X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, summi, jestem pod ogromnym wrażeniem, no no, masz w czym wybierać :)

U nas pobudka o 6:30, za oknem pada :(
    Zapomniałam sie przywitać : dzien dobry :) i miłego dnia!

Summerka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bry...
    Tylko moje lalki w dziecinstwie miały podobna ilość butów hehehehe
    Summi przyznaj się kim jesteś i w jakiej tv występujesz?

Pada, mąż pojechał do Wawy do mojego brata, bi lekarka kazała komuś z rodziny przyjechać bo tętniak w głowie nie wygląda dobrze....ech i w wieku 40lat mój brat zakończył "karierę"..... Jakież to było do przewidzenia.....dlaczego są ludzie co nie potrafią zapanować nad swoim popędem do alkoholu? Ech....święta w tym roku nie istnieją....mimo że 2015 to rok urodzin Kosi, to jest to rok pechowy....

• Summerka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, wspolczucia z powodu brata... Mysle, ze wieke z nas ma niestety w rodzinie kilka zywych przykladow na to jak alkohol niszczy zycie;( ja w kazdym razie mam i wiem co to oznacza.

Ja nadal z mauzem nie gadam (gadam sluzbowo), dIs jade z mala do endo i dodatkowa wizyte u gina, bo czuje sie coraz gorzej;(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa współczuję... temat mi bardzo bliski...moj tata.

Witajcie my wlasnie wstalismy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:05

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie niewyspana ale o dziwo w donbrym humorze:)Leo urzadzil sobie imprezke od 2 do 3 30:/srednio mi sie podobalo:/

Summerka kurcze no a bylo dobrze:/daj znac co lekarz powiedzial!
    Kolecja butow imponujaca:)

Malenq:(

U nas pogoda do d...,juz od 4 dni pada,wieje.....

Maniek nic nie chce gadac ale u mnie w ciazy takie zalewania byly;)

MANIEK, Summerka lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jak ciężko wstać z łóżka gdy ns dworze tak zimno i ciemno...

Ale mam dobre wiesciwczoraj znalazlam super cenę lotu do polski na święta i nie będę musiała tluc się samochodem 9 godzin jeeeest, jestem przeszczesliwa ;)
    Podróż wyniesie mnie taniej niż autem a do tego połowę krócej i bardzoej komfortowo i bezstresowo ;)

Butki fajne ale ja jednak preferuję pantofle i szpilki.

Sumerka cudowna kolekcja, ja też kocham buty i marzy mi się taka szafa dla moich skarbów ;)

zgredka, nick nieaktualny, Summerka, nick nieaktualny, Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to zakończył karierę??
    Ja jeszcze w domu, a już powinnam mała do żłobka dawno odwieźć, ale po co się spieszyć jak i tak w robocie wszystko zrobię
    Dziś w tramwaju zaczynam książkę Larssona te pierwszą z serii, co to dziewczyna z ratuszem na jej podstawie (chyba na jej)
    Summi: jak mam VW no to rzeczywiście lubisz wydać na buty
    Ja kiedyś miałam masę szpilek każdego koloru, ale w sumie rzadko w nim chodziła (nadal są gdzieś poupychane) ale teraz jakoś totalnie żal mi kasy, w tamtym roku zi!e przechodziła w jednej parze żadnych nowych nie kupiłam i uznalam to za swój sukces (każdy ma swoje) ;)
    Teraz jakoś bardziej kręci mnie biżuteria, zostaje na lata np takie dwa pierścionki od rodziców za studia i aplikacje mam i nosze codziennie, a kiedy niewyobrażalne było dla mnie noszenie pierścionki (moja mama nosi po kilka)
    Najlepsze jak mój ostatnio stoi pod yesi mi pokazuje jaki mógłby mi się spodobał jako zaręczynowy, a ja mu pokazuje palec i mowie człowieku ją go nosze prawie codziennie a Ty nie zauważyłes?? Faceci to jednak nie zwracają uwagi na szczegóły.
    Zmiatam i wszystkim mamom dzieciom a i mężom (a co) wszystkiego dobrego w dniu dzisiejszym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 07:59

LaRa, Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, współczuje, tez mam taka czarna owce w rodzinie. Tego sie juz nie da wyleczyć, alkoholikiem jest sie juz do końca :( rozmowy, próby ratowania, szantaż, wiezienie, ciężka choroba od dzieciństwa- nic! Nic nie pomaga. Doszły do tego kradzieże i to we własnej rodzinie, wiec nikt juz z nim kontaktów utrzymywać nie chce żadnych. Tylko tych dzieci szkoda ;( współczuje....

