Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka kochane miłego dnia życzymy z Leośkiem
Wrozka moj jak na razie nie zgrzyta zebami, a papier zajada na potege, podobnie jak ksiazeczki i gazetkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:53
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Taaaa, jedzenie papieru toaletowego jest takie fajne
wstyd sie przyznać heheh
Do pralki u mnie nie wejdzie bo mamy od góry ładowana, a do kabiny zaglada wtedy jak nalewamy wody do kąpieliWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Hejka u nas maly reaguje na imię raz od razu a raz mozna wolac i wolac
Robi 'papa' najbardziej gdy mama albo tata idzie gdzies jak np zegnam przy drzwiach z nim kogos to ni pomacha tylko patrzy jak zaczarowany a jak zamkne drzwi placz hehe. Kosi kosi nie ucze. Czasem jak mu pokaże i poprosze posle buziaka raczka ale tylko ja caluje hehe , puszcza oczka hehe ,przybija piontaka, robi brawo czasem jak powiemy mu albo poprosimy. Teraz ma etap ,ze stojac robi mini przysiadyjakby tanczyl hehe. Czasem pokaże gdzie ma 'lulu' . Pralki sie boi choc wczoraj podszedl blizej i stukal o beben w srodku hehe
Jak go poprosimy wszystkim daje buziaka np zwierzaka w ksiazecce hehe albo ma duzego misia to go buziakuje. Jak spytam gdzie ma nosem to go gryzie hehehe nie pokazuje jeszcze gdzie co ma uczymy sie dopiero
A wczoraj znowu zrobil pare krokow. Najpierw Go postawiliśmy i poszedl do taty a potem sa wstal oparl sie o sciane i ruszylhehe
Nocka jak to bywa u nas placz i placz ale chyba lzejsza niz wczorajsza.
U mnoe dzis fasolka po bretonsku mniaaaaamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:55
WróżkaZielona, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Hej
Anastazja, trzymam kciuki za Was. Oby maly posiedzial jeszcze kilka tyg.w brzuszku!!!
Co do postepow H, to mowi bam, be, mama, pappa, daj. Raczkuje, pelza, siada, wstaje i wlazi wszedzie. Ostatnio pod wozek do kosza i potem piszczy bo wyjsc nie moze. Gra na instrumentach (serio probuje grac), oglada ksiazeczki, ale w nosie ma jak jej czytam.muwielbia spierwac z nami i tanczyc. Wyraznie komunikuje z bracmi i wytycza im granicerobi kosi kosi/ brawo, papa. Pokazuje jaka jest duza.
Zebow brak,a le luzne cuhcnace, kwasne kupy w natarciu, wiec kto wie.
Dostalismy skier.na mase badan na alergie. Jedyne co to kupki nam nie sprawdza.
Ja jade do zwiazkow zawodowych na spotkanie.
Milego dnia.WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Ja dziś w domu, bo mała miała prawie 39 stopni
A mam takie zaległości w robocie, że hej przez ostatnie urlopy zwolnienia plus pomór ogólny w pracy ..
Na 15,40 mamy lekarza, jak dostane l4 to ok jak nie, to idę po 18 do roboty popodpisywac co nieco
W takich chwilach brakuje babci lub niani ;(
Miłego dnia wszystkim -
A moj tez piatke przybija.
Dzisiaj noc nieciekawa, budzil sie 3 razy a o 5tej znowu go wzielam do lozka....
Wczoraj bylam znowu na pilatesie i bylo lepiej bo na wyzszy poziom poszlam. Teraz juz mialam troche trudnosci w wytrzymaniiu cwiczen. Tylko nie wiem czy to sa dobre cwiczenia dla mnie bo tam sie wszystko na brzuchu skupia a ja takich cwiczen chyba nie powinnam -
Psotka jak to nie powinna? Bo CC? Moim zdaniem właśnie wskazane, żeby wzmacniać, w końcu już trochę minęło..
Ja oglądam ddtvn czekam, aż mała zasnie, żeby do sklepu polecieć i z psem
Wczoraj byłam u dentysty jeszcze 5 zębów zostało, masakra, kiedyś miałam świetne żeby, no ale chodzilam co rok a ostatnio byłam 3 lata temu
I każdy ząb 150 zł ;( -
Psotka, ja chodzę już ponad miesiac na fit, i sie nie oszczędzam, a brzuszki "wale" normalnie, czy z obciążeniem czy nie. Po 3 msc po cc na kontroli już mi ginka mówiła ze jest dobrze, ze rana sie dobrze zagoiła, a teraz tym bardziej należy wzmacniać mięśnie brzucha. Ćwicz, nic i nie będzie.
