X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • justta Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane miłego dnia życzymy z Leośkiem ;-)

Wrozka moj jak na razie nie zgrzyta zebami, a papier zajada na potege, podobnie jak ksiazeczki i gazetki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:53

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa, jedzenie papieru toaletowego jest takie fajne :) wstyd sie przyznać heheh

Do pralki u mnie nie wejdzie bo mamy od góry ładowana, a do kabiny zaglada wtedy jak nalewamy wody do kąpieli :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka u nas maly reaguje na imię raz od razu a raz mozna wolac i wolac :)
    Robi 'papa' najbardziej gdy mama albo tata idzie gdzies jak np zegnam przy drzwiach z nim kogos to ni pomacha tylko patrzy jak zaczarowany a jak zamkne drzwi placz hehe. Kosi kosi nie ucze. Czasem jak mu pokaże i poprosze posle buziaka raczka ale tylko ja caluje hehe , puszcza oczka hehe ,przybija piontaka, robi brawo czasem jak powiemy mu albo poprosimy. Teraz ma etap ,ze stojac robi mini przysiady :D jakby tanczyl hehe. Czasem pokaże gdzie ma 'lulu' . Pralki sie boi choc wczoraj podszedl blizej i stukal o beben w srodku hehe :P Jak go poprosimy wszystkim daje buziaka np zwierzaka w ksiazecce hehe albo ma duzego misia to go buziakuje. Jak spytam gdzie ma nosem to go gryzie hehehe nie pokazuje jeszcze gdzie co ma uczymy sie dopiero

A wczoraj znowu zrobil pare krokow. Najpierw Go postawiliśmy i poszedl do taty a potem sa wstal oparl sie o sciane i ruszyl <3 hehe :)

Nocka jak to bywa u nas placz i placz ale chyba lzejsza niz wczorajsza.
    U mnoe dzis fasolka po bretonsku mniaaaaam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:55

WróżkaZielona, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • beszka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Anastazja, trzymam kciuki za Was. Oby maly posiedzial jeszcze kilka tyg.w brzuszku!!!

Co do postepow H, to mowi bam, be, mama, pappa, daj. Raczkuje, pelza, siada, wstaje i wlazi wszedzie. Ostatnio pod wozek do kosza i potem piszczy bo wyjsc nie moze. Gra na instrumentach (serio probuje grac), oglada ksiazeczki, ale w nosie ma jak jej czytam.muwielbia spierwac z nami i tanczyc. Wyraznie komunikuje z bracmi i wytycza im granice ;) robi kosi kosi/ brawo, papa. Pokazuje jaka jest duza.

Zebow brak,a le luzne cuhcnace, kwasne kupy w natarciu, wiec kto wie.

Dostalismy skier.na mase badan na alergie. Jedyne co to kupki nam nie sprawdza.

Ja jade do zwiazkow zawodowych na spotkanie.

Milego dnia.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś w domu, bo mała miała prawie 39 stopni
    A mam takie zaległości w robocie, że hej przez ostatnie urlopy zwolnienia plus pomór ogólny w pracy ..
    Na 15,40 mamy lekarza, jak dostane l4 to ok jak nie, to idę po 18 do roboty popodpisywac co nieco
    W takich chwilach brakuje babci lub niani ;(

Miłego dnia wszystkim

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko, a byłam pewna ze Hania ma już zeby.
    No ale jak kupki kwaśne idą to może......

Anaa, daj znać co z Tobą? Jak skurcze? Mam nadzieje, ze ustały.

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj tez piatke przybija.

Dzisiaj noc nieciekawa, budzil sie 3 razy a o 5tej znowu go wzielam do lozka....:/

Wczoraj bylam znowu na pilatesie i bylo lepiej bo na wyzszy poziom poszlam. Teraz juz mialam troche trudnosci w wytrzymaniiu cwiczen. Tylko nie wiem czy to sa dobre cwiczenia dla mnie bo tam sie wszystko na brzuchu skupia a ja takich cwiczen chyba nie powinnam :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka jak to nie powinna? Bo CC? Moim zdaniem właśnie wskazane, żeby wzmacniać, w końcu już trochę minęło..
    Ja oglądam ddtvn czekam, aż mała zasnie, żeby do sklepu polecieć i z psem

Wczoraj byłam u dentysty jeszcze 5 zębów zostało, masakra, kiedyś miałam świetne żeby, no ale chodzilam co rok a ostatnio byłam 3 lata temu
    I każdy ząb 150 zł ;(

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, ja chodzę już ponad miesiac na fit, i sie nie oszczędzam, a brzuszki "wale" normalnie, czy z obciążeniem czy nie. Po 3 msc po cc na kontroli już mi ginka mówiła ze jest dobrze, ze rana sie dobrze zagoiła, a teraz tym bardziej należy wzmacniać mięśnie brzucha. Ćwicz, nic i nie będzie.

