X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, może być macica, więzadła. Odpoczywaj, niech tata działa.
    Super Ana że wyniki dobre, ale jedz kochana

My mamy maxi cosi tobi i sobie chwalę.

Patryk śpi z nami w sypialni i budzi się 5 min po naszym wejściu, obojętnie czy to jest 21 czy 24

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, chyba myślisz o tym Axis. Obrotowy?
    Ja bym chciała ten priori, ale małż twierdzi ze słabo wyszedł w testach i szuka czegoś "lepszego". Zwariować można....

Anaa, jedz i odpoczywaj :)

A ja idę sie pocić...

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejdz na tosia sklep

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara a jaki przedzial cenowy?

A ogladalas cybex sirona? Lub besafe - maja chyba tylko tylem lub takie co kozna w oba kier.montowac, tylko ceny wysokie. Mielismy dla chlopakow i fotelik nadal w pelni sprawny,a le ze lata swoje ma, to kuoujemy jowy i wlasnie nad cybex sirona i besafe modular (nowy model) sie zastanawiamy. Besafe ma sporo miejsca na nogi, gdy jest tylem montowany a to duzy plus, bo H ma tylem jezdzic az 4 lata skonczy lub przekroczy limit cm czy kg plus rowniez za pozycje lezaca - a dla nas to wazne, bo w wakacje jedziemy autem do PL.
    Sirona plus za to ze obrotowa.
    Oba foteliki sa nisko kontowane,w eic dziec przez okno bedzie mialo by patrzec (jak takie male okolo roku, wieksze - wyzsze pewnie wiecej zobaczy) p. Starszy model besafe jest wysoko montowany, ale mniej miejsca na nogi i pozycja lezaca nie tak imponujaca.

Wiece co dzis zrobilam... H miala wizyte u laryngologa. Pojechalam i czekam i czekam. Poczekalnia zamknieta wiec depcze z nia. W koncu wyslalam do lekarza maila z opierdzielem i jeszcze kartke zostawilam w drzwiach. W drodze do domu usiwadomilam sobie, ze nie u tego laryngologa bylam :/ wiec tak wyszlam na idiotke, jutro lekarz ktory na nas czekal dostanie maila a ten drugi notke w drzwiach (mala wyspa wszyscy wszystkich znaja, pojdzie plotka), nie poszlam an przedstawieni do skzoly do Jana, Hani lekarz nie obejrzal, kto wie kiedy kolejna wizyta, a za ta musze zaplacic bo nie odwolalam i nie przyszla. Masakra

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Beszko za wyczerpująca odpowiedz :)

Ojej,No pomylić sie każdy może wiec dlaczego masz płacić? To była wizyta prywatna?

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko: albo idź w zaparte, że miałas podana inną salę, albo najnormalniej napisz przeprosiny, że się pomylilas zważając na coś..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Beszko, kiepsko.

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• beszka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jade przepraszac. Rachunek kge zaplacic oby tylko kolejna wizyta byla szybk i oby plotka nie poszla we wdi ;) no ciezki dzis dzien mialam :/

Konwi, jak humor?

Zgredziu, boli brzuch jeszcze?

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • beszka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jade przepraszac. Rachunek kge zaplacic oby tylko kolejna wizyta byla szybk i oby plotka nie poszla we wdi ;) no ciezki dzis dzien mialam :/

Konwi, jak humor?

Zgredziu, boli brzuch jeszcze?

