Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko szkoda:(tak na marginesie to bym twoim potrzasnela;)niech sie wezmie w garsc i nie mysli tylko o sobie!!#
U nas butla rano i wieczorem ale tylko mleko zadne kaszki nie zostaly zaakceptowane:/
Zgredka fajnie masz z tymi ciuszkami:)u nas uzywane dla doroslych sa praktycznie w tej samej cenie co nowe np dzisiaj bylam w lumpeksie i chcislam kupic portki ciazowe oczy mi deba stanely 20,25 euro za uzywane to za ta cene mam nowe niech sie wala;)
Zla jestem na siebie bo weszlam do sklepu zeby tylko poogladac a wyszlam z bluzka:/nienawidze jdk sprzedawczynie stoja i doradzaja a na koniec czlowiekowi glupio nie kupic:/fuck w ten oto sposob stracilam 22 euro:(a mialam oszczedzac:(
Pytanie mam ilu z was potwierdzila sie plec z okolo 19/20 tyg ciazy z usg?bo jestesmy z mezem w takim szoku az spac nie moglam:/
Summerka wiadomosc na priv;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 13:02
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Wrozko, z19/20 potwierdzila sie w 100%
Natomiast mojemu bratu i jego zonie lekarz w 13 tc powiedzial, ze bedzie dziewczynka. Potem zmienil zdanie. Chyba do 16 czy 17 tc narzady rozrodcze u chlooca i dziewczynki wygladaja prawie tak samo. Kat nachylenia jest inny. Musi byc b.dobry sprzet i b.dobry lekarz, aby odpowiednio sprawdzic. Najczesciej jednak mysla sie, jesli probuja tak wczesnie okrslic plec, no chyba ze faktycznie jest chlopa co Wam lekarz wczoraj powiedzial?
-
Powiedzial ze nie chlopak ze widoczne sa wargi i dziewczynka na co ja ze to nie mozliwe ze czuje ze to chlopak a on na to ze czuc moge ale on widzi wargi:/sama nie wiem moze jeszcze jaderka nie zeszly do moszny?i przez to?
*******Gang18+*******B -
Hellol,
Na biało? Wtf? Moja Tosia nie bedzie na biało nawet do chrztu. Zuza miała niby biała sukienkę, ale nie typowo chrzcielna, bo mnie sie takie nie podobają dla dzieci.
Lili, co do płci - nam powiedziała w 13 tyg., ze na 70% dziewczynka. Ale to b. dobry lekarz i dobry sprzęt. Mojej szwagierce, w pierwszej ciazy, na tym etapie, powiedzieli, ze chłopak, potem, ze dziewczynka i maja córkę. Teraz mówią jej tez, ze chłopak (jest w 15. tyg), wiec zobaczymy.
Moja Zuza do tej pory non stop smoczek (chyba, ze schowam i nie pamięta), a do spania to juz musi mieć, za to Toska nie chce smoka za nic i boje sie, jak ja odstawię, co ja pocznę...
Btw, Zgredko, czy Łucja od razu przekonała sie do żłobka? Nie płakała? Chodziłaś z nia najpierw na krócej?
Kroko, ech faceci...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej, Zgredko mmm spa zazdrocha.
Wróżko czytasz mi w myślachdokładnie nad tym samym problemem mysle co tu na pierwszy i ostatni posiłek podać tzn ostatni to narazie kp ale jak wrócę do pracy to chyba odstawię a ze u nas butli nie ma to mi Kroko podsunęła pomysł z bidonem
Lili mi lekarz od początku mówił ze dziewczynka ale nigdy dokładnie nie było widać bo noga zawsze zasłaniała ale powiedziała mi ze łatwiej potwierdzić chłopca niż dziewczynkę takze moze bedzie Lili jr
Kotka z ta gimnastyka to sie zdziwiłam, myślałam ze raczej stawy mogą cierpieć a nie plecy. Co do bicia to moja tez klepie rekami ale ja juz od dawna nie pozwalam na takie oklepywanie twarzy tylko pokazuje jej ze moze głaskać i mowię " cacy " i jakos sie udaje z tym ze wszyscy musza tak robić ( maz i babcie)zeby dziecko wiedziało ze nie wolno bić ... A z wiekiem sił jej przybywa.
U nas moja mama jest i mało czasu mam. Dzis pierwszy raz dostałam @ ... Nie wiem czy sie cieszyć ( bo starania nabiorą rozpędu) czy smucić bo to oznacza ze mam mniej mleka i ta przygoda sie kończy ???
Co do mszy roczkowych to nie znałam ale widziałam i we wro dzieci ubrane sa normalnie. Stoją bliżej ołtarza gdyż ksiądz wymawiając imię dziecka za którego jest msza pokazuje go i wszyscy patrzą i podziwiająKrokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Wrozko, ja czekalam na Henia a mam Hanie
takze wiesz....
