X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, maclaren ten najwiekszy (xlr czy jakos tak) ma wieksze kola niz inne parasolki.
    http://www.bobowozki.com.pl/wozki-spacerowe/maclaren/p/maclaren-2016-techno-xlr-palak-deluxe---wozek-spacerowy---folia-oslonka-spiworek-w-zestawie-1551.php

A do jakiej wagi chcesz wozeczek?

Oprocz maclarena mialam tez dla chlopcow ten (podwojny ale mozna pojedynczy9 i bylam meeeega zadowolona. podobny do bugaboo a duuuzo tansy a kiosk bardzo duzy

http://www.bobowozki.com.pl/wozki-zwrotne-4-kola/gleboko-spacerowe/p/baby-jogger-city-select-2w1-wozek-gleboko-spacerowy-2524.php

u nas w NO z tej firms popular sa te spacrowki: http://www.bobowozki.com.pl/wozek-do-samolotu/do-7kg/p/baby-jogger-city-lite-wozek-spacerowy-2198.php

a ja dla Hanki to bym teraz kupila bugaboo bee ale szkoda mi kasy wince nie bedzie :P ale zastanawiam sie nad tym, bo my czesto samolotem latamy czy latac bedziemy : http://www.bobowozki.com.pl/wozek-do-samolotu/p/babyzen-yoyo---skladany-jedna-reka-wozek-spacerowy-5-8kg-5875.php

w NO jeszcze b.popularne sa gracco. podobne do tego ale nie jestem na 100% pewna czy doklandie ten model http://www.bobowozki.com.pl/wozki-spacerowe/graco/p/graco-mirage-plus-wozek-spacerowy-z-oslonka-na-nozki-1059.php

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 18:59

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ale w lipcu sierpniu to chusta odpada

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • justta Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez chce kupic spacerowke parasolke do auta i nie wiem jaka, chyba jakas uzywke kupie

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko spi :)

Zgredka, w takim razie nie pozostaje nic innego jak podwójny wózek, moze na Olx taniej kupisz?

Juz mi sie nic nie chce....

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Dziekuje za pamiec:)potrzebowalam czasu na przemyslenie i poukladanie sobie wszystkiego w glowie:/jak na razie sa postepy zaakceptowalam sytuacje i staram sie myslec pozytywnie acz nie zawsze sie to udaje:/rodzice juz wiedza, brat rowniez i na szczescie zgodzil sie na chrzestna w ciazy:)stwierdzil ze w zabobony nie wierzy!ulzylo mi i niemoge doczekac sie malej chrzesnicy:)

W imieniu Leo dziekuje Blondik i Mankowi za piekne karteczki:)

Zgredka wczoraj zakupilam parasolke dla Leo bo nasz wozek ciezki a do niani musze wozic i wkurzalo mnie ciagle ladowanie tego sprzetu tam i spowrotem:/wiem ze musze pomyslec nad czyms podwojnym:/na razie nie mam do tego glowy a ceny sa masakryczne:/

Kroko zdrowka dla Zuzi!

Beszko nie daj sie i walcz;)wytrwalosci zycze!

Diego wszystkiego co najlepszego z okazji roczku!baluj z rodzicami do samego rana;)

Konwi karta dotarla?duzo zdrowka dla Patryka!

Wszystkim zycze duzo zdrowka i usmiechu od ucha do ucha;)
    Ps.mamy przeczucie z mezem ze pod serduchem noszego kolejnego lobuziaka;)takze meskie imiona na tapecie i bardzo ciezki wybor;)

WróżkaZielona, MANIEK, Blondik, beszka, LaRa, Nenaaa, Anastazjaaa, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik ale mala jest cudowna ! I wyglada na starsza na tej fotce :) slodzinka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:24

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie <3 <3 <3

zdrówka chorowitkom

buziaki dla walentynkowej Madzi

Zgredka- można zrobić, żele też :) , akryli nie bardzo ale to przez smród

Blondik lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili: zrób suwaczek ;) będę dopingowac ;)
    Moja zasnęła
    Miała lekka gorączkę to chciałam dać viburcol, ale nie znalazłam, więc dalam pedicetamol, ale po jednym ml mała zrobiła minę i rzygnela tak, że owoc z 11 wyleciał, zarzygala km e od stóp do końca uda na szczęście na chłodno to przyjęła, kąpiel w między czasie znalazłam viburcol, dalam nasmarowalam klatkę potem inhalacja i śpi, a my robimy obiadki do żłobka z królika mniam

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytalam wszystko ale nie wiem co komu mialam odpisac. Czasem robie tak ze odpalam Worda i odpisuje na bierzaco ale teraz mi sie nie chcialo :P.

