X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena, no my to tak trochę lezing trochę coś zwiedzić z dziećmi.. Plaże najlepiej piaszczyste choć w Chorwacji i na kamieniach daliśmy radę :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena brzmi zachęcająco, ja w tym roku wakacje odpuszczam, z trzy miesięcznym dzieckiem byłoby ciężko ale za rok kto wie. Choć mojemu ubzdurala się Majorka.

Trzymajcie kciuki jutro wizyta, co orawdza bez usg ale będą robić wyniki więc po tymbszpitalowaniu trochę się martwię....

Nenaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ze smyka, nakupowalam znów ubrań z przecen ( wczoraj przyszła paka z internetowego sklepu smyka - jedyne 200 zł) za 140 zł. Masakra
    A i dodatkowo wczoraj wylądowałam w ciucholandzie gdzie zostawiłam ponad 60 zł.
    Zamknijcie mnie w pokoju bez klamek, internetu, okna itp bo nas z torbami puszczę !

Manku, żebyś wiedziała jak sie uśmiałam z tego ostatniego zdania, ze ja niby w bikini. Srikini chyba. Na moje doooopsko bikini jeszcze nie wynaleziono. Wiec wiesz.... O męża sie martwić nie musisz. Przed obcymi facetami uciekam bo i po co maja taka orkę oglądać. Ale to niedługo sie zmieńi (tzn za jakieś 20 kg). Tzn zmienię sie z orki w delfina :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 20:49

Nenaaa, Blondik lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Nena, no my to tak trochę lezing trochę coś zwiedzić z dziećmi.. Plaże najlepiej piaszczyste choć w Chorwacji i na kamieniach daliśmy radę :)
    To już wiem :) Tarragona i Port Aventura dla dzieci, wypas! ;) Blisko Barcelony i są plaże ofkors :)
    https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Port_Aventura

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Lara!! Ja w tym miesiącu w budżecie przewidziałam na ubranka dla małej 0 zł, za dużo kupilam w w poprzednim i to do 86 więc teraz zakaz
    Dla siebie mam 100 zł chciałam kupić ciazowego gacie w hm myslalam, że za 79 ale gdzie tam najtańsze ponad 120 zł

Ja byłam Andaluzji bardzo polecam

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena ale zachęcająco opisałaś... Szkoda ze znów w tym roku muszę odpuścić wakacje :(
    Lara juz nie 20 kg tylko 16,5 kg idziesz jak burza :) także bikini jak najbardziej :)
    A ja zapomniałam co to zakupy dziecięcych ubranek bo dostałam od szefa duzo i jeszcze wiecej od znajomej która prowadzi ciuchacz i sama ma dwie córki :) także mam tyle ciuchów dla jagody ze trzymam w workach bo mi sie nie zmieściły do szafy hehe ... Dzięki Bogu bo teraz muszę ekstremalnie oszczędzać .
    Kotka ano sady sadami i wiadomo:(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Jussta moja śpi w pajacu albo bawełnianym albo polarkowym. Przykrywam kołderką ale się rozkopuje. Też mam 21 stopni.

Nena, a leci.
    Mój chłop dzisiaj o 16 pojechał za gramanicę i wróci dopiero w piątek więc zostałyśmy z Zuzią same na placu boju.
    Najgorzej boję się w nocy żeby mi z łóżka nie spadła, bo jak się budzi z płaczem to biorę ją między nas a tak męża-zapory nie ma. ;)
    No i jutro będzie niania a w czwartek i piątek jej nie będzie, więc na czwartek ma przyjść teściowa do Zuzi, bo ja muszę iść do firmy skoro męża nie ma i znowu się nasłucham.
    Także Wróżka rozumiem Twoje wkurzenie bo ja też mam nieraz z teściową przejścia... niby baba pomocna i o dobrym sercu, ale taki ciężki charakter, że jak coś powie to się rzygać chce, daję słowo.
    Oferowała się że na noc przyjedzie do nas spać, żebym sama z dzieckiem w domu nie była i się nie bała hi hi hi. Podziękowałam. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 21:59

justta lubi tę wiadomość

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Kroko, nie chcialas tesciowej przenocowac? oj, zła synowa, złaaaa :D

ja wlasnie siedze z farba na wlosach. mrozny kasztan niby. sie zobaczy co to za kasztan :D mial byc rudy (Krokodylkowy rudy) ;) ale zmieniam styl na szara mysz i wtapiam sie w otoczenie :D

Maniek- wspolczuje spraw w sadzie :/ faktycznie tempo maja zatrwazajace. wrr.

