X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mam tylko dwa karmienia kp dziennie po pracy ak cyc giga i w nocy ale w nocy to nie wiem czy cos tam jest
    Postanowilam zostac zona Ryszarda Petru, troche to imie nie bardzo ale widzialam jego oswiadczenie majatkowe, zgadzam sie z jego pogladami i.okazalo sie ze jest z 72roku wiec jeszcze nie dziad. Ustale tylko czy ma zone. Nawet dzis mi sie snil, a to niechybnie znak..

A tak serio to zaraz zbieram sie z mala na morfo i do zlobasa. A potem sobie odpoczne moze poleze a co :-) dzis mam wolne

Edit: no niestety Rychu ma żonę Goche, z która ma dwie córki eh eh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 09:03

Lili83, marissith, LaRa, Krokodylica, Malenq, WróżkaZielona, Izoleccc lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka:)ty wariatk;-) odpoczywaj ile sie da!!!

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, udana jestes hihihi
    Zgredka, żona Ryszarda :) żona sie nie martw, taki tylko szczegół hahaha
    I sie uśmiałam z rana :*

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka Rychu niczego sobie :) szkoda, że zajęty

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żonę zawsze można zmienić.... Powodzenia....reszta to biedaki, też czytałam te oświadczenia i wcale się nie dziwię że do koryta się rwali....
    Kroko zdrówka.....
    Lilli powodzenia, my również mamy walkę w aucie a do lekarza zawsze powyżej 100km....

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej my tez wstalismy z ranca. Przez ta chorobe tak sie malej poprzestawialo, ze chyba padne niedlugo ze zmeczenia. Idzie spac dopoero okolo 24 potem 3-4 pobudki I budzi sie o 7... jestem wykonczona.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Kurde tak Was czytam i mam wrażenie ze sie chyba opier*** m z tym rozszerzaniem diety :( ja jeszcze nie zaczęłam a jak czytam Biedra Ty juz chyba wszystko dajesz..... No i moja to tłuścioch jak porównuje do Was , wczoraj 7220 kg a dopiero 4 miechy skończyła i jest tylko na cycku.

Zgredziu super ze nie musisz kupować nowego fotelika :) dobrze sie tu czasem podzielić rozterkami :) a jak sie czujesz ? Ale nie fizycznie , chodzi mi o to czy juz pogodziłas sie z ciąża i czy juz sie z niej cieszysz ?

Beszko podziwiam Cie za te podróże samej z dzieciaczkami:) udanego lotu:)
    Maniek jesli mala jest na cycu to rozszerzanie diety mozesz zaczac od 6 miesiaca.

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem jestem...jakie Wy namolne jesteście ;) zupełnie jak ja :D
    Czytam Was oczywiscie kilka razy dziennie ale jakoś tak nie wiem nie chce mi sie co pisać i o czym...a tak w ogóle jestem pogrążona w lekturze pewnego romansidła ;)
    A tak w ogóle jak gadalyscie o tych facetach, a może to wpływ owej książki to wlasnie chciałabym wsiąść w samochód i pojechać daleko byle gdzie tak po prostu na koncert rokowy do baru jakiś ponury okres mam sorry
    Kroko zdrowia życzę! Ale Ciebie nic nie ruszy :)
    Zgredka mam nadzieje ze lepiej w Twojej głowie (to nie było złośliwie powiedziane)!
    Wasze to grubaski? Zośka wazy 9750 i ma 80cm ale coś taka budowa :) ale jak sie zjada obiad plus deser i jeszcze np ciastko to co sie dziwić ;)
    No tyle pamietam...sorry
    A młoda ja tam sie nie rozczulam nad minky normalnie do pralki i juz...nic sie nie dzieje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 10:03

Malenq, LaRa, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki!

witam sie wyspana!! :D az sie boje mowic, zeby nie zapeszyc, ale Franek od kilku dni spi bardzo ladnie w nocy :) budzi sie tylko raz- dzis kolo 5tej na mleczko i spi dalej do 8 :D Boooziu, oby tak juz zostalo!!

