Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • justta Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane miłego dnia życzymy z Leośkiem ;-)

Wrozka moj jak na razie nie zgrzyta zebami, a papier zajada na potege, podobnie jak ksiazeczki i gazetki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:53

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa, jedzenie papieru toaletowego jest takie fajne :) wstyd sie przyznać heheh

Do pralki u mnie nie wejdzie bo mamy od góry ładowana, a do kabiny zaglada wtedy jak nalewamy wody do kąpieli :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka u nas maly reaguje na imię raz od razu a raz mozna wolac i wolac :)
    Robi 'papa' najbardziej gdy mama albo tata idzie gdzies jak np zegnam przy drzwiach z nim kogos to ni pomacha tylko patrzy jak zaczarowany a jak zamkne drzwi placz hehe. Kosi kosi nie ucze. Czasem jak mu pokaże i poprosze posle buziaka raczka ale tylko ja caluje hehe , puszcza oczka hehe ,przybija piontaka, robi brawo czasem jak powiemy mu albo poprosimy. Teraz ma etap ,ze stojac robi mini przysiady :D jakby tanczyl hehe. Czasem pokaże gdzie ma 'lulu' . Pralki sie boi choc wczoraj podszedl blizej i stukal o beben w srodku hehe :P Jak go poprosimy wszystkim daje buziaka np zwierzaka w ksiazecce hehe albo ma duzego misia to go buziakuje. Jak spytam gdzie ma nosem to go gryzie hehehe nie pokazuje jeszcze gdzie co ma uczymy sie dopiero

A wczoraj znowu zrobil pare krokow. Najpierw Go postawiliśmy i poszedl do taty a potem sa wstal oparl sie o sciane i ruszyl <3 hehe :)

Nocka jak to bywa u nas placz i placz ale chyba lzejsza niz wczorajsza.
    U mnoe dzis fasolka po bretonsku mniaaaaam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:55

WróżkaZielona, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • beszka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Anastazja, trzymam kciuki za Was. Oby maly posiedzial jeszcze kilka tyg.w brzuszku!!!

Co do postepow H, to mowi bam, be, mama, pappa, daj. Raczkuje, pelza, siada, wstaje i wlazi wszedzie. Ostatnio pod wozek do kosza i potem piszczy bo wyjsc nie moze. Gra na instrumentach (serio probuje grac), oglada ksiazeczki, ale w nosie ma jak jej czytam.muwielbia spierwac z nami i tanczyc. Wyraznie komunikuje z bracmi i wytycza im granice ;) robi kosi kosi/ brawo, papa. Pokazuje jaka jest duza.

Zebow brak,a le luzne cuhcnace, kwasne kupy w natarciu, wiec kto wie.

Dostalismy skier.na mase badan na alergie. Jedyne co to kupki nam nie sprawdza.

Ja jade do zwiazkow zawodowych na spotkanie.

Milego dnia.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś w domu, bo mała miała prawie 39 stopni
    A mam takie zaległości w robocie, że hej przez ostatnie urlopy zwolnienia plus pomór ogólny w pracy ..
    Na 15,40 mamy lekarza, jak dostane l4 to ok jak nie, to idę po 18 do roboty popodpisywac co nieco
    W takich chwilach brakuje babci lub niani ;(

Miłego dnia wszystkim

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko, a byłam pewna ze Hania ma już zeby.
    No ale jak kupki kwaśne idą to może......

Anaa, daj znać co z Tobą? Jak skurcze? Mam nadzieje, ze ustały.

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj tez piatke przybija.

Dzisiaj noc nieciekawa, budzil sie 3 razy a o 5tej znowu go wzielam do lozka....:/

Wczoraj bylam znowu na pilatesie i bylo lepiej bo na wyzszy poziom poszlam. Teraz juz mialam troche trudnosci w wytrzymaniiu cwiczen. Tylko nie wiem czy to sa dobre cwiczenia dla mnie bo tam sie wszystko na brzuchu skupia a ja takich cwiczen chyba nie powinnam :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka jak to nie powinna? Bo CC? Moim zdaniem właśnie wskazane, żeby wzmacniać, w końcu już trochę minęło..
    Ja oglądam ddtvn czekam, aż mała zasnie, żeby do sklepu polecieć i z psem

Wczoraj byłam u dentysty jeszcze 5 zębów zostało, masakra, kiedyś miałam świetne żeby, no ale chodzilam co rok a ostatnio byłam 3 lata temu
    I każdy ząb 150 zł ;(

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, ja chodzę już ponad miesiac na fit, i sie nie oszczędzam, a brzuszki "wale" normalnie, czy z obciążeniem czy nie. Po 3 msc po cc na kontroli już mi ginka mówiła ze jest dobrze, ze rana sie dobrze zagoiła, a teraz tym bardziej należy wzmacniać mięśnie brzucha. Ćwicz, nic i nie będzie.

