X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Mariss te różowe są genialne :)
    Anuśka są jeszcze takie
    6_in_premium_timberland_a12nd.jpg6_in_premium_timberland_a12m4.jpg
    jakbym miała któreś wybrać to nie wiedziałabym które ładniejsze ;) brązowe mają wbudowaną koturnę ;)

Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari- super, ze wizyta udana! ;) to bedziesz miec modelke jak nic :) a buty fajowe, ale ja po ostatnich zakupach kozakow mam bana butowego.

a propos butow. dzisiaj na spacerze widzialam mloda mamusie na (prawdopodobnie) pierwszym spacerze z dzidziulem :D wiecie po czym poznalam? odpicowana jak sto piecdziesiat no i buty. szpile 20cm :D

Anuśka- dawaj no jednego, maly juz spi wiec moge :D a nie pilam juz hohoo... takze ten tego. bendem pijaną.

jogurt daje, ale rzadko. naturalny z owocami rozdrobnionymi do srodka. czasami tez dam twarog z tym, co akurat mam w domu. i jest ok.

ja z make-upu robie rzesy tuszem, podklad- jako zem blada jak trup, brwi- bo bez nich znow jak trup no i troche rozu czasami. lubie sie pomalowac, bo mam wtedy wrazenie, zem zadbana :D bajdełej, musze sie na stopy umowic, bo wolaja o pomste do nieba.

Malemu dzisiaj dalam kolo 17tej kaszke z owocami, a przed snem wypil troche mleka. ciekawe na ile mu starczy ;)

dobrej nocy babeczki!

marissith, Anuśka lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, nie taka chuda, moja w 30+3 1490 g;)

marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też przez wakacje chodziła na spacer z lekkim makijażem ;) ;p
    Timbiaki są mega drogie, ale nigdy nie miałam, więc nie wiem czy jakość przystaje do ceny. Za to ubrania maja dobre ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc...

Mari gratki z udanej wizyty i buty zarąbiste, nawet w marzeniach nieosiągalne ale marzenia darmowe więc sobie popatrzę....

marissith, zgredka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Ja też przez wakacje chodziła na spacer z lekkim makijażem ;) ;p
    Timbiaki są mega drogie, ale nigdy nie miałam, więc nie wiem czy jakość przystaje do ceny. Za to ubrania maja dobre ;)
    Zgredka ja też nie miałam nic z timbalanda, poczekam na przeceny i może mąż mi kupi albo chociaż dosponsoruje

• Summerka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buty fajne, ale ja nie moge w takich chodzić, bo czuje sie jak krasnal;( ledwo teraz chodzę w botkach;))

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za to pokaże Wam co znalazłam dla Zuzy

http://allegro.pl/30-mel-by-melissa-buty-dzieciece-baleriny-r-24-i5817660573.html?item=5817660573#thumb/1

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo buty super timbiaki polecam zajefajne i ecco ale ceny sa druzgocące.
    Ja przed ciąża rzęsy obowiązkowo tuszowalam plus fluid zima a puder latem i róż lub brazer kieca i szpilki ... A teraz hmm jak se rzęsy machnę to sie czuje jak Merlyn :)

Jesteśmy po szczepieniu. Przeżyłam nie było tragedii. Waga 7220 i za miesiąc pediatra sugeruje rozszerzać dietę także jak macie cos do podczytania to chetnie skorzystam.
    Maz dziś ja w przychodni trzymał na rękach i wyszła młoda mama z córka po szczepieniu usiadła obok nas i zagadala " jezu ale córa podobna do taty" jakbyście widziały minę mojego ... Jakby skrzydeł dostał .
    Ze złych wieści to prawa dłoń cos sie nie otwiera prawidłowo :( faktycznie tak sie przyglądam to kciuk chowa do środka dłoni gdy cos chwyta:( juz sie poryczalam :( w czwartek mamy umówiona wizytę u rehabilitantki....

