Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
On jest nie doobudzenia
Obudzilam, żeby popilnowal małej a ja polecialam z psem, a potem nie uspil, za to była już tak zmęczona, że się przytuliła i zasnęła, a ja potem zrobilam kanapki do pracy, umylam się itd itd i spać mi się nie chce ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 23:34
-
Wow, a u nas po dwóch ostatnich dziwnych nocach dziś nastała spokojna noc, praktycznie cała przespana
i to do 7:30
Dziś montujemy nowy fotelik
Miłego dnia
Ps. Kto teraz testuje? Yas?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Do Mercika nie trzeba się umawiać, zawsze przyjmuje conajmniej do 18, zdarza się, że i do 23
Nas tez korci już zacząć starania, ale trochę się waham. Źle znosiłam pierwszy trymestr...może jeszcze poczekam troszkę, sama nie wiem...To noszenie małej na rękach z brzuchem mnie przeraża. Trzy razy w tyg jeżdzenie na rehabilitację... Szwagierka jets w ciązy i jej zazdroszczę, ale sama nie wiem. No i jeszcze nas czeka w wakacje przeprowadzka do domu... Z drugiej strony, długo nam zeszło zanim się udało...justta lubi tę wiadomość
-
Hellol Lejdis,
Któraś z Was pytała mnie o spacery (Lara, Maniek?), otóż nie mam podwójnego wózka (mój mauz uznał, ze to bez sensu, bo Zuza juz bedzie dreptać - akurat, poparł go koleś w sklepie i zamotalinmnie tak, ze wzięliśmy pojedyncza parasolkę, no i mamy zwykła spacerówkę i gondole), tym samym ruszenie sie z dwójka jest awykonalne. Myślałam o dostawce, ake nie ma dobrej alternatywy, a Zuzka nie ustoi spokojnie, wpadłam na pomysł z chusta, ale nie umiem Toski zamotać, wiec czekam az bedzie miała 6 mcy i kupie nosidło Tula. -
helo heeelo!
ja dzis nie do zycia. co prawda nic specjalnie nie robilam, ale bylam na dluuugim spacerze i teraz kregoslup mi wysiadawczorajsza noc- masakra. Franek od 3 do 6.30 nie spal. obudzil sie przed 8
a w ciagu dnia spal zaledwie 20 minut... tak wiec ten tego, wybaczcie, ze nie doczytam, ide spac.
dobrej nocki wszystkim :* -
Blondik- ano wrecz przeciwnie
czuje, ze bedzie drugi chlopak, ale nie obrazilabym sie na dziewczynke
ogolnie tak i tak bedzie dobrze :)zawsze mialam wizje siebie z dwojka łobuziakow. a jak bedzie- czas pokaze
Krokodylica, zgredka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kobity
Wróżka nie pamietam czy gratulowalam wiec serdecznie gratuluje kochana!
Kroko współczuje Twojej Zuzce trzymam kciuki zeby teraz lekarz sie lepiej spisał!
Summi dużo sił zycze! Hardcorowa mamusko
Yas widzisz tez Ci mówiłam ze Kinga taka dosroslafajna dziewczynka z niej !
Konwi Wam bezustannie zdrowia :*
Zośka tez nie je z talerza bo ona wszystko zrzucakawałki do ręki a zupkowe ja jej daje. Ale zaczyna grymasić kładzie sie na krzesełku i kombinuje.
Kroko bierz Zuzke na żużel ja swojego tez z mała wyganiam ale sam nie chce z nią jechac
Łucja 100lat!!!!!! Zdrówka szczęścia i radości :*
Aaaaa Zośka tez robi samodzielne krokibuja sie ale tupta
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 07:05
WróżkaZielona, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość