X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to, że maluszek w brzuszku te emocje czuje to jedno, ale atmosfera w jakiej jest wychowywana Łucja to drugie...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BLINDIK ponoc teoretycznie nie ma zwiazku konsystencji kupy z zabkowaniem ale praktycznie to sie czesto zdaza :P

ZGREDKO oj to ostro chociaz dobrze ze to nie talerze lataja ;)

WROZKO ale maz malego nie obudzil tylko tak mowie ze warioat bo mogl spac u kolegi a on do domu chcial i przyjechal o 3ciej.

A u nas dzisiaj w miescie jak co roku manifestacje. A okazja do tego jest zawsze rocznica bombardowania Drezna. Wiec z jednej strony jest marsz rownosci i pokoju, z drugiej maszeruja nazisci a z trzeciej ida lewacy. Od dwoch lat jest spokojnie w miare ale pare lat temu to tu kubly plonely a policj ai wojsko z armatek wodnych ludzi laly (obie strony). Generalnie byl wstyd i hanba bo sciagali tu nazisci z calych niemiec a nawet i z innych panst europejskich. Teraz z tego co wiem wczoraj spotkalo sie okolo 600set lysych zeby sobie pokrzyczec. No n amiejscu arabskich imigrantow bym dzis nie wychodzila.
    A ja musze dzisiaj do centrum koniecznie :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mała akurat spała, my się przy niej nie klocimy, zresztą my raczej nie klocimy się na zasadzie krzyków darcia się

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, wygoniłam wszystkich z chaty i teraz leze i spijam Fervexa razy 3. Czuje jakby mi ktos zgniatał mózg.

Kurcze, wiecie co... dzwonilam do tesciowej, czy by nie przyjechala pozajmowac sie troche Frankiem, bo moj mowil, zeby do niej najpierw zadzwonic, jako, ze niby juz steskniona za wnukiem. I co? Babcia ma na dzisiaj inne plany, no ale jak "baaardzo mocno bysmy potrzebowali, to przyjeeedzie". hehe. wiec mowie, ze baaardzo mocno nie potrzebujemy. i dzwonie do moich rodzicow. choc tata po zabiegu i nosic za bardzo nie moze, to od razu sie zgodzili, zeby Malego przywiezc i spokojnie dadza rade. Wiec, ten tego. tesciowa na emeryturze, ale w grafik zajec koniecznie Franka trzeba wczesniej wpisac :/

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko, zdrówka!
    Tak to jest, najpierw chcą wnuka, teraz, już, natychmiast...a potem ni ma komu pomóc ;) Raz na jakiś czas...

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka

Kroko współczuję problemu Zuzi, dobrze, że już ok. Piorunica Ci chałupę mebluje więc chyba jej lepiej ;)

Maniek co za bezczelna baba. Co myślała, że brudne majtki jej zostawisz na pamiątkę? :/

Misia pokaż kieckę :)

Nena, Konwalianka wszystkiego naj dla chłopaków
    f74406208d72c1a2febd5ef3277b2731.jpg

i nie pamiętam co dalej miałam napisać...

aaa Beszka nie daj się w robocie

Ari gratki pracy i statystyki :)

Krokodylica, Blondik, Nenaaa, Arienna lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po basenie, Ania sie wyszalala :)
    Teraz po obiadku siedzi na nocniku, a zaraz zbieramy sie do jednego sklepu w Katowicach sprawdzić fotelik i o ile Ania nie usnie to ja przymierzyć.
    No i jeszcze do smyka w Gliwicach po większy rozmiar czapeczki ( w promo of kors) :)
    No i tych buciczkow nie znalazłam :( dam sobie czas na ich poszukanie do wieczora (choć wszystko już przewróciłam do góry nogami) :( chyba muszę zacząć coś brać na pamięć bo starość nie radość .....sks jak nic :( No i tez nie zaszkodzi do św. Antoniego szepnąć kilka słodkich słówek :P

Zgredzia, daj znać jak po basenie - świetna decyzja :)

@ sie bardzo pomału rozkręca :( woooolniutkooooooo

Mari, rodzisz??? (Sorki Hihi )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 13:58

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    zobaczymy co z tego wyniknie :) Doczytałam o tym co przytrafiło się Torpedce :( Biedna, czy to ją boli?

Myślę że teraz już nie.
    Bolał sam ten zabieg. A teraz jak jej chcę tam tą maść zakroplić to nie chce, ale tłumaczę że delikatnie i daje sobie zakroplić więc chyba nie boli.

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenuś no i jak? macie jakieś powikłania po podobnym co my???

dziękuję za kciukanie :) tak trochę biję się z myślami. W zasadzie nie chciała dziecka na końcówkę roku. Że niby w szkole pokrzywdzone bo praktycznie cały rok do tyłu... Ale znam masę ludzi z grudnia i jakoś świetnie sobie radzili więc looz. Nie przewiduję sukcesu od razu. Próbuję bez tempki (teraz to nierealne, choć chętnie przeżyłabym to jeszcze raz - teraz już bez takiego napięcia w końcu), bez testów (przynajmniej na poczatku). Na ile trafimy w moment to się okaże hehe

Blodnik, Madziunia słodko w okularkach wygląda :) jak sobie z mini radzicie? u nas to był koszmar aż do jej siadu... Dużą ma wadę?
    już ząbkujecie? Następna Torpeda się szykuje hehe

Wróżko - duuuużo zdrówka

K też ostatnio wali kupy po 3 na dzień :/

Zgredziu, bardzo Ci współczuję, naprawdę. I po cichu zazdroszczę odwagi

Damo - siły w ząbkowaniu

ps. wczoraj otrzymaliśmy krs z fundacji zdążyć z pomocą. Chyba jest już na ich stronie Kingi profil ale nie uaktualniony jeszcze. Jeśli jest wśród nas ktoś kto nie zdążył się rozliczyć jeszcze i nie wybrał nikogo innego to uprzejmie proszę mieć nas na uwadze. Zebrane pieniążki przeznaczane są na rachunki związane z rehabilitacją Kingi. Głównie jej wzroku.

KRS 0000037904 cel szczegółowy 28833 GÓRECKA KINGA

4126a37fbe156738med.jpg

dziękuję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 14:35

Krokodylica, marissith, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Wróżka jak bym czytała o mojej teściowej!
    A Tobie zdrowia!

Mari haha tak Zuzia dzisiaj od rana łazi po mieszkaniu i na zmianę coś przesuwa - łazi sama. I tak w kółko. :)

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Myślę że teraz już nie.
    Bolał sam ten zabieg. A teraz jak jej chcę tam tą maść zakroplić to nie chce, ale tłumaczę że delikatnie i daje sobie zakroplić więc chyba nie boli.
    ojej :(((( ucałuj ją od nas :******

Krokodylica lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Torpeda zęba pierwszego miała późno, kiedy miała 8,5 miesiąca. ;)

A dzisiaj znowu była gadka z mężem o drugim dziecku i on swoje a ja swoje. Zapiera się dziad.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Mari, rodzisz??? (Sorki Hihi )

6994cf4de3f4788ad5aef4749912faaf.gif

Krokodylica, LaRa, Blondik, WróżkaZielona, Izoleccc, justta, MANIEK, beszka, Arienna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara Młoda czeka do wiosny... ja już nie wiem co mam robić :/
    Idziemy na koktajl owocowy zaraz. W pn szpital, ale po obiedzie bo tam i tak w pn nic do żarcia nie dostanę.
    Mam doła :(

• LaRa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, niestety nic nie zrobisz.... Jeśli mała sie nie pcha to ńiczym jej sama nie wypędziła, No chyba ze cc.
    Wiem, ze ta końcówka już jest mecząca ale to już tylko godzinki i utulisz Klusie :)
    Trzymaj sie!

marissith lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Mari, niestety nic nie zrobisz.... Jeśli mała sie nie pcha to ńiczym jej sama nie wypędziła, No chyba ze cc.
    Wiem, ze ta końcówka już jest mecząca ale to już tylko godzinki i utulisz Klusie :)
    Trzymaj sie!
    No trzymam jakoś fason, staram się. Właśnie ta końcówka jest cudowna, brzuch opadł i nic mnie nie boli!!! mogę oddychać! mogę być w ciąży do wiosny! tylko z daleka od szpitala :( i chuj...

• zgredka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara: moja pójdzie na basen ale z tatą, ja będę odpoczywać
    Póki co byłam dziś w robocie nadrobić zaległości i co? Spalam tam 1,5 na biurku.. ;(

Teraz boli mnie głowa, siedze z małą, bo tamten gdzieś z córką "swoją" pojechał
    A w ogóle powiedział mi, że może powinnam przemyśleć czy za często tu nie siedze

Mari: jak opadł tonjuz chyba niedługo, a czopa nie widać?
    Jak teaz o tym myślę to nie wiem czy bym dała radę do 49 tyg wytrzymać, zobaczymy co będzie terqz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 16:56

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszłam do was smutna zła zmęczona :( w domu szpital doszła do tego Lili mam dość :(
    nie umiem sie kom zalogowac a kompa odpalam raz na jakis czas jak mam kolejny projekt do zrobienia tak jak teraz wiec przyszłam do was

MAri trzymaj sie może poczekaj na ładna pogode :P

Zgredzia oj jak czytam o tych Twoich perypetiach z chłopem to az nie moge mam nadzieje ze on sobie poukłada wszystko w głowie i bedzie miedzy wami ok

Kroko aż mnie bolało jak czytałam o Zuzi :( ale wiem co czułaś moja tez miała taką przypadłość dostałam pamietam maść i samo zeszło teraz chucham i dmucham Lilkowy interes

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas ja jeszcze sie nie rozliczałam wiec spoko

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem o co chodzi z moja @. Niby rano była, a teraz znikła? Wtf?

Do jutra w Smyku wszystko 20% taniej z rzeczy przecenionych. Szaleństwo :) i kupiłam małej kombinezon na przyszły rok za 60 zł.
    No i ramkę na 12 zdjeć i miejsce na odbicie rączki lub nóżki za 25 zł :)

Aaa i co najważniejsze, chyba w końcu wybraliśmy fotelik, chyba, bo to nie jest proste :(

Biedronko, zdrówka dla wszystkich :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 18:44

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1645 1646 1647 1648 1649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