Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cati: a Ty tym różowym suwaczkiem zaklinasz rzeczywistość? mi się udało
Wiecie
olać nie olać, smutno mi było, serce mi waliło ze złości, bo znamy się od 15 roku życia, czyli dłużej się znamy niż nie znamy, no ale skoro tak napisałam, ja też potrafię słono przywalić komuś, znajdę czuły punkt i przypieprzę...
jutro jadę d domu w sb do spa, w nd wracam,w pon jadę na konferencję naukową, wracam do Krakowa we wt
Kroko, nie wiedziałam o Twojej rocznicy, wszystkiego Najcati, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Zgredko, wsspolczuje klotni z kolezanka. Tych nerwow
Cos mialam jeszcze napisac, ale zapomnialam.
Za nami kepska nocka. Hanka obudzila sie z ropka na oczkach buuu ale humor generalnie ok.
Ja zaraz uciekam na zakupy. Musze kupic wszystko an jutrzejsza impreze urodzinowa, potem odebrac J ze szkoly i obiad gotowac. Potem do tesciowej an urodziny, zaraz po jedziemy sredniego an uro.zaiwezc a do starszaka przychodza koledzy. Byli wczoraj niezapowiedzianie, ale maz byl sam z 3 dzieci, obiad gotowal i kawe szykowal urodzinowa dla rodziny i nie wpuscil bidakowkazal przyjsc dzisiaj.njak mlodziez bedzie sie bawila, to ja musze przygotowac wsio n jutro, bleee mam nadzieje ze jutro szybko nadajdzie wszystko sie uda i do czerwca spokoj
Moje spotkanie z adwokatem i firma tak sobie. Moja adwokot sie rochorowala i wyslali inna. Co za flegmatyczna baba. Bez werwy. Gadala niespojnie. Najlepsze argumenty to ja przedstawialm i moje zwiazki zawodowe. Teraz protokol weryfikuje. Zaluje ze wiecej an tym spotkaniu nie powiedzial, ahhhh zobaczymy co bedzie
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 08:31
-
Hej, jeszcze raz dziękujemy wraz z Ania za życzenia :*
Zgredko, wypocznij
Codziennie zaglądajcie dzieciom do buzi w poszukiwaniu zębów? Bo powiem wam, ze w szoku byłam gdy wczoraj wyczułam te górne jedynki, a nic nie widziałam wcześniej, żadnego napuchniecia, białych śladów, nic.
No ale najważniejsze ze juz sąbez bólu
Miłego piątkuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 08:38
-
Cześć, przyjechała mama, więc czasu mniej, hehe
Najpierw spóźnione życzenia dla Ani, synka Beszki i z okazji rocznic ślubu
Kroko, w końcu nastrój się poprawi to i z bielizny skorzystasz
Beszko, trzymam kciuki za powodzenie akcji, napięty harmonogram.. Podziwiam
Kotka, daj spokój, ten czas lepiej spędzić z dzieckiem
Gratuluję ząbków Ani. Ja nie zaglądam często, czasem przy zabawie - łaskotki , coś tam podejrze.
U nas noce złe.. Gorsze niz gdy karmilam, podejrzewam 3-ki bo ma bardzo napuchniete.. A może brzuch..
Beszko, a Hania nadal ma częste bóle brzuszka? Coś z tym robicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 09:22
LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No to tortu w ogole nei bedzie....wsadzimy swieczke w kawalek ciasta
Wczoraj bylismy na urodzinach kolezanki Dominika i powiem wam ze z calej czworki Domi byl najbardziej niegrzeczny.....tzn moze nie tyle niegrzeczny co ciekawski. Inne dzieci spokojnie sie do mam tulily albo siedzialy w piasku a ten od razu atak na ciasto, na kubki, talerzyki, prezenty no i pokaz wyginania sie z wrzeszczeniem (ale kolezaka sie ucieszyla ze nei tylko jej dziecko tak ma.
W sobote zalamanie pogody a my niedziele impreza
ZGREDKA - moja 25letnia przyjazn tez wisi na wlosku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 09:27
-
Co do przyjaźni, to u mnie trwała tez kilka dobrych lat.
Pokłóciliśmy sie nie pamietam juz o co, chyba o jej faceta, ze ja pomagałam jemu żeby ja zdobył czy coś takiego. To było pare lat temu. Ja sie wyprowadziłam z rodzinnego miasta, ona tez. Kontakt sie urwał.
Rok temu gdy Ania sie urodziła, napisała gratulacje, przyznała sie ze tez jest w ciąży i tak poszło....
Teraz codziennie ze sobą piszemy, oni maja synka 5 miesięcy młodszego od Ani.
Wymieniamy sie radościami, smutkami, i gadamy o koopach. Teraz sie śmiejemy, ze kto by przypuszczał ze naszym tematem bedą koopy Hihi
Życzę Ci Zgredko, aby prawdziwe przyjaźnie trwały całe życie, a te ktore nie przetrwały widocznie przyjaźnią nie były -
Moja jeszcze przjaciolka ma jakies problemy na plaszyznie polsko-niemieckiej....Straszna sie nacjonalistka zrobila i niestety ale ciezko mi zdzierzyc jej wywody. Ostatnio wyszlam w trakcie imprezy po jej slowach ale mnie dogonila na ulicy. Ale wtedy zrozumilam ze musze troche z nia kontakt ograniczyc i spotykac sie czesciej z tymi osobami ktore nie maja takich teorii...
