Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredko, może być macica, więzadła. Odpoczywaj, niech tata działa.
Super Ana że wyniki dobre, ale jedz kochana
My mamy maxi cosi tobi i sobie chwalę.
Patryk śpi z nami w sypialni i budzi się 5 min po naszym wejściu, obojętnie czy to jest 21 czy 24 -
Zgredka, chyba myślisz o tym Axis. Obrotowy?
Ja bym chciała ten priori, ale małż twierdzi ze słabo wyszedł w testach i szuka czegoś "lepszego". Zwariować można....
Anaa, jedz i odpoczywaj
A ja idę sie pocić... -
Lara a jaki przedzial cenowy?
A ogladalas cybex sirona? Lub besafe - maja chyba tylko tylem lub takie co kozna w oba kier.montowac, tylko ceny wysokie. Mielismy dla chlopakow i fotelik nadal w pelni sprawny,a le ze lata swoje ma, to kuoujemy jowy i wlasnie nad cybex sirona i besafe modular (nowy model) sie zastanawiamy. Besafe ma sporo miejsca na nogi, gdy jest tylem montowany a to duzy plus, bo H ma tylem jezdzic az 4 lata skonczy lub przekroczy limit cm czy kg plus rowniez za pozycje lezaca - a dla nas to wazne, bo w wakacje jedziemy autem do PL.
Sirona plus za to ze obrotowa.
Oba foteliki sa nisko kontowane,w eic dziec przez okno bedzie mialo by patrzec (jak takie male okolo roku, wieksze - wyzsze pewnie wiecej zobaczy) p. Starszy model besafe jest wysoko montowany, ale mniej miejsca na nogi i pozycja lezaca nie tak imponujaca.
Wiece co dzis zrobilam... H miala wizyte u laryngologa. Pojechalam i czekam i czekam. Poczekalnia zamknieta wiec depcze z nia. W koncu wyslalam do lekarza maila z opierdzielem i jeszcze kartke zostawilam w drzwiach. W drodze do domu usiwadomilam sobie, ze nie u tego laryngologa bylamwiec tak wyszlam na idiotke, jutro lekarz ktory na nas czekal dostanie maila a ten drugi notke w drzwiach (mala wyspa wszyscy wszystkich znaja, pojdzie plotka), nie poszlam an przedstawieni do skzoly do Jana, Hani lekarz nie obejrzal, kto wie kiedy kolejna wizyta, a za ta musze zaplacic bo nie odwolalam i nie przyszla. Masakra
-
Hej, Zgrdko a jak wyniki krwi itd ?
Blondik gratki zebola , u nas wciąż bez:)
Konwi no chłop zmęczony wiadomo ale ugryzł by sie w jęzor bo Ty nie leżysz brzuchem do góry a niestety przy małych dzieciach i tych chorobach ktore was tak męczą co chwila to trudno zeby być wypoczętym, i w takich chwilach powinien Cie wspierać a nie atakować.
Beszko no zdarza sie, można sie pomylić , a plotka no cóż szybko przyjdzie szybko pójdzie nie masz sie co przejmować. Ważne zeby Hania miała szybko wizytę.
Kroko podziwiam Cie za krokodylowanie gdy prowadzisz dom ogarniasz tajfuna ( Zuzię) i jeszcze firma ... Dobrze ze napisałaś ze ciacho od teściowej a nie Ty robiłaś bo pomyślałabym ze jesteś cyborgiem.
Wróżko kciukam za zielona kropkę
Chyba wiecej nie zapamiętałam
U nas pracowicie, trochę nerwowo ... RemontyWróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
W pt oddam mocz a może i morfologię jak nie będzie kolejki
Już brzuch nie boli
Mój poszedł z koelga na piwo, a mała jak na złość nie zasnęła po 20, a przed chwilą ;(
Wrr
Niech jutro nie piaknie nawet że go coś boli (bo już marudzila, że go boli brzuch)
Jutro lece do biblioteki, do kosmetyczki na wunsy i brwi
-
MANIEK wrote:Kroko podziwiam Cie za krokodylowanie gdy prowadzisz dom ogarniasz tajfuna ( Zuzię) i jeszcze firma ... Dobrze ze napisałaś ze ciacho od teściowej a nie Ty robiłaś bo pomyślałabym ze jesteś cyborgiem.
Hi hi hi dziękuję, czuję się doceniona.MANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Waga wyjściowa 66 kg więc sporo, Co wizyte mam mierzony brzuch i teraz też przyrost brzucha był, więc tragedii nie ma ale kazaka mi się pilnować i kontrolować więc będę się ważyć co kilka dni.
Niestety wróciły mi mdłości i jak tu jeść?
Na szczęście usg już za dwa tygodnie -
Qrcze, mała dopiero padła.
Obudziła,sie z drzemki chwile przed mojim przyjściem z fitu czyli ok 19 i walczyła twardo do tej godziny. Mam nadzieje ze ze zmęczenia będzie spać twardo i długo
Wróżka, jaka kropka? Gdzie jesteś? Co sie nie chwalisz?
Spokojnej nocy -
nick nieaktualny
-
Czemu sie boi? W spermie są te same składniki, które się podaje przy aborcji lub przy pomocy w poronieniu, jakkolwiek to brzmi, oznacza jednak, że jest skuteczne dla przyspieszenia akcji porodowej..
Ja już odwiozlam mała do żłobka byłam z psem, w sklepach spytacie dlaczego ją skoro niby jestem chora?
Bo ten sku&%$$ był wczoraj na piwie, wrócił wcześnie, ale mimo to śpi, już mu powiedziałam, że dziś wszystko zrobię, ale niech nie waży się do mnie odezwac przez cały dzień
Moja padła po 22 ;( i wcale później z tej okazji nie wstała wrrr -
Zgredka to on ma z Tobą zajebiście. Nie dość że wszystko za niego zrobisz to jeszcze będzie mieć ciszę i spokój bo się nie odzywasz. ..
Proszę Cię. ..
Mój by na bucie poleciał po te zakupy a za nim jeszcze jakiś talerz by poleciał. .. bez jaj.Blondik, beszka, LaRa lubią tę wiadomość