Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja, kciukam aby wszystko było ok, skurcze się uspokoiły.
My z Diego jesteśmy wytworem wyobraźni jednej z Was ( nie wiem tylko której z Was), wyimaginowani żeśmy, ktoś nas wymyślił
BranocKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ale że co ja???
Co jak gdzie kiedy???
ale my wiemy że Ty to Ty bo Cię widziałyśmy na FB
nie no jaja sobie robię ale namieszało się namieszało, nastały czasy grozy i niepewnościWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:21
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ana, jak skurcze? Mam nadzieje, ze minęły!
U nas pobudka przed 5już po kupce do nocnika a teraz zabawa. Mam nadzieje ze do 7 uderzymy jeszcze raz w kimonko
Rzeczywiście to nieludzka godzina do wstawania -
nick nieaktualny
-
Anastazja - uspokój się laska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak krzyczę na Ciebie kochanie 30 tydzień to nie jest tragedia, wszystko będzie dobrze i dzidziuś da radę , jak się będziesz nakręcać to wiesz jak nerwy działają.... posiedzi dzieć jeszcze w brzuszku a jak nie to i tak będzie dobrze - teraz muzyczka relaksacyjna na uszy i postaraj się uspokoić i nie dołować, wiem że łatwo się mówi ale się postaraj kochanie- my przesyłamy dobre fluidy modlitwy zaklęcia, co kto ma najlepsze i w co kto wierzy :* :* :* będzie dobrze kochanie
I JESTEŚ NAJWSPANIALSZĄ MAMĄ NA ŚWIECIE I POTRAFIŁAŚ POMIMO WSZYSTKO ZAJŚĆ W CIĄŻĘ I DONOSIĆ JĄ DO MOMENTU BY LEKARZE MOGLI POMÓC - KOCHANIE SPISAŁAŚ SIĘ NA MEDAL I DLATEGO WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZEWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:31
Blondik, Anastazjaaa, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
ANASTAZJA trzymaj sie!30tc to nie jest zle a na pewno jeszcze maly w brzuchu posiedzi!
LARA no po 4tej to jest hardcore, po 5tej tez....
A co to za wysyp troli? Ja tez sie zawsze zastanawiam kto ma na to czas...A przede wszystkim po co?
Wiecie, mnie nie widzialyscie i nie jestem u was na fb.
Robie ciagle bledy w nauce spania. Dzisiaj znowu nakarmilam D o 4tej. Pospal do 5:40 wiec go wzielam do lozka....i karmilam na lezaco a potem jeszcze razem spalismy....Maz mowi ze to bardzo zle, ze nie powinnam go brac do lozka ale chetny do wstawania przed 6ta nie jest
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
No właśnie Psotka, nad tobą sie zastanawiam trollu jeden.
Kuzwa, to nie jest śmieszne, coraz więcej młodych ludzi choruje na schizofrenie i inne paranoidalne choroby. Straszne, ale ten świat tak szybko zapindala, ze nie cieżko jest sie pogubić
-
LaRa wrote:No właśnie Psotka, nad tobą sie zastanawiam trollu jeden.
Kuzwa, to nie jest śmieszne, coraz więcej młodych ludzi choruje na schizofrenie i inne paranoidalne choroby. Straszne, ale ten świat tak szybko zapindala, ze nie cieżko jest sie pogubić -
nick nieaktualny