Zgredka- zdrowiej szybciochem!

Lara- no ja ostatnio tez poczynilam duze zakupsony, ale w dupie z tym. raz sie zyje! :D jak okna? lsniace i blyszczace? :)

Ana- kciukole zaciskam!

Kotka- wiem, o czym mowisz :( tez czasami mi cierpliwosc siada i wtedy musze wyjsc sobie poprzeklinac :D za jakis czas wracam i ogarniam sytuacje. a nieskuteczne zasypianie strasznie frustruje :/ pomysl, ze i tak juz jest duzo lepiej i cel coraz blizej.

aaa w ogole sluchajcie. moj mi kupil w prezencie wyjazd do SPA :D chyba nasze sasiadki go namowily, bo to babski wyjazd na 3 dni niecale. na poczatku panika- jak ja tyle czasu wytrzymam bez dziecka? ale za jakis czas stwierdzilam, ze to super pomysl. w koncu sie normalnie wyspie i bede lezec do gory brzuchem z maseczkami. moze jakis masaz? hm, hmmm :D no u mezus poczuje co to znaczy "siedziec w domu z dzieckiem" :D tak mnie zaskoczyl tym, ze szok :D

spokojnej nocki Wam zycze, czas zmywac farbe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 22:54

Krokodylica, LaRa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaaaaa złaaaaa synowa, taaaaaak, kajam się, kajam potwornie!

Weź rób krokodylowy rudy. :) Ostatnia farba mi siadła mega, teraz kupiłam taką samą, super wychodzi kolor.

Wróżka jak staranka u Was?

A spa zazdroszczę jak cholera i to jasna.

• LaRa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię odrosty jutro. Miałam dzisiaj ale późno wróciliśmy, mała po chwilowej drzemce sie rozbujała i usnęła dopiero po 22.
    Mam nadzieje, ze pospiesz ładnie tej nocy.
    Rano idziemy na kontrole wagi. Ciekawe ile przybrała. A przybrała.
    Wybrałam wózek. Maclaren Quest
    No i chyba fotelik :) ma ktoś maxi cosi priori Xp?

Wróżko, zazdroszczę spa, kurde chyba bym nie dała rady wytrzymać tyle czasu bez dziecka. No ale nas nie odcięli od pępowiny.
    Okna? 2/3 umyte, jutro jeszcze jedno i Finito :) od razu czyściej w domu :)

Co do Espanioli to byłam w Barcelonie i w Lloret DE Mar :) było fajnie :) Barcelonę polecam :)

Spadam spać, dobrej nocy wszystkim :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz od godziny nie spimy....
    A teraz o tym jaki mam juz zryty beret: Dzisiaj w nocy maly sie zaczal wiercic wiec ja tez sie obudzilam, patrze na zegarek a tam 5:20, to sobie mysle -byle do 6tej. Piata to jeszcze nie tak zle, w sumie sie wyspalam. Patrze za 20min na zegarek a tam 1sza.....

Ja bylam w Barcelonie dwa razy, W Lloret de Mar bylam bo kolezanka tam mieszkala. Najlepsza jednak byla Sevilla! Ah ten zapach pomaranczy o 6tej rano!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Nena, super, a masz jakieś namiary?

spa..co ja bym dała za spa..

