Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniuś- kupiłam z powodu wagi, ja też miałam 2 w 1 dostałam od znajomych moich rodziców ale jest strasznie ciężki nawet w wersji spacerowej, moja od biedy mieści się jeszcze w gondoli ale jak chciałam kupić coś lżejszego to nie było sensu kupować 2 w 1 skoro jeszcze miesiąc - dwa i młoda już wcale nie będzie chciała leżeć wiec kupiliśmy tylko spacerówkę :)z opcją rozłożenia, 2 w 1 nie są kijowe a wręcz przeciwnie, jakbym miała teraz kupować to też kupiłabym 2 albo 3 w 1 tyle że wiedziałabym na co zwracać uwagę. Jak byłam w ciąży i dostałam wózek to stwierdziłam ze skoro już go mam to ani nie będę czytać na temat wózków, teraz wiem że skoro mieszkamy na 2 piętrze to najważniejsze dla nas są koła i waga wózka no i to ile miejsca zajmuje po złożeniu (mamy bardzo małe mieszkanie)
, wczoraj już go wypróbowaliśmy i jest super tylko muszę się przyzwyczaić do terkotania na dziurach bo duże koła są pompowane, ale małe przednie są piankowe i przy sporych nierównościach trochę terkoczą
-
Hejo,
Wstalam, rozmowa z kolezanka w lozku, sniadanko.
Zaraz bedziemy sie kawowac, kolezanka ma sliczne mieszkanie, nawet szafke na deske do prasowania ma, tak pieknie wszzystko zorganizowane..
A w nocy w lozku fejsowalam z moimnawet sie stesknilam
Nilego dnia wszystkim paniom -
Hej....
Zgredko, a jak Lusia? Dała rade?
Widzialyscie na fb moje foto? Jestem w szoku, teraz oczy w koło głowy muszę mieć. A potem wzięła sobie pchacz i pooooszla
Boże, mój maluszek dorasta hehe
Ciuchami pochwale sie pózniej bo teraz spadamy do Decathlona.
Dziś może kupie coś dla siebie. W końcu.
Miłej niedzieli -
Maniek dzięki że pytasz.
U nas lepiej. Ja i Zuzia skończyłyśmy wczoraj antybiotyki.
Mała ma jeszcze katarek, ja charczę i kaszlę, smarkam też.
Ale mam nadzieję, że już po chorobie.
Dzisiaj mam nadzieję, że wyjdziemy na krótki spacerek w końcu.
No i nowy wózek przy okazji przetestujemy.Yasmin lubi tę wiadomość
-
Mala dala rade, nic nie tesknila, mialam fotorelacje z zabaw ze starsza siostra..
Jade sobie busem z wifi, siedze przy stoliczku sama..
Zaraz zabieram sie do ksiazki acz chce mi sie siku i kurde nie lubie w busie.aa i bulki tu rozdaja mniamYasmin lubi tę wiadomość
-
dobery wieczór
Macham pochorowana, obolała i w baaaaaaaaardzo złej kondycji
Justyś, a interesuje Cię konkretny etap chodzenia czy tak od początku? Bo jak od początku to niezły elaborat bym pisac musiałaAle wiesz co? Tak najbardziej to ja wolę rozmawiać i prowadzić długie pogaduchy na voice chat, z pisaniem mam problemy
Za dużo do przekazania
dlatego nie prowadzę regularnego bloga
Jakbyś miała ochotę to chętnie pogadam o chodzeniu (i innych) np na hangaut
Dziewczyny, co myślicie o zastąpieniu cukru dla dzieci np fruktozą? Niby cukier prosty ale wciąż cukier... Z drugiej strony, jak chcę go zastąpić np miodem to w sumie też podaję fruktozę, a w dodatku w wysokiej temp miód traci swe dobre właściwości
Kinga sobie świetnie bez cukru radzi, ale chcę więcej gotować i piec dla całej naszej rodziny oraz dla gościWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 21:14
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hellol,
U mnie pochmurno, szaro i do bani ;(
Noc całkiem fajnamała spał od 21:15- 7:30, kilka pobudek na picie było, ale nie było to zbyt uciążliwe, wiec sie wyspalysmy
Miłego dnia -
U nas też buro i ponuro. Dzień się źle zaczął, mała w czasie inhalacji zrobiła się aż fioletowa od płaczu nie umiała się uspokoić i strasznie płakała przez 15 minut
Nie umiałam jej uspokoić. Potem jeszcze długo chlipała..ah:( Jutro kontrola, zobaczymy, co lekarka powie. W sumie katar i kaszel ma tylko "po spaniu". Te inhalacje to normalnie tortura.
