Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mari- super, ze wizyta udana!
to bedziesz miec modelke jak nic
a buty fajowe, ale ja po ostatnich zakupach kozakow mam bana butowego.
a propos butow. dzisiaj na spacerze widzialam mloda mamusie na (prawdopodobnie) pierwszym spacerze z dzidziulemwiecie po czym poznalam? odpicowana jak sto piecdziesiat no i buty. szpile 20cm
Anuśka- dawaj no jednego, maly juz spi wiec mogea nie pilam juz hohoo... takze ten tego. bendem pijaną.
jogurt daje, ale rzadko. naturalny z owocami rozdrobnionymi do srodka. czasami tez dam twarog z tym, co akurat mam w domu. i jest ok.
ja z make-upu robie rzesy tuszem, podklad- jako zem blada jak trup, brwi- bo bez nich znow jak trup no i troche rozu czasami. lubie sie pomalowac, bo mam wtedy wrazenie, zem zadbanabajdełej, musze sie na stopy umowic, bo wolaja o pomste do nieba.
Malemu dzisiaj dalam kolo 17tej kaszke z owocami, a przed snem wypil troche mleka. ciekawe na ile mu starczy
dobrej nocy babeczki!
marissith, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:Ja też przez wakacje chodziła na spacer z lekkim makijażem
;p
Timbiaki są mega drogie, ale nigdy nie miałam, więc nie wiem czy jakość przystaje do ceny. Za to ubrania maja dobre
-
Hejo buty super timbiaki polecam zajefajne i ecco ale ceny sa druzgocące.
Ja przed ciąża rzęsy obowiązkowo tuszowalam plus fluid zima a puder latem i róż lub brazer kieca i szpilki ... A teraz hmm jak se rzęsy machnę to sie czuje jak Merlyn
Jesteśmy po szczepieniu. Przeżyłam nie było tragedii. Waga 7220 i za miesiąc pediatra sugeruje rozszerzać dietę także jak macie cos do podczytania to chetnie skorzystam.
Maz dziś ja w przychodni trzymał na rękach i wyszła młoda mama z córka po szczepieniu usiadła obok nas i zagadala " jezu ale córa podobna do taty" jakbyście widziały minę mojego ... Jakby skrzydeł dostał .
Ze złych wieści to prawa dłoń cos sie nie otwiera prawidłowofaktycznie tak sie przyglądam to kciuk chowa do środka dłoni gdy cos chwyta:( juz sie poryczalam
w czwartek mamy umówiona wizytę u rehabilitantki....
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnySummerka wrote:Za to pokaże Wam co znalazłam dla Zuzy
http://allegro.pl/30-mel-by-melissa-buty-dzieciece-baleriny-r-24-i5817660573.html?item=5817660573#thumb/1tak samo jak emu dla dzieci
http://www.coolincloth.co.uk/media/catalog/category/win-Emu-Australia-blog-header.fw_-600x350.png
-
Śliczne buty, Mari gratuluję tez wagi maluszka, całkiem przyjemna..
A ja się maluje, codziennie.. Inaczej wydaje mi się, że nie umylam się.. Podkład, róż, tusz to podstawa. Robie to rano, bo później nie mam czasu.
Buty tez Lubie, odkąd mam dzieci chodzę głównie w płaskich..marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa teraz na jesień kupiłam moje pierwsze Timberlandy i jestem bardzo zadowolona
Zdecydowanie jakość idzie za ceną
U nas dzisiaj była wizyta kontorlna. Młody waży 820 g.
Niestety nerki nadal nie wyglądają zbyt dobrze więc dostałam skierowanie do oddziału dinagnostyki prenatalnej, żeby go jeszcze dodatkowo spece obejżeli.
Najbardziej mnie wkurza to, że gdyby zaszła potrzeba działania jeszcze przed porodem to w Polsce tylko w Łodzi robią tego typu zabiegi... noszzzz XXI wiek niby ;/marissith, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Summi: a miałas coś z melisek? Bo ja mialam i ta guma mega niewygodna..dziecka bym nie narazala na te katorgii
Na chwilę dalam ma grupę na FB filmik mojej jak udaje złośćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 22:05
-
nick nieaktualny
-
Izolecc trzymam kciuki za zdróweczko, ale powiem Ci że jeśli coś będzie nie tak to Łódź jest świetna. Znają się na tym, wiele dobrych opinii słyszałam.
Mariss chyba mamy podobny gust. Najpierw torebki Korsa a teraz te butkiKurczę zakochałam się w tych:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8cd84c8b5808.jpgLaRa, Summerka, MANIEK, Izoleccc, marissith, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Ja podstawowy makijaż to raczej codziennie, podkład, tusz i błyszczyk, czasem cień.
Izolec kurcze powodzenia, oby było dobrze.
Lara daję jogurt naturalny z owocem, lub gotowe słoiczki z jogurtem lub twarożkiem. Daję jak mi się przypomni.
Mari gratuluję wizyty.
Maniek będzie dobrze z paluszkiem, dobrze że lekarz zauważył. Trzymam kciuki.
Ja buty kupiłam takie:
Pora iść się myś i spać.LaRa, Summerka, MANIEK, marissith, Anuśka, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Summi: a miałas coś z melisek? Bo ja mialam i ta guma mega niewygodna..dziecka bym nie narazala na te katorgii
Na chwilę dalam ma grupę na FB filmik mojej jak udaje złość
Mam trzy pary tych lady dragon od vivienne westwood i sa mega niewygodne na dluzsza mete, ale pieknie pachna...co do balerinek, to juz przymierzalam sie kilka razy i nigdy nie moge rozmiaru dobrac....zreszta te balerinki to w czesci sa te mel a nie typowe melisski, niby firma ta sama, ake jakosc inna...wlasnie jade jutro sprawdzic jak z rozmiarowka dziecieca;)
A ja ostatnio lubie buty sportowe na koturnach na przyklad;) a tak wygladala moja kolekcja szpilek w tamtym roku - czesci sie pozbylam i mam wiecej miejsca;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 00:26
LaRa, MANIEK, Izoleccc, marissith, Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość