Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tak na chwile bo lece na spacer a do tego jestem padnieta
Dzisiaj dalam DOminikowi pic z plastikowego kubeczka zamiast z niekapka. I wiecie ze pil i bardzo mu sie to podobalo. Wypil napewno wiecej niz z niekapka!
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
hejooo!
jestem jestem, ale nie ogarniam. poza tym ostatnio jakis kiepski mam humor i z moim sie co troche kłóce. chwile jest dobrze i za jakis czas znow jakies dziwne pretensje. kilka dni temu mialam juz tak dosc, ze poszlam spac po kłotni i pozniej sie nie odzywalam, choc zawsze mowilismy, ze przed snem sie godzimy, taka mielismy zawsze zasade. no i ch.. ehh, pewnie tez potrzebuje psychologa, bo sama wiem, ze jestem mega uparta i nie odpuszcze, jak mi cos nie pasi. a czasami moze powinnam. no dupa i tyle.
Frankowi w koncu gorna jedynka wychodzi wiec skonczy sie wampirowaniewlasnie poszedl na spacer z dziadkami, a ja chwila relaksu i sprzatanko. Poza tym dzis na spacerze zalozylam mu ten wygrany Acti, ktory sie laczy z aplikacja i pokazuje, czy dziecku nie za goraco albo za zimno. i powiem Wam, ze niezly bajer, choc wychodzilo, ze za goraco, no ale ja juz sama nie wiem jak Malego ubierac na taka pogode. Ubieram go w bodziaka na dlugi rekaw, rajtki, skarpetki, szaliczek srednio cieply i taka sama czapka i w kombinezon taki wiosenny. byc moze to jednak aplikacja dla starszych dzieci, ktore juz sie wiecej ruszaja... ale fajna sprawa mimo wszystko
Psotka- spoznione zyczenia dla Dominika 9- miesieczniaka
Konwalia- zdrowka, zdrowka i jeszcze raz... alez sie wymeczysz bidulonie mowiac o dzieciakach.
Nenek- jak tam Diego, oprocz tego, ze kumaty i amant?zdrowko ok?
Kroko- jak Ty sie dzis czujesz?
Smoku- jak remonty?
Nieukowa- jak u Ciebie zapracowana kobieto? Jak Radzio? Cos sie ruszylo w kwestii ruszania sie?
Summerka- podziwiam i zaczynam sie bacjak pomysle, ze tez mnie to czeka... brr
Beszka- kurcze, co za pech z ta pracaoby to sie jakos pozytywnie wyjasnilo...
No i nie pamietam co mialam reszcie pisac. wybaczcie nieogarowi! Biore sie za sprzatanie, bo chata zarosla totalnie brudem.
Buziaki!!
PsotkaKotka lubi tę wiadomość
-
Wróżko, też się żrę z moim chłopem ostatnio często...więc rozumiem i łączę się w kijowej atmosferze. Działa mi na nerwy padalec. Ścięrą przez łeb Wrózia, nic innego.
A Diego ślini się łokrutnie i lekki katarek miewał ostatnio.
Chyba na zęby, nie wiem co mu tam lezie, czwórki, trójki, nic nie widzę. Nie ogarniam tej małej szczękiWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Ja po spacerze, czekamy na babcie bo jedzie do nas
przynajmniej okna pomyje.
Co do makaronu to Ania tez bardzo lubi, kiedyś dałam do spróbowania to wciągała
Ja tu pojemniczek z obiadem jem a ona stoi obok i otwiera buzie, co jakiś czas dostaje troszkę ryżubo kurczak przyprawiony...
No dobra, troszeczkę dałam i teraz sie nie odczepiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 16:57
-
eeee Kotka, o mojej Hance tez nikt nie pamieta jesli sie nie upomne ...zycie
w robocie mine wkurwili. jak nic szukam adwokata. jesli mnei zwolnia to afere rozkrece, grrr
nie chce sie do Oslo przeprowadzac.
