Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeny NA GRATULACJE OGROMNE
SUPER SUPER !! mam nadzieję, że wszystko rozegrało się szybko, a mały jest okazem zdrowia
Ja biorę dicoflor..
Mała dziś zrobiła swoje pierwsze 4 kroki
konwalianka, marissith, Krokodylica, WróżkaZielona, Lili83, Izoleccc, Misi@, Blondik, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spokojnych i ciepłych ,rodzinnych Świąt Kochane
Gratulacje AnastazjaaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurcze
u nas też lipa z kupą, jak nigdy, dusi dusi i nic, wreszcie dwa mega twarde bobki, nawet była krew ;( a mała purpurowa i potem płakała,
dałyśmy teraz domowe powidła śliwkowe, ale nie wiem co jeszcze, bo mała wcześniej tak nie miała ;//
może przeczekać, a jutro się odkorkuje... -
U nas śliwki zawsze działają cuda.
Były dwa kupale z tego jedna po pachy więc mam nadzieję że dziś będzie mogła spać spokojnie.
Kurcze moja bratowa i bratanice chore i jutro spotykamy się przy wspólnym stole i boję się żeby Zuzia nie złapała od nich. -
Ana serdeczne gratulacje
to macie święta w komplecie! zdrówka :*
Śliwki śliwki i czasami daje koper włoski z hippa do picia w ostateczności czopek glicerynowy ale odpukać dawno problemów nie było.
Kroko u mnie teściowa chora 39 stopni wiec tylko wiem ze nic nie szykuje na święta wiec my sie nie wybieramy.
Blondik słodka zajączka
A Lili gratki chłopcaten Twój to ma strzały
Gratki Lucjowych kroczków
Jeszcze raz wesołych świat lachony dla Was i Waszych rodzin :*Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:Konwi: mój mąż tak ma, to ropa, pękają torbiele w zatokach.
Kroko, ja bym nie szła.. Niby nie powinno się tak przesadnie chronić dzieci, ale dwoje chorych to już tłum..
Podobno panuje ospa..
Dobrej nocyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejo. Ana gratulacje ale Ci sie zajączek swiąteczny trafił
zdrowka.
Lili gratulacje chłopca
Konwi teściowie egoiści. Chyba musisz udać sie do lekarza.
Zgredka gratuluje kroczków.
Blondik urocza króliczka
U nas armagedon. Kichawa mi odpadnie niebawem. Urobiona jestem po pachy. Wszystko na sxybko jeszcze ciacho sie piecze. Z tymi kupami to faktycznie jakaś zmowa, Jagoda tez drugi dzień robi taka królicza ... Ptobiotyk mówicie?
Kurde gdzieś położyłam wit d i nie moge znaleźćpo świętach muszę kupić nowa jak nie znajdę
Wesołych rodzinnych i co najważniejsze zdrowych swiat:)
Maniek
-
nick nieaktualny