Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LARA a o ktorej Ania spac poszla?
MANIEK ciesz sie ze ci dziekco tak dlugo spi. Ja tez w 4 sicianach (jak kazda) ale D wstaje o 5tej. Mi sie juz troche polepszylo bo jak sie maly budzi to nie probuje go usypiac tylko daje cyca chociaz tak nie powinnam ale ja nie mam nerwow na pol godziny placzu o 5tej rano w zimnie i ciemnosci.
-
Hola hola mój chorusek spał do po 8
Dostał wszystkie leki, poza gpraczkowym, bo dziś nie ma.
Teraz w dobrym humorze kręci się po pokoju, a to przy stole a to przy kanapie..
A ja oglądam ddtvn
Powiem Wam, że współczuje matkom, które są cały czas w domu. Co chwilą coś w domu jest do zrobienia, oczywiście te co pracują też to robią, ale jak siedze w domu co chwila rzuca minsie coś w oczy coś sprzątania, stale podnosze, jeszcze patrzę na małą lub się z nią bawie .. -
czesc dziewczynki!
witam nowe kolezanki! powiedzcie cos o sobie
u nas nocka do duuupy. najgorsze, ze nie znam przyczyny. zeby raczej nie, bo to nie taki placz byl. katar... no delikatny ma, ale wlaczanie w nocy odkurzacza jednak go bardziej rozbudzilo niz cokolwiek pomoglo. nie placze z bolu. budzi sie ot tak, jakby juz bylo rano. o o 1, 2, 4... a pozniej przy usypianiu gdzie zazwyczaj mleko jako ostatnia deska ratunku pomagalo, widze, ze zachowuje sie jakby chcial juz wstawac. ehh, co troche cos. a przez pare dni jakies 3 tyg. temu spal cala nocke, az do 5-6. nosz... dobrze, ze dzisiaj dzien bez pracy, bo zywy trup jestem.
aaa i mam nieciekawe przeczucia co do tych naszych staranpo kazdym sekszeniu mam jakies dziwne plamienie. takie lekko zielonkawe. i obawiam sie, ze jakas nadzerka mi sie zrobila, stad to plamienie. dlatego ide dzisiaj do mojej ginekolog, niech luknie na to. a jesli nadzerka, to ze staran nici chyba
wkurzona jestem , bo to tez oznacza powrot do pracy "na pelen etat", a po macierzynskim zarobki beda lichutkie
-
Mari- super, ze juz w domciu! i nie moge sie przyzwyczaic, ze Twoja Klusia to teraz Ninka
ale imie sliczne
Zgredka- no wiem o czym mowisz z tym sprzataniem. cholery mozna dostac, a efektow nie widac! dobijaja mnie brudne okna, ktorych nie mam kiedy ruszyc, podloga co chwile do mycia, a mi juz rece od tego odpadaja. i tak podziwiam te, ktore jeszcze prasuja ubrania. dla mnie zrobienie prania, rozwieszenie i poskladanie to juz duzo. dlatego nie prasuje
Ari- trzymam kciuki za bezproblemowe szczepienie.
-
A ja tam lubię być w domu
Fakt,ze co chwile coś robię, ale cóż ..... Dziecko zaczyna coraz więcej dreptać, wstaje gdzie popadnie, wiec i porządek i czystość muszę zachować. A ze u mnie odkurzanie zaczyna sie już po 7 rano i mycie podłóg to tylko dlatego, ze Ania chce siedzieć na podłodze. A tu włosy psa, jakieś farfocle inne, a ona co chwilkę wkłada palce do buzi -
Sprzatanie chalupy to syzyfowa praca...taka bez sensu....
Ale trzeba bo inaczej jest jak w cyganskim wozie.
ja podlogi w kuchni od tygodnia nie umylam choc codziennie sie za to zabieram...blee klei sie wszystko. ALe dzisiaj to juz trzeba bo jutro dziadki przychodza wnuka wieczorem pilnowac.
Ja pranie cale szczescie nie musze rozwieszac bo mam suszarke. A prasuje cos raz moze dwa razy w roku
Wczoraj kupilam sobie ksiazke po niemiecku zeby szlifowac jezyk coby sie mnie dziecko w szkole potem nie wstydzilo. Chcialam uczyc sie dalej hiszpanskiego ale jednak niemiecki ma priorytet teraz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 11:15
-
Zgredka- zazdro fotela bujanego!! zawsze marzylam zeby miec, ale w koncu sie nie udalo
Lara- osz Ty kobito pracujaca! szacunek wielkija jak Maly spi nic nie robie, bo boje sie, ze go obudze. a poza tym len jestem smierdzacy i ogarniam chate delikatnie. wielkie porzadki od swieta do swieta
Nenek- jak tam sie trzymasz matko roczniaka? co tam Diego ostatnio zmalował?
a odnosnie malowania. chyba kupie Frankowi kredki i bedziemy powoli uczyc sie rysowac. wczoraj dalam mu olowek i tak byl zainteresowany, ze szok! i o dziwo go nie zjadlKrokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Fotel bujany ma ponad 30lat po babcię, pamiętam ja kazalam jej siadać mocno, żeby skóra wystawała przez plecienie z tyłu i klulam ją szpilka do włosów;) takie dziecko było że mnie
Fotel nie przeżył jednak mojego upojenia, kiedy wskoczyłam na niego i zlamalam jedną płozę..ale nadal jest do używania.. -
nick nieaktualnyHej. My dzisiaj mieliśmy ostatnią wizytę u naszej prowadzącej. Wszystko gra i buczy. Mały głowką w dół ale nie w kanale w tej chwili waży 2600, prognozowana waga przy porodzie ok 3200. Pozostaje czekać do 10 marca
Nenaaa, zgredka, Anastazjaaa, Krokodylica, Blondik, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Heloł,
Tak, robota w domu jest nie do przerobienia...ciągle coś i końca nie widać
Wrózia, Diego aktualnie przechodzi bunt dwulatkaCo za łobuz, luuudzie. Noce nadal wujowe. Teraz na tapecie jest słowo "będę". Dobry jest, coraz więcej tych słówek
-
U nas po drzemce aktualnie nocnik i słyszę ze 2-jka idzie
Nena, niedługo będziesz miała etap "ja siam"a potem tylko lepiej
a po cio, co to, skąd to, itp itd
Izolecc, No to już niedługo przywitasz sie z maluszkiem
Zgredka, uśmiałam sie z Twojego upojenia, skoku i złamania płozy, poprostu sobie to wyobraziłam. Hahaha
Aha i miałam Cię spytać o piłowanie paznokci Lusi? Kiedy to robisz? Jak śpi? Bo u mnie jeszcze u rak mogę obciąć, ale u stop to istny cyrk, aby zrobić obcinanko....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:30
-
Dzien dobry
Zgredzia ceny w aptece powalają
Kroko jaki wózek??
moja wczoraj poszła na drzemke 16:45 i wstała z rykiem 17:10 jak byłam w sklepie mąż nosił bujała ta wyła zjadła i została wykapana o 18:30 i szlała do 20:30 po czym wstala o 22 i do 23 była masakra dobrze ze potem spała do 7 zjadła i pospała do 8:30
Izolac ja cie 10 marca to ur mojej mamyIzoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Izo, ale numer, już bardzo za chwilę rodzisz, zdajesz sobie z tego sprawę?
Dobrze, że Młodzik ok
Nenaa póki co to dla mnie totalna abstrakcja
Jakoś mój mózg nie może tego ogarnąć, że za 3 tygodnie wykluje się mały Armagedon i wszystko pozmieniaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Piłuje jak śpi, bo ostatnio nie am na to szans wyrywa się, ale u nóg jest lepiej inaczej niż u Ciebie
Oho właśnie się budzi z drzemki, a nie... To tylko jęz, bo zasnęła że 40 min temu a to 1 drzemka
Ja pomylam podłogi jak jeszcze nie spała, potem skoczylam z psem i do piekarni, teraz leże i zamierzam zjeść eklerka pomimo zgagi ;( i czytać książkę