Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja tez jak sie rozgada to masakra, albo piszczy
A mowi dadadaddadaaa tattatatatattata aja aj aja aja
Moj R tez mowi, słuchaj mowi tata, a ja na to ze nie bo mowi tatatatatatatatatata a to nie to samo co ta taWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 18:36
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Aha właśnie dostałam paczkę z hippa, z mlekiem. Jesli ktoras z Was karmi właśnie hippem to polecam zalogować sie na stronie hippa, wypełnić ankietę i dostajecie.
Nadal natomiast czekam na słoiczki po skończonym 6 mż i kupony z Rossmanna
No, i kupiłam 2 pary tych rajtuz do raczkowania, zobaczymy jak sie spisząWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 18:42
Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Czesc wieczorowa pora...
Mama byla u nas tydzien, sporo sie dzialo, a teraz pojechala i pusto i trudnoOczywiscie jal mama byla to maz paluszkiem przy malym nie kiwnal i teraz jak zostalam sama to tez ma w dupie.
I wali do mnie tekstem, czemu sobie piwka nie strzele wieczorem jak taka spieta jestem.
Kurva. Moze dlatego ze jestem tak padnieta ze nie mam sily? A moze dlatego ze jak sie dziecko obudzi po godzinie to nie chce karmic procentami? Debil.
Niezly numer z ciebie Zgredkausmialam sie z tej wkladki
Blondik nie panikuj, nie kazde dziecko jest od linijki i nie kazdy pomiar prawidlowy. Madzia jest proporcjonalna? Jesli tak to jest okejos
Bylam na kontroli wagi malego i do dupy. Spadl na 5 centyl mimo ze wyglada ladnie i pilchnie... Nie rozumiem ale jutro ide z nim na morfologie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 19:33
-
Hej kochane
Caly dzien bylam mega spiac. Mala marudna przez ta chorobe. Malo spi w nocy a w ciagu dnia tylko na rekach a spi tylko przy cysiu. Jestem masakrycznie zmeczona.... mam nadzieje, ze szybko jej przejdzie I wroci moje grzeczne dziecie
Mam pytane do mam karmiecaych piersia. Czy w trakcie okresu macie troche mniej mleka? Dostalam przed wczoraj poerwszy okres po porodzie I wydaje mi sie, ze mam mniej pokarmu. Jakie zdanie macie na ten temat? -
nick nieaktualny
-
Pati u mnie roznicy nie bylo a okres dostalam juz po 3 miesiacach po porodzie;)
Duzo zdrowka:)
Wlasnie wrocilismy od architekta projekt juz prawie ze skonczony jeszcze male poprawki i na wiosne jak dobrze pojdzie bedziemy mogli zaczac przebudowe:)
Zgredka nie zebym zlosliwa byla;)ale usmialam sie z tej wkladki;)))))
A propo wagi Leo 3 tyg temu wazyl 8500 i mial 70 cm lekarz kazal pilnowac z jedzeniem bo jego zdaniem zaczyna za duzo przybierac hmmm ale u was widze podobne wagi wiec juz nie kumam jutro znowu wizyte mamy wiec dopytamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 19:56
Pati Belgia lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Zgredka, tu jest link do rajtek http://allegro.pl/yo-rajstopki-rajstopy-do-raczkowania-bawelna-74-80-i5723634268.html
Zamówiłam te co wróżka, nr 14 i 15
A pytałaś wcześniej o czapki. Lepiej ciut większa ńiz za mała. Ani nakupowalam rozm 44-46.
Do piątku ściągam mleko i kończę randki z laktatorem. Bez sensu, siedze godzińe i wyciągnę max 50 ml ale to max.
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Hehe dziewczyny Lili je mniej więcej tak w nocy cyc potem rano ok 7 cyc 9 butla albo moje 180 albo mm ok 13 obiadek z reguły warzywa albo warzywa z królikiem od dziadka potem ok 16:30 17 deser kaszka owoc lub manna z owocami o 19:30 180mm
-
Pati, ja mam mniej mleka podczas @
Zdrowka
Zgredko, super, ze fotelik juz "dziala"
Lili, super ze juz niedlugo rozbudowa ruszy
Odnosnie wagi, to moj Leo mial ponad 8 kg gdy mial 6 mies.i nic mi nie mowili ze mam na wage uwazac...
Ja juz spakowana. Rano doloze kosmetyki i po 8 wyjezdzamy na lotnisko...a za 2 tyg.wracamy juz na swieta i cala rodzinaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 22:09
Lili83, Krokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Ja się załapałam na hippa testowanie i czekam na pake hihi a z bobovity wysyłałam ale chyba nie dostałam się.
Co do mleka w czasie @ ja też odczuwałam mniejsze ilości niestety.
Mój łobuz 2 tygodnie temu ważył równo 8 kg
LaRa kończysz kp?Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Biedra omg moj jeszcze nigdy nie zjadl 180ml jak zje 150 to jest dobrze a zazwyczaj to tak 120/130ml
Beszka:)nie moge sie juz doczekac tylko sprzatanie mnie przeraza;)fajnie ze juz do domku wracacie cala rodzinka w komplecie:)
Leo nie spi i sie nie zapowiada:/beszka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B