Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:To jak z tym myciem tylka po kupie? bo znowu mi nikt nie odpowiedzial....
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:27
-
Kurde mial dzisiaj przyjsc wazny list i ma poprosil abym siedziala do poludnia w domu i czekala na listonosza bo trzeba bedzie podpisac. Czekalam czekalam, w koncu zeszlam do skrzynki a tam karteczka ze do odbioru jutro od 10tej na poczcie! Nosz kuzwa! dzwonic sie babce nie chcialo!
-
Kotka, ja wycieram chusteczkami. Bo jak koopa laduje w nocniczku to zbyt dużo wycierania nie ma. Teraz zdarzyła sie druga w pieluszkę zbita, wiec ciach ciach i chusteczkami ogarnęłam. Czasami są takie ze biorę pod umywalkę.
Kroko, biednaswspółczuje nerwów, ale warto od razu sprawdzić i działać. Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez cięć
trzymam kciuki!
Smoku! Łał! 7 zębów! Ja sie pochlastam jak Ania skończy rok i będzie nadal szczerbataKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotka a my wycieramy sucha chusteczka...chyba, ze nie da sie wytrzec to mokra i pozniej sucha.z a to chodzilo o nocinikujacych
Lara spokojnie moj tata tez mial wycinane znamie, mial kolo oka...i wszystko jest ok;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:51
-
O Kotka, ja jak mi tak listonosz robi to od razu dzwonie na pocztę, na drugi dzień już jest, nie daruje. Co do pupy, to ja wycieram tylko wacikami i woda, pomarańczowa czapka, hmm ja bym zostałwila
Kroko, nie martw się, mojej koleżanki córka miała z tym problem, no i też smarowala.. Z tym że u niej po odstawieniu znowu zaroslo, teraz mała ma 5 lat, ma mieć delikatny zabieg (coś jak zrosniety napletek u chłopców) ale dopiero teraz, wcześniej lekarz mówił że to bez sensu bo powraca. Będzie dobrze
Beszko i prawidłowo! Nie ma co darować dziadom
Lara ale się naczekasz..
Dzięki smoku, u nas różnie.. Dziś w nocy obaj kaszleli (tak to się zapisuje?) , Patryk ma Trochę katar, zęby bardzo go bolą.. Wychodzi druga dwójka na dole.. Mamy już 7 zębów, ostatnie 5 wyszły w przeciągu 2 tygodni, więc same domyslacie się, jak jest zabawnie..
U nas już gorący okres, juto robimy roczek dla rodziny.. Mam lekkiego stresa, hehe, jak wyjdzie.
Nie mogę uwierzyć że to już niemal już.. Rok temu w czwartek byłam u Gina i kazała odstawić leki, ja jeszcze po galerii się zlazilam.. EchWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:59
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Oj Kroko wspolczuje bardzo. Ja na samym poczatku zaraz po porodzie poczytalam troche nt.higieny u dziewczynek i wlasnei sa dwie szkoly...jedna zeby myc tam porzadnie i wargi rozdzielac, druga zeby nie ruszac. Ta pierwsza szkola wlasnie broni sie tym, ze czesto wargi sie zrastaja. My wybralismy opcje po srodku
Pewnei lekarka szybko wychwycila, skoro Ty tego nie zauwazylas (inaczej pewnei od razu bys widziala) i pewnie nei bedzie zle. Oby tylko wizyte udalo sie szybko zalatwic
Psotko, my myjemy po kupie chyba ze nas w domu nie ma. Po siku tez najczesciej.
Hanka dzis rozdrazniona. Nie wiem co jej. I apetyt kiepski.
Od sob.mamy gosci. Maz chce zaczac wtedy uczyc H samodzielnego zasypiania. Wg mnie to glupita bo tu nei chodzi o samo zasypianie, ale ona tez sie budzi co chwile bo chce spac z cycem w buzi. Nie wiem co zrobic, ale fakt...jestem juz b.zmeczona sytuacja...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Psotka ja myje wacikami z przegotowana woda, jak kipa po pachy ( mało takich bo teraz walczę z zatwardzeniem to do wanienki)
Lara dzielna jesteś dasz rade:)
Kroko współczuje, bedzie dobrze, szkoda ze nikt nie powiedział zeby zwrócić na to uwagę
Beszko hmm wg mnie nigdy nie bedzie idealnego czasu, nie ma ca zwlekać chyba ... Zwłaszcza ze zmęczenie juz jest znaczne.
Wróżko lub mamy ze starszymi dziećmi : jak długo myć dziąsła dzieci wacikiem? Do pierwszego zebola a potem szczoteczka?
Ps Lara my Cie gonimy ... U nas tez brak zębówManiek
-
Ja wybralam opcję z rozchylaniem
Kroko: najważniejsze, że mała nie odczuwa bólu z tego powodu
Wrocilam do roboty a tam "armagiedon" na 11 pracowników jest 5 bo wszyscy chorzy, więc sprawy rozłożone na 5
A u mnie tyle kup akt na biurku pod biurkiem i w szafie, że nawet nie segregowalam bralam jak leciało...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
wow nie wiem jak to mozliwe ale Domi dzisiaj zasnal nie wydajac z siebie zadnego dzwieku
. Odlozylam go do lozeczka, powiedzialam dobranoc, wyszlam a on sobei lezal lezal i zasnal
Misi@, zgredka, WróżkaZielona, beszka, Blondik, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrawo dla Dominika
Maly znow wymiotuje, drapie i ma krosty...winna kasza jaglana ;(
Nowa rzecz, ktora wprowadzilam ech..znow ziemniaki, indyk i pieczywo. Pediatra schwycila sie za glowe jak go zobaczyla i stwierdzila, ze alergolog jest nienormalna bo kasza jaglana czesto uczula i jak juz mam kupic kuskus w zdrowej zywnosci.!
My po szczepieniach maly plakal chwile. Potem sie bawil i teraz spioby tak dalej
-
hej ho!
u nas jesli chodzi o wycieranie po kupie to zalezy. jak kupa zwarta- chusteczki nawilzane, jesli kupa po pachy- pod kran
Maniek- gazikiem z woda wycieram Malemu i dziasla i zeby po kazdym jedzeniu. Bo szczoteczka sobie na razie srednio daje myc, bardziej na zasadzie zabawy. wiec pozwalam mu pociumkac ta szczoteczke z minimalna iloscia pasty od 1ego zabka. na pewno wieczorem po ostatnim mleku i z rana trzeba koniecznie przetrzec.
Misia- o kurcze, to co to za alergolog, ze takich rzeczy nie wie?wspolczuje...
Kotka- super Domiś!no i widzisz, nauki nie ida w las
Kroko- kurcze, niefajniedaj znac co powiedzial lekarz.
beszka- no faktycznie, sredni pomysl zeby uczyc ja jak bedziecie miec gosciHanula nadal smoka nie akceptuje?
Lara- oby to usuwanie poszlo szybko i bezbolesnie. a duzo ich masz do usuniecia ogółem?
Mari- kciukamy za szybkie wyjscie Kluseczki!
no i last but not least- STO LAT dla DIEGO! niech rosnie duzy i radosny!
U nas dzis wyszedl kolejny zabek. Mamy ich juz cale 6ahh, niedlugo cala paszczeka bedzie
alez te dzieciaki rosna...
Ja zaraz zawijam sie do spania, choc jeszcze zastanawiam sie, czy nie wszamac pomaranczy... hmm.
dobranoc dziewczynki
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Body za 7 zł, 3 pary skarpetek ciepłych za 10 zł, komplet 3 częściowy za 35, te futerko- 35, i Cardigan za 25 zł
Z tego Body 86, a ten bezrękawnik na 104.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 20:48