X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas noc okropna. Domi obudzila sie o 0:30 i lulalam go do 2:30....najpierw w lozeczku, potem nosilam przez pol godziny, potem zmiana pieluchy, Viburcol, cycek, noszenie i jak juz myslalam ze spi to usiadlam na lozku a on znowu placz....

Moze zeby znowu? nic nie widac. W nocy jak tak plakal to ciagle sie za nosek lapal i drapal kolo noska. Myslalm ze katar ale chyb jednak nie...

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka- wspolczuje :( no u nas jak sie pociera kolo noska to oznaka, ze zmeczony i spiacy. ehh, z tymi dzieciakami. jedna nocka ok, dwie do d... :D zyc, nie umierac!

Lara- u nas tez lipna pogoda, wiec nie bedzie spaceru. nie kce misie :D a jaki masz te zestaw do jedzenia? ja widzialam w smyku sliczny, niebieski w kropeczki, z takim "przyklejanym" talerzykiem. ale nie wiem, czy to faktycznie sie sprawdza... ehh, przez ta pogode głowa mnie naparza od rana :/ blee.

rowniez najlepsze zyczonka dla Zosi i Madziulki Blondikowej! :)

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taki, zwyczajny, różowy z canpol,a. http://allegro.pl/zestaw-obiadowy-talerze-sztucce-kubek-canpol-i5166776458.html
    Sam kubeczek w smyku kosztował 9,99 zł aż sie zdziwiłam jak to zobaczyłam heh

Hahaha tata nauczył schodzić Anie z łóżka :) jeszcze ja asekuruje ale zakumala o co chodzi :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara- dzieki za link. tez musze taki zestawik kupic. i gratki dla kumatej Anulki! ;)

LaRa lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, moja to jeszcze z miesiąc, no ale stapa przy meblach od dwóch tyg dopiero

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zdrowka i szczęścia miesięczniakom:)
    Lili Olaf fajne imię , mnie sie podoba jeszcze Tomasz, Tytus no i Leon :) jesli bedzie u nas dziewczynka druga to bedzie Selena ( juz postanowiliśmy :)
    U nas noc tez z duża liczna pobudek. Zębów brak.
    Dziś przyszły literki ktore zamawiałam i juz nie moge sie doczekac przeprowadzki aaaaa wrzucę na fb fotę zaraz.
    Zgredka, Lili oby te kolejne trymestry bez udziałowych objawów były.

Yasmin lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa moja pije chetnie z doidy .. Super sprawa:) i zajada kasze mannę rano łychą bo butli nie dajemy :)
    Lara gratki dla Ani:)

LaRa, zgredka lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj przyszlo nowe nosidlo. :)
    Na zdjeciu jest starsze dziecko ale mozna juz w nim nosic takie maluszki jak Domi, wazne zeby juz umialo samosiedziec. A takiego duzego jak na zdjeciu to my juz nie bedziemy w zadnym wypadku nosic!

67dc213c18bbf9c4med.jpg

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze wam sie pochwalic. Co prawda to raczej norma (u was) ale mimo wszystko napisze bo moze takie uzewnetrznienie sprawi ze tendencja sie utrzyma. Mianowicie chodzi o to ze dzis w nocy kiedy D przez 2h plakal i buczal i spac nie mogl to ani razu nie przeszly mi zle mysl przez glowe, nie bylam zla, nie bylam zdenerwowana. Teraz naturalnie ledwo widze na oczy i pje mocna kawke ;)

MANIEK, konwalianka, WróżkaZielona, justta, marissith, Misi@, beszka, Yasmin, Blondik, Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas 34,07zł z 1% już wedruje do Kini :)

marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka u nas noc super , jedna pobudka na smoka . I to wczorajsze usypianie ahh jak za dawnych czasów na brzusiu mi usypiał potem się przekulał na bok i zasnął <3

