X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo girls!

u mnie chorowania ciag dalszy, choc juz dzisiaj jest o niebo lepiej niz pare dni temu. za to przedwczoraj jakies licho wstapilo we Franka w nocy i nie dosc, ze nie moglam zasnac w nocy, to jeszcze Maly budzil sie jak juz zaczynalam zasypiac. no masakra jednym slowem. pojscie do pracy po 3h snu, a do tego mega przeziebiona- to byl hardkor. no ale bylo, minelo. juz jest lepiej.
    aaa dzisiaj widze niezla afera na forum. niezle laska poplynela z tymi historiami. jak dla mnie glupie, acz nieszkodliwe. i z pewnoscia przykro bylo dziewczynom bardzo :( kradziez zdjec... no coz. jak juz bylo powiedziane- co zostalo wrzucone do internetu to juz tam zostanie. jednak nie popadajmy w paranoje, bo do tego wlasnie doszlo. wariaci zdarzaja sie wszedzie i owszem, minimalizowanie ryzyka jak najbardziej, ale nie upatrujmy w tym jakiegos podstepu na skale masowa. dziewczyna mloda, glupia, byc moze chora. zdarza sie. czasami sie zastanawiam ile takich osob zyje obok nas i nawet swiadomosci tego nie mamy. coz. life goes on.

poczytalam Was troche, ale wybaczcie, ze nie odpowiem. Moj mozg pracuje jakby chcial, a nie mogl :/

dobrego wieczoru Wam zycze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 20:02

43xntqm.png

q0eplew.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    Ostatnio nie mam siły wykrzesac z siebie większych wypowiedzi, nie, że zmęczona fizycznie, jakoś czasu nie ma
    Mała chora, ma tempmi, przed chwilą 38,8, dostała nurofen i może zejdzie
    A że mnie cham i menda i zawiozlam ją dziś do żłobka
    Jutro mamy lekarza, nie chce brać l4 ale chyba się nie obwodzie..

Ana: trzymam mocno kciuki, ja rodzilam w 36 tug o z małą było wszystko w porządku, oby dotrwać

Mari: oby szybko ból minął i czekam na relację z porodu..

Ja swoje posty usuwalam kiedyś z ovu, bo za dużo prywatnych pisalam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 20:27

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane, wybaczcie że wcześniej się nie odzywałam ale wczoraj nie mogłam wejść na forum a wcześniej miałam urwanie głowy.. Urodziny się udały, nawet bardzo. Patryk był super grzeczny, może dlatego że wybawilo go z 5cioc :)

Wróciliśmy do domu, przyjechała moja siostra z dziećmi, więc teraz też mam Meksyk..

Chciałam Wam bardzo mocno podziękować za wszystkie kartki, Patryk będzie miał piękna pamiątkę. Zatem wszystkim razem i każdej mamie i dzieciatku bardzo dziękujemy i ślemy ogromne buziaki.

Lili, najlepszego dla Leonka, spóźnione ale szczere. Cieszę się że już doszliscie do siebie, będzie dobrze.

Zgredko zdrowia dla Łucji. A panie w żłobku nic nie mówią?

Ana, cieszę się że udało się zatrzymać skurcze, zobaczysz te 6 tyg szybko minie, a i najważniejsze jesteś NAJCUDOWNIEJSZĄ mama dla swoich chłopców!

Blondik, cudnie wygląda Madzia
    Wrozko, zdrowia dla Was

Lara, fajny fotelik

Nie wiem co jeszcze chciałam..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 20:53

WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W żłobku w ogóle pomór, mówiły, że kaszlala, ale nie było gorączki, prosilam, żeby dzwonić jak coś się będzie dziać

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, zdrówka dla Lusi.

Konwi, moja kartka dotarła?

Ania usnęła, a mnie tez dziś cały dzień senność trzyma wiec zaraz uciekam spać.

Zgredka, Kotka...czy wasze maluchy pokazują już nosek, oczka, uszka? Ania robi kosi, kosi, ale pokazywać nie chce. Tzn grzebie lalce w oku ale nie kuma, ze to oczko. No i czy reagują na imiona?

Widzę, ze ktoś posty usuwa, ja tylko foty, ewentualnie czyszczę pole.

Dobranoc

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi reaguje na imie, czasem uda mu sie zrobic papa, porafi dac cos do reki jesli sie go o to poprosi robiac przy tym gest wciagnietej reki, kosikosi nigdy nie robilismy, brawo bic nie umie, pokazywania nosa itp tez nie uczylam jakos intensywnie. Sorter to jeszcze narazie wyzsza szkola jazdy, narazie Domi uczy sie precyzji ruchow ;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nadrobiłam, ale padam na ryj, więc wybaczcie że nie odpiszę na Wasze posty.

Ana życzę żeby maluszek siedział w brzuszku jak najdłużej.

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, możesz mnie ukatrupić...
    Sto latek, spóźnione ale szczere życzenia zdrówka i szczęścia dla Leo!
    Przepraszam.
    Cieszę się, że u Was dobrze :)

Lili83 lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papa tez robi, przekłada sobie z rączki do rączki, wstaje i podnosi zabawki do góry, wyrzucając je za siebie. Podaje rzeczy i zabiera. Ale oczka i noska ńie pokazuje.
    Trzymając ja za rączki potrafi przejść już kilka kroków, po czym klęka i zasuwa na rączkach w tempie pendolino :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara Zuzia do tej pory nie umie pokazywać oko, nos itd.
    Bez kitu, mają czas na takie rzeczy. :)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjjjjj kto usuwa posty, he?