Kroko- nie daj sie chorobsku! czosnek, czosnek i jeszcze raz czosnek!

Pati- wspolczuje pobudek :( ale moze Roksanka ma teraz taki czas i niedlugo znow wroci na dobre tory ;) trzymam kciukole!

Zgredka- hehe Rychu nienajgorszy z facjaty, choc ja akurat gustuje w nieco mlodszych :D

Lili- trzymam kciuka, coby Leo nie marudzil bardzo w podrozy!

Lara- kciukam za wizyte! no stress, bedzie dobrze ;) aa podziwiam Cie za tak dluga prace z laktatorem. ja wymieklam jak maly skonczyl 3 miesiac. i na koniec tez u mnie bylo jakies 30/40ml przez godzine, wiec stwierdzilam, ze nie ma sensu juz sie meczyc. a roboty z tym... takze- uwalniaj cycki i do przodu! ;)

Psotka- super inicjatywa z tymi spotkaniami :) ja od czasu do czasu spotykam sie z kolezankami z dzidziolami i jest super! jednak ciezko zachowac "regularnosc" spotkan.

u nas dzis pogoda calkiem znosna, wiec na spacerek pojdziemy. wlasnie obmyslam prezenty pod choinke. dwa prezenty dla dzieciakow juz zamowione. dla coreczki szwagierki chce jeszcze kupic mate edukacyjna, a dla mojego i mojej siostrzenicy zamowilam zolwie projektory :D takze ten... a mojego Mikolaja w tym roku prosze o kolejne, sto piecdziesiate perfumy :D (to moj fetysz :D)

have a nice day!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 10:21

Krokodylica, Pati Belgia, Lili83 lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, dziewczyny, dzieki za wsparcie z tym laktatorem. Niby nic, a mi smutno ze taki fajny okres (kp) mi sie kończy. No ale dziecko coraz starsze to i jej Wymogi żywieniowe większe a nie tam jakies mleko matki heheh, choc w nocy i nad ranem ma jeszcze taka potzrebe, choc mysle ze to moze tylko kwestia samego cyckania jest.

Spi dziecię, zaraz bedzie 2 h.
    Pomyślicie, ze wariatka ze mnie, ale mam takiego stresa przed dentysta ze juz 5 raz w wc jestem (osioł) zjadę tam z tego fotela chyba....

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku podjezdzaj po mnie i razem zasuwamy na ten koncert rockowy. Błagam.

Wróżka podasz mi na pw adres swój? ;)

Kotka ja też zazdroszczę tych spotkań.

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

I nici z kolejnego mojego postanowienia o systematycznym udzielaniu się na forum. Jak po prostu nie ogarniam. Nie wiem jak Wy to robicie. Do dupy jestem i niewydolna.
    Nie nadrobiłam poprzedniej partii materiału a uzbierało sie kolejne. Widzę gratki, wspieranie, pytania i kompletnie nie wiem o co chodzi.

FRUSTRACJA

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 10:35

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko ale wiesz ze to nie tylko koncert ;)
    Wino piwo i Bóg raczy wiedzieć co jeszcze :D

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku- co tam u Was? jak Zosia?

Yasmin- oj, kochana, co Ty mowisz. Kazda z nas przeciez czasami nie ogarnia :D hehe, wlasnie sie moj smrodek budzi, wiec trza sie zmywac :) buziaki dla Kingi!

Kroko- pw. :)

Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwaga chwalę się - 30 tc!
    30th-birthday.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 10:57

Pati Belgia, Malenq, Anastazjaaa, Krokodylica, LaRa, Izoleccc, justta, Misi@ lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo
    Kroko współczuje tez mnie cis łamie. Jak lubisz ironow to w lipcu idę :) podjade i Cie zabiorę.
    Psotka super sa takie spotkania. Jak mieszkałam w de to znajoma chodziła z dziećmi na takie spotkania - warsztaty dla dzieci śpiewali piosenki itd super to było bardzo mi sie podobało.

Lara nie pękaj urodziłaś dziecko a zebola sie boisz?

Pati zdrówka dla Was.
    No wlasnie dziewczyny ja planowałam karmić moja Jadzke 6 miechow tylko cycem bo jest narazie mleko i ona je lubi, ale pediatra na szczepieniu powiedziała mi ze przed świetami lub po mam zacząć wprowadzać pokarmy bo gluten muszę podać miedzy 5-6 mz i zwariowałam. Moja mama tez mi nie umie doradzić bo kiedys to zupełnie inaczej było no i tak siedzę i kminie co teraz zrobić :(

Mari gratki juz bliziutko do finału :)
    Yas co Ty mówisz, Ty to dopiero ogarniasz wlasnie ! Ze masz czas jeszcze na forum to ja sie dziwie.

Blondik paka z Sabem dziś juz poszła, daj znaka czy zadziała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 11:04

Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Hejo
    Kroko współczuje tez mnie cis łamie. Jak lubisz ironow to w lipcu idę :) podjade i Cie zabiorę.
    Psotka super sa takie spotkania. Jak mieszkałam w de to znajoma chodziła z dziećmi na takie spotkania - warsztaty dla dzieci śpiewali piosenki itd super to było bardzo mi sie podobało.

Lara nie pękaj urodziłaś dziecko a zebola sie boisz?

Pati zdrówka dla Was.
    No wlasnie dziewczyny ja planowałam karmić moja Jadzke 6 miechow tylko cycem bo jest narazie mleko i ona je lubi, ale pediatra na szczepieniu powiedziała mi ze przed świetami lub po mam zacząć wprowadzać pokarmy bo gluten muszę podać miedzy 5-6 mz i zwariowałam. Moja mama tez mi nie umie doradzić bo kiedys to zupełnie inaczej było no i tak siedzę i kminie co teraz zrobić :(

Mari gratki juz bliziutko do finału :)
    Yas co Ty mówisz, Ty to dopiero ogarniasz wlasnie ! Ze masz czas jeszcze na forum to ja sie dziwie.

Blondik paka z Sabem dziś juz poszła, daj znaka czy zadziała.
    Maniek ja mogę powiedzieć Ci tylko jak to jest u nas w be. Jesli dziecko karmione piersia przybiera odpowiednio na wadze to rozszerzanie diety zalecają dopiero w 6 miesiącu. Ja raczej tak właśnie zrobię. Malenq chyba zaczęła rozszerzać dietę Kosi po 6 mc wiec ona udzieli tu lepszych informacji.

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko :*

Maniuś :* dzieci karmione naturalnie gluten powinny mieć podawany najpóźniej po 5 mcu. Dzieci na mm najpóźniej po 6

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 11:09

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli tak czy siak muszę po świętach zacząć to rozszerzanie bo przecież najpierw dam warzywka... Nie wiem jak sie do tego zabrać bo mam sprzeczne informacje jedni mi mówią zeby dawać 1 łyżeczkę marchewki i poczekać 3 dni a potem kolejne warzywko a drudzy ze przez 3 dni mam podawać marchewkę i w każdym dniu zwiększam ilośc ... I zgłupiałam dlatego chciałam od Was jakieś poczytadlo bo sama muszę zdecydować.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pokażę Wam jeszcze na naprędce próbkę kocyka, którego robię już od miliona miesięcy i lecę dom jakoś ogarnąć. Zostało mi szacunkowo około godziny :)

a779d36c0842abacmed.jpg

czy można dopatrzyć się miniaturowych serduszek? Taki był zamysł hehe

b106eee333e10f5cmed.jpg

buziaki, miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 11:36

Arienna, MANIEK, Pati Belgia, Malenq, marissith, Krokodylica, LaRa, Izoleccc, Lili83 lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
‹‹ 1481 1482 1483 1484 1485 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