Niestety ja załamana,bo posypały mi się wszystkie plany roczkowe małego.Chrzestna- moja siostra urlopu nie dostanie a pracuje za granicą... ahhh masakraa

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][

Wysłany: 19 lutego 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok zjadłam obiad tzn zupe z papryki i wpadam do was
    Miałam dziś isc do babci mojej ale młoda zasnęła dopiero przed 12 spała do 14 zjadła właśnie cały słoiczek kurczaka z manną zaraz ją puszcze na podłoge jak sie jej ułoży :P

Zuza koloruje kolorowanki dla dorosłych :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla miesięczniaków!
    Pozdro :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES

Wysłany: 19 lutego 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko super wózek mój ma 15kg musze poszukac cos lekkiego jeszcze a zarazem wygodnego

wszystkiego naj miesieczniakom

Zgredzia u nas tez do 9 potem odciaganie flegamina krople antybiot i zabawa hehe potem padła o 12 i spała do 14 zjadła i fika mi na kolanach

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też życzę sto lat miesięczniakom.
    U nas leje ale i tak wyszliśmy na spacer..

Muszę się wam wyzalic.. Wiecie że moi tesciowie nie złożyli nawet życzeń Patrykowi.. Przykre to..

Kotka, cieszę się. Fajne to nosidlo.
    Młoda, kurcze i co teraz?

Mnie też się Olaf się podoba, osobiście też miałabym problem z wyborem, ale Lili ja czuję że będzie dziewczynka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:13

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyobrazam sobie konwi co czujesz... smutne to... mi tez jest przykro ,ze tak sie zlozylo i siostra nie przyjedzie... nie wiem co z roczkiem chciałabym aby rodzina chlopa i moja byla razem ale niestety nie pomieszcze ich w naszej klitce a restauracja hmm ehhh tak mialo byc ale z siostra bez niej jakos nie mam ochoty. Wiem wydziwiam... musze kombinowac :(

Psotka super ,ze nad soba pracujesz. Ja tez caly czas sie staram nie dac poniesc złym emocja gdy maly rozrabia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:11

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • justta Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka my po szczepieniu, narazie ok, ma dzemke popoludniowa, a byl dzielnym pacjentem i nawet nie zaplakal ;-)

Psotka super, tak trzymac

Konwi to przykre naprawde, zapomnieli czy co?

Juz znalazlam wozek jaki chce, euro carl mori parasolka ;-) teraz tylko kupić

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko u mnie Ania dzis zjadła przeszło pół słoiczka, więcej nie weszło :/

Btw roczkow, musze poszukać zaproszeń.... Malz chciał ze zdjęciem, ale na chrzciny były z fotka a teraz wole takie proste, delikatne....
    Konwi, przykre, cholercia :( zawsze masz nas, i życzenia od nas dotarły :)
    Młoda, moze jeszcze siostra coś wykombinuje :/

U mnie pada deszcz i śnieg, ogólnie kupa :(

Pierwszy raz mi sie zdarzyło, ze musiałam wyjsć z domu jak Ania spała. Pies zaczal piszczeć pod drzwiami i musiałam z nim wyjsć :( na szcżescie sie ńie obudziła....

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ani Olaf ani Igor ani Borys
    Moja spała godzinę i jest w szale, nic tylko wyje. A ja włożyłam dopiero cielęciny do gotowania, czytam a tam z 1,5 h trzeba gotować
    Szlag mnie trafi

O i notka się nie dodała, więc dopisuje po 2h
    Całego obiadku nie chciała, a był pyszny, sama bym jej podkradla

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buu, polubilam przez przypadek Zgredko :/

ja wlasnie tocze bój o drzemke popoludniowa. od 16 probuje uspic Malego i dupa. ehh, sama juz nie wiem, moze dac sobie spokoj? jak sadzicie?

43xntqm.png

q0eplew.png
‹‹ 1661 1662 1663 1664 1665 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