Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, a mój się budził znowu z 8 razy, już mam dość.. Kurcze, tymek to był hight level ale już spał ładnie od roczku.. A ten wcale.. Poplakuje, wierci się..
Chyba zrobimy próbę i Tymka łóżko przeniesiemy do sypialni a Patryka do ich pokoju, zobaczę czy będzie lepiej spał.. Teraz po 5 min od naszego wejścia do sypialni się budzi..
Beszko?
Miałam wam wczoraj napisać, ciocia mojego męża jest w ciąży - 5- tej dla jasności, tzn. 7-mej, ale 2- poronila, no i jest już w 4-m-cu.. Nie cieszą się oczywiście.. Ciocia ma 43 lata, najstarsza córka na studiach..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 09:55
-
konwalianko to niezle, matko tyke lat trzeba sie pilnowac, u nas goscie pojechali, mala spi ja posprzatalam i klade sie z ksiazka (czyli mala sie zaeaz obudzi).
U nas tez tak bylo jak tylko weszlismy do pokoju to sie budzila, zeby ja wziac do siebie, teraz przeszlo, ale moze z tym przeniesiem jest sposob, warto probowac roznych opcji -
Hej. Lusia wszystkiego najlepszego raz jeszcze:)
Przepraszam Was bardzo z tymi kartkami juz sie powoli ogarniam i niebawem wyślę wszystkie zaległe ( i chyba przyszłe ) bo daleko mam na pocztę.
Konwalio u nas podobnie tzn w nowym mieszkaniu Jagoda jest w naszej sypialni i jak wchodzimy to ona za cywile sie wierci wiec jak tylko ojciec żyrandol u niej powiesi to czeka ja eksmisja do siebie
A ciotka no cóż, nie jest dzieckiem i nająć juz tyle pociech naprawdę powinna wiedzieć co i jak. Przykre to, ale skoro juz tyle odchowali to dadzą radepodobno dziecko po 40 odmładza
Lara a czemu przerwałas leki?
Powiem wam ze od kiedy wycięłam migdały ( przed ciąża specjalnie) to nie wiem co to bol gardła i choc bolało ze ja pie****e to cieszę sie ze wycięłam.
Zgredka, Lara ja tez zawsze zapłacze jak mama odjeżdża ( zawsze czyt. Odkąd jest Jagoda) nie wiem jakos tak sie smutno robi.
Dzis założyłam w koncu buty na obcasietzn na koturnie ( kupiłam w ccc) super sa wygodne ale i tak mnie cholera stopa boli... A ja tak kocham obcasy ... I teraz bede musiała sie uczyć od nowa je nosić
co by nie było od razu czuje sie lepiej nawet jak mnie stopy naparzają
wiem psychol jestem ale ja tak zawsze:)
Miłego dnia wszystkim.Maniek
-
43 lata i ciaza:/juz mojemu zapowiedzialam ze ma cos zrobic bo inaczej zero sexu bedzie;)lezalam w szpitalu z pania 49 lat ona w ciazy i jej corka kobieta byla zalamana
Wiem o czym piszecie tez mi ciezko przy rozstaniu z mama:(
Konwi a probowalas zostawic meza z Patrykiem na noc?u nas pimaga Leo spi spokojniej w Polsce budzil mi sie co chwile nawet co godz a w domu przesypia ladnie nocki ale jak juz pisalam spi glownie z tata;)np wczoraj usnal o 21 30 i wstal o 8 rano w nocy byly 2 pobodki o 1 przelozenie do naszego lozka i o 4 na mleko u nas tylko o spanie w dzien trudniej jak pospi godzinke to jest dobrze:/teraz mamy problem jak zmiescimy w sypialni lozeczko i dostawke:/
*******Gang18+*******B -
hej dziewczynki!
usmialam sie z Twojej wrozby Lilinoo jakby byla dziołcha, to bym sie nie obrazila
ale kolejny chlopaczek tez mi pasi
u nas od kiedy Franek skonczyl jakies 3 miesiace, spi sam w swoim pokoju. a to dlatego, ze moj bardzo lubi w nocy wstac, krecic sie, a maly ma dosc plytki sen i sie budzi. wiec dla dobra nas wszystkich spimy w swoim pokojui faktycznie dzieki temu jest dluzszy sen. a u nas w lozku nie ma szans zeby zasnal. jak byl chory to wzielismy go do siebie i nigdy wiecej
zaraz sie zbieramy do dziadkow, a pogoda dzis sredniawa... mi kregoslup odpada. poza tym zadnych objawow ciazowych brak. az sie zaczynam zastanawiac, czy faktycznie w tej ciazy jestem. w przszlym tygodniu umowie sie na wizyte. nie chce za wczesnie, bo czekam na serduszko
co do wozkow podwojnych... chyba taki trzeba bedzie kupic. no chyba, ze Franulo juz calkiem wozek odrzuci, bo i tak ostatnio ledwo wytrzymuje jezdzac.
milej niedzieli babeczki, trzymajcie sie cieplo! -
Mama właśnie pojechała
Ale jeszcze zdążyła mi włosy podciąć
Ania śpi, z pupa w gorze wiec babcia ja w nią wycałowała na pożegnanie
Ile u waszych maluchów trwa katar? U nas juz równy tydzień, a nadal nie przeszedł -
A ja to sobie nie wyobrazam jak bedzie ze spaniem po przyjsciu Kostka, mala jest odkladana do lozeczka ale ko 2 soe budzi i ja wkladam do siebie, a jak jesCze moj spi w lozku to juz mi ciasno. Jakos z malym musze szybko nauczyc odkladania do lozka, bo karmic bede pewno w lozku, tak mi najwyvodniej, choc gdybym wlozyla w to teoche wysilku (i nie spala karmiac), to pewnie byloby potem latwiej nauczyc sypiac samamu..
Mama byla pol dnia, a ja mam pelna lodowkr i znowi zaoszczedze na kasie na zarcie
A i mala dostala kase, wiec na fotelil bedzie, jeszcze sie waham nad tym maxi cosi, ja wiem ze oni drodzy jak na jakosc i wcale nie szal, ale mala sie w nim dobrze ulozyla, ma fajna pozycje do spania, mysle tylko nad materialem czy sie pocic nie bedzie bo w foteliku sie pocila
Mala dostala troche kartek, tez.od rodziny magnesow na lodowce zabraklo, wczoraj je wszystkie przegladala
I mowie wam jak ona biega, nagle z chodzenia przy scianie teraz chodzi sama i czasem za szybko
Lara: u nas gile tez juz ponad tydzien dobrze ze rzadki bo mala nie trawi odciaganiaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 12:59
-
Jejku, u nas jest tak, ze jak Ania widzi juz nosefride to krzyczy. Wczoraj do odciągania glutow trzymał ja małż, moja mama a ja trzymając ja - odciągalam. Wiec 3 osoby
Dziś nie odciagam, tylko psikam woda morska. Szkoda mi jej juzchoc katar sam nie wypływa to słyszę, ze czasami charczy.
A czemu przerwałam leki? Bo było mi juz całkiem dobrze. Nie byłam u lekarza, pije Vicks.
Ostatnio czułam sie dziwnie, a dziś przeczytałam ulotkę i juz wiem skąd te moje dziwne osłabienie -
ja też kupiłam książki chłopcom w empiku.. dokąd, jakieś pytania i odpowiedzi(
dla Tymka), wiecie on w tym wieku co zadaje dziwne pytania, np. skąd dziury w serze..
polecam księgę dzwieków, przy Tymku furore robiła i od 3 m-cy u Patryka to szał ciał.. wygląda już tragicznie a nadal go cieszy.. tak samo
dziś Patryk śpi sam..
a no i on już nie ucieka przed fridą, ba nawet sie nie wyrywa.. cierpliwie czeka, ale nie mogę wiecej niż po dwa razy przytkąc do nosa:) -
Hej hej.
U nas dziś byli goście.
Kuzyn z żoną i dwójką (starszych od Zuzi) dzieci.
Jak się rozkręcili to Zuzia tak się z nimi bawiła że aż zanosiła się od śmiechu hehehe.
Dostaliśmy zaproszenie na Komunię do nich.
Co by tu kupić na prezent?
Myślałam o złotych kolczykach, co myślicie?
-
zależy ile chcesz wydać.. no i czy wolisz prezent czy kasę.. np. dla dziewczynki to kolczyki, bransoletka czy łańcuszek z przywieszką. Zegarek? Ja kupowałam swojemu chrześniakowi z grawerem +kasa. inna sprawa, że kolczyków może dostać sporo.. ew. bon na zakupy w apart, yes czy kruk czy tam inne, wówczas rodzice będą wiedzieli czego jej brakuje i mała sobie wybierze
Tymek coraz lepiej i fajniej bawi sie z Patrykiem i naprawdę świetnie to wygląda.. śmieje się, jak nie wiem, np. urządzają sobie wyścigi - jeden pcha pchacz, drugi jeździk/ rowerek lub duże auto..albo Tymek wozi Patryka w jeździku.. szybko of course.. Patryk gryzie Tymka w palce u stóp..możnaby wymieniać.. naprawdę fajnie mieć rodzenstwo, mimo, że czasem jest tez złość..Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Hej hej.
