Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja, trzymaj się. Wiem, że to bardzo trudne chwile, będzie dobrze:* Jesteś najwspanialsza mama dla swojego dziecka i robisz wszystko żeby było dobrze. Mam nadzieję, że skurcze się uspokoją tak jak te wczorajsze.
Co do tej pani "flakonik", jeżeli rzezcywiście starciła dzieci to wcale jej się nie dziwie, ze lekko zwariowała. Mózg/ psychika różnie się bronią i organizują rzeczywistość w takich sytuacjach. Chyba w porę jej nikt nie pomógł i w ten sposób mogła "pomagać" sobie sama. Wiem, jak ja świrowalam po poronieniu. Nikt nie wie jak by się zachował w obliczu takiej sytuacji.
Proszę o kciuki, leki przepisanena IP w niedzielę Madzi nie pomagają, nadal ma okropne biegunki. Robi po 5 kupek na godzinę, widać, że znowu spadła na wadze. Oby nie skończyło się szpitalemo 13 idziemy do lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:27
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Blondik - trzymam kciuki za Madziuchnę :*
co do Flakonika- to tam wyszło ponoć ze to jakaś 18 to latka - co oczywiście nie wyklucza choroby psychiczneja padły też podejrzenia ze była to osoba wynajęta przez BBF by napędzać kobiety do aktywności na forum i wykupowania abonamentu, potem też ktoś napisał o tym ze niby była tu aby wyciągać od ludzi numery tel i adresy e-mail by przesyłać reklamy - teoria spiskowa urosła do ogromnych rozmiarów
aż robię się ciekawa jaka jest prawda
oczywiście się nigdy tego nie dowiem
chociaż ja bym obstawiała osobowość wieloraką- to by było najbardziej spektakularne
(czytam teraz o tym zaburzeniu książkę
)
ps. tak wiem nabijam się z sytuacji- prawda jest taka ze niezależnie od przyczyn i powodów w internecie już tak jest ze można zostać oszukanym i trzeba przejść do porządku dziennego bo takie rzeczy się dzieją niestety
kurde młoda pięknie śpi już 1,5 h a ja boję się ruszyćmam tyle roboty ale wie że jak zacznę coś robić to ona się obudzi i będzie marudna
a moze to moja wymówka by nie robić nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:42
Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ana kochana jestes cudowna mama a na dowód tego Kiano chce sie juz do ciebie tulic poprostu trzymmy kciuki
Blondik mam nadzieje ze Madzi przejdzie byle nie szpital nie teraz
Justa daj dane do przelewu w niedziele laska po laktator ma przyjechac
u nas noc wreszcie ok goraczki brak apetyt jeszcze nie ten ale cóz
nie ma mnie bo zarabiam na nowe prawko -
Moj tez spi jak susel a w sumie pospal w miare dobrze w nocy.
W sumei przespal ciurkiem 8h40mim w nocy a pozniej to tak na raty do tej 7mej. Ale sam fakt, ze przespa bez cycka i wybudzania sie tyle czasu zasluguje na naglowek w gazecie
Ehh nie chce mi sie robic obiadu. Wczorajbyla mrozona pizza z Aldiegoa w pudelku sa dwie hehe wiec moze ta druga zrobie dzisiaj
. Len ze mnie ale nie mam mocy ostatnio. niby w planie mam zupe...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:56
-
My po ciężkiej nocy.Chciałabym tak na prawdę wiedzieć dlaczego on tak płacze w nocy
Spróbuje dzisiaj go lżej ubrać i odświeżyć pokój ,może mu za ciepło ,bo jeszcze my go grzejemy sobą.
Anaa kochana uszy do góry ,jesteś wspaniałą mamą dla swoich dzieci.Wszystko będzie dobrze.
Psocia ja to dzisiaj tez nie mam sił gotować także prościzna będzie.Karkówka z ziemniakami z piekarnika i tyle. Zamarynować do rękawa i siup piekarnik i gotowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:59
-
no i wiedziałam wiedziałam , wstałam by powiesić pranie, przyniosłam je do pokoju patrze a Zuza oczy jak 5 zł
:P ale wstała pogodna jak szczygiełek
u nas dziś chili con carnejuż robione więc tylko ugoruję ryż
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:A tata Klusi jeszcze nie widział?????
w szpitalu jest kwarantanna bo już kilka osób zmarło na świńską grypę
Justta dobrze się czuję tylko krocze boli i piersi, ale poza tym superchyba jestem na endorfinowym haju
Biedroneczka83, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Maaatko jak ja dawno nie jadlam golabkow!
A jak sie robi szybkie golabki z parowaru???
miesko mielone mieszam z cebulka przyprawy ryż i kapusta posiekana robie kulki układam w parowarze i sie robią sosik pomidorowy robie osobno i potem polewam mniam mniamkiedys takie same robiłam wiele razy ale zamiast parowac miesko smazyłam a ze mój mąż na diecie bo sie odchudza to robie z parowaru teraz duzo rzeczy
-
ja też pomyślałam o marchwiance ale jeszcze za mała bo marchewka takie maleństwa lubi uczulać..... kleik ryżowy i nawadniać
hahahahahaha- oglądam te Gesslerową i jedna dziewczyna chciała być taka obyta i światowa i mówi- w życiu nie wpadłabym na to by połączyć pesto z bazylią i kluskami- a kurna podstawowe pesto to z czego jest jak nie z bazyliiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 13:02