Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytam sobie forum odnośnie priorytetu wejścia na pokład samolotu dla kobiet w ciąży. Posty niektórych ludzi tak strasznie mnie zszokowaly że normalnie nie wiem dokąd podąża nasz świat i gdzie się podziali polscy gentelmens
Normalnie przykro czytać takie wypowiedzi -
Blondik wrote:witam, jestem po wizycie u gina, wszysto ok, endometrium brak, na okres się nie zanosi
Madzia tez zaliczyła wizytę, oczka mają prawidłowy odcień, waży już 5120, ma skierowanie na rehabilitację, bo ma asymetryczne napiecie mięsniowe, no i ma przepuklinę pepkową...mam naklejac plaster, do tego zajrzalam wczoraj do książeczki i głowa ma niby 37cm a klatka 42, a wyniki powinny byc mniej wiecej te same...ah, kolejny powód do zmartwien... szkoda, ze tego wczesniej nie zauwazylam bo bym podpytałamam nadziej, ze to przez to, że jest okraglutka, a nie jakieś małogłowie
wszystko mnie ostatnio dołuje
MANIEK< chetnie odkupię SAB SIMPLEX- napisz mi na pw dane do przelewu -
Summi, ja miałam opryche, zgłosiłam to podczas przyjęcia w szpitalu, a pozniej mimo ze badanie przesiewowe słuchu wyszło ok to wkleili żółta naklejkę w książeczkę i wysłali na kontrole po 3 mż co oczywiście tylko potwierdziło ze jest ok.
Nie napisałam tego , zeby Cie nastraszyć, tylko jako info ze podobno moze uszkodzić słuch płodu. Ważne jeszcze było w którym trymestrze, ale juz nie pamietam.
Summerka lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Ja niestety szukam dziury w całym:(
My po wizytach - wszystko ok. Jutro usg blizny.
Btw, mój mauz ma opryszczkę. Miska któraś z was w ciazy? Bo schizuje;(Malenq, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wow, co za waga! Biedronko, czym Ty ja karmisz? Moja 7,500 miała miesiąc temu po skończeniu 6 mż.
Zgredzia, ile cm ma Łucja? Ania mieści sie jeszcze w 68 ale 74 tez juz sa dobre