Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Qrwa, siedzę w tej durnej poczekalni.
A niby wizyta na godzinę (8:20) a tu kuzwa nie. Tzn panie w rejestracji mówiły ze na godzinę a wołają ludzi którzy przyszli z rejestracja przedemna. Masakra! Mam nadzieje na to, ze pójdzie szybko i w miarę bezbolesnie.
Ania cała noc fajnie spała, a ja sie budziłam co pół godziny aby nie zaspać na zabieg. ;( -
Dzien dobry
Sto lat dla Diego!!! Rosnij zdrowo i szczesliwie, chlopaku.....a i zyczymy przespanych nocek
U nas sie dzieje....od wczoraj wisze na tel i jezdze na spotkania z adwokatami, zwiazkami i zbywam moja firme przez telefon. idioci myslesli ze latwo im ze mna pojdzie.przez stresy coraz mniej mleka.
wczoraj h na kolacje dostala najpierw kanapke a pol godz.pozniej kaszke i pospala 2 godziny ciagiem!!!! wyspalam sie nawet heheheNenaaa lubi tę wiadomość
-
Hej, sto lat sto lat
Diego rośnij zdrowo i bezproblemowo, życzymy duzo uśmiechu, bezbolesnego ząbkowania i mnóstwo cierpliwości rodziców... No i zdrowego długiego nocnego snu tez życzymy
Lara bo to NFZ niby na godz ale zawsze sa opoźnienia, ja mam tak zawsze gdy idę z Jagoda do pediatry , jeszcze nigdy nie weszłam o czasie.
Beszko czyli jednak w firmie nie umieją sie ładnie zachować. Szkoda bo pamietam jak mówiłaś ze lubisz swoją prace. Najgorsze ze wszystko za Twoimi plecami. Trzymam kciuki zeby wszystko sie ułożyło. I gratuluje 2 godz snu ciągiemNenaaa lubi tę wiadomość
Maniek
-
DIEGO wszystkiego naj! Rosnij zdrowo i ciesze sie hiszpanskim sloneczkiem
MANIEK - a moze sprobuj nei smarowac niczym? Ja sie nei znam i nie wiem skad sie odparzenia biora ale Domi mial moze raz tylek odpazony i na nastepny dzien juz nic nie bylo.
LARA - u niemcow to samo, idziesz na godzine a wchodzisz duzo pozniej bo nagle przypadki...
Mierzylismy z Domim nosidla na plecy wczoraj. Ale zadowolony jak tak siedzial wysoko
Wczoraj bylam na spotkaniu polonijnym. Ale fajnie bylono i w koncu wyszlam wieczorem na piwo sama
.
Domi dzisiaj dziwnie spal bo obudzil sie o 23:30 ale dal sie uciszyc glaskaniem a potem o 3:00 i tutaj dalam mu cycka - usnal po tym prawie od razu jak kamien i nawet sie nei obudzil jak narobilam halasu idac do lazienki... Spal do 5:45. Wyspalam sie
Dziewczyny czy wy zawsze po kupie myjecie pod kranem dupalka czy tylko chusteczkami mokrymi?Nenaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Knowi, wiesz jak sie jest cwanym to zawsze mozna sie czegos przyczepic. ja im sprawe zakladam o rasizm
zwiazki sprawdzaja inne osoby w firmie itp, bo np.jedna dziewczyna ktora ma duuuuzo mniejsze dowiadczenie od mojego plus nie ma tak dobrego wyksztalcenia jak moje i byla zatrudniona po mnie ma super posade w oslo ale moze pracowac z naszej wyspy. wiec halooo. co jest grane? no ona ma tatusia znanego an wsi ktory jest szefem duzej firmy a ja nie
plus zwolnili dwie kolezanki tez polki. jedna z blizniaczego dzialu a druga pracowala ze mna. rozmawiamy znnimi by sie no wniosku dolaczyli. a moja durna firme poinformowalam, ze nie maja sie ze mna kontakoweac w zandej sprawie (lacznie z mimi kontraktami) w trakcie mojego macierzynskiego. tymczasowo wrzucili mnei do HR i moja koleznka z HR do mnie dzwoni i omawia sytuacje moja w pracy...to jej powiedzialm ze omawiac to ona sobie moze ale nie ze mna...ja omaiwac bede tylko i wylacznei z moim liderem. no nie dam sie idiotom.
aaaa i na studia sie zapisuje, a coWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 10:00
Blondik, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
No i tak jak myślałam....
Zabieg będzie dopiero 9.03. bo pan dr musiał obejrzeć i zdecydować co robić. Wiec tak, 9.03 mam sie stawić na godzinę (!) pod pokojem zabiegowym, tam mnie biorą dają znieczulenie i kroją. Zmiany będę wysłane do badania histo-pato, ja po tyg na zdjęcie szwów mam przyjść i po 3 tyg od zabiegu przyjść po wynik i jeśli wszystko będzie ok to zrobi wypalanie znamion z twarzy, aby mi fejsa ńie pocharatac. A mam jeden centralnie na środku czoła i jeden nad warga a pod nosem.
No i czekania c.d.
Przyszłam do domku, mała śpiUmylam już podłogi i włączyłam pranie
Pózniej może skoczymy z Ania przymierzyć ja do fotelika i może już podejmiemy decyzje, który kupić. -
Hejka.
Diegooo sto laaatekrosnij rodzicom zdrowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:27
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Ktore dwojki MLODA? Gorne? Moj jedynki gorne w miare bez problemu ale dwojki gorne tez go meczyly dosc.
SZYBKIE pytanie - kupilam malemu pomaranczowa czapeczke ale sie zastanawiam czy jej nie oddac bo boje sie ze beda do niej leciec owady np osy. CO myslicie? To czapeczka ciensza ktora chce zabrac do maroka. Ale z drugiej strony jak jest zimniej i wiatr to osy chyba nei lataja. ???
Zamienic na inny kolor czy pomarancz ok?
-
Psocia gorne dwojki juz troche czasu ma i az tak zle nie bylo przy nich
teraz wychodza dolne. Poki co prawa szybciej wyjdzie ale lewa tez sie szykuje takze armagedon . A co do czapy to nie wiem niestety hmm
-
Sto latek dla Diego.
My po wizycie kontrolnej. Zuzia waży 9 kilo.
Wszystko było by super ale niestety mamy problem.
Pani dr stwierdziła że wargi sromowe zarosly jakąś blonka i zrosly się ze sobą. Wypisala skierowanie do chirurga dziecięcego.
Jestem podlamana
że tego nie zauważyłam i że będą jej tam coś robić.
U nas w mieście nie ma żadnego chirurga dziecięcego.
Byłam po drodze w innej przychodni i chirurg ogólny powiedział że z tym trzeba iść do ginokologa dziecięcego a nie chirurga.
Dzwonilam do mojego ginekologa i on powiedział że takowego nie ma w naszym województwie w ogóle.
No i zglupialam.
Znalazłam chirurg dziecięcą w mieście 50km od nas i na nfz terminy na koniec marca.... a prywatnie dzisiaj... także jedziemy wieczorem, zobaczę co mi powie. Ponoć wystarczy to smarować jakąś specjalną maścią ale musi to obejrzeć i przepisać ten chirurg.
Mam stresa. I na pewno nie pozwolę na żadne cięcia i zabiegi. -
O matko Kroko oby skończyło sie pozytywnie bez żadnych zabiegow ale lepiej niech to lekarz zobaczy moze to nic strasznego. Bedzie dobrze !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:27
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy pięknie za życzenia Kochanym Cioteczkom
Jakąś skromną imprezkę planujemy na niedzielęMam zamiar sama wszystko przygotować, taaa, łącznie z tortem. Zobaczymy. Przy Młodym będzie ciężko
Kroko, współczuję stresu...
Trzymam kciuki za powodzenie dzisiejszej wizyty...
To smarowanie maścią do mnie przemawia. Natłuszczanie? Z pewnością pomoże i będzie ok. Zobaczymy co lekarz powie. Trzymaj się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 15:23
Krokodylica lubi tę wiadomość