Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Elina
Ejjjj a wasze maluchy tez wszystko specjalnie wyrzucają? Tak zeby trzaskali o podłogę. Podńiesiesz raz, drugi, trzeci a ta dalej swoje....
Dziś muszę wyjsć na spacer bo dwa dni w domu siedziałyśmy przez pogodę ;(
Właśnie Ania zjadla obiadek, ale musiałam ugotować.
Aha i mała często łapie sie raczka o rączkę a właściwie paluszek i kręci nadgarstkami, u was tez tak?
Zdrówka chorowitkom ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:22
-
Lara - moja jak siedzi na krzesełku do karmienia to specjalnie trzaska grzechotką w krzesełko- aż zaciska oczy bo się boi trzasków ale wali ostro
rzuca smoczkiem albo pluje nim na odległość wiedząc że go podniosę no i dalej fascynacja stopami - wkłada je do buzi
a i wkłada nogi między szczebelki w łóżku lub idzie po szczebelkach tak w poziomie- by ustawić sobie nogi pod kątem prostym i przewrócić się w ten sposób na bok
kombinatorka, przecież podnieść je w górę i przerzucić na bok jest łatwiej, ale nie ona będzie po szczebelkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:26
LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja tęsknię za siłownia ale do soboty nie moge przez okres. Buuu smutno mi.
-
Ja caaaaałe 7 dni ;/
-
Hejka.
Ari sadzasz już małą w krzeselku? Trochę słabo dla kręgosłupa.
Moja śpi. .. to się źle skończy.
Nie miała popołudniu drzemki i była już tak nieznosna że polozylam ją po 17. Jeszcze śpi. Ojjj będzie zabawa do 22....
Przyszedł dzisiaj wózek. Poogladalismy z mężem z każdej strony, posadzilismy Zuzię, pojezdzilismy po mieszkaniu i zdecydowaliśmy że zostaje.MANIEK, LaRa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Ari: też miałam o to krzeselko pytać.
Maniek: ja się czuje w miarę, choroba mnie nie łapie póki co
U mnie też miała drzemki gowniane i padła po 18 a mowilam zasrancowi, żeby jej nie uspij przypadkiem, jak skocze do sklepu, wracam a mała śpi ;( er WR WR