Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yhhh za kazdym razem sobie mowi ze ni epojde wiecej spac jak mlody spi. Koncyz sie tak samo ze ja zasypiam w momencie kiedy on si ebudzi
. Dzisiaj rano tez lezalam godzine w lozku probujac usnac. Teraz bylam mega zmeczona wiec stwierdzilam ze pewnie usne raz dwa no i niestety zasnelam i chwile potem wybudzil mnie placz
.Pije kawe a potem jedziemy do sklepow min. przetestowac nosidla (takie cos jak plecak gdzie dziekco na ramionach siedzi)
-
Kotko: wiem coś o tym, myślisz, że jesteś padnieta a potem kladziesz się i czekasz. Pewnie jesteśmy z!eczone ale coś nas rozstraja, nerwy jakieś i nie możesz zasnąć. Ja muszę pić więcej wody, właśnie w TV powiedzieli, że brak odpowiedniej ilości wody powoduje m.in. zmęczenie i senność. Ja pije może z pół łotra a trza 2-2,5 a w ciunzy to już w ogóle..
My dziś idziemy do kina na planetę singli, a co! Babcia jest to wyjdziemyKrokodylica, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Kroko: jak można przedrzeźniac takiego malucha, w sensie co robiła?
Stuknieta,
Rozumiem, że to ulubienicą teściowej, a co szwagierka ma już swoje dzieci i pewno wszystko wie? Pewnie też wiedzę czerpała głównie od teściowej
Moja nie śpi od godziny
Ja jem postne śniadanie
Tak to córcia teściowej, wiadomo, ulubienica. Dziecka nie ma.
Nie wiem jak to opisać. Zuza coś tam gadala po swojemu a ona zaczęła się śmiać że ona tak "ucina" wyrazy i zaczęła tak gadać głośno do niej, jak by się jakala czy co i śmiać się tak szyderczo.
I się dziecko rozryczalo.
A ona stwierdziła że cóż, takie ma poczucie humoru. -
Hej, Kroko ale żmija jak tak można? Ale jak ktoś dzieci nie ma to bez sensu tłumaczyć. Ja jak ktoś sie śmieje ze Jagoda jest gruba to mowię do niej " nie przejmuj sie zazdroszczą Ci " i wtedy ten ktoś przestaje.
Czytałam na raty i cholewcia nie pamietam co chciałam napisacAri gratulacje sesji.
Kartki wysłane ( nastalam sie na poczcie w cholerę) , ale sie udało.
Dziś mamy dobry dzień bo brat mojego męża został pierwszy raz tataa tym samym mój maz wujkiem ( i pewnie ojcem chrzestnym)
Dostałam od rodziców znów skrzynkę jabłek zatem czas na szarlotki start( wczoraj późnym wieczorem robiłam i juz dziś do rana praktycznie nie było... Mój maz i moja mama sobie z nią poradzili.)
Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
Maniek
-
Spałyśmy, Ania 2,5 h a ja ok 2. Wstałam i czuje sie do dooopy. Gorzej niż przed drzemka. Wyglądam jak zombie, a tu zaraz trzeba do dentysty lecieć przez co dziś odpada mi fit ;(
Manku, poproszę o jakiś dietetyczny kawałek szarlotki, plisssss :*MANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem hardcorem. Wyleczyłam dziś dwa zeby! I tym samym leczenie zakończone:) teraz zostało tylko usuwanie kamienia i jestem wolna od zebologa
i ta godzina z otwarta paszcza bhaubauhauabau
Krokodylica, Izoleccc, MANIEK, Misi@, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Dam wam ile chcecie
dla mnie wielka przyjemność gdy komuś smakuje to co zrobię.
Lara gratuluje tych ubytków w kg i wyleczonych zeboli
Dziewczyny poratujcie .. Nie wiem czemu Jagoda ma dziś odparzona pupęużywam pampersow na dzień tych zielonych a na nic białych smaruje przy każdym przewijaniu pupę kremem i teraz nie wiem co zrobić. Używałam bephantenu i jakiś czas temu kupiłam alantan i wydawało sie być ok. Dziś posmarowałem jej sudocremem na wieczór, po jakim czasie powinnam zobaczyć poprawę? Moge cis jeszcze zrobić ? Jutro bede jej wietrzyć dupine, ale moze znacie jeszcze jakiś magiczny sposób ?
Maniek
-
nick nieaktualnyJoł laski!
Kroko a to wredna pipa ze szwagierki... chyba bym nie wytrzymała nerwowo!
Maniek szarlotka
Jutro robię bezglutenową z tego przepisu
http://aktywnezywienie.blogspot.com/2016/02/mala-szarlotka-jaglana.html
Lara gratki zębów i kilogramów (o ile dobrze pamiętam bo czytałam was od rana na raty)
W weekend idę na spinning, podobno pomaga na przyspieszenie akcji... ale mam wqrvo-dołaa mój stary śfinia się cieszy!!! bo będę miała dobrą opiekę i ON nie będzie się musiał stresować kiedy mi wody odejdą!!! mam ochotę go ubić! wrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
Nie chce straszyc, ale juz to kiedys czytalam o tormentiolu, a babka zna sie na rzeczy, opisuje sklady roznych produktow, poczytajcie
http://www.srokao.pl/2013/02/uwaga-szkodliwy-tormentiol.html?m=1Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 21:18
-
nick nieaktualnyJa zauważyła, że mały ma oparzenia od źle wytartej pupy. Musi być wywiwtrzona i suchutka jak zapinam pampka i odpazen brak
Więc teraz wycieram suchymi chusteczksmi. A jak nie dają rady to mokre i potem suchymi i chwilę wietrze.
Mari to zycze szybkiej akcji
Lara zazdroszcze ją od listopada chodze prawie co tydzień i ciągle coś..zaczynam ssię zastanawiać czy mnie nie naciaga ;/
W pon. Znów ide niby ostatni ząb plus 3 do obserwacji, ale jeszcze zastanowienia się co z nimi ;(
W marcu mam mieć założony aparat więc chce wszystkie mieć wyłączone..skaling i piaskowanie plus fluoryzacje miałam w styczniu. Ech temat rzeka z tymi moimi zembolami. Także Lara gratki -
A mojej syfki czyli potowki na cipalku odeszły z alantanem w zasypce i z mąka ziemniaczaną
Dziś ostatni dzień urlopu, babcia też wraca do siebie ;(
Teaz oglądamy singielke
Byliśmy na planecie singli
Usmialam się ale też splakalam..
Bohaterka się super ubierala ahh
Mari: oby się rozkrecilo przed poniedzialkiem
Wracam do slowek -
Hej,
Diego, jeszcze raz wszystkiego najjjj :*
Ja szykuje sie do zabiegu, tzn do wyjścia z domu. Trzymajcie kciuki, żebym wróciła cała i zdrowa!marissith, Nenaaa, justta, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość