WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Byłam wczoraj na siłowni z dawną znajomą.Cudowna godzina,pośmiałam się do bólu brzucha.Brakowało mi tego.Wykupuje karnet i będę codziennie chodziła sama albo z nią,byleby odpocząć

Maniu my też na początku rozszerzenia mielismy problem z kupkami albo ich ze 3dni nie robil albo brzydkie nam pomagalo jabluszko wiem ze tez niektorym śliwka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:35

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda, mam dokładnie takie samo odczucie. Wiedzieć to co wiem teraz i wrócić i nie popełnić tytułu błędów. Plus tego taki, ze przy nexcie już będzie wszystko wiadomo, chociaż sadze ze i tak nie unikniemy błędów. Jesteśmy tylko ludźmi, a dodatkowo u większości z nas to pierwsze dziecko. Dlatego staram sie pisać dziewczynom o swoich błędach np picie wody od maluszka, bo potem jest meeega problem.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka gratulacje! Niech już każda noc taka będzie@!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 18:21

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:34

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/95c0ef7aaa90.jpg

Także ten, bez takich mi tu, zrobiłyście wszystko co w danym momencie było najlepsze dla Smyków.

justta lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj kochane, ile razy ja mówiłam, ze nie popełnie tych samych błędów co przy Tymku..nie pamiętam, ale sporo.. popełniłam te same lub inne ale błędy i tak się popełnia.. :)

Brawo Psotka.. spanie do 9.00? hehe, toż to przesada..dzieci aż tyle snu nie potrzebują :P

gratki Mari donoszenia

miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 13:20

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka super...mam nadzieje, ze za jakis czas u nas tez tak bedzie...narazie jest jak u Was co godzine budzi sie na cycusia:p

Milego weekendu :)

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my Dominika wciskalismy na rece kazdemu komu sie dalo ;)

Blondik lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) chwalę się ciążą donoszoną! jupi :D

Kotka będziesz moim spaniowym guru :P

Miłego dnia dziewczyny :)

konwalianka, LaRa, Izoleccc, PsotkaKotka, MANIEK, justta, Nieukowa, Summerka, Anastazjaaa, Blondik, Biedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Mari, gratki :)
    To teraz życzę spokojnego finiszu :)

My na spacerze, ale jest piękne suonko, wiec aż miło :)

marissith lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari gratki:)
    Konwalio nie dam teraz surowego jabłka bo nie mam takiego " nie sklepowego" .. Jeszcze dziś Burska ugotowałam i bedzie na obiad dla Jagody. Wodę podaje co godz lub pół ile ? Nie wiem nie mierze :)

Dziewczyny chyba przesadzacie z ta samoocena. Lara nie wiadomo moze Ania nie lubi wody i juz, moze Larus pokaz jej jak Ty pijesz z takiego samego kubka?
    Ja wam powiem ze niczego bym nie zmieniła jak dotąd ( wiem pinda ze mnie) ale wiecie w danej chwili podejmuje sie decyzje najlepsza dla dziecka ( tak nam sie wydaje)i juz nie ma co robić dobie wyrzutów. Dama trza zacząć dziecko oduczyć i juz. Psotka dała rade z ciagle wołającym cyca Dominikiem to tez dobie dasz rade:) no Psotka gratulacje.

U nas juz po spacerze. Ja robie rogaliki drożdżowe z nutella i z dżemem truskawkowym ( wersja dla mnie) i tak sobie humor poprawiam:)

beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow MANIEK nigdy nie zrobilam rogalika :D

A co ja bym zmienila w wychowaniu? No napewno bym juz w 4 miesiacu zaczela nauke samodzielnego zasypiania. Moze tez dalabym od razu w szpitalu smoka i butle ale nie jestem pewna. czekalam z tym smokiem zeby dziecka nie popsuc no i Domi w ogole go nie chce. Ale teraz nie mam z tym problemu juz, moze w ogole nie mialam.
    Narazei to tyle ale mysle, ze im dziecko starsze bedzie tym wiecej razy bede sobie mowic, ze nastepny,m razem zrobie inaczej :P.,

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka, do 7 miesiąca Patryk sam pięknie zasypiał i spał nieźle, dopiero, gdy zaczął siadać i wstawać to się zmieniło.. różnie jest..

oo Maniek, daj przepis na rogaliki. Ja wczoraj piekłam roladę z galaretką..mniam, połowy nie ma :( zjadłam ja:(((
    Maniek, to śliwkę jej daj:)

Mamy lekarza na 16.40 proszę trzymajcie kciuki aby nie trzeba było dawać antybiotyku..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Sto lat Michalku
    I od nas również najlepsze życzenia

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marissith gratulacje i w miarę możliwości lekkiego porodu

Właśnie sobie uświadomiłam że jestem już trzecia na liście do rozpakowania.... Zaskakujące, mile i lekko przerażające uczucie ;)

zgredka, Blondik, marissith, Nieukowa, Biedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michałku sto latek :)
    Konwalio śliwkę dałam juz drugi dzień dziś jeszcze buraczka narazie jedna mała kupka była uff.
    Przepis na rogaliki: ciasto drożdżowe ( bez jajek) czyli Przygorowuje rozczyn z drożdży + cukier+ mleko+ mąka = papka która troszkę musi podrosnąć.
    Ja mam maszynę do chleba i tam opcje na wyrabianie ciasta wiec wrzucam : 1,5 szkl mleka, cukier waniliowy, mąka , margaryna i na koniec rozczyn. ( można dodać jeszcze cukier) ps ręcznie tez można wyrobić . Ciasto musi być miękkie elastyczne wiec czasem dolewam mleka lub dosypuje maki. Czekam az urośnie.
    Następnie odrywam trochę ciasta wałkuje koło i nożem przecinam na krzyż a potem jeszcze na ósemki ( wychodzą takie małe trójkąciki) ciapie na każdym nutelle ( lub twarożek lub dżem) i zwijam a potem pieke i zjadam :)

Konwalio kciuki zaciskam.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• justta Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariszkp gratki

Konwalianka trzymam kciuki za was

Anastazja leci czas, leci ;-)

Anastazjaaa, konwalianka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj Mari jak ja kiedys wspominalam te dni . Wreszcie donosilam. Az nie wierzylam po tych moich akcjach w ciazy... gratuluje ,juz niedlugo urodzisz i bedziesz tulic kruszyne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:35

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja mam zazdroche o siłownie, tez chciałabym pójść ale mój małż pracuje długo i nie da rady... Nie mam pomysłu jak to zrobić zeby moc sie wyrwać :(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej
    Ja na chwilke, i z gory przepraszam, ze tylo o nas...

Lekarz kazala nam odstawic H od cyca na 3 tyg.,male jak ja odstawie to na dobre. Twierdzi ze mloda moze miec alergie na cos i dlatego tak ja meczy. Tylko badan zadnych jej nie zrobi.

Hania butli nie chce wiec byloby ciezko. Nie wiem co robic. Za 3 tyg.kontrola. Jak nie bedzie lepiej, to jakies leki an brzuch dostanie. A w marcu usg bruszka i kontrola nerek.

Nie wiem co robic, mleko kupilam i sie zastanawiam. Aaaaaa tak mi jej zal. Gdybym miala pewnosc,mze ona ma alergie....ale nie mam....

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
‹‹ 1611 1612 1613 1614 1615 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