Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko zdrowia
dobra teściowa dobra:)
Ana śliczne imiętiago tez mi sie podoba.
Blondik zdaje sie ze u Frei Adaś miał zebole dwa w wieku 3 miesiecy także moze być.
Lara u nas jak u Was zębów brak.
Rozmawiałam dziś z babcia przez tel ( mój tato u niej był) jezuuuu jaki ma słaby głos od razu mi sie płakać chciało i powiedziałam jej tylko ze bardzo mnie przestraszyła i zeby nie robiła tak wiecej. Jutro ja do domu wypisują a ja wolałabym zeby jeszcze polezala i odpoczęła bo w domu to nie bedzie o siebie dbać tylko wszystko robić
Dzięki za wszystkie kciuki i modlitwy ( jak widać skuteczne) na szczęście.
Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Maniek
-
Maniek super wiadomosc o babci
Kroko zdrowia, ja juz prawie prawie doszlam do siebie w nocy jeszcze mnie dusi, ale jest ok, a Leos jak na razie dzisiaj super bez goraczki i jakichkolwiel objawow, oby tak dalej zobaczymy jaka bedzie noc, oczywiscie spal dzisiaj tylko 1 godz i juz nie idzie spac, dopiero na noc kolo 19taki szogun wszedzie go pelno a ja nienadarzam biegac
Biedra zrob testa
Beszka zdrowka dla Hani i oby znalezli przyczyne
Konwi jak chlopaki? Ty to juz pewnie padasz biedulkoKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Siedzę u dentysty, tzn w poczekalni. Zabrałam ze sobą torbę na fit bo myślałam ze to opóznienie będzie, ale zostałam miłe zaskoczona i obsuwy nie ma
Zdążę jeszcze do domu wskoczyć przed fitem
Biedronki, tez mi sie wydaje ze takie opóznienie to nie opóznienie, a jak sie boisz to rób test
Maniek, super ze z babcia lepiejoby tak dalej
Kroko, gdyby nie to ze ostatnio pisałaś ze przyszła @ to stawiałabym na Franka
Polecacie jakieś zestawy do karmienia dla maluchów? Na Allegro znalazłam z Canpola i sie skłaniam ku zakupowimacie? Polecacie?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko: lubię za reklamacje
Chłop właśnie dogaduje sienz szefem comdo dwutyg urlopu na dziecko, ma teraz sesje, ciekawe czy mała na tym skorzysta czy gowno
Lara: więźniami = wisniami
Konwi: no psych zjada mi 400 zł miesięcznie sama się zastanawiam, ale po rozmowach z nią mi dobrze...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ząbek wyleczony, jeszcze 2 i koniec męki
Zgredzia, ja mogę z Tobą tez pogadać za 350 zł
Kroko, zestaw w sensie talerzyk, miseczka, kubek i sztućceo, takie cus
http://allegro.pl/canpol-zestaw-kubeczek-talerzyk-sztucce-miseczka-i5820620524.html
Zbieram sie na fita. Niech moc będzie ze mnąNo i z wami tez, a co!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej hej
dziekujemy za wsparcie. tez mamy nadzieje na szybko diagnoze i oby to nie bylo nic zlego.
ja sie ludze, ze najpeirw molde misla dlugo kolk, poten choroba za choroba i teraz moze zeby....oby to tylko to...alew sprawdzic musimy.
Zdrowka dla wszystkich chorujacych (Justta, Konwalianko)
Kroko, dla ciebie rowniez duuuuzo zdrowia. mam nadzieje, ze juz jest lepiej. grypa zoladkowa mnie przeraza. gdyby wzielo mnie tak, ze cala noc musialabym z sedesem randkowac, to nie wime jak by to H zniosla...maz i moje serducho slyszac krzyki i zale mlodej.
