WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Wróżko Czarodziejko...gdzieś Ty?

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co tu taka cisza?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie zapracowane

Ja zaraz zbieram sie na spacer

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo faktycznie cisza:)
    Zgredko ja z Toba pogadam za darmo a niech tam :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam siostrę szczeniaczka uczniaczka z reklamacji. Ale Zuza się cieszyła! Szok. :)
    Nie chciała go wypuścić. Jak wzięłam go żeby rozpakować z kartonu to zaczęła płakać hehe. :)

WróżkaZielona, MANIEK lubią tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak na chwile bo lece na spacer a do tego jestem padnieta

Dzisiaj dalam DOminikowi pic z plastikowego kubeczka zamiast z niekapka. I wiecie ze pil i bardzo mu sie to podobalo :). Wypil napewno wiecej niz z niekapka!

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejooo!

jestem jestem, ale nie ogarniam. poza tym ostatnio jakis kiepski mam humor i z moim sie co troche kłóce. chwile jest dobrze i za jakis czas znow jakies dziwne pretensje. kilka dni temu mialam juz tak dosc, ze poszlam spac po kłotni i pozniej sie nie odzywalam, choc zawsze mowilismy, ze przed snem sie godzimy, taka mielismy zawsze zasade. no i ch.. ehh, pewnie tez potrzebuje psychologa, bo sama wiem, ze jestem mega uparta i nie odpuszcze, jak mi cos nie pasi. a czasami moze powinnam. no dupa i tyle.
    Frankowi w koncu gorna jedynka wychodzi wiec skonczy sie wampirowanie ;) wlasnie poszedl na spacer z dziadkami, a ja chwila relaksu i sprzatanko. Poza tym dzis na spacerze zalozylam mu ten wygrany Acti, ktory sie laczy z aplikacja i pokazuje, czy dziecku nie za goraco albo za zimno. i powiem Wam, ze niezly bajer, choc wychodzilo, ze za goraco, no ale ja juz sama nie wiem jak Malego ubierac na taka pogode. Ubieram go w bodziaka na dlugi rekaw, rajtki, skarpetki, szaliczek srednio cieply i taka sama czapka i w kombinezon taki wiosenny. byc moze to jednak aplikacja dla starszych dzieci, ktore juz sie wiecej ruszaja... ale fajna sprawa mimo wszystko :)

Psotka- spoznione zyczenia dla Dominika 9- miesieczniaka ;)

Konwalia- zdrowka, zdrowka i jeszcze raz... alez sie wymeczysz bidulo :( nie mowiac o dzieciakach.

Nenek- jak tam Diego, oprocz tego, ze kumaty i amant? ;) zdrowko ok?

Kroko- jak Ty sie dzis czujesz?

Smoku- jak remonty?

Nieukowa- jak u Ciebie zapracowana kobieto? Jak Radzio? Cos sie ruszylo w kwestii ruszania sie? :)

Summerka- podziwiam i zaczynam sie bac :D jak pomysle, ze tez mnie to czeka... brr

Beszka- kurcze, co za pech z ta praca :/ oby to sie jakos pozytywnie wyjasnilo...

No i nie pamietam co mialam reszcie pisac. wybaczcie nieogarowi! Biore sie za sprzatanie, bo chata zarosla totalnie brudem.

Buziaki!!

PsotkaKotka lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko: to nieźle się przyzwyczaila.
    Ja po spaghetti, mała dostała trochę makaronu i marudzila, że się skończył więc dostała jabłko a teraz próbuje się wepchnac na meble

Konwalianko: bardzo Ci współczuje

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko, też się żrę z moim chłopem ostatnio często...więc rozumiem i łączę się w kijowej atmosferze. Działa mi na nerwy padalec. Ścięrą przez łeb Wrózia, nic innego.

A Diego ślini się łokrutnie i lekki katarek miewał ostatnio.
    Chyba na zęby, nie wiem co mu tam lezie, czwórki, trójki, nic nie widzę. Nie ogarniam tej małej szczęki ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po spacerze, czekamy na babcie bo jedzie do nas :) przynajmniej okna pomyje.
    Co do makaronu to Ania tez bardzo lubi, kiedyś dałam do spróbowania to wciągała :)

Ja tu pojemniczek z obiadem jem a ona stoi obok i otwiera buzie, co jakiś czas dostaje troszkę ryżu :) bo kurczak przyprawiony...
    No dobra, troszeczkę dałam i teraz sie nie odczepi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 16:57

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekujemy Wrozko!
    Pamietalas jako jedyna! :)

Widac nie cieszymy sie wieksza popularnoscia z DOmim. no ale coz to tylko forum... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 18:52

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotko: bardzo przepraszam, zupełnie nie kontroluje sytuacji po powrocie z roboty, a tam nie mam już Neta ;(
    Wszystkiego Naj

PsotkaKotka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeee Kotka, o mojej Hance tez nikt nie pamieta jesli sie nie upomne ...zycie ;)

w robocie mine wkurwili. jak nic szukam adwokata. jesli mnei zwolnia to afere rozkrece, grrr

nie chce sie do Oslo przeprowadzac.

Know, iwtam w klubie. u nas od daarna pobudki co 15 minut. dzis jeszcze L o 4 sie obudzil, bo brzuch go bolal..ale jego juz maz ogarnal.

mloda znow dne ma apetytu. mi sie wydaje ze schudla. jutro badania...

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka nie daj się!

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)

Wysłany: 28 stycznia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena- kuuurde, żeby jeszcze ta ściera działała :D a tu wiekszy kaliber. nie wiem nawet czy studnia Anuśkowa da rade ;) hehe, ale tak czy siak, przyswieca mi w glowie mysl "łatać sie trzeba". i co zrobisz, jak nic nie zrobisz? ;D

Kotka- ja czasami tez przeocze czyjas miesiecznice, ale tak czy siak, wszystkim dzieciaczkom wszystkie zyczymy najlepszego :) i nie gadac mi tu glupot, bo po tyłku bedzie!

Beszka- o kurcze, to grubo w tej pracy. faktycznie, bierz adwokata i walcz! ehh, biedna Hanulka :(

Lara- ja tez czasami daje Malemu z mojego talerza. mimo, ze swoja porcje zjadl to i tak sie dopomina. pewnie to z ciekawosci, wiec daje mu odrobinke. za to moja mama np. wtryniła by mu jeszcze porcje ziemniakow. bo glodny!

Blondik- a jak tam u Madzi? przyzwyczaila sie juz do okularkow?

Zgredzia- jak Wasza sytuacja? sprawdzasz nadal swojego?

Chyba pojde dzis wczesniej spac. Jutro jedziemy z dziadkiem do pradziadkow :D alez sie uciesza :)

dobrej nocy wszystkim!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny żyję... jeszcze. Chadzam spać o 20:00 bo pobudki nocne + praca + niedocukrzenie i brak kofeiny robią swoje... (zrezygnowałam ze słodyczy i kofeiny bo mam cholesterol w kosmos...) więc już ledwo na oczy widzę :P
    Staram się was czytać ale brak mi siły i czasu na odpowiadanie ;/

Zdrówka dla chorowitków...

Kroko fajne te Uczniaczki? Zaczynam się zastanawiać, czy kiedyś Radkowi nie kupię :P

LaRa jak twoja sobie radzi z gryzieniem, skoro nadal bezzębna? Radek też bez zębów i tak się zastanawiam, jak go będę żywić jak długo nie będą wychodzić. W końcu jakiekolwiek kanapki i dużo innych rzeczy w kawałkach odpada, jeśli nie można tego pociąć choćby siekaczami ;/

U Radka trochę nowości, bo w końcu zaczyna trochę do tył€ pełzać i już zdobył level expert w obrotach na zegar i przewrotkach :P
    No i kupy zębowe przyszły, sra jak noworodek za przeproszeniem ;/ Może nam szczerbarość do późnej starości nie grozi, ale na razie nic sie nie przebiło...

Pozdrawiam i może w weekend w końcu nadrobię...

WróżkaZielona, Krokodylica, Blondik, Misi@ lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko: ostro się klocimy, znaczy ja się dre, bo on nie ma w zwyczaju się kłócić, ale jestem bezsilna, mam wrażenie, że jemu już się nie chce (a jemu na odwrót, bo ja stale mowie, że mam go dość i trza się rozstać)

Lara: to jak byś była w ciąży normalnie. Super, że mały się rozwija ;) zaraz wyskoczy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny @ przyszla odezwe sie jutro padam na twarz

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 28 stycznia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, Zgredko, a moze napisz mu po prostu list? Napisz w nim wszystko, co Cie boli, co Cie gnebi. Na papierze to zupelnie inaczej wyglada i moze slowo gadane to niego nie dociera i trzeba mu to wygarnac pisemnie. Przeczyta pare razy i moze zaczai? U nas pare razy zdarzaly sie sytuacje, ze taki list napisalam i faktycznie pomoglo to drugiej stronie zrozumie. moze to glupie, ale naprawde czasem dziala.

Biedronka- wspolczuje @ :/ idz spac, odpoczywaj.

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko to gratulacje,

Ja dziś byłam na zakuoach.
    Kupiłam suszarkę kondensacyjna i ekspres do kawy, kawę mogłabym parzyć już dziś gdybym nie zaponiala kupić do niego ziaren :/ Ale i tak nie zepsuło mi to nadtroju
    Mam nadzieje ze również mialyscie dobry dzień. U nas wiosenna pogoda ;)

Dla młodego kupiłam mate edukacyjna z Fischer price, kombinezonik na wyjście i poszwe minky uffff został jeszcze tylko wózek

Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1609 1610 1611 1612 1613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