Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a jak wasze dzieci znosza wasze przytualnie z mezami??? Ja jak przytulam sie z chlopem to jest takie larmo i odpycha tate ode mnie od razu . Jestem ciekawa czy to normalne tzn na pewno tylko czy tylko moj lobuziak tak ma. I ciekawe czemu tak robi. Zazdrosny? Boi sie ze tata mu mnie zabierze?
-
Hej,
Młoda, hahahhaha, u nas dokładnie to samo! Bawię sie z mała, małż podchodzi całuje mnie a ona moment jest przy nas, łapie małża za nos i odpycha, po czym przytula sie do mnie. Popłakałam sie przez to nie raz
Mała nocnikuje, ja zaraz zbieram sie za sprzątanie, bo mamy caly dzień latania po sklepach No i jeszcze mam zaplanowany wypad na ogródek, posprzątać po zimie.
Miłego dnia! -
A ja siedze w pociagu z wifi
Tak moje skapstwo mnie zgubilo, a wlasciwie chyba wir w kompie, bo busa zamowilam, ale na wczoraji mnie juz nie wpuscili eh moglam brzuch wystawic.
W kazdym razie siedze w pociagu tlk place 3x wiecej, jade godzine krocej, ale jakoe warunki, waruneczki wrecz.. -
Moj nie ma narazie z przytulaniem problemu.
Za to pojawil sie zlosnik tzn jak cos mu zabiore to jest wrzask ze az go na dworze slychac, macha rekami i nogami do tego. Juz mam przed oczami sceny ze sklepow jak maly sie kladzie na podlodze i wrzeszczy
-
PsotkaKotka wrote:Moj nie ma narazie z przytulaniem problemu.
Za to pojawil sie zlosnik tzn jak cos mu zabiore to jest wrzask ze az go na dworze slychac, macha rekami i nogami do tego. Juz mam przed oczami sceny ze sklepow jak maly sie kladzie na podlodze i wrzeszczy
Zgredka, baw sie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 09:20
-
LaRa wrote:O matko, tez często widzę takie sceny przed oczyma i już sie boje ;( matki wariatki hihih
Zgredka, baw sie dobrze!
I w sumie to nie wiem co w tykiej sytuacji bym zrobila. Bo jak widze matke ktora wrzeszczy na dziecko to mysle ze wariatka i biedna dziecko ale jak widze ze nic nie robi to mysle ze moglaby kurde zajac sie bachorem i np wyniesc go ze sklepu
-
Dziekuje!
Konwalianko lubie za kosmetyczke
A ja sobie czytam gazetka, jem kanapke i slucham radyjkaol yeah
Kotko:.spokojnie, potraktuj to, jak nowy.etap w jego rozwoju, dziecie sygnalizuje, ze cos mu sie podoba lub nie, potem nauczy sie inaczej to wyrazac, poki co nie umie. Wiadomo te sceny sa nieprzyjemne tez dla obserwatora, o ile nie ma dzieci i nie kuma lub mial szczescie i jego tak nie robilo, ale wszystko da sie przebrnac, ja widze, ze nerwami nic nie zrobie, a wrecz rozdrazniam dziecko, wzbudzam niepokoj, wiec w trudnych chwilach staram sie miec pogodna mine i sie smiac, acz moze kiedys to byc odebrane jako lekcewazenie i niezrozumienie, no ale jak ju to bedzie kumac to moze i ja taktyke do niej dostosuje, u mnie jest szal na odbior slodkosci, a miala nie znac smaku czekoladki do drugiego roku zyciaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 09:54
LaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zdecydowanie u nas też etap złości, że to nie jego i to bardzo pożądany etap, dziecka układ nerwowy się rozwija i uczy się sygnalizowac swoje potrzeby. Tobie jakby ktoś coś zabrał czym się bawisz, czytasz czy jesz, też byś była zła.. Później jest jeszcze lepiej.. Złości włącznie z kładzeniem się na podłogę są normalnym etapem, tyle że trzeba to przeczekać i konsekwentnie lekceważyć, gdy trzeba należy wyjść ze sklepu, piaskownicy itd. Z czasem minie. Bunt dwulatka to dopiero jazda.
Wróciłam od kosmetyczki, słabo wyglądam. Do tego zasugerowała bym zaczęła używać kremu pod oczy.. Siet, starość nie radość.
Zgredka, korzystaj
Mari, superjustta, marissith lubią tę wiadomość
-
Mari - świetnie że się udało oby to był jednorazowy incydent i teraz było już ok
:* :* :*
a my dziś jedziemy po furę dla Zuzy i może też znajdziemy nową dla nasmam cichą nadzieję ze mojego małża dziś jakieś autko olśni i kupi zanim odstawimy gruchotka do mechanika i będę miała czym do pracy jechać
bo lenistwo każe mi być przerażoną na samą myśl o autobusie
moje dziecko się właśnie obudziło z drzemki i przerwało idealną ciszę w domu głośnym walnięciem grzechotką o łóżeczko, aż podskoczyłam
ale póki co nie idę do niej bo się bawi próbując wepchać słoniowi smoczek
nie chce mi się sprzątać- zaraz wróci małż z obstawy jakiegoś biegu i ściągnie mi wózek pójdę z małą na spacer bo na dworze słonce jak mało kiedy i sam pojedzie po komisach, jak objedzie wszystkie to przyjedzie po mnie i pojedziemy po wózekmarissith lubi tę wiadomość
-
Ejjjj, mamuśki, halo, gdzie jesteście?
Ps. Nie chce pisać gdzie byłam, jakie duże wyprzedaże były i ile wydałamto trzeba leczyć ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 19:51
-
nick nieaktualnyKonwalianka wysłałam pw
Ari pochwal się nową furą
Lara pokaż co kupiłaś, gdzie i za ile
My dzisiaj zaliczyłyśmy pierwsze karmienie w samochodzie zaparkowanym na starym mieściew ciąży rzygałam na tym parkingu to teraz mogę karmić
Nina nie mogła poczekać do powrotu do domu.
Kupiłam sobie koszulę wizytową do karmienia w happy mum, cenowo masakra ale będzie co założyć na święta. No i jestem grubamam tyle tłuszczu na brzuchu, że aż przykro patrzeć w lustro. Od kiedy mogę zacząć ćwiczyć?
-
Mari, w Smyku byłam, do jutra wyprzedaż 70%. Poszło trochę dużo kasy, ale wszystko superkowe
jutro pokaże foty
Spadam spać, dobranoc
Mari, połóg trwa 6 tyg. Jeśli będziesz sie po tym czasie dobrze czuć to nie widzę problemu. Najlepiej zasięgnąć jeszcze porady gina i ćwiczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 22:35
-
kupiliśmy
ale tylko dla Zuzy
dla nas znaleźliśmy w sumie trzy i teraz trzeba to przemyśleć
a Zuzce kupiliśmy x landera w Smyku przeceniony z 1200 na 800
najważniejsze ze waży 11 kgi będę mogła codziennie chodzić na spacerki
można położyć by była na prosto, można przełożyć siedzisko tyłem do kierunku jazdy, i mamy ciepły śpiworek w komplecie żeby było jej teraz ciepło, leciutki zwrotny fajny
ok idę spać :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 23:49
Blondik, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
A ja se kupilam dwa koronkowr staniki za prawie 400zl, potrzebowalam tego cos sobie kupic bo wyhladam jak kluska, brzuch nagle wyskoczyl, a taki.ladny stanik to daje przyjemnosc kobiecie
Ubran nie bylo fajnych, wszedzie to samo
Teraz siedze u kolezanki, ona wstawiona opowiada cos koledze a ja w lozku gadam ze swoim na fejsie -
Hej, Lara Ty zakupoholiczko
Ari fajna ta fura i cena adekwatnaa kupiłaś z powodu wagi? Czy nie miałaś takiego 2w1 ... Pytam bo sie zastanawiam ja mam 2w 1 ale moja sie jeszcze mieści do gondoli:) mam duża furę ( bo zwracałam uwagę prxy zakupie zeby gondola była długa) ale o spacerowce w sumie juz nie pomyslałam i leży jeszcze zapakowana. Widzę ze duzo z was kupuje nowe spacerówki czy to oznacza ze te 2w1 sa kijowe?
Kroko jak sie czujesz?
Zgredka i super ! Ja tez lubie kupować staniki czekam az przestane karmić , ustalę rozmiar i tez muszę kupić nowe
Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek