Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:CATi ciekawe to co piszesz o IQ i moze cos w tym jest ale mysle, ze nikt o zdrowych zmyslach nie bedzie sie tym kierowal
.
beka jak nic
ale teroie wymyslaja niestworzone
Beszka wszystkiego najlepszego dla synka)
Dzis ogarnelam swoj pamietnik , widze ze spore zaleglosci byly
a jak wy sobie poradzilyscie przy 2 dziecku z wozkiami ? jakies rozwiazania ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 12:37
beszka lubi tę wiadomość
-
Lara tez tak mialam ze ciagle plakalam na roczku, taka radosc dziasiaj
i wszytskiego najlepszego dla miesieczniakow
Kroko Anuska i dla was i waszych polowek wszystkiego naj naj,
Ja juz czekam na @ narazie objawow brak, ale jeszcze do soboty troche czasuKrokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Ja niedługo na testy owu zaczynam sikać. Mierze tempke w buzi ale jest mega niska, ok 35,5
Starania zaczynamy od czerwca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 13:21
cati, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Psotka, bahaubahahuabuahau, No teraz to mnie zabiłas, leżę i kwicze! Jak ty na coś wpadniesz to sie poskładać można.
Tak, jesteś zła!
Cati, chciałabym druga córkęNo ale co ma być to bedzie, o ile bedzie
Spadamy na spacerosKrokodylica lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Psotka, bahaubahahuabuahau, No teraz to mnie zabiłas, leżę i kwicze! Jak ty na coś wpadniesz to sie poskładać można.
Tak, jesteś zła!
Cati, chciałabym druga córkęNo ale co ma być to bedzie, o ile bedzie
Spadamy na spaceros
leniwa napewno -
Ja dopiero teraz wchodzę, bo w pracy miałam zły humor, część z czasu poswiecilam na kłótnie z koleżanką, która zakończyła się tym, że zakończyła że mną znajomość pisząc, że mnie nie lubi, ja zaś odnosilam się do jej strony zawodowej, bo nam prowadzi sprawę, już nie mogłam, tyle miesięcy się umeczylam z tym jak kompletnie olewalamsprawe więc wreszcie powiedziałam, że jestem nie profesjonalna i dlaczego
Ohh straszne hasła leciały -
Ania wybrała różaniec. I dobrze.
Ja dostałam kwiaty.
Poszliśmy jeszcze na plac zabaw. Ale sie nasmiala jak widziała dziecisama radość
Teraz juz siedzi w kąpieli. Nie śpi od 10:40. To jej rekord. No ale urodzinki, to wiadomonie można tego dnia przespać
Jeszcze raz dziękujemy za życzeniamam nadzieje ze sie spełnia
Btw. Dziś dwa razy dostałam takie życzenia, tzn ja z Ania, ze nic tylko wyć ze wzruszenia....
Zgredko, przykro mi ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 19:35
Krokodylica, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
Dziecię śpi, rodzice napiją sie po lampce szampana, z okazji urodzin.
Heh i przy podawaniu witaminy wyczułam dwie górne ostre jak brzytwy jedyneczki
Wczoraj sie rozpędziła z chodzeniem, dziś zebole, ciekawe czym zaskoczy mnie jutro
Aaaaaa i będąc na spacerze taka sytuacja....
Jedziemy wózkiem, idzie z naprzeciwka dziewczynka, uśmiecha sie do mnie i macha, wiec sie uśmiechnęłam, z myślą ze kogoś ze mną pomyliła, po chwili starsza kobieta, uśmiechnięta i rownież macha, pytam wiec czy mała jej macha czy co? A ona, ze tak, maluszek w wózkua ja nie widziałam bo zasłoniłam jej budkę aby nie raziło jej słonko
Na auta jadące z naprzeciwka wybucha śmiechemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 20:43
Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Hej hej,
poczytałam i już nie pamiętam co komu miałam...
Lili fajnie że rezonans dobry.
Wróżka i Dama, ekstra że maluszki się dobrze rozwijają.
Dzięki za życzenia, tak, druga rocznica ślubu dzisiaj, dostałam boski prezent (ekstra bielizna), ale jakoś klimaty u mnie teraz niezbyt, a szkoda gadać. -
hej misie
wszystkiego naj wszystkim którzy w dniu dzisiejszym świętują :*
widziałyście to?? a ja głupia tyle miesięcy się starałam zamiast zasłonić okno by światło latarni nie wpadało mi do sypialni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4ffa45f61c0.jpg