Zgredzia, ja już wyleczyłam wszystkie. Teraz w kwietniu mam tylko wymianę plomby na biała i ściąganie kamienia.
Tez sie bałam iść do dentysty bo myślałam ze wszystkie bedą do leczenia, a tez tylko 5. Łącznie zapłaciłam za wszystko 570 zł, ale teraz mam spokój. -
Hej laski u nas nocka spokojnie, mam nadzieję że mały tylko postraszyl, dostałam dziś drugi zastrzyk sterydów ale to dlatego że trzeba mieć dwa.
Odezwę się wieczorem bo tablet mi pada a zapominalam ładowarkizgredka, marissith, beszka, MANIEK, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Czytasz ksiazke mowisz....
Domi zupelnie nie potrafi sie sam soba zajac. Czasem tylko. Ma na dywanie caly gore zabawek ale stoi przy mojej nodze i placze. Kiedy ja z nim siade do tych zabawek jest wszystko ok ale jalk tylko wstane to jest placz....ratunku... -
Hehe psocia witaj w klubie. Ja to musze nawet na podlodze siedziec z nim ,bo jak usiade na krzeslo badz naroznik to jest larmo
masakra mam nadzieje, że z tego wyrośnie . On sie tak ladnie potrafi bawic ale tylko gdy jestem na podłodze a ja wolalabym usiasc na kanapie napic sie herbaty i obserwowac go ale gdzie tam.
-
Sie wqrwilam
Dziecko mi usnęło, a niedługo po tym napieprzanie na domofon, w tym uaktywnił sie pies i mała sie obudziła. Podeszłam do domofonu a tam nikt sie nie odzywa a słyszę ze dzwoni po innych domofonach.
No i za chwile pukanie do drzwi, stoi jakaś para ludzi po 60 i proszą o pieniądze na leki, No myślałam ze sie zagotuje!
Qrwa, a mi kto da?
Nie dość ze po kasę chodzą to jeszcze mi dziecko barany obudzili
Jprdl -
hej przez te choroby nie mam jak na poczte iść wysłać kartek
do naszych słodkich solenizantów
jak wychodze jest juz po 17 i poczta zamknieta dopiero w pt jest do 20
dziś mi rodzice ZUze zaraz zabierają do wieczora wiec bede z Lolą sama rozlicze pity przynajmniej
Lili spi choróbsko pomału lżeje oby już był koniec katar jeszcze schodzi i pokasłuje ale spi spokojnie już calą noc ufff
Ana odpoczywaj
Zgredzia biedna Lusia a ty przy okazji oby to tylko wirusisko jakieś było choć u nas takie objawy jak u was skoczyły sie antybiotykiemAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
hej misiatki,
ja dziś od rana w biegu, auto do mechanika, potem zakupy (teściu mnie woził) potem nałożyłam farbę na włosy bo już siwe błyszczały w słońcu
(hehe z farbowania na farbowanie mój blond coraz ładniejszy
i jaśniejszy
) Zuzka zasnęła więc mam chwilkę dla siebie , w ogóle to podziwiam Was za ćwiczenia bo mnie się nie chce a obiecuję sobie ze zacznę ćwiczyć bo zaczęłam znów tyć
miałam zacząć wczoraj ale przyszła @ - w sumie to dobrze bo już miałam schiza bo mi się spóźniała 5 dni
niby nic nie powinno być ale ja gumom w 100 % nie ufam
przed chwilą Zozo sie przebudziła i myślę sobie cholerka i tyle z drzemki, ale dostała smoka przewróciła się na boczek i zasneła ponowniewięc chyba strzelę sobie herbatkę i zacznę robic obiadek, dziś żeberka z grilla
Elina witaj
edit: a jednak koniec drzemki
edit2: ale jaja obróciła się sama na drugi bok i śpi dalej- moje dziecko mnie zadziwiaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:51
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
a co do domofonu- dlatego myśmy pomalowaniu nie założyli domofonu wcale, jaki spokój- jak ktoś znajomy przychodzi to dzwoni na tel i się zejdzie otworzyć a tak żadni żebracy, żadne ulotki ani pijany sąsiad w nocy nic cisza i spokój
jedyna niedogodność to odbieranie na poczcie poleconych