Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Psotka, nie ma co się unosić. Tak naprawdę to trzeba być mega mózgiem aby spamietac miesiączki naszych babli, trzeba się opominac, ja tak robię.
Biedronko, to odpoczywaj
Zgredko, list to dobry pomysł. Nawet jeśli mu go nie dasz to pomoże Tobie. Wyrazisz się, odpiszesz co cię gryzie itd.
Beszko, no jakbyś o nas pisała.. Tymek od 3 dni budzi się o 4 rano.. Maz z nim śpi..
Ana, szalejesz. Wózek już wybrałaś,?
Nieukowa, spokojnie dzieci nawet chleb pogryza, mojej koleżanki syn pierwsze zęby miał w wieku 14m, jeździli po dentystach a on tak po prostu miał. Jego siostrze wypadly mleczaki i już minęło 1 , 5 roku i nowych nie widać.. Podziwiam za siłę do odstawienia słodyczy i kawy.. Łooo szacun
Miałam napisać Ci u nas ale sił już brak..
Good nightAnastazjaaa, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Kotka ja tez nie ogarniam, musisz sie upominać, no i wszystkiego najlepszego dla Dominika i gratki ze tak ładnie juz spi:)
Beszko co za świnie w tej pracy. Obyś nie musiała tego adwokata brać. Kciukam za jutrzejsze badania Hanulki. Oby tylko znaleźli przyczynę tych wszystkich dolegliwości.
Zgredko moze to jest pomysł skoro masz " problem" z wyrażaniem uczuć to napisac zawsze łatwiej jesli nie taki tradycyjny list to mail moze?
Nieukowa moja Jagoda tez uwielbia siostrę szczeniaczkaz tym cholesterolem to niezazdroszcze. Moja mama ma kosmiczny i ciezko jej z ta dieta zwłaszcza ze uwielbia jesc kuchnie Polska.
Nena buziaki dla naszego forumowego amanta.
U nas narastający kupkowy problem eh
Maniek
-
zgredka wrote:Lara: to jak byś była w ciąży normalnie. Super, że mały się rozwija
zaraz wyskoczy
Nieukowa, Ania sobie swietnie radzi bez zębówgryzie wszystko, a raczej drobi, dziąsłami, ma bardzo silne wiec jest ok. Zauważyłam, ze ona już nie chce słoiczków tylko dorosły obiad. A nie jakieś tam papki, ciapki itd. Wczoraj zjadła ziemniaczka, kawałek ugotowanej piersi z kurczaka(drobilam palcami) i warzywa tj.brokuly,kalafior i marcheweczki. Wciągała aż pachnie
a dziś dostała słoiczek i niezłe musiałam sie nagimnastykować zeby zjadła. Także czas schodzić ze słoiczków i dać dziecku dorosnąć (mimo braku zębów) Hihi
Jutro rano dostanie chlebuś z plasterkiem wędliny
Szczeniaczka uczniaczka ( mamy wersje dla dziewczynek czyli siostrzyczkę szczeniaczka) jak najbardziej polecam
Ja jestem gruba a cholesterol mam jak dziecko, dziwne nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 21:49
Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Po psychologu wszystko skumalam, czemu dostałam wczoraj szału, właśnie gadamy, naprawdę babka pomaga
Lara: to miało być do nieukowej ;/
Też miałam pytać co na roczek, może pchacz to już za późno? Moja lubi w żłobku takie zwierzaki na których się skacze ale ma dopiero ok 10 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 23:34
LaRa lubi tę wiadomość
-
Cieszę sie Zgredzia, ze masz oparcie w psychologu
powodzenia w rozmowie
Na roczek....hmmmm,mm nie mam kolorowego pojęcia
Chociaż od nas Ańia na roczek dostanie piaskownice do ogrodu zamykana, a gdy sie ja otworzy powstają ławeczkisuper sprawa
Ale rowerek to całkiem fajny pomysł
DobranocMANIEK lubi tę wiadomość
-
My już po śniadaniu, kupie do nocnika i właśnie myjemy zęby
Tata sobie wziął dwa tyg ojcowskiego więc będzie woził małą do żłobka, a ja wcześniej w pracy się znajdę
Ubieramy kiece i lexe
Miłego dnia for all
Czas zakupić nowe kartki dla maluchow -
dzień dobry, o my też nie śpimy, od dawna.. o nocy się nie wypowiadam..ech..