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamuniu buty za 200eurakow prawie....Najdrozsze jakie mialam kosztowaly 150euro i kupilam je jakies 7 lat temu, nadal w nich chodze (trekingi).
    Mi jednak jakos szkoda tyle kasy na buty dac, chociaz moze to blad bo dobre buty sa tego warte.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Za to pokaże Wam co znalazłam dla Zuzy

http://allegro.pl/30-mel-by-melissa-buty-dzieciece-baleriny-r-24-i5817660573.html?item=5817660573#thumb/1
    melisski dla dziewczynek są słodkie <3 tak samo jak emu dla dzieci ;)
    http://www.coolincloth.co.uk/media/catalog/category/win-Emu-Australia-blog-header.fw_-600x350.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba muszę do gina iść bo wciąż czuje sie jakbym miała full okres a ta wydzielina jest przezroczysto mleczna bez zapachu i duzo tego... Kuzwa stary mnie zepsuł...

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne buty, Mari gratuluję tez wagi maluszka, całkiem przyjemna..

A ja się maluje, codziennie.. Inaczej wydaje mi się, że nie umylam się.. Podkład, róż, tusz to podstawa. Robie to rano, bo później nie mam czasu.

Buty tez Lubie, odkąd mam dzieci chodzę głównie w płaskich..

marissith lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz na jesień kupiłam moje pierwsze Timberlandy i jestem bardzo zadowolona :)
    Zdecydowanie jakość idzie za ceną :)

U nas dzisiaj była wizyta kontorlna. Młody waży 820 g.
    Niestety nerki nadal nie wyglądają zbyt dobrze więc dostałam skierowanie do oddziału dinagnostyki prenatalnej, żeby go jeszcze dodatkowo spece obejżeli.
    Najbardziej mnie wkurza to, że gdyby zaszła potrzeba działania jeszcze przed porodem to w Polsce tylko w Łodzi robią tego typu zabiegi... noszzzz XXI wiek niby ;/

marissith, konwalianka lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi: a miałas coś z melisek? Bo ja mialam i ta guma mega niewygodna..dziecka bym nie narazala na te katorgii

Na chwilę dalam ma grupę na FB filmik mojej jak udaje złość

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 22:05

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izolec trzymam kciuki, żeby z nerkami było wszystko ok!
    Zgredka mam 2 pary meliss i są bardzo wygodne, ale też 2 pary sprzedałam, chyba trzeba trafić na swój model

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK a moze stary to cie nei zepsul tylko zaplodnil znowu?...

Anuśka lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izolecc trzymam kciuki za zdróweczko, ale powiem Ci że jeśli coś będzie nie tak to Łódź jest świetna. Znają się na tym, wiele dobrych opinii słyszałam.

Mariss chyba mamy podobny gust. Najpierw torebki Korsa a teraz te butki :) Kurczę zakochałam się w tych:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8cd84c8b5808.jpg

LaRa, Summerka, MANIEK, Izoleccc, marissith, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podstawowy makijaż to raczej codziennie, podkład, tusz i błyszczyk, czasem cień.

Izolec kurcze powodzenia, oby było dobrze.

Lara daję jogurt naturalny z owocem, lub gotowe słoiczki z jogurtem lub twarożkiem. Daję jak mi się przypomni.

Mari gratuluję wizyty.

Maniek będzie dobrze z paluszkiem, dobrze że lekarz zauważył. Trzymam kciuki.

Ja buty kupiłam takie:

246052761_1_644x461_kozaki-lasocki-young-rozm-38-tanio-glogow.jpg

Pora iść się myś i spać. :)

LaRa, Summerka, MANIEK, marissith, Anuśka, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Summi: a miałas coś z melisek? Bo ja mialam i ta guma mega niewygodna..dziecka bym nie narazala na te katorgii

Na chwilę dalam ma grupę na FB filmik mojej jak udaje złość

Mam trzy pary tych lady dragon od vivienne westwood i sa mega niewygodne na dluzsza mete, ale pieknie pachna...co do balerinek, to juz przymierzalam sie kilka razy i nigdy nie moge rozmiaru dobrac....zreszta te balerinki to w czesci sa te mel a nie typowe melisski, niby firma ta sama, ake jakosc inna...wlasnie jade jutro sprawdzic jak z rozmiarowka dziecieca;)

A ja ostatnio lubie buty sportowe na koturnach na przyklad;) a tak wygladala moja kolekcja szpilek w tamtym roku - czesci sie pozbylam i mam wiecej miejsca;)

53nj2cldu7ch_t.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 00:26

LaRa, MANIEK, Izoleccc, marissith, Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
‹‹ 1474 1475 1476 1477 1478 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