Domi spi tak:
    8:30/9:30 pierwsza drzemka
    12:30/13:30 druga drzemka
    19/20 sen nocny

Dzisiaj wyprobowalismy namiocik u dziadkow. Troche ciezko sie go tam glaszcze ale zasnal w 10min spal 1,5h wiec chyba zaakceptowal :).

CICHE DNI? Ja nie umiem :P. Nie wyobrazm sobie nei odzywac sie pare godzin a co dopeiro dni! Kiedys mialam zapalenie krtani i nakgorsze po za bolem bylo to ze nie moglam rozmawiac! ALe sie umeczylam. A maz sie cieszyl wstreciuch ;)

W przyszly piatek idziemy na balet! Dziadki przychodza pilnowac wnuka!

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, myślałam o Tobie ostatnio.
    Fajnie, ze sie pogodziłam z sytuacja, ze maz wspiera i rodzina :) no i świetne podejscie brata :) gratuluje chrześnicy :) daj znac jak dojdą inne kartki, bo to zagramanica to wiadomo, rożnie bywa..... Ja wysłałam w środę, wiec w tygodniu powinna dojść.
    Myślisz, ze chłopiec bedzie? Imie pomożemy wybrać :) na ta chwile stawiałabym na Olafa :) starszy jak ma na imie?

WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patryk, sto lat i dużo zdrówka Kochany! Buziaaaak ogromny :)

Jestem blin, ledwo zipię, trza być świrem żeby się tak naharować samej jednej przy przygotowaniach...No ale wszystko nawet nieźle wyszło i impreza udana ;) Czego się nie robi dla dziecia :)

Doczytam jak ochłonę, przepraszam.

konwalianka, Izoleccc, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa- super, że impreza udana :) Dekoracje wyglądły super :)

Lili- fajnie, że powoli się układa. Możesz zacząć się cieszyć ciążą :)

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedzi w sprawie wózka.
    Wszystkie co dałyście mają małe kółka.

Bardziej myślałam o czymś na pompowanych kołach.

I nie chce parasolki. Parasolkę to ja mam, bo kupiłam. A łażę na długie spacery i nerwa mnie bierze. Stwierdziliśmy z mężem że zostawimy ją żeby była do auta bo po złożeniu zajmuje mega mało miejsca i jest leciutka.
    A do spacerów codziennych może być coś dużego, nie parasolka, na dużych kołach, żeby mi się wygodnie prowadziło.

Znalazłam coś co mnie zainteresowało, ale problem w tym że nie mam gdzie tego na żywo obejrzeć. :/

http://allegro.pl/wozek-spacerowy-gazelle-gazella-folia-torba-paraso-i5232410569.html

http://allegro.pl/wozek-bebetto-rainbow-super-pakiet-nowosc-szybko-i5477413865.html

Te dwa wpadły mi w oko, przy czym ten pierwszy dużo bardziej. Tylko żeby móc to obejrzeć na żywo! Myślimy żeby zamówić, obejrzeć i w razie czego odesłać.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku x-landera oglądałam na necie, nie ma pompowanych kółek.

Chyba się zdecyduję na ten, czytam opinie i myślę że to jest to czego szukam.

http://www.bangla.pl/opinie/p38393/prampol-wozek-spacerowy-gazelle

Bo wszyscy piszą że ciężki i zajmuje dużo miejsca po złożeniu, a to mi akurat w ogóle nie przeszkadza bo do auta będę mieć tą parasolkę.
    A poza tym same pozytywne opinie. No nic, chyba zamówię i przymierzę w domu, w razie co odeślę.

Krokodylowanie walentynkowe było, wózek wybrany, można iść spać. :P

MANIEK lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, jak ma byc na pmpowanych kolach i moze byc ciezki to emmaljunga. Plecam.... Chociaz naszego modelu juz nie produkuja. Brio i simo sa tez super alr nie wiem czy sa dostepne w PL. Kolezanka jeszcze nabington czy jakos tak chwalila.

Ja myslalam ze ty cos malego i lekkiego chcialas, jak to sie najczesciej po roku na wiosne kupuje. A co z waszym starym wizkiem?

Lilli <3

Krokodylica lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam spacerówkę z 3w1 i ona już jest za mała dla Zuzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj o 22.30 przyszła na świat Kluska <3 52 cm i 3160g
    Poród bardzo szybki i bez znieczulenia :)

Krokodylica, Smoczyca1, LaRa, PsotkaKotka, zgredka, beszka, Arienna, WróżkaZielona, Izoleccc, Blondik, MANIEK, Lili83 lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari gratulujemy jeszcze raz. :)

Beszka ten co dałaś jest ciekawy ale u nas tylko kilka sztuk z używki.

• LaRa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz gratki Mari :) Klusia cudna :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARI super!!!! gratulacje!!!!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 1649 1650 1651 1652 1653 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