Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
BLINDIK ponoc teoretycznie nie ma zwiazku konsystencji kupy z zabkowaniem ale praktycznie to sie czesto zdaza
ZGREDKO oj to ostro chociaz dobrze ze to nie talerze lataja
WROZKO ale maz malego nie obudzil tylko tak mowie ze warioat bo mogl spac u kolegi a on do domu chcial i przyjechal o 3ciej.
A u nas dzisiaj w miescie jak co roku manifestacje. A okazja do tego jest zawsze rocznica bombardowania Drezna. Wiec z jednej strony jest marsz rownosci i pokoju, z drugiej maszeruja nazisci a z trzeciej ida lewacy. Od dwoch lat jest spokojnie w miare ale pare lat temu to tu kubly plonely a policj ai wojsko z armatek wodnych ludzi laly (obie strony). Generalnie byl wstyd i hanba bo sciagali tu nazisci z calych niemiec a nawet i z innych panst europejskich. Teraz z tego co wiem wczoraj spotkalo sie okolo 600set lysych zeby sobie pokrzyczec. No n amiejscu arabskich imigrantow bym dzis nie wychodzila.
A ja musze dzisiaj do centrum koniecznie
-
No dobra, wygoniłam wszystkich z chaty i teraz leze i spijam Fervexa razy 3. Czuje jakby mi ktos zgniatał mózg.
Kurcze, wiecie co... dzwonilam do tesciowej, czy by nie przyjechala pozajmowac sie troche Frankiem, bo moj mowil, zeby do niej najpierw zadzwonic, jako, ze niby juz steskniona za wnukiem. I co? Babcia ma na dzisiaj inne plany, no ale jak "baaardzo mocno bysmy potrzebowali, to przyjeeedzie". hehe. wiec mowie, ze baaardzo mocno nie potrzebujemy. i dzwonie do moich rodzicow. choc tata po zabiegu i nosic za bardzo nie moze, to od razu sie zgodzili, zeby Malego przywiezc i spokojnie dadza rade. Wiec, ten tego. tesciowa na emeryturze, ale w grafik zajec koniecznie Franka trzeba wczesniej wpisac -
nick nieaktualnySiemka
Kroko współczuję problemu Zuzi, dobrze, że już ok. Piorunica Ci chałupę mebluje więc chyba jej lepiej
Maniek co za bezczelna baba. Co myślała, że brudne majtki jej zostawisz na pamiątkę?
Misia pokaż kieckę
Nena, Konwalianka wszystkiego naj dla chłopaków
i nie pamiętam co dalej miałam napisać...
aaa Beszka nie daj się w robocie
Ari gratki pracy i statystykiKrokodylica, Blondik, Nenaaa, Arienna lubią tę wiadomość
-
My po basenie, Ania sie wyszalala
Teraz po obiadku siedzi na nocniku, a zaraz zbieramy sie do jednego sklepu w Katowicach sprawdzić fotelik i o ile Ania nie usnie to ja przymierzyć.
No i jeszcze do smyka w Gliwicach po większy rozmiar czapeczki ( w promo of kors)
No i tych buciczkow nie znalazłamdam sobie czas na ich poszukanie do wieczora (choć wszystko już przewróciłam do góry nogami)
chyba muszę zacząć coś brać na pamięć bo starość nie radość .....sks jak nic
No i tez nie zaszkodzi do św. Antoniego szepnąć kilka słodkich słówek
Zgredzia, daj znać jak po basenie - świetna decyzja
@ sie bardzo pomału rozkręcawoooolniutkooooooo
Mari, rodzisz??? (Sorki Hihi )Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 13:58
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:zobaczymy co z tego wyniknie
Doczytałam o tym co przytrafiło się Torpedce
Biedna, czy to ją boli?
Myślę że teraz już nie.
Bolał sam ten zabieg. A teraz jak jej chcę tam tą maść zakroplić to nie chce, ale tłumaczę że delikatnie i daje sobie zakroplić więc chyba nie boli. -
Nenuś no i jak? macie jakieś powikłania po podobnym co my???
dziękuję za kciukanietak trochę biję się z myślami. W zasadzie nie chciała dziecka na końcówkę roku. Że niby w szkole pokrzywdzone bo praktycznie cały rok do tyłu... Ale znam masę ludzi z grudnia i jakoś świetnie sobie radzili więc looz. Nie przewiduję sukcesu od razu. Próbuję bez tempki (teraz to nierealne, choć chętnie przeżyłabym to jeszcze raz - teraz już bez takiego napięcia w końcu), bez testów (przynajmniej na poczatku). Na ile trafimy w moment to się okaże hehe
Blodnik, Madziunia słodko w okularkach wyglądajak sobie z mini radzicie? u nas to był koszmar aż do jej siadu... Dużą ma wadę?
już ząbkujecie? Następna Torpeda się szykuje hehe
Wróżko - duuuużo zdrówka
K też ostatnio wali kupy po 3 na dzień
Zgredziu, bardzo Ci współczuję, naprawdę. I po cichu zazdroszczę odwagi
Damo - siły w ząbkowaniu
ps. wczoraj otrzymaliśmy krs z fundacji zdążyć z pomocą. Chyba jest już na ich stronie Kingi profil ale nie uaktualniony jeszcze. Jeśli jest wśród nas ktoś kto nie zdążył się rozliczyć jeszcze i nie wybrał nikogo innego to uprzejmie proszę mieć nas na uwadze. Zebrane pieniążki przeznaczane są na rachunki związane z rehabilitacją Kingi. Głównie jej wzroku.
KRS 0000037904 cel szczegółowy 28833 GÓRECKA KINGA
dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 14:35
Krokodylica, marissith, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Myślę że teraz już nie.
Bolał sam ten zabieg. A teraz jak jej chcę tam tą maść zakroplić to nie chce, ale tłumaczę że delikatnie i daje sobie zakroplić więc chyba nie boli.((( ucałuj ją od nas :******
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mari, niestety nic nie zrobisz.... Jeśli mała sie nie pcha to ńiczym jej sama nie wypędziła, No chyba ze cc.
Wiem, ze ta końcówka już jest mecząca ale to już tylko godzinki i utulisz Klusie
Trzymaj sie!marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Mari, niestety nic nie zrobisz.... Jeśli mała sie nie pcha to ńiczym jej sama nie wypędziła, No chyba ze cc.
Wiem, ze ta końcówka już jest mecząca ale to już tylko godzinki i utulisz Klusie
Trzymaj sie!i chuj...
-
Lara: moja pójdzie na basen ale z tatą, ja będę odpoczywać
Póki co byłam dziś w robocie nadrobić zaległości i co? Spalam tam 1,5 na biurku.. ;(
Teraz boli mnie głowa, siedze z małą, bo tamten gdzieś z córką "swoją" pojechał
A w ogóle powiedział mi, że może powinnam przemyśleć czy za często tu nie siedze
Mari: jak opadł tonjuz chyba niedługo, a czopa nie widać?
Jak teaz o tym myślę to nie wiem czy bym dała radę do 49 tyg wytrzymać, zobaczymy co będzie terqzWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 16:56
-
przyszłam do was smutna zła zmęczona
w domu szpital doszła do tego Lili mam dość
nie umiem sie kom zalogowac a kompa odpalam raz na jakis czas jak mam kolejny projekt do zrobienia tak jak teraz wiec przyszłam do was
MAri trzymaj sie może poczekaj na ładna pogode
Zgredzia oj jak czytam o tych Twoich perypetiach z chłopem to az nie moge mam nadzieje ze on sobie poukłada wszystko w głowie i bedzie miedzy wami ok
Kroko aż mnie bolało jak czytałam o Zuziale wiem co czułaś moja tez miała taką przypadłość dostałam pamietam maść i samo zeszło teraz chucham i dmucham Lilkowy interes
-
Nie wiem o co chodzi z moja @. Niby rano była, a teraz znikła? Wtf?
Do jutra w Smyku wszystko 20% taniej z rzeczy przecenionych. Szaleństwoi kupiłam małej kombinezon na przyszły rok za 60 zł.
No i ramkę na 12 zdjeć i miejsce na odbicie rączki lub nóżki za 25 zł
Aaa i co najważniejsze, chyba w końcu wybraliśmy fotelik, chyba, bo to nie jest proste
Biedronko, zdrówka dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 18:44