Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór obżartuchy
My cały dzień w domu (teściowa nadal 39 wiec nie jadę! Moj cos tam próbował ze na chwile ale odpuścił) wiec w sumie tylko obiad zjadłam...Zośka pastę jajeczna zjadła ze smakiem z nami na śniadaniu
No i znowu te zeby...a gdzie tu do końcawidze dwie 4 jednocześnie ale poza slonotokiem jest ok.
Konwi zycze dość spokojnej nocki :*
Buziaki sączę winko i tez spadam do wyradobranoc
-
A ja lajtowo najedzona. Po rannym ważeniu -8 kg na wadze wiec szkoda było to zaprzepaścić. Waga zaczęła lecieć gdy zaczęłam brać tabletki, ktore przeciwdziałają hamowaniu wody w organizmie. I tu chyba był,pies pogrzebany,może waga stała i stała, a tu raptem ruszyła
Ania dziś coraz bardziej rozkręcała sie z chodzeniem. Najlepiej wychodziło wtedy gdy nie zwracaliśmy na nią uwagi. Było za to kilka razy po 4-5 kroków.No i z apetytem kapa
Mam nadzieje, ze noc bedzie przespana.
DobranocKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Wesolych Swiat!
Pod palemka. Sprzed paru dni. Teraz jestesmy w przecudnym miejscu zwanym Walhala dzie para niemcow wybudowala swoj dom na wzgorzu.. Widok maja nieziemski.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 23:53
marissith, beszka, Yasmin, zgredka, konwalianka, Izoleccc, MANIEK, Blondik, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Alleluja
Wszystkiego co najlepsze dla caaaaaaaałej naszej paczki
przepraszam, ze nie odzywam się. Odkąd wróciłam do pracy mam wrażenie, że mam najniegrzeczniejsze dziecko na świecie. Kinga bardzo źle to znosi. O wszystko płacze i panikuje. Do tej pory nie wiedziałam, że dając nie ten kubek można komuś zniszczyć życie... do tego wspina się na meble. Wczoraj znalazłam ją ma stole (obiadowym, nie kawowym). Teraz to ja dopiero nie mam czasu na NIC.
Wszystkiego co najlepsze i trzymajcie za mnie kciuki tak od czasu do czasu
Ana gratulacje!!!!
MłodaTobie też. trzymam kciuki
Gratulacje dla Ani
przepraszam, ze nie wiem czego komu gratulowaćwłaśnie to czasem zniechęca, mnie do "szybkiego" zajrzenia na forum. Nie potrafię udzielać się regularnie a potem nie omija mnie najlepsze i źle mi z tym...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 08:29
-
Yasmin: nie musisz się odnosić do każdego, ważne, że się odezwiesz i napiszesz conu Ciebie
Mała rzeczywiście może to znosić, jak szła moja do Żłobka pani mi powiedziała, że najgorzej znoszą rozłąkę dzieci 12-14 miesięcy..Yasmin lubi tę wiadomość
-
Ale się obzarlam, od jutra rzucam jedzenie
u nas święta takie sobie mała trochę zakatarzona marudna za dużo ludzi emocji wyjazdów i dziecko miało dość do tego stopnia że wczoraj prawie nic nie chciała jeść i że spaniem problem
dopiero dziś tak w miarę, do tego wczoraj rano gorączka ale wydaje mi się że pierwszy ząb tuż tuż
Katarek udało nam się zahamować aromactivem i nasivinem dla niemowląt więc jest ok, ale ślina hektolitrami i marudy straszne chociaż w buzi jeszcze nic nie widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 21:09
-
Hej, zgadzam się, dziewczynami, wiadomo że różnie jest, czasem nie ma opcji aby choćby przeczytać..
Kroko, mój mąż napalil się na motocykl.. Powiedz ile będzie kosztować takie podstawowe wyposażenie? Na priv lub fb, będę wdzięczna.
Maniek, zdrowia dla Was i dla Was Ari
Dołączam do klubu najedzonych i potrzebujących zrzucić kg.
Miłego dniaArienna lubi tę wiadomość
-
Hej, witam poświątecznie
Pakujemy sie i ok 9:30-10:00 wyjeżdżamy. Mała szaleje z babcia, coraz cześciej sama stawia kroczki
Zgredka, pytałaś o prezenty dla małej. Ania dostała klocki lego duplo (tak jak dziewczyn pisały) i sukienkę od chrzestnej. Sama takich klocków bym chyba nie kupiła, bomba drogie. Także polecam mimo, ze na razie tata bardziej sie ucieszył. Anie zainteresowało opakowanie - duży klocek
Miłego dnia -
Witam, dojadam świąteczne resztki i namawiam kolejne pranie.
Psotka artykuł o zasypianiu dla ciebie http://dziecisawazne.pl/cry-it-out-cio-czyli-wyplacz-sie-sam-kilka-powodow-dlaczego-to-nie-jest-dla-nas/
Miłego dnia!
Edit:chwale się moja slicznotka bez okularów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 10:23
WróżkaZielona, Krokodylica, MANIEK, Yasmin, Izoleccc lubią tę wiadomość