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie usuwam.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja reaguje na imię już długo, ale ona takich rzeczy nie robi, bo ja jej nie ucze, może w żłobku..będę mieć nierozgarniete dziecko..

Dostała czopek na gorączkę i poszła spać (wcześniej walnela 3 kupy po czopku) nawę grzebalam w poszukiwaniu..
    Ja idę się kąpać i spać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 22:38

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pomor, bez przesady dziewczyny.. Tyle się już znamy... Nie ma co siac zamet :)

Lara, jutro odpowiem, bo dziś tylko przelotem ju obejrzałam, jutro wklejam mu do książki.

Tak wogole, to akcja niezła.. Wczoraj poszłam do skrzynki na listy , otwieram... A tam pusto, poza ulotkami-nic, już chciałam niedyskretnie się zapytać czy ktoś czasem wysłał nam kartkę, bo Nic nie dotarło, no ale forum mi się nie ladowalo.. No a dziś patrzymy a tam cały stos.. No i jak to rozgryś? dziwne rzeczy.. Przecież nie czekały na poczcie na więcej, bo skąd mogli wiedzieć ile ich będzie..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Konwalio a moze jednak czekały :) super ze urodziny sie udały.
    Ja tez nie usuwam postów, zdjęcia j pokazywałam ze sobą wiec niech ktoś żre gruz jesli chce to wykorzystać !
    Zdrowka dla Lusi. Sił dla Kroko.
    Mnie remont nerwowo wykańcza ( finansowo tez) .... Mam juz odruch wymiotny na słowo " remont"
    J na szczęście jest coraz słodsza i kochansza. Nie wiem czy to taki wiek czy taki charakter ( po ojcu) ze ona ciagle sie śmieje ... Nie trzeba do niej nawet min robić ... No zaciesz ma non stop, do tego " spiewa" raz podnosząc raz ściszając głos ... Nauczyła sie w ekspresowym tempie raczkować do tylu i obracać wokół własnej osi i ciagle mi ucieka z maty :) nie moge sie doczekac przeprowadzki, bedzie miska duzo miejsca i przestrzeni do raczkow ... I bedzie bezpiecznie bo jeszcze nie bedzie mebli:) ( to jedyny plus remontu)

Dobranoc gangsterki i dziatki :)

konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, skończyłam dzień i zaczynam dzień ?
    J dziś wstała o 5 .... Maz tez i poszedł do pracy ... Dzięki Boże za babcie :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ejjjj Zgredzia, czemu nierozgarnięte? Pytam, bo nie wiem co umie a co powinna umieć na tym samym poziomie rozwoju. Wiem, ze każde dziecko w innym tempie, ale jestem ciekawa co potrafią robić. A na co maja czas.
    Matka wariatka sie we mnie odezwała.
    Miłego dńia

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo hej!

ja postow nie usuwam. niech sie przyzna kto usuwa! :)

u nas nocka spoko. pobudka tylko kolo 3ej. dostal mleko i spal do 7. teraz bawi sie rura od odkurzacza, a ja probuje sie ogarnac.

Maniek- brr, remonty to zlo! nie znosze!!! i ten pył wszedzie :/ ale byle do przodu! jak poszlo z "fachowcem"? i gratki postepow Jagódki!

Zgredzia- wspolczuje choroby Malej :( oby szybko sobie poszla precz!

Lara- Franek reaguje na imie czasami tylko. A tak to robi "papa" jak ma akurat ochote, "kosi kosi" lubi bardzo, ale sam nie robi. Jak o cos poprosze i wyciagne reke to mi podaje... ale ja specjalnie nie przejmuje sie tym, czy cos robi, czy nie. ostatnio mi staje przy nodze i wyciaga raczki, zeby go prowadzac. sam przy pchaczu nie lubi albo sie boi jeszcze, bo pare razy wyrznal.

no nic, obiadek dla Malego sie gotuje, ja kawke spijam, slonce pieknie swieci. spokojny poranek.

milego dnia Wam zycze :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, Ania tez reaguje na imię jak chce. Chce to reaguje, nie chce to nie. Charakterek już pokazuje :)
    Teraz ma etap stania na zgiętymi nóżkach i ruszania pupa na boki i macha raczkami jak trzebioczacy motylek. Do tego traktoruje wiec widok jest mega śmieszny.
    No i bardzo lubi iść ze mną do wc, wtedy rwie papier toaletowy i jest mega zadowolona.

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara- u nas tez teraz papier toaletowy na pierwszym miejscu w lazience! rwie na kawałki i zjada :D plus standardowo wchodzenie do kabiny prysznicowej, a ostatnio nawet do pralki :D

aa sluchajcie, czy Wasze zebate dzieci zgrzytaja czasem zebami? Bo moj zgrzyta czasami, a mi ciary przechodza. mam nadzieje, ze zgryz mu sie przez to nie spierdzieli :/

43xntqm.png

q0eplew.png
‹‹ 1655 1656 1657 1658 1659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