Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ANASTAZJA - niestety takie rzeczy sie zdazaja. Ciezko mi to wytlumaczyc.Moze ARIENA ma racje. Na kwietniowkach 2015 tez byl trol, chyba bo sprawa jest bardzo niejasna do tej pory. Nie raz slyszalam o takich akcjach.
Wiecie co? Zaczelam dawac mlodemu sloiczki bo musze przetestowac przed wyjazdem co mu smakuje. Zameirzam mu tam moze gotowac ale napewno czasem bede potzrbowala sloikiem nakarmic. I powiem wam, ze mnie to rozleniwilo! Jak to fajni ekupic sloiczek poprostu zamiast gotowac! A tak chcialam zeby Domi nie zostal skalany sloikiem. Nawet na dobranoc dostaje kaszke ze sloika teraz heheh. I tak sobie mysle ze poza cena to w sumie nie ma w nich chyba nic zlego jesli ufac producentowi. Hipp jest ponoc (przynajmniej w De) ekstremalnie sprawdzany.
-
nick nieaktualny
-
A ja sie wqrwilam właśnie.....
Pół roku temu R brat przywiozła dla małej torbę ciuchów (od ich koleżanki, po jej córce) to, tak sobie. Nikogo o nic nie prosiłam. Podziękowałam i tyle.
Ania z tych rzeczy wyrosła, wiec wyprane, spakowane do worków prozniowyhch wywiezione do mojej mamy 300 km stad.
No i dziś dostaje smsa, ze jak Ania z tych ubranek wyrosła to ona chce je z powrotem!
Nosa qrwa! Gdybym to wiedziała to poprostu bym ich nie wzięła, albo porobila nzdjęcia, bo skąd mam teraz wiedzieć ktore to były? Dostałam wqrwa, a mój R to samo -
Hej hej
Anastazja dzięki za opinię.
Byłam dzisiaj z Zuzią w sklepie i oglądałyśmy taki wózek:
http://allegro.pl/eos-camarelo-polski-wozek-spacerowy-folia-uchwyt-i5201743393.html
zastanawialiśmy się między nim a tym gazelle i po rozmowie z mężem zdecydowaliśmy że zamówimy gazelle, bardziej nam odpowiada gabarytowo, obejrzymy w domu, jak nam nie będzie pasował to odeślemy. Ale mam nadzieję że będzie jednak ok.
Ari on nie ma funkcji przełożenia i nie nadaje się dla Ciebie bo jest bardzo ciężki i duży, więc tym bardziej będzie Ci źle go znosić.
Ja na początku woziłam w tym 3w1 i on był przekładany.
Ten Graco marcówki sobie bardzo chwalą, też go brałam pod uwagę, ale z tego co wiem oparcie ma regulowane na pasku a ja takiego nie chcę.
Ana jak czyjeś zdjęcia??? O losie.
Lara dlatego ja nie biorę już ubranek od nikogo, bo dostawałam od szwagierki i ona tak samo, chciała z powrotem, a przecież ja nie pamiętam które czyje, poza tym nie raz się zaplamią, marchewką itp. i co ja się będę martwić że komuś zniszczyłam? Powiedziałam jej że ma mi już nie dawać to i tak od czasu do czasu mi wciska, ale nie chcę i już. -
Właśnie pisze bratowej R, ze Ania ma tyle ciuchów ze szuflady mi sie nie domykają. I niech mi już nikt nic nie daje, bo nie wezmę. I weź tu teraz człowieku bądź mądry, ktore od kogo. Wqrwilam sie tylko ;(
Ania śpi, wiec po łebkach przeleciałem grudniowki. Dziewczyna jest chora ;( szkoda mi jej, bo to ogromna tragedia.
Chyba w wolnej chwili, przelecę nasz wątek i poszukam i pousuwam zdjęcia Ani, o ile takowe są.
Kroko, tak jak pisałam, kup ta gazele, parametry ma ok. -
Blondik, u mnie spacerówka z wózka 2w1 sprawdza sie super. Parasolkę kupiłam na pózniej bądź do sklepu, gdy zmienimy fotelik i nie będzie możliwości wożenia małej w stelażu wózka.
Wróciłam z fituech jak dobrze jest chudnąc
Misi@, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
laski ale jaja na grudniówkach
- najpierw ukradzione zdjęcia, potem napisał niby mąż przepraszając za chorą psychicznie żonę, potem okazuje się ze dziewczyna która wszystkich w jajo zrobiła pisze że przeprasza i ze nie wie czemu to wszystko wymyśliła, potem dziewczyny zauważają że najprawdopodobniej założyła też kilka innych wątków podszywając się pod kilka osób (dobrze Kroko ze wiem jak wyglądasz kochana
)
a mnie to wszystko śmierdzi zaburzeniem dysocjacyjnym - rozszczepieniem jaźni szok, chciałabym ją poznać osobiścieuważam że może cierpieć na osobowość wieloraką - suuuuuuuuuuuuuuper
-
Zgredka tak odkąd byłam w szpitalu pije magnez, dziś dodatkowo zapodalam sobie nospe.
Bóle nie są mocne więc mam nadzieję że przejdą. Najgorzej ze dość regularnie co 10-15 minut.
Ari, ponoć nawet na zagranicznych forach ciążowych też takie akcje robiła... Kto ma na to czad, Rety.... -
Laska jest chora, poprostu....
Kto u nas się podszywa co? Kto ma za dobrze z dzieckiem? Czyje dziecko jest super mega extra prima? No juz! Przyznać sie!
My z Yas znamy sie osobiście, wiec potwierdzam Kinge heheKrokodylica lubi tę wiadomość