Mija kolezanka do konca ciazy co usg to inna plec dZieckaa Ty wiszialas te wargi ? Trzymam kciukiza dziewczynke!
A masz jeszcze jakies usg? W No jest oficjalnie tylko jedno usg 18-20 tc i przy kazdym dziecku plec zostala dobrze okreslonaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 15:06
-
Yo, po basenie, jak zwykle super
popływane, ponurkowane
Potem pojechaliśmy po buty do cc, i z jednej pary dla Ani wyszły 3 a ja jedna parejeszcze na jedne mam ochotę, ale muszę oszczędzać
Co do płci to w 12 tc lekarz powiedział ze na 80% dziewczynka, a w 20 tc potwierdził na 100 %
Ania dostaje 2/3x Dz mleko z kaszka przez butle, łyżeczka nie wchodzi -
Beszko to Lili nie Wrozka;)
Mam dvd na ktorym pokazuje ow miejsce z tym ze doswiadczenienie mam z siuskami;)niby worka i siurka nie widac:\
Tutaj w Belgii usg wykonywane jest co miesiac i wszystko jest dokladnie sprawdzane nastepne usg mam 19 maja;)
*******Gang18+*******B -
Lili: to co? Nie cieszysz sie? Bo nie rozumiem...
U mnie powiedzial ze siuras wczesnie kolo 14..
Lara: a to zaraz rozmiar sie nie zmieni? Ja tam te jedna co kupilam, to dlugo chce miec tylko jedna
Summie: moja sie od razu przekonala, ale byla szybko jak miala 7 miesiecy, ponoc najgorszy jest moment 12-14 miesiecy..
Ja chodzilam dwa razy z nia na sali, potem ona dwa razy sama na godzine a potem juz sama..
Bylysmy juz na spacerze po Kazimierzu, a teraz odpoczynek i przebiorka i lecimy do resto sie lansowac, oby nie bylo mega drogo, bo na necie nie bylp cen ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 18:33
-
Hejka kochane u nas Leo je dwa razy dziennie kaszke na mleku przewaznie z butli bo lepiej wchodzi, ale taka zadsza, a jak z lyzeczki to musi byc gesta
i czasami 3 mleczny posilek to jogurcik, mleko z owocem, kaszka przed spaniem czyli drugi posilek i ostatni, na sniadanko przewaznie kromeczki plus jablko-ostatnio hit w menu
, a smoczek do usypiania musi byc ale tylko w domu, w foteliku w aucie albo w wozku usypia bez
Lili u nas z plcia byla zadyma, bo na poczatku pokazala siusiaka i ze na 90% chlopak, a od nastepnego usg juz nie mogla potwierdzic ze to chlopak, nie bylo widac siusiaczka, musial sie podwijac jakos i zaciskal nogi, wiec mowila ze raczej dziewczynka i tak oto wyszedl Leos ukrywal sie do samego porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 19:46
-
Zgredko, mierzylam Ani dziś stopę i rozmiar wyszedł miedzy 20-21. Kupilam buciki w rozmiarze 21. 3 pary na rożne okazje
Dziecko śpi, my sprzątamy bo cały dzien byliśmy praktycznie poza domem. Jeszcze jutro będę musiała nas troszkę przyszykować (ale wszystko zależy od pogody, jaka bedzie) No i o 15:00 msza i imprezka
No i..... Albo sie stresuje, albo sie czymś zatrulam, bo boli mnie brzuch i co chwile ląduje w wc -
Ojej, to malusia stopka.
I jak? Pojadłas???
Kupiłam dziś kurtkę-płaszczyk, a ta pinda w kasie nie dopięła mi tych dwóch blokad. Fakt, ze przy wyjściu pikalo, ale łasce wcześniej tez pikalo wiec sie nie przejęłam i poszłam. W domu okazało sie ze te guziki są przytwierdzone. Jutro małż musi jechaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 22:06
-
Niech wezmie paragon, bo jeszcze uznaja gp za bezczelnego zlodzieja:)
Zjadlam suma ze skorzonera jakims sosem srednim z werbena cytrynowa i peczakiem zrobionym na fioletowo. Niby Amaro robil im menu, ale dla mnie albo za duzo smakpw albo czegos brakowalo. No cos bylo nie tak, tybka sama w sobie dobra.
A potem w herbaciarni bylysmy.
Po powrocie basen ale ja krotko. Naspacerowalam sie dzis, ze nogi do tylka wchodza. Teraz czytam ksiazke i klade sie spac. A babcia ppnoc z trudem ale uspila mala po 21.30 -
Dzien dobry, stresuje sie
Pogoda oczywiście zdupconazimnoooooooooooo
Trzymajcie kciuki, zeby wszystko sie udało, aby Ania była grzeczna a ja żebym z emocji nie zemdlała.
Miłego dnia, mimo doopiatej pogody