Zgredzia, ja już wyleczyłam wszystkie. Teraz w kwietniu mam tylko wymianę plomby na biała i ściąganie kamienia.
    Tez sie bałam iść do dentysty bo myślałam ze wszystkie bedą do leczenia, a tez tylko 5. Łącznie zapłaciłam za wszystko 570 zł, ale teraz mam spokój.

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski u nas nocka spokojnie, mam nadzieję że mały tylko postraszyl, dostałam dziś drugi zastrzyk sterydów ale to dlatego że trzeba mieć dwa.

Odezwę się wieczorem bo tablet mi pada a zapominalam ładowarki

zgredka, nick nieaktualny, beszka, MANIEK, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana: no to najważniejsze, że ucichło
    Pati pamiętam też miała problem, a potem dotrwała do terminu

Moja się bawi, a ja czytam Musierowicz

WróżkaZielona, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Psotka jak to nie powinna? Bo CC? Moim zdaniem właśnie wskazane, żeby wzmacniać, w końcu już trochę minęło..

Bo mam rozstep miesni brzucha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:35

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytasz ksiazke mowisz....

Domi zupelnie nie potrafi sie sam soba zajac. Czasem tylko. Ma na dywanie caly gore zabawek ale stoi przy mojej nodze i placze. Kiedy ja z nim siade do tych zabawek jest wszystko ok ale jalk tylko wstane to jest placz....ratunku...

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe psocia witaj w klubie. Ja to musze nawet na podlodze siedziec z nim ,bo jak usiade na krzeslo badz naroznik to jest larmo :/ masakra mam nadzieje, że z tego wyrośnie . On sie tak ladnie potrafi bawic ale tylko gdy jestem na podłodze a ja wolalabym usiasc na kanapie napic sie herbaty i obserwowac go ale gdzie tam.

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sie wqrwilam :(
    Dziecko mi usnęło, a niedługo po tym napieprzanie na domofon, w tym uaktywnił sie pies i mała sie obudziła. Podeszłam do domofonu a tam nikt sie nie odzywa a słyszę ze dzwoni po innych domofonach.
    No i za chwile pukanie do drzwi, stoi jakaś para ludzi po 60 i proszą o pieniądze na leki, No myślałam ze sie zagotuje!
    Qrwa, a mi kto da?
    Nie dość ze po kasę chodzą to jeszcze mi dziecko barany obudzili :/
    Jprdl

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej przez te choroby nie mam jak na poczte iść wysłać kartek :( do naszych słodkich solenizantów :(

jak wychodze jest juz po 17 i poczta zamknieta dopiero w pt jest do 20

dziś mi rodzice ZUze zaraz zabierają do wieczora wiec bede z Lolą sama rozlicze pity przynajmniej
    Lili spi choróbsko pomału lżeje oby już był koniec katar jeszcze schodzi i pokasłuje ale spi spokojnie już calą noc ufff

Ana odpoczywaj :)

Zgredzia biedna Lusia a ty przy okazji oby to tylko wirusisko jakieś było choć u nas takie objawy jak u was skoczyły sie antybiotykiem :(

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Elina Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey dziewczyny mogę do was dołączyć??

Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy, acz dla wyjaśnienia grupa obejmuje babska powyżej 30stki ;p, nazwa sugeruje co innego, acz to też powyżej 18
    Moja spała pół godz ;(
    Wrrr

Arienna, LaRa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misiatki,

ja dziś od rana w biegu, auto do mechanika, potem zakupy (teściu mnie woził :P :P :P ) potem nałożyłam farbę na włosy bo już siwe błyszczały w słońcu :/ (hehe z farbowania na farbowanie mój blond coraz ładniejszy :D i jaśniejszy ;) ) Zuzka zasnęła więc mam chwilkę dla siebie , w ogóle to podziwiam Was za ćwiczenia bo mnie się nie chce a obiecuję sobie ze zacznę ćwiczyć bo zaczęłam znów tyć :( miałam zacząć wczoraj ale przyszła @ - w sumie to dobrze bo już miałam schiza bo mi się spóźniała 5 dni :P niby nic nie powinno być ale ja gumom w 100 % nie ufam :P

przed chwilą Zozo sie przebudziła i myślę sobie cholerka i tyle z drzemki, ale dostała smoka przewróciła się na boczek i zasneła ponownie :D więc chyba strzelę sobie herbatkę i zacznę robic obiadek, dziś żeberka z grilla :D

Elina witaj :)

edit: a jednak koniec drzemki :P

edit2: ale jaja obróciła się sama na drugi bok i śpi dalej- moje dziecko mnie zadziwia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:51

Krokodylica lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do domofonu- dlatego myśmy pomalowaniu nie założyli domofonu wcale, jaki spokój- jak ktoś znajomy przychodzi to dzwoni na tel i się zejdzie otworzyć a tak żadni żebracy, żadne ulotki ani pijany sąsiad w nocy nic cisza i spokój :)
    jedyna niedogodność to odbieranie na poczcie poleconych :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 1656 1657 1658 1659 1660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