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, nocka spoko bez objawów poszczepiennych.
    Ciąża ... Nieeee, raz tam kiedys sie sekdilismy bez zabezpieczenia ale to było strasznie dawno i pisałam wam o tym a teraz 3 tyg byłam u rodziców... Musiałabym być wiatropylna bo po tym jednym razie to juz dawno by mi sie cos objawiło. A narzekałam ze mam za sucho to teraz mam zdecydowanie za mokro ....

Summi jezusicku mam zazdroche :) pokazałam mezowi i zadam takiej szafy :) jak w koncu odbierzemy mieszkanie. No i faktycznie inwestujesz w szpile:) pięknie to wyglada. Wlasnie przyznaj sie w jakiej tv pracujesz :)

Zgredko mój tez taki spostrzegawczy, ale mi to akurat nie przeszkadza bo ja tez nie przyglądam sie jego zabawkom w warsztacie :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, tetniak ciezka sprawa. Kurcze, wiecie co mnie najbardziej w uzaleznieniach wkurza? Ze takie osoby nie mysla, maja wszystko gdzies, olewaja rodzine, czuja sie krolami i wladcami swiata, a potem nagle cos sie dzieje (a zawsze w koncu sie dzieje) i co? I potrzebuja rodziny! U nas nie w najblizszej rodzinie, ale rodzenstwo moich rodzicow, kazda historia niby inna, inna sytuacja rodzinna, wyksztalcenie, inny status materialny, a efekt i tak ten sam....

Ana, to super, ze uda Ci sie tym samolotem.

Lady, oj tak,mtrzeba sie "nazabawiac" te nasze dzieci;)

A w ogole zuza pokazuje na moj brzuch i mowi "dziec" :))

Maniek, wlasnie juz nie w szpile, teraz, jako zabiegana matka prawie dwojki dzieci, stawiam na wygode ....;)))

Zgredka, VW to nic w porownaniu z niektorymi, jakie w przyplywie uzaleznienia, glupoty i lekkomyslnosci nabylam... no ja chodzilam w nich do pracy, ale ostatnio troche mi sie znudzily i sprzedalam czesc;) tak samo z sukienkami, w szale zakupow, trwajacym z 1,5 roku - kupilam ich z 80. Tez czesci sie pozbylam, niektore nowe z metkami. Odkad mam zuze jakos nie kreci mnie tak to wszystko, owszem, lubie kupic dobre buty, markowa torebke, czy bizuterie, zegarek, ale jedna, a nie tak jak wczesniej od razu kilka. Zreszta, nie ma co ukrywac, ze potrzeby inne, no i wole kupic dziecku. No i wiecie odkladam ciagle kase na ten nos, cycki i uszy...;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 08:22

Krokodylica lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredziu zakończył, bo go znam...Jak tylko wyjdzie to się napije, a lekarka powiedziała że to będzie Jego koniec....

• Summerka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Zgredziu zakończył, bo go znam...Jak tylko wyjdzie to się napije, a lekarka powiedziała że to będzie Jego koniec....

Mielismy w rodzinie identyczny przypadek - szpitale, straszenie, ze ma nie pic, bo umrze i co...i bylo tak, jak mowisz, oczywiscie pil i niestety;(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq współczuję :(
    Anuśka my jesteśmy siostrami, na pewno po porodzie nas rozdzielili :P to ja już nie będę na wszelki wypadek pisać co mi się podoba :D
    Summerka kolekcja super :) ja mam w szafie w pudełkach poupychane no i królują na płaskim obcasie :) cieszę się, że zdążyłam poszaleć przed ciążą bo pewnie teraz będzie mi szkoda wydawać na siebie
    Miłego dnia laski

Anuśka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi wow kolekcja imponująca.
    Ja obcasy zakładam tylko na wesela. ;)
    Mam ze 4 pary. :P

Kurcze muszę iść do gina i zbadać hormony.
    Najpierw tydzień plamilam potem kilka dni przerwy i znowu plamie od tygodnia.
    A @ jak nie było tak nie ma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Summerka powiem ci poszalałaś ze szpilami. Mnie mąż by z domu wygonił.