Know, iwtam w klubie. u nas od daarna pobudki co 15 minut. dzis jeszcze L o 4 sie obudzil, bo brzuch go bolal..ale jego juz maz ogarnal.
mloda znow dne ma apetytu. mi sie wydaje ze schudla. jutro badania... -
Nena- kuuurde, żeby jeszcze ta ściera działała
a tu wiekszy kaliber. nie wiem nawet czy studnia Anuśkowa da rade
hehe, ale tak czy siak, przyswieca mi w glowie mysl "łatać sie trzeba". i co zrobisz, jak nic nie zrobisz?
Kotka- ja czasami tez przeocze czyjas miesiecznice, ale tak czy siak, wszystkim dzieciaczkom wszystkie zyczymy najlepszegoi nie gadac mi tu glupot, bo po tyłku bedzie!
Beszka- o kurcze, to grubo w tej pracy. faktycznie, bierz adwokata i walcz! ehh, biedna Hanulka
Lara- ja tez czasami daje Malemu z mojego talerza. mimo, ze swoja porcje zjadl to i tak sie dopomina. pewnie to z ciekawosci, wiec daje mu odrobinke. za to moja mama np. wtryniła by mu jeszcze porcje ziemniakow. bo glodny!
Blondik- a jak tam u Madzi? przyzwyczaila sie juz do okularkow?
Zgredzia- jak Wasza sytuacja? sprawdzasz nadal swojego?
Chyba pojde dzis wczesniej spac. Jutro jedziemy z dziadkiem do pradziadkowalez sie uciesza
dobrej nocy wszystkim!
-
Dziewczyny żyję... jeszcze. Chadzam spać o 20:00 bo pobudki nocne + praca + niedocukrzenie i brak kofeiny robią swoje... (zrezygnowałam ze słodyczy i kofeiny bo mam cholesterol w kosmos...) więc już ledwo na oczy widzę
Staram się was czytać ale brak mi siły i czasu na odpowiadanie ;/
Zdrówka dla chorowitków...
Kroko fajne te Uczniaczki? Zaczynam się zastanawiać, czy kiedyś Radkowi nie kupię
LaRa jak twoja sobie radzi z gryzieniem, skoro nadal bezzębna? Radek też bez zębów i tak się zastanawiam, jak go będę żywić jak długo nie będą wychodzić. W końcu jakiekolwiek kanapki i dużo innych rzeczy w kawałkach odpada, jeśli nie można tego pociąć choćby siekaczami ;/
U Radka trochę nowości, bo w końcu zaczyna trochę do tył€ pełzać i już zdobył level expert w obrotach na zegar i przewrotkach
No i kupy zębowe przyszły, sra jak noworodek za przeproszeniem ;/ Może nam szczerbarość do późnej starości nie grozi, ale na razie nic sie nie przebiło...
Pozdrawiam i może w weekend w końcu nadrobię...
WróżkaZielona, Krokodylica, Blondik, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Wróżko: ostro się klocimy, znaczy ja się dre, bo on nie ma w zwyczaju się kłócić, ale jestem bezsilna, mam wrażenie, że jemu już się nie chce (a jemu na odwrót, bo ja stale mowie, że mam go dość i trza się rozstać)
Lara: to jak byś była w ciąży normalnie. Super, że mały się rozwijazaraz wyskoczy
-
Kurcze, Zgredko, a moze napisz mu po prostu list? Napisz w nim wszystko, co Cie boli, co Cie gnebi. Na papierze to zupelnie inaczej wyglada i moze slowo gadane to niego nie dociera i trzeba mu to wygarnac pisemnie. Przeczyta pare razy i moze zaczai? U nas pare razy zdarzaly sie sytuacje, ze taki list napisalam i faktycznie pomoglo to drugiej stronie zrozumie. moze to glupie, ale naprawde czasem dziala.
Biedronka- wspolczuje @idz spac, odpoczywaj.
-
Biedroneczko to gratulacje,
Ja dziś byłam na zakuoach.
Kupiłam suszarkę kondensacyjna i ekspres do kawy, kawę mogłabym parzyć już dziś gdybym nie zaponiala kupić do niego ziarenAle i tak nie zepsuło mi to nadtroju
Mam nadzieje ze również mialyscie dobry dzień. U nas wiosenna pogoda
Dla młodego kupiłam mate edukacyjna z Fischer price, kombinezonik na wyjście i poszwe minky uffff został jeszcze tylko wózekKrokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość