Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mloda ja mam caretero sport turbo jest fajny, Leo zadowolony, wiec tez polecam jak sie nad nim zastanawiasz
A tak wogole to Hejka, Leo spi od 10:30Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 11:41
Malenq, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Izoleccc wrote:Ja teraz na jesień kupiłam moje pierwsze Timberlandy i jestem bardzo zadowolona
Zdecydowanie jakość idzie za ceną
U nas dzisiaj była wizyta kontorlna. Młody waży 820 g.
Niestety nerki nadal nie wyglądają zbyt dobrze więc dostałam skierowanie do oddziału dinagnostyki prenatalnej, żeby go jeszcze dodatkowo spece obejżeli.
Najbardziej mnie wkurza to, że gdyby zaszła potrzeba działania jeszcze przed porodem to w Polsce tylko w Łodzi robią tego typu zabiegi... noszzzz XXI wiek niby ;/ -
Malenq wrote:Dzień bry...
Tylko moje lalki w dziecinstwie miały podobna ilość butów hehehehe
Summi przyznaj się kim jesteś i w jakiej tv występujesz?
Pada, mąż pojechał do Wawy do mojego brata, bi lekarka kazała komuś z rodziny przyjechać bo tętniak w głowie nie wygląda dobrze....ech i w wieku 40lat mój brat zakończył "karierę"..... Jakież to było do przewidzenia.....dlaczego są ludzie co nie potrafią zapanować nad swoim popędem do alkoholu? Ech....święta w tym roku nie istnieją....mimo że 2015 to rok urodzin Kosi, to jest to rok pechowy.... -
Izolec zaciskam za was, i pocieszajace jest ze jak cos, to do Lodzi z kazdego miejsca w Polsce blisko, bo w srodku
Malenqa suuuper ze Koska spi sama w lozeczku, moglas troche ogarnac, moze teraz polubiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 11:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWrozko...moja dentystka zna cala moja historie...u niej czuje sie jak u terapeuty ;p co wizyte pokazuje Antoniego i rozmawiamy o dzieciach. Mowila, ze moge karmic, wiec jak wrocilam i on plakal to dalam mu cycusia.
Ona tez twierdzi, ze nic nie powinno zaszkodzic.
No nic moze on tak mpoprostu ma. Zal mi go.
Dzis ogladalam filmiki jak prawidlowo nosic dziecko...uppsss zle to robie i maly juz prostuje nozki i czesto odchyla glowke ;/ mam nadzieje, ze to szybko skoryguje i nie bedzie miec wzmozonego napiecia ;/WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Anuska oplułam telefon 2 razy
skad Ty bierzesz te porównania
humor mi poprawiłas z rana przy tej smętnej pogodzie.
Tez nie chciałam zeby małż mnie tam oglądał w końcówce ciazy:) dlatego Anucha wycharataj tylko miejsce gdzie bedzie ciecie a na święta lizaka odkurzysz jak wrócisz do domu
Malenq współczuje sytuacji z bratem, niestety tez wiem jak alkohol niszczy wszystko... Ale to dorosły facet i to był jego wybór, Ty masz teraz swoją rodzine i to jest najważniejsze. Wiadomo ze serce boli bo to brat no ale jego jak widać Ty nie obchodzisz. Kosia bedzie mieć pierwsze święta teraz to sie liczy.
Izoleec droga wro- Łódź bardzo fajna teraz, wiem bo jeżdzę do rodziców przez Łódź także nie martw sie bo jedzie sie przyjemnie i szybko.
Anuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
witam, jestem po wizycie u gina, wszysto ok, endometrium brak, na okres się nie zanosi
Madzia tez zaliczyła wizytę, oczka mają prawidłowy odcień, waży już 5120, ma skierowanie na rehabilitację, bo ma asymetryczne napiecie mięsniowe, no i ma przepuklinę pepkową...mam naklejac plaster, do tego zajrzalam wczoraj do książeczki i głowa ma niby 37cm a klatka 42, a wyniki powinny byc mniej wiecej te same...ah, kolejny powód do zmartwien... szkoda, ze tego wczesniej nie zauwazylam bo bym podpytałamam nadziej, ze to przez to, że jest okraglutka, a nie jakieś małogłowie
wszystko mnie ostatnio dołuje
MANIEK< chetnie odkupię SAB SIMPLEX- napisz mi na pw dane do przelewu -
Blondik ja Ci nie chce sprzedać tylko wysłać a potem otrzymać info ze działa. Napisz mi na Priv adres to jutro rano wyślę bo dziś maz juz polazł do pracy i wróci o 21
Podbijam pytanie odnoście rozszerzania diety - ma ktoś cos mądrego do poczytania? Bo nie chce wam tu po raz kolejny pytać. Hmm ???Maniek
-
nick nieaktualny
-
Wyjelam na razie poduszke a ta wkladka to ktore to? Ona ma taki rulonik wokol glowki ochronny
Pokazalam wczorajszy filmik kolezance, ktora siedzi w domu z dziecmi i mnie od razu o napiecie miesniowe zaczela.pytac. wkurwilam sie, nie zebym negowala wszelkie anomalie u dziecka, ale nie znosze szukania dziury w calym.. wrr
I od razu mysle, ze jak ktos ma za duzo czasu to mu sie w glowie przewraca..
(Ale oczywiscie zagadne o to neonatologa w pon bo akurat mamy wizyte)...
jak bym sie tak kazda rzecza przejmowala to bym sie chyba zabila
Wr wr
Nie mowcie nic i jezdzie do Lodzi, bo Izolkowi w ogole to nie bedzie potrzebne, gdyz wsio bedzie dobrze! I juz!Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no właśnie tak się sama zastanawiam bo dziś układalam jagode na brzuszku i wydaje mi się że z tą dłonią wszystko ok...no ale pójde do rehabilitantki upewnię się...mój szef mnie dziś odwiedził i też doszedł do wniosku że czego to ludzie(lekarze) nie wymyślą żeby od młodych rodziców kase wyciągnąć
Dzięki Malenq zaraz się odezwe do Kroko na fbManiek