X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MC nie biorę pod uwagę... Mają dobra reklamę i tyle....
    Patrzyłam na besafe lub acid... Ale jeszcze mamy czas bo nasz fotelik do 13kg....
    Zgredziu tu nie o nogi chodzi a i głowę czy wystaje z fotelika

• justta Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mloda ja mam caretero sport turbo jest fajny, Leo zadowolony, wiec tez polecam jak sie nad nim zastanawiasz

A tak wogole to Hejka, Leo spi od 10:30 ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 11:41

Malenq, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze o nogi nie, saka to kiedys pisalam, ale mojej i leb wylazi z tej ochronki (taki walek) i scisnieta tam jest jak flaczek..
    Przed jazda na swieta chce zeby miala nowy.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka dawaj na pw :)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izoleccc wrote:
    Ja teraz na jesień kupiłam moje pierwsze Timberlandy i jestem bardzo zadowolona :)
    Zdecydowanie jakość idzie za ceną :)

U nas dzisiaj była wizyta kontorlna. Młody waży 820 g.
    Niestety nerki nadal nie wyglądają zbyt dobrze więc dostałam skierowanie do oddziału dinagnostyki prenatalnej, żeby go jeszcze dodatkowo spece obejżeli.
    Najbardziej mnie wkurza to, że gdyby zaszła potrzeba działania jeszcze przed porodem to w Polsce tylko w Łodzi robią tego typu zabiegi... noszzzz XXI wiek niby ;/
    Trzymam za was kciuki kochana

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Dzień bry...
    Tylko moje lalki w dziecinstwie miały podobna ilość butów hehehehe
    Summi przyznaj się kim jesteś i w jakiej tv występujesz?

Pada, mąż pojechał do Wawy do mojego brata, bi lekarka kazała komuś z rodziny przyjechać bo tętniak w głowie nie wygląda dobrze....ech i w wieku 40lat mój brat zakończył "karierę"..... Jakież to było do przewidzenia.....dlaczego są ludzie co nie potrafią zapanować nad swoim popędem do alkoholu? Ech....święta w tym roku nie istnieją....mimo że 2015 to rok urodzin Kosi, to jest to rok pechowy....
    Tule mocno

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izolec zaciskam za was, i pocieszajace jest ze jak cos, to do Lodzi z kazdego miejsca w Polsce blisko, bo w srodku ;-)

Malenqa suuuper ze Koska spi sama w lozeczku, moglas troche ogarnac, moze teraz polubi ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 11:58

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta myślę że to jednorazowy wyczyn....

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko...moja dentystka zna cala moja historie...u niej czuje sie jak u terapeuty ;p co wizyte pokazuje Antoniego i rozmawiamy o dzieciach. Mowila, ze moge karmic, wiec jak wrocilam i on plakal to dalam mu cycusia.
    Ona tez twierdzi, ze nic nie powinno zaszkodzic.
    No nic moze on tak mpoprostu ma. Zal mi go.
    Dzis ogladalam filmiki jak prawidlowo nosic dziecko...uppsss zle to robie i maly juz prostuje nozki i czesto odchyla glowke ;/ mam nadzieje, ze to szybko skoryguje i nie bedzie miec wzmozonego napiecia ;/

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska oplułam telefon 2 razy :) skad Ty bierzesz te porównania :) humor mi poprawiłas z rana przy tej smętnej pogodzie.
    Tez nie chciałam zeby małż mnie tam oglądał w końcówce ciazy:) dlatego Anucha wycharataj tylko miejsce gdzie bedzie ciecie a na święta lizaka odkurzysz jak wrócisz do domu :)
    Malenq współczuje sytuacji z bratem, niestety tez wiem jak alkohol niszczy wszystko... Ale to dorosły facet i to był jego wybór, Ty masz teraz swoją rodzine i to jest najważniejsze. Wiadomo ze serce boli bo to brat no ale jego jak widać Ty nie obchodzisz. Kosia bedzie mieć pierwsze święta teraz to sie liczy.

