Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A u nas noc okropna. Domi obudzila sie o 0:30 i lulalam go do 2:30....najpierw w lozeczku, potem nosilam przez pol godziny, potem zmiana pieluchy, Viburcol, cycek, noszenie i jak juz myslalam ze spi to usiadlam na lozku a on znowu placz....
Moze zeby znowu? nic nie widac. W nocy jak tak plakal to ciagle sie za nosek lapal i drapal kolo noska. Myslalm ze katar ale chyb jednak nie...
-
Kotka- wspolczuje
no u nas jak sie pociera kolo noska to oznaka, ze zmeczony i spiacy. ehh, z tymi dzieciakami. jedna nocka ok, dwie do d...
zyc, nie umierac!
Lara- u nas tez lipna pogoda, wiec nie bedzie spaceru. nie kce misiea jaki masz te zestaw do jedzenia? ja widzialam w smyku sliczny, niebieski w kropeczki, z takim "przyklejanym" talerzykiem. ale nie wiem, czy to faktycznie sie sprawdza... ehh, przez ta pogode głowa mnie naparza od rana
blee.
rowniez najlepsze zyczonka dla Zosi i Madziulki Blondikowej!
-
Mam taki, zwyczajny, różowy z canpol,a. http://allegro.pl/zestaw-obiadowy-talerze-sztucce-kubek-canpol-i5166776458.html
Sam kubeczek w smyku kosztował 9,99 zł aż sie zdziwiłam jak to zobaczyłam heh
Hahaha tata nauczył schodzić Anie z łóżkajeszcze ja asekuruje ale zakumala o co chodzi
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej, zdrowka i szczęścia miesięczniakom:)
Lili Olaf fajne imię , mnie sie podoba jeszcze Tomasz, Tytus no i Leonjesli bedzie u nas dziewczynka druga to bedzie Selena ( juz postanowiliśmy
U nas noc tez z duża liczna pobudek. Zębów brak.
Dziś przyszły literki ktore zamawiałam i juz nie moge sie doczekac przeprowadzki aaaaa wrzucę na fb fotę zaraz.
Zgredka, Lili oby te kolejne trymestry bez udziałowych objawów były.
Yasmin lubi tę wiadomość
Maniek
-
Musze wam sie pochwalic. Co prawda to raczej norma (u was) ale mimo wszystko napisze bo moze takie uzewnetrznienie sprawi ze tendencja sie utrzyma. Mianowicie chodzi o to ze dzis w nocy kiedy D przez 2h plakal i buczal i spac nie mogl to ani razu nie przeszly mi zle mysl przez glowe, nie bylam zla, nie bylam zdenerwowana. Teraz naturalnie ledwo widze na oczy i pje mocna kawke
MANIEK, konwalianka, WróżkaZielona, justta, marissith, Misi@, beszka, Yasmin, Blondik, Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hejka u nas noc super , jedna pobudka na smoka . I to wczorajsze usypianie ahh jak za dawnych czasów na brzusiu mi usypiał potem się przekulał na bok i zasnął
Niestety ja załamana,bo posypały mi się wszystkie plany roczkowe małego.Chrzestna- moja siostra urlopu nie dostanie a pracuje za granicą... ahhh masakraa -
ok zjadłam obiad tzn zupe z papryki i wpadam do was
Miałam dziś isc do babci mojej ale młoda zasnęła dopiero przed 12 spała do 14 zjadła właśnie cały słoiczek kurczaka z manną zaraz ją puszcze na podłoge jak sie jej ułoży
Zuza koloruje kolorowanki dla dorosłych
-
Kroko super wózek mój ma 15kg musze poszukac cos lekkiego jeszcze a zarazem wygodnego
wszystkiego naj miesieczniakom
Zgredzia u nas tez do 9 potem odciaganie flegamina krople antybiot i zabawa hehe potem padła o 12 i spała do 14 zjadła i fika mi na kolanachKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja też życzę sto lat miesięczniakom.
U nas leje ale i tak wyszliśmy na spacer..
Muszę się wam wyzalic.. Wiecie że moi tesciowie nie złożyli nawet życzeń Patrykowi.. Przykre to..
Kotka, cieszę się. Fajne to nosidlo.
Młoda, kurcze i co teraz?
Mnie też się Olaf się podoba, osobiście też miałabym problem z wyborem, ale Lili ja czuję że będzie dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:13
-
Wyobrazam sobie konwi co czujesz... smutne to... mi tez jest przykro ,ze tak sie zlozylo i siostra nie przyjedzie... nie wiem co z roczkiem chciałabym aby rodzina chlopa i moja byla razem ale niestety nie pomieszcze ich w naszej klitce a restauracja hmm ehhh tak mialo byc ale z siostra bez niej jakos nie mam ochoty. Wiem wydziwiam... musze kombinowac
Psotka super ,ze nad soba pracujesz. Ja tez caly czas sie staram nie dac poniesc złym emocja gdy maly rozrabiaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:11
-
Hejka my po szczepieniu, narazie ok, ma dzemke popoludniowa, a byl dzielnym pacjentem i nawet nie zaplakal
Psotka super, tak trzymac
Konwi to przykre naprawde, zapomnieli czy co?
Juz znalazlam wozek jaki chce, euro carl mori parasolkateraz tylko kupić
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Biedronko u mnie Ania dzis zjadła przeszło pół słoiczka, więcej nie weszło
Btw roczkow, musze poszukać zaproszeń.... Malz chciał ze zdjęciem, ale na chrzciny były z fotka a teraz wole takie proste, delikatne....
Konwi, przykre, cholerciazawsze masz nas, i życzenia od nas dotarły
Młoda, moze jeszcze siostra coś wykombinuje
U mnie pada deszcz i śnieg, ogólnie kupa
Pierwszy raz mi sie zdarzyło, ze musiałam wyjsć z domu jak Ania spała. Pies zaczal piszczeć pod drzwiami i musiałam z nim wyjsćna szcżescie sie ńie obudziła....
-
A ja ani Olaf ani Igor ani Borys
Moja spała godzinę i jest w szale, nic tylko wyje. A ja włożyłam dopiero cielęciny do gotowania, czytam a tam z 1,5 h trzeba gotować
Szlag mnie trafi
O i notka się nie dodała, więc dopisuje po 2h
Całego obiadku nie chciała, a był pyszny, sama bym jej podkradlaWróżkaZielona lubi tę wiadomość