Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalianka, jedna rada na to żeby chłop docenił o robisz... w weekend wybierz porę na wyjście dla siebie- bez ostrzezenia, nakarm wczesniej chłopców, przygotuj co tam uwazasz za stosowne i wyjdz. a jak wrocisz zachwouj się tak jak twój facet - marudz narzekaj, ze nie ma obiadu itp.
marri, jeden sprawdzony sposób, choć u mnei nie zadziałał - sex
a u nas wczoraj dzień cudówmałej przebił się ząbek, ten obok tez zaraz wyjdzie
mała zasnęła sama a w nocy obudziła się raz i spała po 5 godzin pod rząd
Anastazjaaa, WróżkaZielona, konwalianka, Krokodylica, LaRa, PsotkaKotka, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Blondik- gratki pierwszego zebola! alez wczesnie wylazl skubaniec
Mari- u nas niestety nic sie nie sprawdzilo. ani seksy, ani mycie podlog, okien, chodzenie po schodach, masowanie brzuszka czy sutowMaly uparciuch siedzial tydzien po terminie i nic go nie ruszalo
ale fajowo, ze juz niedlugo Kluseczka bedzie z Wami
ahh, ta niepewnosc, te emocje
Konwalia- ehh, ja mialam z moim identycznie ostatno. "zmeczony"rozumiem, ze pracuja jeszcze, ale my w domu pracujemy za 3 osoby co najmniej, a juz przy chorobie dzieciakow to juz w ogole. kurcze, nie wiem co poradzic, bo sama sie zastanawiam co w takiej sytuacji zrobic.
Kroko- ano, starania w toku, choc stracilam nadzieje, ze ten cykl bedzie pozytywny. nie czuje sie w ogole ciazowo, a jak sobie przypomne, ze powinnam miec jakies objawy, to nagle mi sie mdlosci zaczynajahehe
tak wiec, ten tego
w nastepnym cyklu zadzialamy "na krokodylka", oby pomoglo
a rudy... nastepnym razem sobie walne. choc ten co mam teraz z lekka rudawy jest
widze, ze u Ciebie tez dzialanie sie zaczyna, wiec trzymam kciukole! w piatek pierwsze krokodylowanie?
U nas nocka dzisiaj slaba. Maly z niewiadomych powodow budzil sie kilka razy, ale bez placzu, wiec nie sadze, ze to zeby. dalam butle z mlekiem o 2, choc nie powinnam. pozniej o 4 powtorka z rozrywki, z tym, ze bez mleka. ciezko bylo uspic, no ale pospal pozniej do 7. teraz wlasnie drzemie, a ja dogorywam. moj na treningu, a ja wczesniej dzis do pracy. poza tym znalazlam awizo z 22ego stycznia w skrzynce, wiec trza odebrac paczke. mam nadzieje, ze jeszcze bedzie... a wczoraj przyszla moja paka z Esotiq, polecam szlafroczek z przeceny! super jest, mieciutki jak kaczuszka
milego dzionka wszystkim i zdrowka zasmarkanym!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Oj Mari tyle przed terminem wywolac porod to chyba troche ciezko....
Mnie tam nic nie ruszlo.
maly pospal 1,5h a ja....ja lezalam na lozku i probowalam zasnac i jak zwykle zasnelam na 5min przed tym zanim on sie obudzil. Chyba nastepnym razem nie bede sie kladla...
A co do zmeczenia rano to teraz nie mam argumentow kurcze. Wczesniej meza rano zganialam i dawali mi pospac jeszcze ale ja bylam umeczona bo karmilam cala noc
. A teraz co? Teraz musze wstawac i dawac pospac mezowi bo on do pracy....Co prawda potem on bierze znowu malego ale jednak wstac o 6tej to dla mnie srodek nocy jeszcze....
A dzis nocka ok. Poszedl spac o 19:30, obudzil sie na chwile jak weszlismy kolo 23ciej do sypialni a potem dopeiro o 5:40.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 10:38
-
Konwi placka teściowa robiła i podała mi spooooryyy kawał.
Co do chłopa.... Nerwy na nich biorą, daję słowo.
Dobrze że jedziesz do rodziców.
Z moim jak by lepiej. Im Zuza większa tym lepiej z nim.
mari porodu nie przyśpieszysz, nie ma mowy.
A wywoływania czemu nie chcesz? Nic złego w tym nie ma.
Blondik gratki ząbka.
Wróżka a nie no, ja zaczęłam krokodylowanie jeszcze zanim mąż wyjechałtuż po @
Co do zmęczenia facetów bo pracują.... ja też pracuję. I jeszcze dom i dziecko. Czy ciągle stękam że jestem zmęczona?
-
My po kontroli wagi
moj chudzinek z waga 8640 g
no ale przy takiej ruchliwości
pozniej was doczytam bo idę na spacer z mama
Biedroneczka83, zgredka, konwalianka, MANIEK, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Blondik gratulacje spania i ząbka
Mari seks seks i jeszcze raz seksschody mycie podłogi na kolanach hehehehe okien nie polecam bo może sie łożysko odkleić i spacery dłuuuugie spacery
Lara trzymam kciuki za ważenie i gratulacje twoich zgubionych kg
Moja Lili coś dziś niewyrazna jakby temp miała hmm pokazuje niby 37 moze zeby bo dół lekko czerwony
Zuza ma bal o 15 a przez pobudki Lili zaspałysmy do szkołyno nic obiad sie robi potem jade do rodziców
z Lili jak Zuzia na balu bedzie
-
Kroko pobijesz własne rekordy przy Franku
trzymam kciuki u mnie już Franka nie bedzie wiec licze na ciebie
Lara no i fajna waga jak na dziewczynkeod kol syn w wielku Ani waży 9 ale tez go wszedzie pełno hehehe
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane
Mariszko tyle wytzymalas to teraz juz z gorki, nie ma co przyspieszac, samo sie zacznie, pewnie juz sie nie mozesz doczekac Kluseczki, suuuper
Z tymi chlopami to tak jest, zmeczeni sa, po pracy chcieli by polezec w spokoju, ale nie ma, do roboty
Milego dnia laseczki -
Hej hej
Konwi, jak dziewczyny radza...zostaw chlopa chociaz na jeden dzien samego z 2 plus gotowaniem
Jak ja siedzialam w domu z dzieciakami, to maz dawal mi sie wysypiac, po poludniu i w weekendy, ale. Wnocy w tyg.to glownie ja wstawalam do nich.
Lara, Ania chyba w nirmie wazy, co?
Moja H tydzientemu wazyla 7,400...
U nas leje i wieje....dosc mam.
Dzis zabiegany dzien. Juz pare spr.zw.z praca zalatwinych, zaraz jade po syna do szkoly i do lek z nim, bo mu guzek ma kosci reki wyskoczylpotem musze go znowu do szkoly odiwezc na prboe bo o 17.30 przedstawienie, ana ktore ja nie koge pojsc, bo jade do laryngologa z Hania
-
Beszko, chyba w normie. Ale pani doktor powiedziała ze dobrze ze przybiera przynajmniej nie jest to obraz "patologiczny" tzn ze dobrze ze przybiera bo przynajmniej nic nie wykazuje ze coś złego sie dzieje. Patrząc na to ile ona sie naskacze w ciagu dnia to poprostu spala a koopki robi raz dziennie, No Max 2.
Hania to dopiero chudzinka. -
Jestem po wizycie, mocz i krew w normie, ciśnienie w górnej granicy ale też w normie.
Dziecko ułożone w bok ale to nie szkodzi bo ja jeszcze czas
Natomiast dostałam zrypki za wagę, od ostatniej wizyty 4 tygodnie temu schudłam 300 gram, stwierdziłam jej ze to nie dużo a ona z poważna mina że wręcz przeciwnie bo powinbam przytyć ok 500 więc razem na minusie mam 800 a to bardzo dużo... I mam kontrolować wagę -
Moja śpi w tym samym pokoju, czasem jak wejde a wchodze cicho, to jakby mnie wyczuwala i się budzi żeby ją do łóżka dać
Kurde boli mnie brzuch, nie wiem czy to w związku z zatruciem czy ciążowo jakoś tak niskimi po bokach, czy to może być od rozciągania macicy?
Martwie się, USG mamy w SB
Lara: dobrze, że z małą wszystko w porządku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 16:22
-
Zgredzia, może lepiej sprawdzić o co chodzi.
Czujesz kopniaczki?
Ja o 18 spadam fita, małż do dentysty a babcia zostanie sama na placu boju. Idę powalczyć teraz z mała o sen, aby była pełna werwy.
No i jedna wielka zagwozdka dot tych fotelików.
Który możecie polecić? Zastanawiam sie teraz nad maxi Cosi tobi lub maxi Cosi priori xp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 17:04