Izoleec droga wro- Łódź bardzo fajna teraz, wiem bo jeżdzę do rodziców przez Łódź także nie martw sie bo jedzie sie przyjemnie i szybko.

Anuśka lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia- moj bardzo dlugo i duzo ulewal. jak zaczal jesc stale pokarmy to mu przeszlo, a teraz z powrotem wrocilo, bo ruchliwy duzo bardziej. tak wiec tak widocznie byc musi. a jesli Cie niepokoi, to popros u rodzinnego skierowanie na usg brzuszka.

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, jestem po wizycie u gina, wszysto ok, endometrium brak, na okres się nie zanosi :)

Madzia tez zaliczyła wizytę, oczka mają prawidłowy odcień, waży już 5120, ma skierowanie na rehabilitację, bo ma asymetryczne napiecie mięsniowe, no i ma przepuklinę pepkową...mam naklejac plaster, do tego zajrzalam wczoraj do książeczki i głowa ma niby 37cm a klatka 42, a wyniki powinny byc mniej wiecej te same...ah, kolejny powód do zmartwien... szkoda, ze tego wczesniej nie zauwazylam bo bym podpytała :( mam nadziej, ze to przez to, że jest okraglutka, a nie jakieś małogłowie :(

wszystko mnie ostatnio dołuje :(

MANIEK< chetnie odkupię SAB SIMPLEX- napisz mi na pw dane do przelewu :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, fotelik masz maxi cosi? Wyjęłaś wkładkę niemowlęca? Moja Ani sie jeszcze mieści bez problemu, nawet w kombinezonie

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, fotelik masz maxi cosi? Wyjęłaś wkładkę niemowlęca? Moja Ani sie jeszcze mieści bez problemu, nawet w kombinezonie

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik ja Ci nie chce sprzedać tylko wysłać a potem otrzymać info ze działa. Napisz mi na Priv adres to jutro rano wyślę bo dziś maz juz polazł do pracy i wróci o 21 :/

Podbijam pytanie odnoście rozszerzania diety - ma ktoś cos mądrego do poczytania? Bo nie chce wam tu po raz kolejny pytać. Hmm ???

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam na laptopie ale małża popsuł laptop...Kroko miała rozpiskę od lekarza chyba.....

Krokodylica lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjelam na razie poduszke a ta wkladka to ktore to? Ona ma taki rulonik wokol glowki ochronny

Pokazalam wczorajszy filmik kolezance, ktora siedzi w domu z dziecmi i mnie od razu o napiecie miesniowe zaczela.pytac. wkurwilam sie, nie zebym negowala wszelkie anomalie u dziecka, ale nie znosze szukania dziury w calym.. wrr
    I od razu mysle, ze jak ktos ma za duzo czasu to mu sie w glowie przewraca..

(Ale oczywiscie zagadne o to neonatologa w pon bo akurat mamy wizyte)...
    jak bym sie tak kazda rzecza przejmowala to bym sie chyba zabila
    Wr wr
    Nie mowcie nic i jezdzie do Lodzi, bo Izolkowi w ogole to nie bedzie potrzebne, gdyz wsio bedzie dobrze! I juz!

Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pediatra Kosi jest taka, że zawsze mówi "nie wmawiajcie chorób dziecku" wkurza mnie to bardzo, bo wolę dmuchać na zimne...Ale czasem stawiam mnie to do pionu.

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie tak się sama zastanawiam bo dziś układalam jagode na brzuszku i wydaje mi się że z tą dłonią wszystko ok...no ale pójde do rehabilitantki upewnię się...mój szef mnie dziś odwiedził i też doszedł do wniosku że czego to ludzie(lekarze) nie wymyślą żeby od młodych rodziców kase wyciągnąć:)

Dzięki Malenq zaraz się odezwe do Kroko na fb :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Patryk waży 9.200 i nie zmieniam jeszcze, może po świętach. Mamy po tymku maxi cosi tobi.

Zgredka to już dawno powinnaś wyjąć ta wkładkę nad głową.

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 1477 1478 1479 1480 1481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