Tymek już w przedszkolu.. dziś kolejny lekarz.. wczorajszy to jakieś nieporozumienie..okazało sie, że to lekarz rodzinny i antybiotyk przepisała Patrykowi, bo niby coś tam słychać ponizej płuc (?), jak poprosiłam o skierowanie na rtg to stwierdziła, że nie wyjdzie nic, a gduy powiedziałam o crp to stwierdziła ze na pewno będzie wysokie, to po co.. zatem uznałam, że to przegięcie.. i dziś kolejny lekarz..
zgredka, a jak u Was skonczyła sie sprawa z tym antybiotykiem, co nie podałaś na ten kaszel?
Maniek, a Ty dajesz coś już Jagodzie? Ona ma już 6 m-cy może wprowadz jej śliwkę lub jabłko surowe? nam gastrolog na problemy Patryka i zatwardzenie już w 3 c-m miesiącu kazał podawać jabłko surowe.. spróbuj
tulę wszystkie niewyspane i zdołowane i życzę miłego dnia
ps,. Obchodzi dziś jakiś maluch miesięcznicę? Najlepszego! -
Witam się z rana,
Jadę dziś do szkoły, mam nadzieję że to niezbyt duży dla mnie wysiłek.
Konwalianka tak wybrany wózek, postawilam na stokke crusi. Ale kupie dopiero na początku kwietnia aby nie tracić gwarancji. U nas o tyle dobrze ze maja go od ręki więc nie będzie problemu.
Maniek a ile pije wody? Może wciskaj więcej a kupa będzie lagodniejsza.
Tez mi się podoba pomysł rowerkaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziś roczek Michałka Helenq. Sto lat!
Aja, dziś kolejne podejście do nauki picia. Dziś rozcieńczony sok jabłkowy.
Wczorajszy sok malinowy został olany całkowicie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 08:23
justta lubi tę wiadomość
-
Domi przespal noc !!!
Po raz pierwszy od ponad 9ciu mieciecy wyspalam sie
Domi obudzil sie raz w srodku nocy o 2:30 ale zaraz sam zasnal (choc ja juz z nawyku wyskoczylam z lozka i zaczelam sie ubieracpoczym obudzil sie dopeiro o 6:30 ! Ja juz od 6tej nie spalam i zastanawialismy sie z mezem czy on jeszcze zyje
. A gdy sie obudzi to nie plakal tylko zaczal sobie cmokac glosno.
konwalianka, marissith, LaRa, beszka, MłodaDama, Blondik, Misi@, Nieukowa, Izoleccc, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zgredka, teraz doczytałam że to nie do mnie było i o skaczących zabawkach.
O takie coś chodzi? Zobacz ofertę: TOOTINY Krówka Skoczek jak piłka + pompka gratis
http://allegro.pl/showItem2.php?item=5378789569 Bo jeśli tak to polecam
Córka kuzynki za tym szalała. Myśle ze niedługa krówka będzie i u nas w domuzwłaszcza ze Ania ma teraz etap skakania
-
haha NENAA latwo nie bylo ale tez nie tak strasznie jak sie spodziewalam choc pare razy mialam ochote przerwac to wszystko. Tylko wtedy sobie myslalam, ze do czego niby mam wrocic jesli przerwe akcje?
No ale jednak sie da! I nawet taki trudny przypadek jak Domi dal rade. Dziecko ktore uspaialo w naszym lozku tylko przy piersi, budzilo sie czasem nawet co godzine w srodku nocy na cycka udalo mi sie zrobic dziecko ktore zasypia samo w swoim lozeczku i przesypia noc
.
Oczywiscie nie jest jeszcze idealnie ale postep jest. Idealnie byloby, klade dziecko, wychodze i wracam dopeiro o 9tej rano
Nie wiadomo tylko jakie beda nastepne noce ale mam nadzieje ze ogolna tendencja sie utrzyma
Kurde a terapeutka se w kulki leci bo miala byc o 9:30 na skype a jej nie ma....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 10:22
Nieukowa lubi tę wiadomość