X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez kapal mala jak byla malutka, teraz robimy to wspolnie. W tramie rozluzniam sie i czuje juz bol.plecow, w robocie jestem na pelnych obrotach, bol przychodzi potem..
    Ehh

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona, marissith czekam na totki po wizytach i trzymamy kciuki za dobre wieści.

U nas tez mąż kapal tiago, od razu zapowiedział się ze to będzie jego praca. W nocy zaczął wstawać dopiero jak wróciłam do pracy, ale ja ogólnie nie narzekam na niego bo dużo mi pomagał. Zobaczymy jak będzie tym razem ;)

marissith lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hi;)

Nena narzekaj ile chceta;)mi to nawet lepiej się robi bo wtedy wiem, ze nie jestem sama:)straszna jestem:0 ooooooo wiem;))))

Kroko, Malenq oby lepiej było!

My obiadki gotujemy razem tzn Leo i ja:)frajda niesamowita:)My mówimy Leonidas, Lionel, misiu pysiu, urwis, chachar, smrodek:)

Wszystkiego naj dla solenizantów:)(Frania i Zuzi Kroko)

kurde tyle mialam napisac i zapomnialam:/

WróżkaZielona, Nenaaa, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej, no wlasnie narzekajcie!! mowcie o tym jak jestescie niezorganizowane, ze jecie mrozona pizze na obiad (ja wlasnie jem!), kupujecie dzieciakom sloiki, wlaczacie tv, nie macie sily isc na spacer, nie przebieracie milionowy raz ubrania dziecku jak sie pobrudzi, macie przetluszczone wlosy, nie macie czasu i ochoty myc podlogi... nic, co ludzkie nie jest nam obce! nie jestesmy robotami, zeby wszystko bylo idealne. ja czasami dostaje szalu jak widze okruchy na podlodze, czy smugi na lustrach, ale prawde mowiac, czasami- WALI MNIE TO :D czasami po prostu musze usiasc i robic NIC. czasami sa takie dni i zadna mi nie powie, ze nie. A pokazujac, ze nie jestesmy idealne podnosimy sie na duchu (przynajmniej na mnie to tak dziala ;).

Kroko, super Ci zazdroszcze, ze masz tyle energii i takiej pozytywnosci w sobie. I ogolnie podejscia. Bo ja to zamiast robic, to rozkminiam zycie, a Ty wydajesz mi sie kobieta czynu (jak to zabrzmialo! ;). Ale jak dziewczyny wyzej pisza- daj Twojemu tez sie wykazac. Wlasnie- idz na zakupy, na basen. Wyluzuj. Czasami trzeba tez samemu pobyc troche dzieckiem, bo inaczej to idzie zwariowac!

Na Franka mowimy- żabko, słoneczko, koteczku, kotuniu, kalafiorku (to mój tak mowi :D, marudo, kocie, kokoszko, smrodku. Wlasnie rzadko po imieniu. W tym prym wioda dziadkowie ;)

Mari, Mona- trzymam mocno kciuki za wizyty!

Lara- ja zamowilam stad- http://allegro.pl/yo-rajstopki-rajstopy-do-raczkowania-bawelna-74-80-i5723634268.html ale nie powiem Ci jeszcze jak sie sprawuja, bo jeszcze ida.

Lili83, Anuśka, Nenaaa, Summerka, marissith, PsotkaKotka, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kroko, gratki zakupu;)

Moge mieć tanie ciuchy, ale buty zawsze musze mieć drogie (taki fetysz), a ze je kocham...no coz...niestety, uważam, ze kazda, nawet najlepsza stylizacje mozna popsuć tandetnymi butami...;)

Tak samo mam z torebkami i biżuteria;)

A ciuchy z sieciówek i to na przecenach, ha! I niestety, chyba nie jestem stuprocentowa kobieta, ale bielizna tez moze byc obojętnie jaka...

Krokodylica lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka poleję Ci bo mądrze gadasz :)
    Ja mam dzisiaj taki dzień. Obiadek sobie sami na szybko robili a teraz jak wstałam (nie uczesana i rozbebłana) to zaproponował że zrobi mi kapustkę z boczkiem żebym też coś ciepłego zjadła (bo po tym mi cukier nie skacze).

Summerka ja mam podobnie z tymi ciuchami i dopiero teraz to zauważyłam :) Za to torebka, zegarek, okulary, biżu musi być markowe, a buty wygodne :) W kwestii bielizny to mój i tak nie lubi jak cokolwiek noszę więc też zakładam jak nie ma innego wyjścia ale victoria's secret to to nie jest, raczej bawełniane wygodne majtasy ;D

Summerka, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja was pobije ale nigdy nie miałam nic markowego,a do tego nigdy nie byłam w pełnym make up... Zazwyczaj tylko rzęsy...
    Hehehe nigdy nie miałam niewygodnych butów....

