Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Taaaaak, buziakiuwielbiam je
kocham.......
Wróżko, co ma być to bedzie
U nas juz pobudka, noc spokojna.
Ja na twarzy wyglądam jakby mi ktoś strzelił w czoło i mam dziurę, i pod nosem to samo hehehe zmieniłam wczoraj plastry na małe i cieliste wiec mniej sie rzucam w oczy. Trochę boli.... Teraz tylko musi sie to lekko podgoic do roczku. Mam nadzieje, ze doktorek wylaserowal to na tyle ze juz nie odrośnie, bo ńie mam zamiaru juz wąchać swojej spalonej skory
Miłej soboty, u mnie deszczowo ( a mam cała reklamówkę kwiatków do zasadzenia)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 08:56
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
sto lat dla Łucki!
u nas pierwszy raz od baaardzo dawna nocka przespanaMaly spal od 20 do 7
jestem wyspana jak nigdy
teraz zasypia na drzemke... piekna pogoda dzis wiec jakis spacerek zaliczymy.
milego dnia wszystkim!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy za życzenia
Mała lubi jeździk, cały czas trąbi, ale jak usiądzie to nogami nie dosięga do podłogi..
Laro: dziś będzie u mnie kuzynka i zapytam czym najlepiej po takim zabiegu smarowac, ona też go wykonuje chyba
U nas podłogi pomyte, mama poleciała po jakiś tort bo nie ma co się znowu męczyć z pieczeniem skoro moja kuzynka i ciotka tylko dziubna, a moja mama nie zwraca na to uwagi, zresztą tort już był
Wróżko więc skoro płeć obojętna to życzę tylko żeby było zdrowe radosne i nieklopotliweWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Dzięki Zgredzia, był to zabieg elektrokoagulacji (wlokniakow) mam dziurki jakby mnie ktoś przypalił papierosem (fuj fuj fuj)
Lekarz kazał pryskać octeniseptem i smalrowac linomagiem.
Gdy juz sie zagoi będę smarować kremem na blizny i rozstępy L'Biotica Evolet. -
dziekuje Zgredko
Smoku- ojj, z tymi drzemkami to bardzo roznie jest. wczoraj np. w ogole nie mial drzemki z rana, a przez caly dzien spal tylko 20 minutale czasami zasnie o 8, czasami o 11... bardzo roznie. poza tym gratuluje Zosi pierwszych kroczkow
my mielismy wczoraj zabawe "od babci do dziadka do mamy"
az piszczal z radosci jak robil rundki
nie chodzi jeszcze sam, bardziej sie asekuruje, choc raczkowanie juz go nie bawi, wstaje przy nodze i prowadzaj matka!
wczoraj dostalismy swieza rybke od dziadka, wiec dzisiaj chyba upieke i maly zje z ziemniaczkami i brokułem...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejo, moi rodzice już pojechali ;(
Teraz została ciotka z kuzynką, mała drzemie
Robilysmy wróżbę, do czego podejdzie dziecko
Książka różaniec (akurat nie mieliśmy więc obrazek) pieniądz mała wybrała pieniądz (uff będzie na bogato u niej)
Polecam -
Hello
Sto lat dla Lucji
Wrozko super ze nocka przespanaa dzien mam nadz.ze lepszy od poprzedniego
My tez te wrozbe znamyH wziela rozaniec :p dlugopis i kase na koniec. Ksiazke olala
Ja dzis w bojowym nastroju. Mam byc mama chrzesta u brata i ksiadz w PL mnie z rownowagi wyprowadzil. Czego oni tam nie wymysla, aby id ludzi kase wyciagnac. Po chrzcinach wypisuje sie z tego kosciola, bo rece opadaja....chociaz kosciolkatolicki w NO bardziej normalny....
Do tego Hance cis w pepku wyroslo. Uwazam,ze jej zle wypalili koncowke pepowiny w zeszlym roku, a robili to dwa razy! To co zostalo zaczelo rosnac. Zasranawialismy sie czy na pogotowie podjechac, ale chyba do pon.poczekamy i do oglonego sie zglosimy z rzadaniem skier.nas do chirurgaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:17
zgredka, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Cześć, najlepsze życzenia dla Łucji.
Kurcze a ja nie robiłam tej wróżby.. Hmm
Gratuluję przespanej nocy.. Ech, kiedy mnie to czeka..
Beszko, ale co wyrosło? Kurcze, zawsze coś..
Dobrej nocy kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 20:58
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Happy birthday Lucja:)
Sammerka to ja pytalam o wozek;)zastanawiam sie czy warto kupic pytalam kilku osob i zdania sa podzielone:/wydaje mi sie ze to jedyna szansa na wyjscie z 2 maluchow tym bardziej ze u nas bedzie to okres jesienno-zimowy wiec z chusta betdzie trudniej:(myslalam o jogger city
Wrozby nie znalam:/ czy to tylko na roczek?czy mozna pozniej zrobic?
Wrozko mam przeczucie ze to dziolszka sie u ciebie zagniezdzila:)
Od dluzszego czasu nie czuje smaku potraw:(nie mam pojecia czy to przez hormony czy co:/cyce mam jak worki z kartoflami takich to jeszcze nigdy nie mialam:(w ogole czuje sie ciezka i napompowana:(a to dopiero 5 miesiac:/kwasny posmak nie ustapil do tego doszla zgaga:(boszzzz
zgredka, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lili właśnie jesienią z chusta lepiej mi odpada chusta bo w taki gorac lipiec sierpień dziecko się zapoci
Jak Lili ma przeczucie, że dziewczyna, to będzie chłopak
Ja też się waham nad tym wózkiem, ale to kupa kasy ;(, nie wiem, zobaczę pierwsze miesiące jak damy radę..
U mnie też zgaga, dramat ;(
Tylko ludzie mówią, że coraz lepiej wyglądam, ale może dlatego, że coraz więcej się maluje
Ponownie dziękujemy za życzenia, mała wreszcie padła, więc i ja się kładęLili83, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Holahola Zgredka u ciebie nie trafilam;)ale u mnie przeczucie nie zawiodlo mowilam ze bedzie synek i jest:)wiec szanse sa;)ze i tym razem mam racje:)
Na jesien to chusta ok ale na zime odpada poluje na uzywke bo cena nowego jest masakryczna:(
*******Gang18+*******B -
Dzien bry,
Kurde ta angina nie odpuszcza, tzn juz było wszystko ok, przerwałam lek i gardło zńow załadowane.
Pozatym jakaś ta noc dziwna była, dlluuuuuugo nie mogłam usnąć, a potem zamiast snu to bardziej czuwanie było. Wtf?
Dziś mama wraca do domuszkoda bo Ania za nią szaleje
echhhhh
I ta pogoda, smuty mną zawładnęły dziś
A co do wróżb, to tez je znam (ja podobno wybrałam książeczkę -Yhm. Mm m) No zobaczymy co Ania wybierze
Miłej niedzieli