U nas dziś byli goście.
Kuzyn z żoną i dwójką (starszych od Zuzi) dzieci.
Jak się rozkręcili to Zuzia tak się z nimi bawiła że aż zanosiła się od śmiechu hehehe.
Dostaliśmy zaproszenie na Komunię do nich.
Co by tu kupić na prezent?
Myślałam o złotych kolczykach, co myślicie?
Kolczyki i pierścionki, ja do dziś czasem zakladam swoje pierścionki że chrztu lub komunii
Kiedyś też były zegarki w cenieja dostałam rower, ale teraz to ponoć elektronika, ale ja przeciwna.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
Wpadłam donieść że na 4 dni przed spodziewaną @ trzymam w ręku negatywny test ciążowy i walczę z bólem w krzyżach jak przed @ więc "nici w rzy.."
Zrobiłam bo jutro dentysta i chce zrobić rtg zęba
tak że miłego dnia dziewczyny, paWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 06:37
-
Dzień dobry dziewczynki
Yasale trzymam cały czas kciuki za celny strzał
i powodzenia u dentysty!
Lara ja ja smaruje Zosce dziąsła to zdarzy sie ze mnie tak ugryzie ze krzyknę z bólu!
Co do odkurzania nosa to tez pozwala ale jak u Konwi po dwa razy i ani razu wiecej.
Wczoraj to spacerowała cały dzień na nogachcały salon przeszła oczywiscie czasami spadała do przysiadu i podpierała sie na rączkach ale dobrze siebie radzi
Kroko ja nie wiem co na prezent ale chyba kupiłabym rower albo wlasnie kolczyki czy bransoletkę żadnej elektroniki sorry jakas staroświecka jestem
Co do spania na początku spała u siebie a teraz spi ze mnacóż ojciec został wyeksmitowany ale z własnej woli bo sie nie wysypial.
Tez oczywiscie chciałabym drugie ale nie wiem kiedy zacząćchciałabym zeby Zosik była dość samodzielna bo boje sie jak sobie poradzę z nią w ciąży a jesli bede musiała leżeć jak w pierwsze to juz nie wiem...
Beszko jak tam u was? Konwi jak nocka? Lara katar nadal?
Miłego dnia...Nena halo a Ty co sobie myślisz?Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Dzień (nie wiem czy) dobry!
Kurde, noc do dupy
Pobudka o 4-45 i do 7:10 zabawa, a i myślałam ze teraz pospimy, ale o 8:30 juz pobudka.
Mowię do małża ze ja śpię a niech on sie Ania zajmie No i po minucie krzyk, dziecko ma obite czoło. Fuck.
Będę drzemać na następnej drzemce, tylko nie wiem teraz kiedy? Rozbujany dzien na Maxa!!!!
Smoku, ja pisałam ze Ania mnie w palec u stopy podgryzała. Stopy! Bo w palec u ręki to nagminnie.
Katar? W porównaniu co było to juz jest superasniedzięki, ze pytasz.
Pogoda u mnie do bani, wiec wysłanie małża z Ania na spacer i odesłanie nocki nie wchodzi w grę. No noc, pewnie nie pierwszy raz i nie ostatni z taka nocka.
Teraz zabieram sie za sprzątanie, może sie obudzę.
Mimo wszystko miłego dnia. -
Hola
Ja w tramie, dzis pozno, bo mala sie obudzila o 8 (a ja zamiast jak mi budzik po 7 zadzwonil leciec z psem, zrobic sniadanie do pracy, to lezalam z nia) wiec wszystko trzeba bylo robic potem
Z psem i z nia jednoczesnie potem z nia na moja morfologie (na szczescie bardzo sprawnie i bez odwalenia kity)..
Lara wspolczuje tych nocy.. a tak ladnie mala spala, zazdroscilam Ci wtedy
A ja dziecku kartki nie wypisalam urodzinowej, a jak zapyta kiedys gdzie kartka od rodzicow? Chyba wypisze..
Yas: trzymamy kciuki dalejnie poddajemy sie, a tymczasem laduj akumulatory, bierz witaminy odzywiaj sie itd, druga ciaza daje w kosc jednak.
A mi zostaly jeszcze 3tyg pracy ol yeah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 10:01
Yasmin lubi tę wiadomość