Zgredzia, ja już wyleczyłam wszystkie. Teraz w kwietniu mam tylko wymianę plomby na biała i ściąganie kamienia.
    Tez sie bałam iść do dentysty bo myślałam ze wszystkie bedą do leczenia, a tez tylko 5. Łącznie zapłaciłam za wszystko 570 zł, ale teraz mam spokój.

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski u nas nocka spokojnie, mam nadzieję że mały tylko postraszyl, dostałam dziś drugi zastrzyk sterydów ale to dlatego że trzeba mieć dwa.

Odezwę się wieczorem bo tablet mi pada a zapominalam ładowarki

zgredka, marissith, beszka, MANIEK, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana: no to najważniejsze, że ucichło
    Pati pamiętam też miała problem, a potem dotrwała do terminu

Moja się bawi, a ja czytam Musierowicz

WróżkaZielona, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Psotka jak to nie powinna? Bo CC? Moim zdaniem właśnie wskazane, żeby wzmacniać, w końcu już trochę minęło..

Bo mam rozstep miesni brzucha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:35

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytasz ksiazke mowisz....

Domi zupelnie nie potrafi sie sam soba zajac. Czasem tylko. Ma na dywanie caly gore zabawek ale stoi przy mojej nodze i placze. Kiedy ja z nim siade do tych zabawek jest wszystko ok ale jalk tylko wstane to jest placz....ratunku...

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe psocia witaj w klubie. Ja to musze nawet na podlodze siedziec z nim ,bo jak usiade na krzeslo badz naroznik to jest larmo :/ masakra mam nadzieje, że z tego wyrośnie . On sie tak ladnie potrafi bawic ale tylko gdy jestem na podłodze a ja wolalabym usiasc na kanapie napic sie herbaty i obserwowac go ale gdzie tam.

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sie wqrwilam :(
    Dziecko mi usnęło, a niedługo po tym napieprzanie na domofon, w tym uaktywnił sie pies i mała sie obudziła. Podeszłam do domofonu a tam nikt sie nie odzywa a słyszę ze dzwoni po innych domofonach.
    No i za chwile pukanie do drzwi, stoi jakaś para ludzi po 60 i proszą o pieniądze na leki, No myślałam ze sie zagotuje!
    Qrwa, a mi kto da?
    Nie dość ze po kasę chodzą to jeszcze mi dziecko barany obudzili :/
    Jprdl

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej przez te choroby nie mam jak na poczte iść wysłać kartek :( do naszych słodkich solenizantów :(

jak wychodze jest juz po 17 i poczta zamknieta dopiero w pt jest do 20

dziś mi rodzice ZUze zaraz zabierają do wieczora wiec bede z Lolą sama rozlicze pity przynajmniej
    Lili spi choróbsko pomału lżeje oby już był koniec katar jeszcze schodzi i pokasłuje ale spi spokojnie już calą noc ufff

Ana odpoczywaj :)

Zgredzia biedna Lusia a ty przy okazji oby to tylko wirusisko jakieś było choć u nas takie objawy jak u was skoczyły sie antybiotykiem :(

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Elina Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey dziewczyny mogę do was dołączyć??

Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy, acz dla wyjaśnienia grupa obejmuje babska powyżej 30stki ;p, nazwa sugeruje co innego, acz to też powyżej 18
    Moja spała pół godz ;(
    Wrrr

Arienna, LaRa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misiatki,

ja dziś od rana w biegu, auto do mechanika, potem zakupy (teściu mnie woził :P :P :P ) potem nałożyłam farbę na włosy bo już siwe błyszczały w słońcu :/ (hehe z farbowania na farbowanie mój blond coraz ładniejszy :D i jaśniejszy ;) ) Zuzka zasnęła więc mam chwilkę dla siebie , w ogóle to podziwiam Was za ćwiczenia bo mnie się nie chce a obiecuję sobie ze zacznę ćwiczyć bo zaczęłam znów tyć :( miałam zacząć wczoraj ale przyszła @ - w sumie to dobrze bo już miałam schiza bo mi się spóźniała 5 dni :P niby nic nie powinno być ale ja gumom w 100 % nie ufam :P

przed chwilą Zozo sie przebudziła i myślę sobie cholerka i tyle z drzemki, ale dostała smoka przewróciła się na boczek i zasneła ponownie :D więc chyba strzelę sobie herbatkę i zacznę robic obiadek, dziś żeberka z grilla :D

Elina witaj :)

edit: a jednak koniec drzemki :P

edit2: ale jaja obróciła się sama na drugi bok i śpi dalej- moje dziecko mnie zadziwia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:51

Krokodylica lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do domofonu- dlatego myśmy pomalowaniu nie założyli domofonu wcale, jaki spokój- jak ktoś znajomy przychodzi to dzwoni na tel i się zejdzie otworzyć a tak żadni żebracy, żadne ulotki ani pijany sąsiad w nocy nic cisza i spokój :)
    jedyna niedogodność to odbieranie na poczcie poleconych :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 1656 1657 1658 1659 1660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