X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka, jedna rada na to żeby chłop docenił o robisz... w weekend wybierz porę na wyjście dla siebie- bez ostrzezenia, nakarm wczesniej chłopców, przygotuj co tam uwazasz za stosowne i wyjdz. a jak wrocisz zachwouj się tak jak twój facet - marudz narzekaj, ze nie ma obiadu itp.

marri, jeden sprawdzony sposób, choć u mnei nie zadziałał - sex :)

a u nas wczoraj dzień cudów :P małej przebił się ząbek, ten obok tez zaraz wyjdzie :) mała zasnęła sama a w nocy obudziła się raz i spała po 5 godzin pod rząd :)

Anastazjaaa, WróżkaZielona, konwalianka, Krokodylica, LaRa, PsotkaKotka, MANIEK lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie seks

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik gratulacje i zabka i nocki :)

Blondik lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o super wieści! Madzia szaleje z ząbkami:) no i noc - marzenie..
    dzięki za rady

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik- gratki pierwszego zebola! alez wczesnie wylazl skubaniec :D

Mari- u nas niestety nic sie nie sprawdzilo. ani seksy, ani mycie podlog, okien, chodzenie po schodach, masowanie brzuszka czy sutow :D Maly uparciuch siedzial tydzien po terminie i nic go nie ruszalo :D ale fajowo, ze juz niedlugo Kluseczka bedzie z Wami :D ahh, ta niepewnosc, te emocje :D

Konwalia- ehh, ja mialam z moim identycznie ostatno. "zmeczony" :/ rozumiem, ze pracuja jeszcze, ale my w domu pracujemy za 3 osoby co najmniej, a juz przy chorobie dzieciakow to juz w ogole. kurcze, nie wiem co poradzic, bo sama sie zastanawiam co w takiej sytuacji zrobic.

Kroko- ano, starania w toku, choc stracilam nadzieje, ze ten cykl bedzie pozytywny. nie czuje sie w ogole ciazowo, a jak sobie przypomne, ze powinnam miec jakies objawy, to nagle mi sie mdlosci zaczynaja :D hehe :D tak wiec, ten tego :D w nastepnym cyklu zadzialamy "na krokodylka", oby pomoglo :D a rudy... nastepnym razem sobie walne. choc ten co mam teraz z lekka rudawy jest :) widze, ze u Ciebie tez dzialanie sie zaczyna, wiec trzymam kciukole! w piatek pierwsze krokodylowanie? :D

U nas nocka dzisiaj slaba. Maly z niewiadomych powodow budzil sie kilka razy, ale bez placzu, wiec nie sadze, ze to zeby. dalam butle z mlekiem o 2, choc nie powinnam. pozniej o 4 powtorka z rozrywki, z tym, ze bez mleka. ciezko bylo uspic, no ale pospal pozniej do 7. teraz wlasnie drzemie, a ja dogorywam. moj na treningu, a ja wczesniej dzis do pracy. poza tym znalazlam awizo z 22ego stycznia w skrzynce, wiec trza odebrac paczke. mam nadzieje, ze jeszcze bedzie... a wczoraj przyszla moja paka z Esotiq, polecam szlafroczek z przeceny! super jest, mieciutki jak kaczuszka :D

milego dzionka wszystkim i zdrowka zasmarkanym!

Krokodylica lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Mari tyle przed terminem wywolac porod to chyba troche ciezko....

Mnie tam nic nie ruszlo.

maly pospal 1,5h a ja....ja lezalam na lozku i probowalam zasnac i jak zwykle zasnelam na 5min przed tym zanim on sie obudzil :/. Chyba nastepnym razem nie bede sie kladla...

A co do zmeczenia rano to teraz nie mam argumentow kurcze :P. Wczesniej meza rano zganialam i dawali mi pospac jeszcze ale ja bylam umeczona bo karmilam cala noc ;). A teraz co? Teraz musze wstawac i dawac pospac mezowi bo on do pracy....Co prawda potem on bierze znowu malego ale jednak wstac o 6tej to dla mnie srodek nocy jeszcze....

A dzis nocka ok. Poszedl spac o 19:30, obudzil sie na chwile jak weszlismy kolo 23ciej do sypialni a potem dopeiro o 5:40.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 10:38

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi placka teściowa robiła i podała mi spooooryyy kawał.
    Co do chłopa.... Nerwy na nich biorą, daję słowo.
    Dobrze że jedziesz do rodziców.

Z moim jak by lepiej. Im Zuza większa tym lepiej z nim. :)

mari porodu nie przyśpieszysz, nie ma mowy. :)
    A wywoływania czemu nie chcesz? Nic złego w tym nie ma. :)

Blondik gratki ząbka.

Wróżka a nie no, ja zaczęłam krokodylowanie jeszcze zanim mąż wyjechał :P tuż po @ :P

Co do zmęczenia facetów bo pracują.... ja też pracuję. I jeszcze dom i dziecko. Czy ciągle stękam że jestem zmęczona?

