Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
justta wrote:Yasminko to trzymam kciuki za twoją hemoglobinę niech idzie do góry ja za dwa tygodnie robię morfoliogię i glukozę tą 2h, matko jak ja tam wysiedzę.
wrrrrrrrr właśnie to badanie też miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:03
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Yaśmin, to zerknij na składy witamin i porównaj..może się okazać ze jest wiecej zelaza..inaczej czeka Cię biofer albo terdyferon ;/ a je się cieżko przyjmuje, bo muli okropnie i trzeba na czczo na 2h przed posiłkiem..wiec lepiej próbowac innych..no i pokrzywę pij
mnie też niedługo czeka obciążenie glukozą, pamiętajcie o cytrynie!
Yasmin lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Yaśmin, to zerknij na składy witamin i porównaj..może się okazać ze jest wiecej zelaza..inaczej czeka Cię biofer albo terdyferon ;/ a je się cieżko przyjmuje, bo muli okropnie i trzeba na czczo na 2h przed posiłkiem..wiec lepiej próbowac innych..no i pokrzywę pij
mnie też niedługo czeka obciążenie glukozą, pamiętajcie o cytrynie!
Poszperam o tych Twoich tabletkach. Dziękujękonwalianka, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:ja będę miała 33 lata jak urodzę swoje pierwsze dziecko
moj drugi chłopczyk zawita do nas na 4 miesiące przed naszymi 33 urodzinamiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:36
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Święte słowa. I taki plan mam żeby właśnie pójść za ciosem mąż jest tego samego zdania. Jeżeli tylko nie dopadnie mnie jakiś głupi szok i medycznie będzie ok to nie czekam nawet minuty dłużej niż to będzie konieczne. Nawet już w pracy to ogłosiłam tym bardziej, ze mam wszelkie warunki ku temu. Mama emerytka i teść emeryt w mieście ościennym
konwalianka, Jennifer lubią tę wiadomość
-
A ja dziękuję za drugie, jak mam się tak znowu męczyć to moje dziecko będzie jedynakiem. Zapowiedziałam to ostatnio mężowi ale coś kręcił nosem.
A dla przeziębionych dziewczynek - mnie wyleczył syrop z cebuli, wcale nie jest taki ohydny jak się wydaje, a naprawdę pomaga. -
Czyli po połowie ok
W piatenieczunieczek jadę do mamusi chyba powiem żeby zrobiła mi ten syrop z cebuli. Stać moze wiec sie nada.
Mama robi jeszcze syrop z cytryny chyba z czosnkiem, podpytam i dam znac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:51
-
Dobry,
Beszka, a my dzisiaj 17 tydzień zaczynamy
No i zapomniałam rano, że miałam się macać po pełnym pęcherzu i szukać smrodka! dopiero jak na kibelku z ulgą usiadłam to sobie przypomniałam, ale za późno było
co do przeziębień i kataru to polecam mój zestaw, który mnie wyleczył z zapalenia zatok - sinupret - ziołowy lek, rewelacja! kropelki do nosa prenaten, są też tabletki na gardło ale z propolisem a ja uczulona jestem o dziwno na niego, chociaż miód mogę zajadać i syropek z cebuli - tak jak mówi Kroko
zdrówka!justta lubi tę wiadomość
-
Ja rownież mam anemię od początku ciąży. Te pokrzywe w aptece można kupić ? Mama niedługo przyjeżdża to by mi przywiozła
Konwalianki a dlaczego sądzisz ze jeśli sa 2 lata różnicy miedzy rodzeństwem , to nie ma zazdrości?
U nas niestety było strasznie łącznie z biciem Leosia generalnie pierwszy rok półtora było cieżko samej z 2 z tak mąka różnica wieku. Teraz jest super
Ja sadze ze wszystko zależy od dziecka znam i 8latke która była zazdrosna.
Rozmawialiśmy z Janem dużo i wydawało nam sie, ze był przygotowany. NO i fakt cieszył sie przez pierwsze kilka dni. Gdy zorientował sie ze dzidzius zostaje na zawsze i trzeba sie, jakby nie było, dzielić rodzicami to sie rożne akcje zaczęłyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:Ja rownież mam anemię od początku ciąży. Te pokrzywe w aptece można kupić ? Mama niedługo przyjeżdża to by mi przywiozła
Konwalianki a dlaczego sądzisz ze jeśli sa 2 lata różnicy miedzy rodzeństwem , to nie ma zazdrości?
U nas niestety było strasznie łącznie z biciem Leosia generalnie pierwszy rok półtora było cieżko samej z 2 z tak mąka różnica wieku. Teraz jest super
Ja sadze ze wszystko zależy od dziecka znam i 8latke która była zazdrosna.
Rozmawialiśmy z Janem dużo i wydawało nam sie, ze był przygotowany. NO i fakt cieszył sie przez pierwsze kilka dni. Gdy zorientował sie ze dzidzius zostaje na zawsze i trzeba sie, jakby nie było, dzielić rodzicami to sie rożne akcje zaczęłyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 11:55
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Beszka to prawda że różnie bywa z tą zazdrością, ja znam przypadek i 10 lat różnicy jak i 2 i zazdrość była, to chyba normalne że już się nie jest tym jedynym, oczkiem w głowie, ale przechodzi, a jak jest taka mała różnica wieku to tak jak mówisz dzieci mają podobne zainteresowania i mogą się razem bawić ja też mam plan jak najszybciej postarać się o następnego bobaska, zobaczymy jak to wyjdzie i czy lekarz pozwoli