna choroba i mam w rodzinie przypadki osób, które przestały pić i tych które nie przestały. Tu nie ma happy endów :/

Mariss no coś w tym musi być ;) Ale Ty nie przestawaj pisać bo Ty jesteś ta miastowa siostra a ja ta ze wsi i sama bym nie znalazła takich pięknych butków ;D Kurczę oszczędzam na samochód i nie powinnam szaleć z butami teraz ale już jedną ręką klikam buty do koszyka o.O
    Zamieszałyście mi dziewczyny budyń w mózgu pisząc o butach VW :) Ja poluję na Volkswagena i trzy razy czytałam o co chodzi z tymi Waszymi wpisami :D :D :D Całe szczęście że jeszcze tylko 20dni i skończy się mój stan błogosławiony i IQ mi wróci do normy ;D

Summerka zzieleniałam na widok szafy z butkami :D Chcem chcem chcem taką :D

Mona super :) Ale fotki nie dostałaś? Najważniejsze że dzidziol rośnie :)

Dziewczyny macie jakiś patent na odrestaurowanie borzeny przed porodem? Kurczę nie zaglądałam do niej dawno i trzebaby pająki wygonić jakoś ale ja nic nie widzę :D Wczoraj kombinowałam z lusterkiem i zobaczyłam jeno tyle że wygląda jak lizak wyjęty spod szafy :P ;D

A w ogóle witam się w 37tc :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 09:24

Lili83, WróżkaZielona, Krokodylica, Mona_M, Izoleccc, Anastazjaaa, Nieukowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ jak Nil i dopiero po 5 dniach nie skończyła......
    Summi masz rację, zawsze koniec jest taki sam....
    Tylko teraz to tak jakby brat miał raka e zaawansowanym stadium...teraz tylko czekać....

Mona gratki z maluszka, serducho jak szalone bije... Super...

Groszku z borzena nie pomogę.. Ja olałam ją przed porodem hehehehe

Anuśka lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska: a po co jak masz miec cc? Ja w dzien porodu szybko ogarnelam i to w sumie w dolnych okolicach naciecia.. ale rodzilam w 36tyg wiec podejrzewam mialam mniejszy brzuch (na slepo golarko machalam wiszac nad wanna)

Lizak spod szafy :-) skad Ty bierzesz te porownania..

A pytanie musze malej kupic czape zimowa jakie rozmiary maja wasze dzieci bo waham sie miedzy 42 a 44 jak zmierze baniaczek to tyle samo kupic czy wieksza? A moze mniejsza co by do dyni dobrze przylegalo

Anuśka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka you made my Day ;)

Ja miałam stojące lusterko

A my byłyśmy dziś na bioderkach i okazało się że wizyta na 12 :-/ tak to jest jak się zgubi karteczke z rejestracji :-/

Szpilki nie # bo mój małż z metra cięty ;) makijaż zawsze, bez niego wyglądam jak chora ;) Ja za to jestem sroka na biżuterię :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 09:41

Anuśka lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka :D ja już wykombinowałam, że takie butki to w sam raz na śmiganie z wózkiem na luty/marzec :P dzisiaj idę zmierzyć do sklepu jak się na żywo prezentują
    VW hehehe :D melissa vivienne westwood, miałam te kultowe Mołkowe z kulką ale niewygodnie mi było i poszły w świat za lepszą cenę niż kupiłam :P
    Mogę linkami zapodać jak znajdę jakieś w dobrej cenie, bo buty te droższe kupuje w sklepach uk
    A na borzene polecam depilator z funkcją golarki

Mona gratulacje! :D

Anuśka lubi tę wiadomość

‹‹ 1475 1476 1477 1478 1479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