-
Zgredko, jedziesz sama z mała?
Jak tak to bezpiecznej podróży!
Mały krzykacz wlasńie śpi. Ja ogarnę chatę i siebie.
Sąsiadka mi zapukała przed chwila z prezentem i kartka dla Ani. Miłe choc wcale nie musiała -
Ja codziennie sprawdzam ząbki. Dziewczyny, chce zmniejszyć ilość kp, podpowiedzcie czy menu Madzi jest dobre. Ostatnio jak przeczytałam ile je mała id arieny to się podlamalam
5:30-6:00 kp
7:30 kp
8:30 pół porcji kaszki (więcej nie chce )
9:40kp
11 kp
12 obiadek
13-15spacer
15:30 kp
16:30 deser
19 pół porcji kaszki
20-20:30 kp i spi do rana
Podpowiedzcie które kp podmienic następnie i na coWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 11:51
-
nick nieaktualnyHej
gratuluję rocznic
wszystkiego naj dla Ani!
Ależ mam mega wkurwa na starego..... zabije go kiedyś
Blondik a czemu chcesz zmniejszać ilość kp? Moim zdaniem Madzia i tak je dużo posiłków poza kp jak na skończony 6 m-c
U nas dzisiaj cyc i cyc, słyszę, że ma gluta bo charczy ale nie mogę odciągnąć... tak jakby nie mogła odkaszlnąć... co robić? -
Blondik - ja na KP się nie znam, więc nie wiem ale też sądzę że jakby to karmienie o 7.30 odpuścić to by zjadła więcej kszki, ale nie załamuj się kochana i broń boziu nie z powodu jedzenia mojej Zuzy
bo Zuza jest tylko na mm więc innych posiłków je dużo z dużymi odstępami , Twoja je Twoje mleczko więc ma zapewnione wszystko co potrzebuje
,
a Ty chcesz Madzię powoli całkiem odstawia?
jeśli tak to proponuję zacząć powoli wprowadzać mleko następne a najlepiej pogadać z pediatrą
a moja teraz je (tylko się nie przeraź)
między 6.oo a 7.oo kaszkę z butli
pomiędzy- kawałeczek chlebka, ale nie zawsze
10.oo kaszka z butli
13.oo obiadek (ten duży słoiczek)+ 100ml soku
16.oo deserek (jabłko, banana albo gotowy w słoiczku)
18.oo kaszka z butelki
22.oo kaszka z butelki
kaszka z butli niestety ale z wygody mojej i babci która się Zuzą opiekuje jak jestem w pracy, przynajmniej wiem ile zjadła i ze wszystko zjadła bo łyżeczką to jest różnie czasami się wiecej wypluje niż zje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 14:24
-
Blondik wrote:Moja za nic nie chce pić z butli. Z Doidy troszkę się napije, ale na widok butli robi się fioletowa tak się wscieka
-
Hola, droga byla niezla dwa razy stawalam czyscic z kupy,od wczoraj nie bylo, wiec cieszylam sie ze chpc twardawa ale jest
A w domu kupilam fotelik maxi cosi tobi, poza tym wozek lekki w komisie za 180 zl nie jakis firmowy ale mala od razu w nim sie dobrze czula, nie parasolka, skladany na pol
A potem jeszcze z mala skoczylysmy na coucholand i mam zakiet ze 4 zwiewne bluzki i mojemu 3 koszule wzielam
Ide Was czytac
Blondik nie wiem co ci poradzic moja trz nie lubila butli az kp sie skonczylo i jak widzi to geba sie cieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 19:39
justta lubi tę wiadomość
-
Heja:)
My po wizycie u gin waga 249g wszystko wporzadku dostalam progesteron profilaktycznie ze wzgledu na moje problemy w poprzednich ciazach:/plec nie zostala potwierdzona;)
Blondik a nie probowalas wydluzyc przerwy miedzy kp przynajmniej na 2 godz?butle sprobuj podac Madzi nie w porze posilku tylko pomiedzy tak dla zabawy;)
Beszko najlepszego dla Jana:)
Kroko tobie rowniez wszystkiego najlepszego!jak sytuacja z mezem?zgredka, justta, cati, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
U nas nadszedl czas na odstawienie smoczka
wczoraj na wieczor zgubil sie no I lipa nie chcialo nam sie szukac. Maly zasnal bez problemu. Pierwsza drzemka za dnia bez problemow zasnal . Teraz juz tez spi bez smoka I nie ma problemow takze juz mu go nie podamy. Maly nigdy nie byl jakos uzalezniony od smoka na prosbe zeby nam go dal gdy ciumkal dawal go nam I to bez ryku. Ale jak widzial ze sobie lezy to go bral . Takze mam nadzieje ze smok juz nie powroci
Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość