Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwi biedna zdrowia wam zycze a Tobie snu i trochę spokoju.
Sumi Ty tez masz hardcor z dwójka takich maluszków. Oby szybko wam sie poukładało tak by był czas na chwile odpoczynku.
Lara ja byłam na spacerze ale tylko godz - tak zarządziła szefowa i wiecej nie chciała.
Ja przez ta pogodę to taka senno wkurzona jestem... Dlatego zrobiłam gofry i wszamalam dwa ( z bita śmietana i bananem).Maniek
-
Maniek, ja byłam 1,5 h ale moja trasa spacerowa zmieńila sie w jedńo wielkie bagno i nie miałam radości ze spacerowania
Dziewczyny, współczuje chorób i nieprzespanych nocek ;( trzymajcie sie ! Pamiętajcie, ze kto jak kto, ale kobiety są silniejsze od facetów i potrafią więcej znieść. Chociaż chłopów i tak trzeba od czasu do czasu do pionu postawić.
Btw Zgredka jak tam u Ciebie? -
Wrocilam z roboty
Spacer z psem obiad karmienie małej
Za godzinę idę do dentysty
Dostałam pensję więc poprawiłam w excelu planowane wydatki i z trudem, ale się dopiął gdzieś poucinalam gdzieś pododawalam.
Nie powinnam Wam tak szczegółowo o życiu opowiadać bo potem po niektórych komentarzach czuje się średnio, ale cóż sama sobie winnam, za dużo peplam..
-
Ej, Zgredka, tak tylko pytam na czym stanęło. Nie chcesz ńie odpowiadaj. Poprostu spytałam czy sobie wyjasniliscie sprawy i tyle.
Kroko, wpisz Summerke na pierwszej stronie.
Co u Koniary, Ashy? One tu nie zaglądają chyba....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 18:13
-
Eh Zgredka no czasem trzeba sie wygadać i juz. A co do komentarzy to hmm wiadomo ze przecież nie mówisz wszystkiego wiec opinie nie sa do końca trafione i nie masz sie co tak przejmować, bo nikt z nas nie wie dokładnie jak to u Was u Ciebie jest wiec pisze tylko na podstawie okrojonych informacji.
No a powiedz jak Ty sie czujesz fizycznie i psychicznie. I jak ta Teoja kumpela z pracy tez nadal sie ukrywa?
U nas zaczął sie problem z kupatoczyła efekt rozszerzania diety. Jutro ugotuje buraka Jagodzie albo dam śliwkę jak do rana bedzie " pusto".
Maniek
-
A my dzisiaj zrobilismy nastepny krok czyli polozenie w lozku i wyjscie z pokoju....Uspokajany zza drzwi usnal w 6 minut
Kupilam dzisiaj spiworek na przecenach bo kosztowal 20 euro zamiast 40a lepiej miec dwa bo czasem cos przecieknie i trzeba prac szybko a tak nie bedzie problemu.
-
zgredka wrote:A jak się uspokaja zza drzwi?
Tak samo jak w pokoju tyle ze dziecko cie nie widzi. Calkiem normalnie. Poprostu mowisz ciiiiiii, szzzzzz, ewentualnie jak placze to wchodzisz i glaszczesz az sie uspokoi i wychodzisz znowu.
Kurde na Ukrainie epidemia grypy. Boje sie. W tamtym roku oboje z mezem mielismy....
-
nick nieaktualnyHej!
Nie zaszczepił nam małego bo tatus na antybiotyku. Teściową dzwoniła, że to nie przez nią bo w niedzielę się do nad nie zbliżała...no i na pewno w sklepie coś zlapalismy...bzdury była chora i powiedziała nam to jak weszlismy do niej. Nasz błąd, że odrazu nie wyszlismy . ale babsko wiedząc że jest chora zaprosiła nas na obiad ;/
Zostaliśmy skierowanie do alergologa jako pilne. Już umowilam na czwartek ale jest źle wypisane więc muszę jeszcze raz jutro podejść. Jutro też mamy wizytę fizjoterapeuty zobaczymy co w trawie puszczyobym się z wszystkim wyrobila.
Mąż pierwszy raz od 8 lat będzie spać w drugim pokoju.
