Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq: nic się nie kłóci, bo ja sama go nie kupie, ale licze, że kiedyś będę go mieć
A poza tym biżuteria jest jak inwestycjamam inny z tej serii i obecnie jest droższy niż jak ja dostałam.
Malenq, marissith, MANIEK, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredka pierścień mega
my już po wizycie u rehabilitantki ogólnie nie jest źle ale wychodzi na to że sama dziecko zepsułam niewłaściwym noszeniem qwa!!!!!!!!!! dostałyśmy ćwiczenia do domu i za tydz kontrola....niestety pani zauważyła że Jagoda ma bardzo spocone stopy i faktycznie jej się pocą i zapytała mnie o witD ja mam taką w areozolu gdzie jedno psiknięcie to 15 mikrogramów. ma któraś z was kapsułki żeby zobaczyć jaka dawka jest, bo mi zasugerowała że chyba za mało a wizyte u pediatry mam dopiero w styczniu.Maniek
-
Maniek, ja daje Devikap 15 000 IU/ml jedna krople.mam tez D-Vitum 1 kapsułka zawiera 400 j.m. (10 ug)
Przed chwilka Ania wspinając sie po nodze stołu uderzyła sie w buzie Boże myślałam ze oszaleje, mimo że po przytuleniu zaraz sie uspokoiła, ale aż mnie w sercu scislo -
nick nieaktualny
-
Moja genialna córka wspiela się na grzejnik, ściągnela z wierzchu ojcowskie majtasy które akurat się tam suszyly i zaciagnela je sobie przez głowę na szyję.
Jak ją uwielbiam. ♡Misi@, Nieukowa, WróżkaZielona, MANIEK, LaRa, Izoleccc, marissith, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMari Gratulacje!
Moja SIS też ma bąbla samsunga i mega zadowolona.
My byliśmy dziś na warsztatach integracji sensorycznej i wiecie ja całe zajęcia śpiewała bo w tle leciała muzyczna..hehe a nie umiem śpiewać. Mamy miały mnie pewnie dosyć. Zabawy w sumie były podobne do tych jakie sama stosuje, ale Aantoni wpatrywal się w dziecipodobało mu się to chyba.
Świetny kocyk
Dziewczyny czy to normalne, że jeszcze mnie boli? I nie tylko przy przytulasach..chyba powinnam iść do gin. Czasem jak wstane i dźwignię małego to czuje jakby mnie ktoś ciał..sama nie wiem, ale jeszcze boli i krocze i w środku ;/Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Ja daje juvit d3 z pompka, na opakowZniu jest, ze pełna dawka dla niemowlaka to dwa naciśnięcia pompki i to jest 400.
Ja po usg, wszystko ok, Toska wazy 2200;)WróżkaZielona, Malenq, LaRa, Izoleccc, Misi@, Lili83, Blondik, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewuszki!
ja wlasnie uskuteczniam lezing i jedzing. jak inny jest dzien, kiedy dziecko dalo pospac w nocy. czuje, ze zyje
Summi- gratki wizyty! super, ze wszystko ok i Tosi ladna waga
Yasmin- jejku, sliczny ten kocyk!! i serduszka widac! ja chcialam sie nauczyc robic na drutach jak bylam w ciazy, ale jakos nie pykłoteraz co troche tez mi to do glowy przychodzi... skad masz ta sliczna włoczke? moze w koncu sie zmobilizuje i zaczne dzialac? naprawde mega podziwiam, ze masz czas i checi na takie robótki
Co do sposobu noszenia- to ja pewnie popelnilam wszystkie mozliwe bledy, bo Franek od poczatku byl noszony pionowo- tak jak do odbicia, a pozniej pewnie z przyzwyczajenia nie lubil pozycji poziomej. i nosilam go zazwyczaj po jednej stronie. teraz jest wszystko super. Maly rozwija sie pieknie, a takie twierdzenie, ze czymkolwiek sie robi krzywde dziecku to wywoluje u mnie mega agresje. pamietam w szpitalu jak Franek mial 3tyg. i bardzo spadl z wagi baba powiedziala niby w zartach, ze "głodziłam dziecko". trzeba byc niespelna rozumu, zeby mlodej matce mowic takie rzeczy. nie wiem, co za ludzie pracuja w tych szpitalach/ przychodniach. zero empatii i rozumu.
Moj tez ma czesto spocone nozki i raczki, to zle? ja daje wit. D w dawce 400j. a co drugi dzien 800- tak nam kazal ortopeda.
A sluchajcie, Franek ma sucha skore na policzkach. podejrzewam, ze przez to, ze nie kremowalam mu buzki jak wychodzilismy na spacerzla matka. czym to nawilzyc? dzis na noc posmarowalam mu Emolium kremem, bo wczesniej pomagal. A moze macie jakies godne polecenia kremy na zime dla maluchow?
Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Wróżko, ja smaruje Ani buzie na wyjście kremem Mustela Cold. Super sie wchłania. No i mam tez z rossmana z babydreama zimowy. Jest ok
Mała wykapana, ale spać jeszcze nie chce...WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Yas kocyk śliczny i tez widzę serduszka.
Dzięki no wlasnie tez podaje taka dawkę hmm mam tez dla dzieci po 6 mz tam jest 15 tych mikro cos tam i jutro juz jej ta podam. A jak do paszczy podajecie na łyżeczce czy bezpośrednio ?
Ehh nie mogłam jej uśpićod 20 rzucała sie na łóżeczku na rękach tez odbijam ja jeszcze i potem jeszcze i kuzwa wiecie łykałam do snu tak na rękach na leżąco i mnie tak uszczypnela ze mi łzy trysnęły od razu ... Boszze gorąco mi sie zrobiło .
Ta reh pokazała ze zle nosze i kazała nosić w " koszyczku" z rak, zobaczymy za tydz jak z nią poćwiczę.Maniek
-
nick nieaktualny
-
Spi, a i ja przy usypianiu kimnelam a tu jeszcze te nieszczęsne ściąganie kropel mleka.
Zapomniałam sie pochwalić (?) ze Ania od wczoraj wstaje. Trzymając sie czegos, z kolanek, prostuje nóżki i stoi
Teraz to sie zacznie.... Pełza po podłodze jak waż, siada, przewraca sie i stoi. OMG a narzekałam ze leniuszek heh
Jutro czeka mnie mega pakowanie i juz sie boje ze sie nie zapakujemy i będziemy jechać jak Beduini.
Wszystkim zycze spokojnej nocydbrnc
MANIEK, Krokodylica, marissith, WróżkaZielona, Nieukowa, Lili83 lubią tę wiadomość