Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie wyrabiam...Moje dziecko co prawda nigdy nie było aniołkiem...ale od piątku coś w Niego wstąpiło i jest masakra. Ogłuchłam już od tych wrzasków, protestów, gdy coś nie idzie po jego myśli. W piątek były szczepienia, może to to? Albo jakiś skok czy inny czort...Bo jeśli to Jego charakter to się zastrzelę...
-
Krwotok ustal, skurcze wciąż mam ale co 20-30 minut więc nie jest źle.
Mamy wielkie problemy z lozyskiem, jest małe ale na szczęście jeszcze się nie odkleja.
Szyjka 3 cm więc super.
Przez łożysko, raczej nie wróżą mi dotrwania do terminu ale piwiedzieli że jak dotrwam do 36 tc to będzie bardzo dobrze.
Na 70 % będę miała cc
Ja wrócę do domu to wrzucę fotkę bo dostałam na pendrive w 3D
Mały wciąż jest chłopcem i waży prawie 2 kg z pomiarów wszystko idealnie w normie, i ma duży nosek zupełnie jak tata i tiago, bynajmniej tak widać na usg
Dzięki za wsparcieBlondik, Biedroneczka83, marissith, Arienna, konwalianka, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Siema Ana kciukam za dotrwanie do 36 tc, trzymaj sie kochana i żadnych negatywnych myśli o sobie no co ty!
Nena sił i energii:)
Biedra fajny pomysł na te gołąbki:) u mnie były klasyczne w uvieglym tygodniu. Wczoraj pieczeń a dziś kurczak z piekarnika, jutro chyba krupnik.
Blondik zdrowka dla Madzi, slodziakowa jest w tych binoklach:)
Zgredko hop hop?
Beszko , konwalianko, Kroko co u was?
Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
Maniek
-
Ana, trzymam kciuki!!!!
Przyszedł dziś fotelikAnia w nim fajnie siedzi, nawet sama do niego wchodzi
wiec mam nadzieje, ze zakup jest udany.
Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ana - będzie dobrze zobaczysz ja to wiem że będzie
Blondik- a skąd wiedzieliście że Madzia ma wadę wzroku i że trzeba jej okulary?? tak z ciekawości pytam bo mojej małej nikt wzroku chyba nie badał - przynajmiej nie wiem nic o tym chyba że na noworodkach.... słuch badali, ale wzrok chyba nie
-
Anastazja ciesze się, że sytuacja opanowana w miarę. Teraz odpoczywaj, łez i gadaj z nami. Na resztę masz zakaz.
Madzia nie miała żadnych objawów wady wzroku, ładnie wodzila wzrokiem za zabawkazabawkami, uuśmiechała się itp. dwóch neurologow i pediatra nic nie zauważyli. Ja mam wadę na jedno oko +6,5 i uparlam się sprawdzić czy nie odziedziczyła tego po mnie. -
Wzięłam sie za kasowanie wszystkich zdjeć z wątku.
Yas, jeśli mogłabyś usunąć fotę ze str199- 200 byłabym wdzięczna.
I Pati ze strony 205Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 18:38
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja tez po tej aferce większość postów pousuwalam....
-
Blondik wrote:
Madzia nie miała żadnych objawów wady wzroku, ładnie wodzila wzrokiem za zabawkazabawkami, uuśmiechała się itp. dwóch neurologow i pediatra nic nie zauważyli. Ja mam wadę na jedno oko +6,5 i uparlam się sprawdzić czy nie odziedziczyła tego po mnie. -
Bo na belly trole urzędują i cholera wie, kiedy i jakim zdjęciem sie posłużą ;(
A ze ta laska robiła to dla funu, bo chciała sobie poprowadzić listę ciężarówek i ukradła foty dzieci jakiejś Holenderce i opowiadała zmyslone historie, to nie wiadomo co komu do łba przyjdzie.
Posty co poniektóre tez kasuje.
Btw fajnie wrócić do czasów brzuszkowychechhhhhh