od wczoraj jest masakra.. usnął Patryk dopiero po 21 i to u mnie na brzuchu.. a o 5.20 kupa, więc pobudka.. z rana już pokłóciłam się z moim, bo przecież, ja go nie rozumiem, a on tylko prosił, abym dała mu spokój (?) bo ma gorszy dzien..ale codziennie słyszę, że się nie wyspał, że jest zmęczony, a ja? do cholery? nie mogę być zmęczona, bo muszę się dziećmi i domem zając.. wczoraj sie tak wk.. bo stwierdził, że przecież robienie obiadu to żaden wysiłek,a zrobienie podwójnej porcji - pulpetów to nic.. sory, że tak tylko oo mnie, ale nadal mnie nerwa tłucze, przez co Tymek już chodzi naładowany negatywnymi emocjami a Patryk marudzi

Kroko, daj przepis

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana
    Budzilam się co godzina, pilam i bez rewolucji póki co, mała się właśnie budzi..

Konwalianko: ja bym łeb urwała, chłopy to są...

Kroko: powodzenia ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Konwi, chyba musisz potrząsnąć chłopem. Do Anuskowej studni go wrzucić, niech sobie przemyśli pewne kwestie. Btw myślałam ze wizyta u psycho Wam pomogła. A przynajmniej małżowi.tzrymam kciuki za poprawę stosunków.
    Dla mnie to trochę niepojęte takie zachowanie faceta, ale wystarczy ze przy pierwszej awanturze odbyłam piłeczkę i już takie argumenty (zmęczenie, niewyspanie) nie wracają. To są wspólne dzieci nie tylko Twoje.

Kotka tez tak mam czasami, z ta godzina.

U mnie w nocy 2 razy noszenie, i finalnie pobudka o 6:50. Jest ok.
    Na 10 idziemy na kontrolne ważenie.

Miłego

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Dobra laski, koniec żartów. Mam tydzień żeby urodzić bo mnie na wywołanie wezmą a tego się boję jak diabli. Albo tą cesarkę zrobią a tego jeszcze bardziej się boję i uprosiłam gina żeby dał mi szansę.
    Proszę mi tu wszystko pisać. Jak przyspieszyć poród? Hę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka moja mama też wychodziła z pokoju jak już nie dawała rady z bratem. I co? Normalny jest, nie ma traumy.
    Konwalianka ale bym pizgnęła po takim tekście. Weź mu w kalendarzu ściennym zaznacz, że ty masz do końca miesiąca gorsze dni i niech sam się chłopakami zajmie bo musisz odpocząć. Z obiadem sobie poradzi bo to każdy głupi dałby radę i żadna filozofia...

Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, seksik, ciepłe kąpiele, dużo chodzenia, przysiady, schody..więcej nie pamietam :)

oj odbijanie piłeczki..sprawdzało sie.. kiedys.. teraz już jest inaczej.. on wiecznie zmęczony, ja też o spięcia nie jest trudno..
    wizyta u psychologa dotyczyła Tymka.. ale nie omieszkał mi wczoraj powiedzieć, ze to przeze mnie Tymek jest taki i wpada w ten szał (bo psycholog powiedział, że ja z nim jestem i jestem przemęczona, więc i nerwowa) zatem..
    mam póki co przemyślenie, że wolałabym aby wyjechał gdzieś na jakiś czas i dał nam spokój.. uff, całe szczęscie, że moi rodzice nas zabierają w niedziele na tydzien, to odpocznę..głównie psychicznie

powodzenia na wizycie

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi, biednas :(
    Rzeczywiście, może tu odpoczynek od siebie będzie najlepszym rozwiązaniem.
    Choć nie powiem, ze małż powinien panować nad tym co mówi, bo Ty robotem nie jesteś, a te wasze ciagle choroby nie dają odpocząć. Trzymaj sie kochana, siły przesyłam.

Mari, wow, to już :) schody podobno pomagają, tzn chodzenie po nich. Mycie podłóg na kolanach (zapraszam do mnie).
    Nie miałaś cc umówionego?

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka zostaw kiedyś mu dzieci ha cały weekend i wówczas zobaczy że całodobowa opieka nad dziećmi to nielada wyczyn a nie nic....

Marissith z tego co ha wiem to seksik kilka razy dziennie ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Na 10 idziemy na kontrolne ważenie.
    Pomyslnych wyników :)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1621 1622 1623 1624 1625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