Zgredko, co do psychologa, jesli moge cos napisacto dobry psycholog wyrabia sobie jakas tam opinie nt.roznych kwestii dot.pacjenta (z czasem moze zmienic zdanie oczywiscie, bo nowe dowody w sprawie dochodza
) i probuje nakieroac danego pacjenta na odpowiedni tok myslenia, by ten sam odkryl co faktycznie czuje i czego chce.
hanka dzis wstala po 2 w nocy...o 2.30 ja wstalam i impreza do 5 nano. mloda zasnela kolo 4.30,a le ze wczesniej spadla z kanapy i porzadnie walnela sie w glowe, ja zasnac nie moglam tylko ja obserwowalam.
a na deter zilch wiesci u nas....cos sie wali u knie w paracy. zlikwidowali mij oddzial. teraz tylko w biurze w Oslo maja moj dawny wydzial. jutro jade na rozmowe, co moja ze mna zrobic, bo ja sie do Oslo nie chce przenosic ;( moze bez pracy bede,ehhhzgredka lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Niezłe z Was larwy, ja tu myslalam, że bezinteresownie siedzimy, ale gdzie tam
Wysłuchać a dać radę i dobrze nakierowac to co innego ;pmarissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ana, cudza ciaza leci szybciej, Twoja juz zaawansowana;)
Kroko, pamiętaj...mamy nie biorą zwolnienia;) wiec zdrowej ciazy Ci życzę (hehe), moze Frabek, bo ja z zadna nie rzygałam;))
Beszko, cholera..,jak nie urok, to przemarsz wojsk...zdrówka dla H., no i żebyś bez tej pracy nie została...
Blondik, Toska tez tak ma i tez wczoraj zastanawiałam sie, ale to chyba za wczesnie jednak;))
Ech, a ja w domu szpital...Zuzia katar na maxa i zaraziła Toske- efekt taki, ze obie maja zapchane nosy i nie dadzą wyczyścić - drą sie jakby je ze skory obdzierali!! Nie spałam cała noc, przepraszam, ale ide sobie w łeb palnąć...ogólnie powiem Wam (Zgredko, nie czytaj- ze dwoje malutkich dzieci to hardcore, jesli jesteś zdana na siebie...ale przetrwam, przetrwam, a potem bede odcinać kupony - zajmą sie sobą, a ja bede leżeć i pachnieć...)Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Wstawać! Tylko śpita i śpita, a robić ni ma komu
Lara, się Ciebie nie tyczy, Tyś już na obrotach widzę
Jak tam chorowici? Lepiej dziś?
Summerka, mocy, duuuużo mocy, podziwiam, że ogarniasz ten chaosWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 08:40
LaRa lubi tę wiadomość
-
Lara aaaa taki zestaw.
To u mnie to się w ogóle nie przydaje.
Kaszki, supy itd daję z kubka. A co może to je palcami prosto z tacy tej od krzesełka, talerzyk plastikowy mam, czasem się przydaje, jak jej rozgniatam tam np banana, ale to i tak ja podaję łyżeczką, bo talerzyk był by od razu na podłodze.
beszka współczuję upadku z łóżka i mam nadzieję że jednak będziesz mieć pracę.
Summerka jesteś gigant. Podziwiam.
-
hej hej,
sumi, doskonale Cię rozumiem..
U nas noc jak zwykle tragiczna..wszystko to co wypracowaliśmy poszło się... jak tylko wyzdrowieje, to wracamy do starych nawyków.. nie mam siły.. najlepsze jest to , że śpię jak kamień miedzy pobudkami, czyli nawet 15 minut snu głębokiego (tak mi się dziś Patryk budził, co 15 min).. czekam na lekarza.. na linii powiedzieli mi że będzie miedzy 14-22 MASAKRA. No i dziś mam wyjście do fryzjera, trzeba się jakoś przygotować do roczku, boziu organizacja idzie mi jak krew z nosa.... A właśnie.. od 3 dni, Patryk jest tylko na piersi..Emotikon frown nic innego nie chce..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 16:44
-
LaRa wrote:Hihi Nenaa :*
Jak u Ciebie? U Was ? Jak nasz gangowy amant? Czesze sie nadal sam? Podbierał już żel i lakier do włosów?
Kroko, dobrze, że już lepiej
Konwi, współczuję, jesteś dzielna bardzo, mnie już by w kaftanie...
Trzymaj się i zdrowia w końcu u Was no!Krokodylica lubi tę wiadomość