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Zgrdko a jak wyniki krwi itd ?
    Blondik gratki zebola , u nas wciąż bez:)
    Konwi no chłop zmęczony wiadomo ale ugryzł by sie w jęzor bo Ty nie leżysz brzuchem do góry a niestety przy małych dzieciach i tych chorobach ktore was tak męczą co chwila to trudno zeby być wypoczętym, i w takich chwilach powinien Cie wspierać a nie atakować.
    Beszko no zdarza sie, można sie pomylić , a plotka no cóż szybko przyjdzie szybko pójdzie nie masz sie co przejmować. Ważne zeby Hania miała szybko wizytę.
    Kroko podziwiam Cie za krokodylowanie gdy prowadzisz dom ogarniasz tajfuna ( Zuzię) i jeszcze firma ... Dobrze ze napisałaś ze ciacho od teściowej a nie Ty robiłaś bo pomyślałabym ze jesteś cyborgiem.
    Wróżko kciukam za zielona kropkę :)
    Chyba wiecej nie zapamiętałam :(
    U nas pracowicie, trochę nerwowo ... Remonty

WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Beszko, jakoś leci.. Ogarniam jakoś, mąż niby przeprosił, ale co z tego.. Ciągle zmęczony, haha

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pt oddam mocz a może i morfologię jak nie będzie kolejki

Już brzuch nie boli
    Mój poszedł z koelga na piwo, a mała jak na złość nie zasnęła po 20, a przed chwilą ;(
    Wrr
    Niech jutro nie piaknie nawet że go coś boli (bo już marudzila, że go boli brzuch)

Jutro lece do biblioteki, do kosmetyczki na wunsy i brwi

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Kroko podziwiam Cie za krokodylowanie gdy prowadzisz dom ogarniasz tajfuna ( Zuzię) i jeszcze firma ... Dobrze ze napisałaś ze ciacho od teściowej a nie Ty robiłaś bo pomyślałabym ze jesteś cyborgiem.

Hi hi hi dziękuję, czuję się doceniona. ;)

MANIEK lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana- a jak twoja wyjściowa waga? Bo to, że schudłaś to jeszcze nie jest tragedia o ile mały dobrze przybiera. Oczywiście spróbuj jeść częściej i bogate posiłki ale nie stresuj się :)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waga wyjściowa 66 kg więc sporo, Co wizyte mam mierzony brzuch i teraz też przyrost brzucha był, więc tragedii nie ma ale kazaka mi się pilnować i kontrolować więc będę się ważyć co kilka dni.

Niestety wróciły mi mdłości i jak tu jeść?

Na szczęście usg już za dwa tygodnie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już pomyslalam, że jest ok zjadlamsucha bule i ryż i zwymiotowalam ehh głupia obzartuska

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrcze, mała dopiero padła.
    Obudziła,sie z drzemki chwile przed mojim przyjściem z fitu czyli ok 19 i walczyła twardo do tej godziny. Mam nadzieje ze ze zmęczenia będzie spać twardo i długo :)

Wróżka, jaka kropka? Gdzie jesteś? Co sie nie chwalisz?

Spokojnej nocy

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z wami w 39tc :)
    Dzięki za rady, postaram się wcielić w życie, chociaż z <3 może być ciężko bo mężu się boi :P
    Miłego dnia!
    Jedzcie pączki :D

Krokodylica, Blondik, Anastazjaaa, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu sie boi? W spermie są te same składniki, które się podaje przy aborcji lub przy pomocy w poronieniu, jakkolwiek to brzmi, oznacza jednak, że jest skuteczne dla przyspieszenia akcji porodowej..

Ja już odwiozlam mała do żłobka byłam z psem, w sklepach spytacie dlaczego ją skoro niby jestem chora?
    Bo ten sku&%$$ był wczoraj na piwie, wrócił wcześnie, ale mimo to śpi, już mu powiedziałam, że dziś wszystko zrobię, ale niech nie waży się do mnie odezwac przez cały dzień

Moja padła po 22 ;( i wcale później z tej okazji nie wstała wrrr

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka to on ma z Tobą zajebiście. Nie dość że wszystko za niego zrobisz to jeszcze będzie mieć ciszę i spokój bo się nie odzywasz. ..

Proszę Cię. ..

Mój by na bucie poleciał po te zakupy a za nim jeszcze jakiś talerz by poleciał. .. bez jaj.

Blondik, beszka, LaRa lubią tę wiadomość

‹‹ 1623 1624 1625 1626 1627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