Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jak sądziłam, dziecko usnęło
Ja oglądam WS a potem siubidubidens
Gdzie sie podziały wszystkie inne mamuśki?
Anuska?
Smoczyca?
Nieukowa?
Mari, jak tam Klusia? Jesteście już w domciu? -
Psotka, moze elektrolity jesli mozna takim maluchom podac. Ja bym jeszcze nurofen czy.l ibux wziela, bo paracetamol ma mniejsze dzialanie.
Co do NO to zalezy co chcecie tu robic i w ktore rjony NO sie wybieracie.
H nancycu. Nice do doopy -
PsotkaKotka wrote:Rety wy wszystkie juz macie @ ??? Ja nadal nie....
Chociaż u mnie zanim sie rozkręcił to zaczął sie kończyći bez bólu
Pierwszy dostałam na początku listopadaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:32
-
już tłumaczę
mamy krzesełko z możliwością ustawienia kąta siedzenia i jest ono teraz ustawione na półleżąco
tak ze Zozo nie siedzi a w zasadzie prawie leży - mniej więcej jak w foteliku samochodowym
krzesełko ma też miękkie wyścielenie (jeszcze jej dodatkowo kocyk podłożyłam) że jest jej wygodnie no i używamy go tylko do karmienia łyżeczką (czyli do obiadku i podwieczorka) i czasami jak coś robię w kuchni
sadzać jej nie sadzam nawet z podparciem, co prawda jak jej się poda ręce to się podciągnie i usiądzie, ale jej nie pozwalam za dużo żeby nie przemęczała kręgosłupa
niech się łobuz najpierw nauczy pełzać na brzuchu
potem będzie siadać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 22:17
-
Kotka: ja już nie mam...
ale dostałam bardzo szybko, zdążylam mieć 3 przed zajściem..
Ari: ok okmoja jadła do grudnia w lezaczku czyli do 8 miecha..
Ale z dużo leków wymienilyscie, ja biorę zazwyczaj viburcol, wodę do niską odciagacz i na gorączkę.. Może sambucol baby na wiruska?
A moja dziś dostała syrop i sama go zasysala, co dziwne syrop jak wyczytalam jest antyhistaminowy czy jakoś tak generalnie na alergie, no ale skoro babka taki przepisała... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja się zszokowałam, moja spała i spała, to ją obudziłam o 20. Była nieprzytomna, pewnie by jeszcze długo spała. Dałam jej kolację, po kolacji miała bardzo dobry humor, którego jej brakowało w ciągu dnia
Pobawiła się, szybkie mycie o 21 i do łóżeczka. No i nie spała, wiadomo, bo się wyspała. Ale szok! Nie krzyczała żeby ją zabrać, nie wstawała, nie dzikowała, tylko sobie leżała i ciumkała smoka z otwartymi oczami.
Zadziwiła mnie.
Coś mi się zdaje że pasuje iść spać. -
Bry, Mari gratuluje Niny jeszcze raz:)
Moja J jeszcze spi , ja nie moge bo maz mnie obudził a potem pies a potem SMS od brata:(
Psotka dziewczyny chyba wszystko wymieniły tez wzięłabym cos na biegunkę odwodnienie gorączkę , katar i przeciwbolowe( na zeby)
Znów mnie jakiś dół dopadłmaz od rana do nocy w pracy, nawet sie nie widzimy ostatnio. Ja od 7 miesiecy zamknięta w czterech ścianach z dzieckiem, dobrze ze teraz jest moja mama bo chyba bym juz oszalała:(
Maniek
-
U nas noc spokojna, ale teraz mnie brzuch boli lekko miesiaczkowo, koło 9 ktg, jeśli nie będzie skurczy wypisza mnie do domu z nakazem leżenia w łóżku przez 4 tygodnie.
W poniedziałek przyleci do mnie siostra do pomocy bo jesteśmy tu sami a starszaka trzeba do szkoły prowadzaćKrokodylica lubi tę wiadomość
-
My dziś szczepienia
Okres dostałam jakoś trzy tygodnie od skończenia połogu i od tej pory regularnie przychodzi @i to bezboleśnie dlatego trzeba być przygotowanym jak się zbliża termin bo nie ma żadnych symptomów
-
Dzień dobry
Mari, super ze już w domkujak sobie radzicie?
Ari, powodzenia na szczepieniach
Anaa, łez i odpoczywaj, dobrzez e skurcze ustały.
Kroko, dziecko Ci dorasta hahah. Btw myślałam ze Zuzia wcale nie śpi bo tyle energii ma, ze pewnie na spanie szkoda czasu
U nas noc fajna, spokojna. Spałyśmy do 7:30
Teraz śniadanko, jajeczkobardzo lubi jajka
Miłego dniaKrokodylica lubi tę wiadomość