Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, kończę ściąganie mleka, właśnie po godzinie udało mi sie sciągnąć az 40 ml.... Zawsze coś, ale juz mnie to meczy... Zreszta jadę do mamy i nie bedzie kosie tam chciało z tym wszystkim rozkładać itd. Jak mała bedzie potrzebowała to ja przystawię (w nocy ssie).
Biedronko, 180 ml? Matko i córko, moja dzis po raz pierwszy zjadła prawie 160 ml i uznałam to za ogromna ilosc! Wow!!!
Zdrowka dla Zuzi, oby Lilki nie zaraziła!
Ide spać, dobranoc...
Beszko, spokojnego lotubeszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa...Radzio wyglada super
Choc ja dzis bylam na usg bioderek i patrze a przed nami taka kruszynka. To zaczelam sie rozczulac kiedy to bylo jak moj byl taki malutki...a Pani pyta sie ile ma moj no to mowie, ze w poniedzilek skonczy 3 miesiace a ona a moj Aleksander ma 12 tyg. Zonk!!! Wygladal jak noworodek ...
Ech ja ma stresdzis bo okazalo sie ze pietro nizej byl burdel i dzis klientowi wpuscili lomot, okradli...rzucali nim ponoc o drzwi sasiadow wzieli walizki i uciekli. Sasiadka przestraszona przyszla po mojego meza bo facet sie nie ruszal.
A mieszkamy na nowym osiedlu i nie przypuszczalam, ze takie rzeczy moga miec miejsce!
Przyjechala policja...mam nadzieje, ze oni juz ich nie spotkam, bo oczywiscie wynajmowali mieszkanie. Podobno wszedzie jest duzo krwi.jestem mega roztrzesiona. Jutro ma przyjsc ekipa specjalna sprzatajaca.
Boze jak bardzo boje sie, ze cos moze sie sie stac malemu brzadcowi. Odmawiam juz rozaniec, by moj synek dokonywal samych dobrych wyborow, bo na niektore rzeczy nie mamy wplywu.
-
Kurde tak Was czytam i mam wrażenie ze sie chyba opier*** m z tym rozszerzaniem diety
ja jeszcze nie zaczęłam a jak czytam Biedra Ty juz chyba wszystko dajesz..... No i moja to tłuścioch jak porównuje do Was , wczoraj 7220 kg a dopiero 4 miechy skończyła i jest tylko na cycku.
Zgredziu super ze nie musisz kupować nowego fotelikadobrze sie tu czasem podzielić rozterkami
a jak sie czujesz ? Ale nie fizycznie , chodzi mi o to czy juz pogodziłas sie z ciąża i czy juz sie z niej cieszysz ?
Beszko podziwiam Cie za te podróże samej z dzieciaczkami:) udanego lotu:)
beszka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Maniek Leo przez 6 miesiecy byl tylko na cycu i dopiero od 6 zaczelam podawac warzywka;)takze spoko oko wszystko w swoim czasie;)
Misi@:(czasy okrutne a podejrzewam ze bedzie coraz gorzej:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 22:37
Malenq lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Mój głodomorek już od 2 miesięcy pije 180ml każde mleko ;P a kaszke 230 ml zjada heheh
-
nick nieaktualny
-
Moja Zuzia 7900 teraz waży.
Mleko i kaszkę zjada 180ml wody + proszek, to wychodzi około 200ml
Tak już od dawna.
Chyba muszę zacząć robić o 30 więcej bo zjadała wszystko i się wkurzala dzisiaj.
Od kilku dni jak już zasnie w dzień to śpi 2,5 / 3 godziny. Szok. Kuzynka mówiła że jej synek miał tak na zęby że właśnie długo spał w dzień.
Ja tam do buzi jej próbuję zaglądać ale nie ma szans. Nie pozwala sobie.
Wydaje mi się że dziś widziałam dziurkę w dziasle w miejscu prawej jedynki dolnej ale pewna wcale nie jestem. -
Znalazlam sobie nowe wciagajace zajecie. Tak, ze nawet na forum dzisij nei zajzalam
. Robie fotoksiazke z 2009/2010 roku
.
Joga chyba jest mlekopedna. Dzisiaj myslalam z emi cycka rozsadzi a jak maly po moim powrocie sie dossal to sie krztusil i tryskalo na kilometr.
-
Hej,
Z serii głupie pytanie: jaka jest minimalna ilosc moczu do badania? Bo cholera zapomniałam ze mam sie do pojemniczka wysiusiać i w ostatnim momencie złapałam 50 ml. Wystarczy?? -
nick nieaktualny
-
Krokus, biedna, zdrowka!
Zgredka, ńie przesadzaj! Heh
Aha, na 11:00 ide do dentysty bo zwolniło sie miejsce (w końcu). Trzymajcie kciuki żebym to przeżyła!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 07:31
Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
My właśnie wstalismy
mlody nawet ladnie spal
Kroko mega Ci współczuję i zdrowka zycze ja mam nadzieje, że juz nie zachoruje bo bym sie zalamala tyle juz przechorowalismy ze o nie nie nie
LaRa powodzenia oby bylo jak najmilej :pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:01
LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Psotka, fajne takie spotkania, fajna inicjatywa.
Moja też klopsik (5120) i żarłok, jak ja dokarmiam mm, np na imprezce u rodziny to wciaga szybciutko 120 i jeszcze sie oblizuje jakby chciała wiecej:)
MAm nadzieje, ze ta róznica wwymiarach u niej to przez wagę właśnie, zreszta ja tez mam nieproporcjonalnie szerokie ramiona
Lara, chyba rzeczywiscie nie warto się juz męczyć z laktatorem, dlugo wytrzymałaś.Tez bym chciala tak długo miec mlekoLaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie jeszcze nieco ponad miesiąc i też postaram się może tylko z rana i wieczorem z laktatorem, ciekawa jestem jak to ()() przyjmą... LARA bardzo dobry wynik, długo i ciężka praca z tym urządzeniem, ogromne gratulacje....
Psotka super takie spotkanie, zazdroszczę...LaRa lubi tę wiadomość
-
Hallo:)
My zaraz do lekarza bedziemy sir zbierac wizyta na 11 ale ponad 70 km drogi ciekawa jestem jak Leo zniesie bo bardzo nie lubi jezdzic:/
Lara nie lubie dentysty:(powodzenia!
Kotka fajne takie spotkania:)
U nas pogoda piekna sloneczko swieci zyc nie umierac:)
Smoku?????hej hej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 08:48
LaRa lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B