Anuśka, justta, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq a co to pełen mejkap?
    U mnie bez rzęs ale róż i już
    Czasem też cień i kredką
    Nigdy fluid

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z nas jest jednak inna ale widzę wspólny mianownik :) Wygodne buty muszą być :D

WróżkaZielona, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie tylko tusz...Co to róż? Heheheh
    Wygoda to podstawa......

• LaRa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez tylko tusz :) szkoda czasu na resztę heheh
    A buty..... Buty kocham :) mam ich tysiacpiecsetstodziewiecset :) i te lepsze i tańsze, ale musze miec zawsze w czym wybierać :)

Hahhahah padne!
    Ania pełzając wzięła do rączki piłeczkę psa, a ten podszedł delikatnie i ząbkami z dłoni jej wyciągnął i uciekł (piękne i słodkie takie widoki sa) <3

Izoleccc, Lili83, Anastazjaaa, WróżkaZielona, PsotkaKotka, Malenq, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh- dla mnie każde buty są niewygodne ( serio nawet kapcie mnie na poczatku obcierają :) :) ale z reguły te droższe są troszkę mniej niewygodne, więc też jestem w stanie wydać na nie sporo.
    Co do makijażu to ja bez henny i podkładu wyglądam jak po chemiotrapii więc z reguły bez tego się z domu nie ruszam. Zobaczymy jak to będzie jak się młody pojawi, czy pozwoli matce raz w miesiącu iść zrobić twarz... i hybrydę na paznokcie :D

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie w ogole nie maluje chyba że tam wesele czy wiadomka roczek synalka to sie odpicuje ale tak to kicham na makijaz :P

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajecie maluchom jogurty, serki? Jak tak to jakie i od kiedy mozna dawać?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie uzywam tuszu bo mam tendencje do przecierania oczu w robocie.
    Ale mam ciemna oprawę, więc w sumie nie bardzo muszę
    A bez różu mam gebe ulana a tak dam jej trochę życia
    Właśnie leże przed TV. Mój z małą w małym, muszę się dziś wybrać do rossmana bo mała nie ma na jutro owockow do żłobka.
    A dziś dały jej cały słoik i to duży. ;( już nie kupie takiego dużego sloika..

Butów też mam sporo, ale najdroższe po kuzynce i wcale nie wygodne, bo na mega cienkich szpilkach.

Młoda: ale Ty masz że 20lat A my tu wszystkie po 30stce ;)
    A w sumie dzięki rzadkiemu malowaniu czasem uchodze za 20tke hihi

Lara: dawalam jogolino, ale uważam że należy sporadycznie, jak ww żłobku dawały mojej prawie codziennie, bo tak lubi, to miała stale miękką kupe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 18:19

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:07

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z powodu ilości butow, jeden pokój w domu przeznaczyłam na garderobę. Przed ciaza pełny mąke up do pracy, szpilki, etc.

Teraz...coz...tluste klaki, ledwo zdążę zeby umyć, odrosty i ogólny sajgon...

Na poczatku dawałam te dla dzieci, teraz naturalne, serki bieluch, etc.

Anuśka, Izoleccc lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie rzesy i roz obowiazkowe do pracy:) ale jak siedze w domu to nic

Lara podaje zwykly jogurt naturalny np. Z owocami tak 3 razy w tyg, owocowych jogurtow nie jadamy bo to sam cukier wole obrac i pokroic np.jabluszko, kiwi i gruszke i wkrajam do jogurtu;)zdrowo i smacznie:)

LaRa, WróżkaZielona, MANIEK, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po wizycie :) nie mamy twarzowej fotki bo Kluska standardowo leżała z nosem z łożysku. Waży 1300 g, będzie długa i chuda ;) Wszystko jest ok, więc kolejna wizyta za 4 tyg a za 2 tyg mamy usg prenatalne III trymestru w szpitalu ;)

Uwielbiam buty, kocham :) niestety podobają mi się te drogie :( Teraz choruje na takie
    af_6_in_premium_timberland_a12ls.jpg
    6_in_premium_waterproof_internal_wedge_timberland_8229a.jpg

WróżkaZielona, Malenq, Izoleccc, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariss te różowe są genialne :)

marissith lubi tę wiadomość

‹‹ 1473 1474 1475 1476 1477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