A mały waży 7800
Ps
Psotka ją chce jak najdłużej karmić tym bardziej, że alergik, ale on zrobił sobie z cycusia smoczek do zasypiania dlatego cieszę się jak zasypia bez niego w buzi
-
Ania juz usnela wiec i ja zaraz uderzę w kimonko.
Takie dzis miałam przemyślenia na spacerze, ze przy nexcie nie będę juz taka zielona jaka jestem teraz, bedzie spało od razu w łóżeczku, podam wcześnie wodę mineralna, bo do tej pory mała nie pije nic innego niz mleko, i ńie będę reagowała na każde kwilniecie. Oooooo taki mam plan. A rzeczywistość pokaże jak bedzie naprawdę.
Zmykam spać, dobranockonwalianka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Misia: jak na te 4 miechy to Twój nieźle waży moja jedynie z 1,5kg więcej
Lara: nie sadze, żeby podejście do kwietnia było inne, po prostu chyba tak masz, ja też chce od razu w lozeczku i moja też nie pije zbyt wiele wody. -
Dzień dobry
Jak tam nasze chorowitki? Mam nadzieje, ze lepiej. Zdrowka!
U nas pobudka o 5:40 i zabawa
Biedronko, pewnie @ was nastraszy i przyjdzie za niedługomasz juz @regularnie?
Ja od dzis zaczynam robić testy owu, coby zacząć obserwować swoje cykle. Na razie sie wydłużyły z 28 do 35-36 dni.
Z ta woda to żałuje ze posłuchałam położnej, która na pytanie o dopajanie powiedziała że skoro karmie piersią to nie dawać wody. Teraz mam taki problem ze oprócz mleka nie pije nic, a to jest wielki problem. Wiec mamusie młodszych dzieci i tych ktore sie urodzą to goowno prawda z tym nie podawaniem wody gdy sie kp. Podawajcie i wtedy problemu nie Bedzie. To tak odemnie.
Miłego dnia babeczkiAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Larus dziwne ze Ci tak położna powiedziała ja kp a mi poradziła dawać wodę zwłaszcza ze było lato, i moja pije chetnie. Muszę dawać wiecej bo mamy kupkowy problem eh:(
Dzień dobry w ogóle.
Dziś poluje na kolejnego " fachowca" ... Mam ochotę zrobić im kilim.Maniek
-
Biedroneczka zrób test bo ta niepewność cie wykonczy.
Lara dzięki za radę na pewno ta informacja mi się orzyda.
Maniek znam ten ból.... Ludzie są conajmniej niepowazni. Na szczęście u nas remont pomalutku dobiega końca.
W lutym urzadzam pokoik dla KianoBiedroneczka83, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Kiano
wow nie spotkałam sie jeszcze z takim imieniem
Kasjan słyszałam, ale Kiano pierwszy raz
Maniek, tak, dwie położne powiedziały zeby nie dopajac woda, wiec teraz ma za swoje, ale przy drugim juz będę mądrzejsza.
Moje dziecko zrobiło sobie nocnik w kojcu. Tzn po posiedzeniu na nocniczku było tylko siusiu, a po 5 min od włożenia do kojca- koopa. I tak za każdym razem hehe chyba jej nocnik do tego kojca wsadzęAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Moja wstala łaskawie po 8, ja już zdazylam z psem do piekarni polecieć i sobie śniadanie do pracy zrobić
Teraz już po wspólnym śniadaniu po kupie na nocniku i myciu zębów można się ubierać i lecieć
A co do imion to mi się właśnie przypominało że dziś mi się śniło że gdzieś stała i ludzie mówili jak nazwali dzieci i patrzyłam na nich z politowaniem bo takie wariackie, ale nie pamiętam oczywiście jakie..
Aha i po dentyscie zzarlam chipsy i mam całą wargę pogryziona bo nie czułam przy znieczuleniu, zamierzam wszystkie zęby załatwić w tym trymestrze.
Lara może sprobuj soku polnna pół moja pije z malin z Jerzym z aronii wszystkie domowej roboty, myślę jeszcze nad więźniami bo w warzywniaku maja taki .. Mniam