Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja juz zgłupiałam z tym rozszerzaniem diety a kp. Zalecają od 6 mc wiec jak wprowadzić wcześniej gluten??? Sprzeczne informacje...
Edit: z Marcelem nie miałam takich rozterek bo on od 3 mc przez refluks był na mm wiec siła rzeczy dietę rozszerzyłem mu po 4 mc...
Malenq jak to było u Ciebie????Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 12:05
-
Manius: ja dawalam przez 3 dni jedno co by obserwować reakcje inie jedną a 3-5 łyżeczek
Manku ogladasz rozprawę w TK? I w ogóle jak się zapatrujesz na działanie prawne naszego sejmu? Ja się nieco boje.
Bylysmy na morfo, mała spała ale się obudziła jak została dziabniety, poplakala i się szybko w miarę uspokoiła
Odwiozlam ją do żłobka i pojechałam do galerii (nie miałam tego w planach ale stacja benzynowa tania jest obok, więc stwierdzilam a co tam) ale fajosko, nie było ludzi można było przejść w spokoju
Mierzyłam piękny pierścionek z yes i chce go mieć!!
Przed świętami wezme jeden dzień jeszcze wolny i zrobię zakupy
Mój chce zrobić malei Mikołaja, ja chciałam olac bo bączek niekumaty a ja oszczędna do bólu, ale nieeee, że maja być foty i w ogóle
Co radzicie nabyć misia wielkości małej lub większego a może zupełnie coś innego np misia uczniaczka (w komiksie mam za ok 60zl) no nie wiem nie wiem
Yas: Ty i tak jesteś największym twardzielem z nas, jeszcze brakuje żebyś miała czas na NET, nie wariuj -
nick nieaktualny
-
No i wlasnie tez poczekam az Jagoda bedzie miała 6 mz tym bardziej ze wszystko jest ok. Dzięki za podpowiedz.
Zgredko ja sie bardzo boje tego co sie dzieje strasznie przeraża mnie ze władza ustawodawcza i wykonawcza jest w ręku jednej partii a która to partia wlasnie podporządkowuje sobie władze sadownicza:(
Narazie jestem na macierzyńskim jeszcze do lipca wiec obserwuje i czekam co bedzie bo chciałam swoją kance otworzyć ale jednak zdecydowaliśmy o drugim Bobo póki jestem na etacie:)i póki jeszcze nie wiem jak ta " władza " bedzie zadzic....Maniek
-
Malenq wrote:Ja rozszerzenie zdecydowanie po 6m i gluten też dostała pi 6m....
Jestem przeciwna rozszerzaniu diety u dzieci KP przed 6m, chyba że są zalecenia medyczne ku temu...zgredka, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Yhhh a maz mi zawsze mowi ze nie ma nic gorszego niz wnoszenie pralki do mieszkania (a mieszkamy na 3cim pietrze....). Chyba ze sie da naprawic ale to juz drugi raz cos jej nie odpowiada...
-
Żyje, ząbek ładnie zrobiony, mimo wizyty na NFZ jestem "chudsza" o 140 zł z racji wypasionej w kosmos plomby
hehe idąc za ciosem zapisałam sie na następne wizyty w styczniu, bo czeka mnie jeszcze 5 ząbków
i piaskowanie
Manku, ja ze względu na karmieńie mieszane (dokarmianie) zaczęłam wprowadzać właśnie w takim wieku, w jakim jest teraz Jagodzianka. Ale gdybym miała full cyce to pewnie bym sie wstrzymała przynajmniej do 5 mż czy jak nakazują wytyczne do 6 mż.
Ania zjadła 1/3 słoiczka 190 g , zaraz dobije sie mlekiem i idziemy pospaćerowac.
A po spacerze cżekam na gazowników bo w końcu łaskawie dzis założą gaz, debile!zgredka, marissith lubią tę wiadomość
-
LARA to widze ze Ania tez niewiele zjada. Moj wcisnie ok 50g.
Chce zaczac wprowadzac miesko
Jutro bedzie piers kurczeca z cukinia, pomidorkiem i bazylia
a to bedzie przeplatane w tygodniu papka z dyni i kuskusa doprawionej pasta z sezamu.
dzisiaj tez sprobuje wprowadzic 3ci posilek czyli bezmleczna papke zbozowa (dzic bedzie ryz z owocem bo za duzo ryzu na obiad sobie nagotowala (a gotuje ryz bez soli wiec akurat pasuje).WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Czy w tej wizji są ciekawie faceci? Polnadzy spełniający życzenia?
O to mój pierścień http://yes.pl/bb-z-000-y01-11527so
Moja pralka niszczy białe ubranka więc już planuje zakup, myślę o samsungu a+++ i żeby było krótkie pranie..
Byłam na ciuchach ale nic ciekawego, tylko kasę na żarcie w biedrze wydałam ehh tyle kasy na żarcie idzie że szok..
Leże i już się nudze wrrr (kopnieta)marissith, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Zgredka, ja mogę polecić samsung eco bubble, jest program m.in. pranie dzienne, dla dzieci i szybkie 30 min
http://www.samsung.com/pl/promocje/ecobubble/#/start
Omg ale pierścień ! Wow cudny!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 14:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny