Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:36
-
Ludzie ludzie ale sie wyspalam
Nakarmilam mlodego o polnocy i poszlam spac. Obudzil mnie cichy placz. Patrze na zegarek: 5:10. Nie, nie mozliwe, chyba sie pomylilam i jest 2ga. Patrze na komorke: no 5:10 jak nic! Do 6tej powalczylismy jeszcze zeby spal i kimnal sie jeszcze do 6:30.
Tak wiec jest coraz lepiej
A no i mamy 2 nowe zeby i 2 w natarciu.
LARA - ja mimo tego, ze tak dlugo sie meczylam z malym w lozku, ze przez 9 miesiecy nie przespalam normalnie nocy meczona nieustannym karmieniem i niewygodna pozycja to i tak nexta wezme tez do lozka. Tylko, ze na krocej! Powiedzmy na 3-4 miesiace. najwyzej tez bede oduczac. Ale to jest takie slodkie karmic i spac z takim maluszkiem.
Kurcze wy mnie stresujecie z tym nocnikiem ;P. Ja leniwa jestem i nie chce mi sie malego rozbierac i sadzac na nocnik. Poczekam az bedzie cieplej zeby nie tzreba bylo rajtek zakladac.
KONWI jak noc dzisiaj???
KIANO fajne imie. Chociaz Tiago lepsze
. Skad ty te imiona bierzesz ???
Mi sie strasznie podoba VIVIEN dla dziewczynki i chicielibysmy tak nazwac corke jak sie trafi. Tylko boje sie troche, ze to zbyt dziwne imie albo typu Dzesika i Brajan. Chociaz znam, tylko jedna osobe o tym imieniu.
LARA - z tym kp i woda to prawda ale do czasu az sie zaczyna rozszezac diete.
ja nie podaje nic innego poza woda. Nie dodaje zadnych sokow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 09:35
Anastazjaaa, zgredka lubią tę wiadomość
-
dzien dobry, ja znowu nie spałam..za dużo.. nos zapchany na maxa, więc odkurzacz to znowu nasz element wystroju sypialni.. mąż poszedł spać do pokoju Tymka (ten też mu się budził).. no i gorączki ciąg dalszy, nie duzo bo 38.3 ale tak przy tym dyszy..
Fajne imię Ana, podejrzewam,że to ichniejsze imię?
moja znajoma nazwała córkę ELENA i podoba mi się.. ciągle tylko Lena się słyszy.. a to taka mała literka i imię ma inny wydzwięk..
u nas od zawsze jedno imię dla dziewczynki.. Karolinka, bardzo nam się podoba.. na drugim miejscu była Iza i Anastazja. No ale cóż.. nie wykorzystamy
Psotka, może zostawisz liscik w skrzynce na listy? Ładnie poprosić o możliwie najcichsze zachowanie ze względu na niemowlę..
Patryk tez nic nie pije poza cycem, ale wiem, że latem to się zmieni, także dziewczyny nie przejmujcie się..w sumie kiedy dzieci mają pić? NIe jest tak ciepło to i pić się nie chce.. spokojnie
Gratuluje kup czy tych w nocniku i tych w pieluszce :)hehe
zgredko, co do komentarzy to wiesz.. każda próbuje jakoś tu Ci doradzić, ale faktycznie nie znamy Twojej sytuacji, więc nie masz co się bardzo "przywiązywać, i odnosić do siebie" ich treści. Rób tak, aby Towie/ Wam było najlepiej.. co do tej psycholog, to szczerze, jakoś po Twoich wpisach (też mozliwe, że osąd mam zły) straciłabym do niej zaufanie.. na każdej wizycie mówi co innego..no i powiedz, czy te wizyty coś ci dają? czy tylko kasę wydajesz?
miłego dnia -
Ania usnęła, w końcu.
Co ja chciałam..... Aha, poprosiłam rano małża zeby kupił w piekarni bułkę-chałkę (my nie jadamy pieczywa) dla Ani. Bardzo jej smakowała, zjadła kawałek a pózniej bardzooo sie slinila, już myślałam źe to oznaka zebola? Ale nie! Kawałek tej bułeczki przykleił sie do podniebienia i biednej nie mógł sie odkleić. Musiałam troszkę pomoc ale i tak całego nie wyjęłam.
Mam nadzieje źe reszta sama odejdzie po obiadku, bo inaczej to nie wiem co zrobić? -
Dzień dobry nadal bez @
Hmm Ana kurcze ja bym i zrobiła tylko kurde chyba boje sie wyniku
może dziś dam rade do gina uderzyć popołudniu jak R wróci wmiare z pracy
Młoda śpi już godzine zaraz musimy jechac po starsza
27 lutego dziewczynki mają sesję siostrzanądarmową bo laska rozkreca biznes i modelek potrzebowała jupii
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Dzień dobry
Jak tam nasze chorowitki? Mam nadzieje, ze lepiej. Zdrowka!
U nas pobudka o 5:40 i zabawa
Biedronko, pewnie @ was nastraszy i przyjdzie za niedługomasz juz @regularnie?
Ja od dzis zaczynam robić testy owu, coby zacząć obserwować swoje cykle. Na razie sie wydłużyły z 28 do 35-36 dni.
Miłego dnia babeczki
miałam 30 i 31 dni a teraz już 34temp wiem wiem nie jest wiarygodna bo teraz 37,3
-
PsotkaKotka wrote:
KIANO fajne imie. Chociaz Tiago lepsze
. Skad ty te imiona bierzesz ???
Mi sie strasznie podoba VIVIEN dla dziewczynki i chicielibysmy tak nazwac corke jak sie trafi. Tylko boje sie troche, ze to zbyt dziwne imie albo typu Dzesika i Brajan. Chociaz znam, tylko jedna osobe o tym imieniu.
Z tiago w rodzinie to był szok i wzburzenie ale my mieliśmy to w nosie a teraz skomentowali tylko ze obawiali się bardziej wymyslnego bo Kiano fajnie brzmi i łatwo się pisze więc wszystko do przyzwyczjenia
Pierwsza nocka w domu w swoim łóżku bezcenna, w końcu się wyspalam.
Brzuch jeszcze się stawia ale to nie skurcze więc lezakuje i wypoczywam.
Pobyt w szpitalu na coś się przydał, że strachu że mały się urodzi w końcu podjęliśmy decyzję o imieniuKrokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Dzień dobry nadal bez @
Hmm Ana kurcze ja bym i zrobiła tylko kurde chyba boje sie wyniku
może dziś dam rade do gina uderzyć popołudniu jak R wróci wmiare z pracy
Młoda śpi już godzine zaraz musimy jechac po starsza
27 lutego dziewczynki mają sesję siostrzanądarmową bo laska rozkreca biznes i modelek potrzebowała jupii
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:
Fajne imię Ana, podejrzewam,że to ichniejsze imię? -
Hejka witamy sie
U nas lepiej, zebybtylko nie zapeszyc, goraczki nie ma juz, nic nie widac zadnych objawow ani kataru czy kaszlu, noc spokojna, ale z pobudkami, mam nadzieje ze jakas choroba wstretna sie nie rozwinie, ppdaje wit c i wapno na wzmocnienie, wode pije chetnie to luz, nawet z cytrynka, lubi kwasnejak do tej pory nie pil zadnych sokow
Trzymajcie kciuki zaby nic sie nie rozwinell
Biedroneczko ten brak @ u cieie podejrzany, rob test na szybko, potem gin w razie w
Anastazja super imionko, Kianooryginalne
Milego dnia laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 11:44
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Lara może sprobuj soku polnna pół moja pije z malin z Jerzym z aronii wszystkie domowej roboty, myślę jeszcze nad więźniami bo w warzywniaku maja taki .. Mniam
-
Witam. U nas nocka fajna ale więcej pobudek niż zwykle.
Dziewczyny czy to możliwe ze madzi juz widać ząbki? Dwie dolne jedynki. .postaram się zrobić zdjęcie.
Anastazja, bardzo ładne imięEmrica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Cześć laski. Ja na tel.
Od wczoraj wieczór rzygam jak kot.
Leżę i zdycham.
Do Zuzi przyjechała teściowa a ja leżę i zdycham.
Teraz Zuza śpi obok mnie a teściowa mi zupke gotuje. Dooobraaa teściowa.
Tak sobie uswiadomilam że tak by to wyglądało gdybym była w ciąży i nie wiem czy dala bym radę bo dziś nie była bym w stanie się dzieckiem zająć a niania akurat nie mogła przyjść. Więc na ciążę trzeba by zorganizować pomoc rodziny. ..
Z dobrych wieści uwzglednili nam reklamację na szczeniaczka i wymienili na nowego. Muszę odebrać.zgredka lubi tę wiadomość