Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marissith wrote:Wczoraj o 22.30 przyszła na świat Kluska
52 cm i 3160g
Poród bardzo szybki i bez znieczulenia
No i widzisz, a takie strachy były, los zawsze nas zaskakuje
Najlepszy poród Ci się trafił
Jeszcze raz GRATULUJE !Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 08:02
-
Witam z rana,
Co ja miałam.... A tak
Nena super ze imprezka udana, w takich sytuacjach nawet zmęczenie tak nieboli jak wszyscy fajnie się bawili.
Marissith bardzo wielkie gratulacjedla całej rodzinki.
Rety jak bardzo chciałabym mieć też taki szybki poród
Izoleccc marissithjuz urodzila i juz ty w kolejce jak się czujesz?
Krokodylica z wózków które dałaś wizualnie bardziej podoba mi się ten drugi, ale funkcjonalnie gazelle wydaje mi się lepsza, spełnia on funkcje europejskie bo jest na bazie firmy Europejskiej. U nas gazelle to bardzo dobra renomowana firma rowero więc ja osobiście polecam.
Smoczyca roczek już tuż tuż jak ten czas u was szybko leci....
Lili jakoś się ułoży, fajnie że rodzinka miło zareagowała, zawsze to dodatkowe wsparcie.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Wpadam w wolnej chwili, bo Ania lata po podłodze jak szogun, wiec wiecie.... Najlepsza zabawa obecnie to wyciąganie narożników z list przypodłogowych heheh zaczynamy sie prowadzić za rączki
Aha No i od wczoraj coraz cześciej mówi mmmaaaa mmmmaaaaa, nawet małż mi dziś powiedział, ze wolała za mną maaaaamaaaaaaanie słyszałam bo sie myłam w łazience....
Lili, najlepsze życzenia dla Leozdrówka i radości
Smoku, pytałaś wczoraj jak usypianie. Wczoraj lepiej ale tez nie do końca. Fa kt ze usnęła ok 20:30 ale od 12 nie spała. Tzn miała krótkie drzemki w drodze do Yas i z powrotem. No a spała do 6:50.
Mari, w wolnej chwili opisz jak to Klusia przyszła na światWróżkaZielona, Anastazjaaa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Mari jeszcze raz gratuluje kluseczki :* :* :*
Kroko - a nie wiesz czy ten Gazelle ma przekładane siedzisko?? chciałabym dla mojej młodej póki co coś odwrócone do mnie - przestaje mi się mieścić w gondoli a ta spacerówka którą mamy do wózka jest tak ciężka że nie daję rady sama ją znieść z 2 piętra - zresztą głęboki też, dlatego chcemy kupić coś nowego
chcemy też pompowane albo ewentualnie piankowe duże koła (wiem ze to podnosi wagę wózka sporo) no i dla mnie waga jest raczej istotna, zastanawiałam się nad X Landerem ale on waży 15 kg czyli prawie tyle samo co moja spacerówka (tyle ze moja ma stelaż nie sztywny tylko podwieszany na takich - kurde brak mi słowa- w każdym razie nie zjadę nim po schodach bo wózek strasznie wtedy skacze) więc bez sensu , znalazłam jeszcze coś takiego (waga 10 kg)
http://www.ceneo.pl/31307135#tab=spec tylko troszkę drogi, ale za to ma możliwość przełożenia siedziska bo póki co Zozol trochę za mała na to by siedzieć zgodnie z kierunkiem jazdy żeby jej nie prze stymulować
ech ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:27
-
Psotka, tak. Tak spała. Przebudziła sie w nocy na picie na śpiocha.
Właśnie usnęła i ja idę sie przytulić bo coś mi sie dziś w głowie kręci.
Na kolacje dostaje kromkę z szynka (wczoraj nie dostała) usnęła na butli z kleikiem.
Ari, ja mam wózek 2w1 expander mondo, spacerówkę można przekładać, jest dużawózek nie jest ciężki. Są resory na tylnich kołach przez co mogę spokojnie wciągać wózek po schodach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:01
-
pospałysmy hihihi taka paskudna pogoda za oknem, ze spaceru dziś nie planuje
Kotka, zazwyczaj śpi na wznak, wiec tak dostaje, jak na boczku to na boczku. Trzymam wtedy butelkę. Jak sie napije to wypluwa.
Anaa, jak to? Jak to wyszło? O jaaaaaa ale ludzie maja nasrane w głowach. Psychole.
-
Jakaś dziewczyna z tego forum przez przypadek chyba na fb ale nie jestem pewna znalazła identyczne fotki jakiejś Amerykanki....
U nas na kwietniowkach jakiś czas temu też była taka afera z Dżejzi kradla zdjęcia i tez bliźniaków, ciekawe czy to nie tasama osoba....
Albo ktoś ma nierówno pod sufitem albo nieźle się bawi naszym kosztem.... -
a u nas tak brzydko i pada
tak sobie jeszcze pomyślałam o tej pannie z grudniowych mamusiek- a może biedna nie może mieć dzieci albo nie ma z kim i sobie stworzyła alter ego internetowe żeby choć po części zaspokoić swoje desperackie pragnienia nie do osiągnięcia.... wiem że całkiem normalne to nie jest ale moze chciała choć po części poczuć to co dziewczyny tu na tym forum
albo robi jakieś badania i piszę pracę naukową i w ramach badań incognito weszła w nasz ekskluzywny swiat by poczuć się jego częścią i wyciągnąć wnioski w tu ktoś się kapnął i upa zbita z badań nici
ale fakt - dlatego właśnie ja nie wrzucam już w neta zdjęć Zuzki bo pierwsza zasada internetu brzmi co umieścisz w necie pozostanie tam na zawsze