-
heloł dziewczynki po dluzszej przerwie!
wczoraj wrocilam z tego spa. ojj, bylo cudownieco prawda, jak uslyszalam przez telefon mojego bąbla to łzy mi ciurkiem pociekly i co troche mialam mysli, ze fajnie jakby chlopaki ze mna byli... ale odpoczelam, wyspalam sie, najadlam w spokoju
generalnie- polecam kazdej taki reset, jesli jest taka mozliwosc.
Yasmin- jesli chodzi o zamienniki cukru to stewia, ksylitol lub syrop z agawy w zaleznosci od upodoban. Miod chyba mocno uczula, wiec mozna w malych ilosciach sprobowac i tylko do letnich napojow, bo w goracych traci wlasciwosci- jak napisalas. a poza tym zdrowka zycze. oby szybko juz wiosna przyszla...
Blondik- wspolczuje bardzo tych inhalacjija co prawda mam inhalator w domu w ksztalcie zaby, ale jak tylko go wlacze, chocby byl daleko od Franka to Maly buzia w podkowke i zaczyna plakac
oby juz Madziulce szybko przeszlo...
Nenek- jak sie trzymasz? jak Diego?
Zgredka- super, ze wypoczelas na wyjezdzie!
Kroko- jak nowy wozek? i jak Wasze zdrowko dzis?
Ari- super wozektez sie nad nim zastanawialismy, ale w koncu stwierdzilismy, ze Mamas&Papas bardziej miekki jest i na nim stanelo.
ahh, jesli chodzi o rozmowe na temat wozkow. ja mialam na poczatku Mutsy 2w1, ale tak jak gondola byla ok, tak wersja spacerowa w ogole mi nie podpasowala. Poniewaz Franek mial jakies 7 miesiecy jak go przesadzilam do spacerowki, potrzebowalam czegos pasujacego do takiego malucha. Wozek ktory kupilam po gondoli- Mamas&Papas Sola City ma siedzisko kubełkowe i jak dla Franka wtedy bylo mega super, bo idealnie go podtrzymywalo, cos jak fotelik. jezdzil sobie na pollezaco, a w tamtej spacerowce gibal sie na boki, bo zwyczajnie byl jeszcze za maly. do tej pory z tej nowej spacerowki jestem mega zadowolona i tak sobie mysle, ze w przyszlosci pewnie zrobilabym tak samo, tj. kupila 2w1 i pozniej sprzedala i kupila sama spacerowke. ona ma tylne pompowane kola, przednie piankowe i wazy stosunkowo malo, tak wiec jestem zadowolona, ze nie musze dzwigac ciezarow.
pozdrawiam wszystkie babeczki i milego dnia Wam zycze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 11:14
Blondik, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej, ja juz po zakupach w ikea:)
Wczoraj późnym wieczorem robiłam jeszcze sernik ( mama bardzo chciała a dzis jedzie juz do mojego brata buuuu) efekt na fb
Wróżko to super ze sobie odpoczęłas, mi teściowa tez ciagle mówi ze powinnam gdzieś wyjsć itd ... No ale jak ??? Przecież jestem kp a butli nie używamy itd. No czekam na wiosnę to moze sie wybiorę gdzieś.
Zdrowka dziewczyny i niech ta pseudo zima juz sie skończy!WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Ale tu echo ;(
Wątek nam umiera śmiercią naturalna ;(
Ja zaraz zbieram sie na fit.
Zgredko, czy po usuwaniu tych znamion miałaś założone szwy?
Bo mam miec na jednej piersi i drugiej i zastanawiam sie nad tym czy mozna wtedy ćwiczyć czy wybrać sobie inne zajęcia typu streching? -
hej, ja się nie odzywam, bo nie mam siły i weny..niestety..
wrócilismy w nocy z podkarpacia, zostawiłam tam Tymka.. jestem tylkko z Patrykiem.. dziś już 3 razy rozmawiałam z Tymkiemmiał fajny dzień..był w piekarni, widział, jak się piecze chleb..dostał bułki itd:)
beszka, WróżkaZielona, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Eee jak guz, coś przeoczyłam? Faktycznie cisza tu.. Ale na 30-stkach też cisza..
Młody śpi.. Padl szybko, na jutro lekarza zamawiam do domu.. Strasznie go obsypalo..
Beszka, co u Was?
Kroko, a jak tam wasze chorowanie?
Mari, jak mała? Lepiej coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 20:19
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
No ja całkiem szybko cwiczylam po tym na plecach, ale na siłowni, myślę po tygodni spokojnie
Bo ponoć głową walila w drzwi balkonów, jak tata palił na balkonie..
Matko po serduchowaniu straszny mam dyskomfort, boli mnie pupja normalnie ehh