• LaRa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po kontroli wagi :) moj chudzinek z waga 8640 g :) no ale przy takiej ruchliwości :) pozniej was doczytam bo idę na spacer z mama :)

Biedroneczka83, zgredka, konwalianka, MANIEK, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik gratulacje spania i ząbka

Mari seks seks i jeszcze raz seks :P schody mycie podłogi na kolanach hehehehe okien nie polecam bo może sie łożysko odkleić i spacery dłuuuugie spacery

Lara trzymam kciuki za ważenie i gratulacje twoich zgubionych kg :)

Moja Lili coś dziś niewyrazna jakby temp miała hmm pokazuje niby 37 moze zeby bo dół lekko czerwony
    Zuza ma bal o 15 a przez pobudki Lili zaspałysmy do szkoły :/ no nic obiad sie robi potem jade do rodziców :) z Lili jak Zuzia na balu bedzie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko pobijesz własne rekordy przy Franku :) trzymam kciuki u mnie już Franka nie bedzie wiec licze na ciebie :)

Lara no i fajna waga jak na dziewczynke :) od kol syn w wielku Ani waży 9 ale tez go wszedzie pełno hehehe

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• justta Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane

Mariszko tyle wytzymalas to teraz juz z gorki, nie ma co przyspieszac, samo sie zacznie, pewnie juz sie nie mozesz doczekac Kluseczki, suuuper

Z tymi chlopami to tak jest, zmeczeni sa, po pracy chcieli by polezec w spokoju, ale nie ma, do roboty ;-)

Milego dnia laseczki

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Blondik, jak szybciutko ten zębol :) gratulacje :)
    Biedronki, miłej zabawy na balu:)

Blondik lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Lara :)
    no Lili pogardziła moim obiadkiem zjadła tylko 1/4 i popiła mlekiem

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• beszka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Konwi, jak dziewczyny radza...zostaw chlopa chociaz na jeden dzien samego z 2 plus gotowaniem ;)

Jak ja siedzialam w domu z dzieciakami, to maz dawal mi sie wysypiac, po poludniu i w weekendy, ale. Wnocy w tyg.to glownie ja wstawalam do nich.

Lara, Ania chyba w nirmie wazy, co?
    Moja H tydzientemu wazyla 7,400...

U nas leje i wieje....dosc mam.

Dzis zabiegany dzien. Juz pare spr.zw.z praca zalatwinych, zaraz jade po syna do szkoly i do lek z nim, bo mu guzek ma kosci reki wyskoczyl :/ potem musze go znowu do szkoly odiwezc na prboe bo o 17.30 przedstawienie, ana ktore ja nie koge pojsc, bo jade do laryngologa z Hania :(

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko, chyba w normie. Ale pani doktor powiedziała ze dobrze ze przybiera przynajmniej nie jest to obraz "patologiczny" tzn ze dobrze ze przybiera bo przynajmniej nic nie wykazuje ze coś złego sie dzieje. Patrząc na to ile ona sie naskacze w ciagu dnia to poprostu spala a koopki robi raz dziennie, No Max 2.

Hania to dopiero chudzinka.

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie, mocz i krew w normie, ciśnienie w górnej granicy ale też w normie.

Dziecko ułożone w bok ale to nie szkodzi bo ja jeszcze czas

Natomiast dostałam zrypki za wagę, od ostatniej wizyty 4 tygodnie temu schudłam 300 gram, stwierdziłam jej ze to nie dużo a ona z poważna mina że wręcz przeciwnie bo powinbam przytyć ok 500 więc razem na minusie mam 800 a to bardzo dużo... I mam kontrolować wagę :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj to kupe robi chyba 3-4 dziennie... ale to moze sa ze dwie ale na raty

Dziewczyny ktorych dzieci spia w lozeczkach. Spicie w jednym pokoju czy dzieci spia w swoim? Niebudza sie jak wchodzicie do sypialni/krecicie w lozku?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja śpi w tym samym pokoju, czasem jak wejde a wchodze cicho, to jakby mnie wyczuwala i się budzi żeby ją do łóżka dać

Kurde boli mnie brzuch, nie wiem czy to w związku z zatruciem czy ciążowo jakoś tak niskimi po bokach, czy to może być od rozciągania macicy?
    Martwie się, USG mamy w SB

Lara: dobrze, że z małą wszystko w porządku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 16:22

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia, może lepiej sprawdzić o co chodzi.
    Czujesz kopniaczki?

Ja o 18 spadam fita, małż do dentysty a babcia zostanie sama na placu boju. Idę powalczyć teraz z mała o sen, aby była pełna werwy.

No i jedna wielka zagwozdka dot tych fotelików.
    Który możecie polecić? Zastanawiam sie teraz nad maxi Cosi tobi lub maxi Cosi priori xp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 17:04

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tobi nie jeździ tyłem
    Ja myslalam nad jeszcze innym. Chyba assis
    Z kopniakiami słabo

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1622 1623 1624 1625 1626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