Ja nigdy nie miałam ciągot do drogich rzeczy, może ze względu na miejsce zamieszkania i zarobki.
    A szpilki to mogę sobie na wystawie pooglądać, byle bym nie musiała ich zakładać, zresztą w rozmiarze 34 i tak nie robią ;)

Mari a te butki co wrzuciłam te niebieskie - boskie,
    Anuśka te z twojej foty też ;)

Ja po usg, dzidziuś jest jeden, ma około 12,3 mm a serducho bije 174 razy na minutę.
    Miłego dzionka ;)

nick nieaktualny, konwalianka, LaRa, Lili83, nick nieaktualny, WróżkaZielona, zgredka, nick nieaktualny, Krokodylica, Arienna, nick nieaktualny, MANIEK, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq współczuję. Alkoholizm to jest jednak straszna choroba i mam w rodzinie przypadki osób, które przestały pić i tych które nie przestały. Tu nie ma happy endów :/

Mariss no coś w tym musi być ;) Ale Ty nie przestawaj pisać bo Ty jesteś ta miastowa siostra a ja ta ze wsi i sama bym nie znalazła takich pięknych butków ;D Kurczę oszczędzam na samochód i nie powinnam szaleć z butami teraz ale już jedną ręką klikam buty do koszyka o.O
    Zamieszałyście mi dziewczyny budyń w mózgu pisząc o butach VW :) Ja poluję na Volkswagena i trzy razy czytałam o co chodzi z tymi Waszymi wpisami :D :D :D Całe szczęście że jeszcze tylko 20dni i skończy się mój stan błogosławiony i IQ mi wróci do normy ;D

Summerka zzieleniałam na widok szafy z butkami :D Chcem chcem chcem taką :D

Mona super :) Ale fotki nie dostałaś? Najważniejsze że dzidziol rośnie :)

Dziewczyny macie jakiś patent na odrestaurowanie borzeny przed porodem? Kurczę nie zaglądałam do niej dawno i trzebaby pająki wygonić jakoś ale ja nic nie widzę :D Wczoraj kombinowałam z lusterkiem i zobaczyłam jeno tyle że wygląda jak lizak wyjęty spod szafy :P ;D

A w ogóle witam się w 37tc :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 09:24

Lili83, WróżkaZielona, Krokodylica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Anastazjaaa, Nieukowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ jak Nil i dopiero po 5 dniach nie skończyła......
    Summi masz rację, zawsze koniec jest taki sam....
    Tylko teraz to tak jakby brat miał raka e zaawansowanym stadium...teraz tylko czekać....

Mona gratki z maluszka, serducho jak szalone bije... Super...

Groszku z borzena nie pomogę.. Ja olałam ją przed porodem hehehehe

Anuśka lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska: a po co jak masz miec cc? Ja w dzien porodu szybko ogarnelam i to w sumie w dolnych okolicach naciecia.. ale rodzilam w 36tyg wiec podejrzewam mialam mniejszy brzuch (na slepo golarko machalam wiszac nad wanna)

Lizak spod szafy :-) skad Ty bierzesz te porownania..

A pytanie musze malej kupic czape zimowa jakie rozmiary maja wasze dzieci bo waham sie miedzy 42 a 44 jak zmierze baniaczek to tyle samo kupic czy wieksza? A moze mniejsza co by do dyni dobrze przylegalo

Anuśka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka you made my Day ;)

Ja miałam stojące lusterko

A my byłyśmy dziś na bioderkach i okazało się że wizyta na 12 :-/ tak to jest jak się zgubi karteczke z rejestracji :-/

Szpilki nie # bo mój małż z metra cięty ;) makijaż zawsze, bez niego wyglądam jak chora ;) Ja za to jestem sroka na biżuterię :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 09:41

Anuśka lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka :D ja już wykombinowałam, że takie butki to w sam raz na śmiganie z wózkiem na luty/marzec :P dzisiaj idę zmierzyć do sklepu jak się na żywo prezentują
    VW hehehe :D melissa vivienne westwood, miałam te kultowe Mołkowe z kulką ale niewygodnie mi było i poszły w świat za lepszą cenę niż kupiłam :P
    Mogę linkami zapodać jak znajdę jakieś w dobrej cenie, bo buty te droższe kupuje w sklepach uk
    A na borzene polecam depilator z funkcją golarki

Mona gratulacje! :D

Anuśka lubi tę wiadomość

‹‹ 1475 1476 1477 1478 1479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