Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Lara kciuki za udany dzien
Mariszko zdrowka dla Ninki, a katar to niczyja wina, zdarza sie, zdrowka
Ja zdycham z bolu brzucha i pogoda taka jak Lara mowiwiec ten tego, trzymajcie sie
LaRa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie zle. Wrocilismy z tej mszy. Cala musialam malego trzymac. Wrocilismy a na bieliznie sluz brzydki podbarwiony ciut krwia ale bardziej brazowy jakis.... boje sie. Zalozylam wkladke I czekam... jak bedzie zle to ip. Trzymajcie kciuki... nigdy bym sie nie spodziewala ze mnie to spotka. Mam nadzieje ze dziecko silne I zyje dalej. Przeciazalam sie ale nikt nie chcial mnie sluchac
-
Damo, ja tak plamilam przez 10 dni - dostałam douphaston i powoli sie zmniejszało, az przestało - Toska zdrowa. Tak, wiec spokojnie, ale jesli nie przestanie - idź do lekarza - zapisze Ci leki.
Mari, czesto odciagam glutki, rób inhalacje i bedzie dobrze - Toska miała straszny katar, jak miała 3 tyg., ale przeszło;)marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki za kciuki. Na razie jestem w domu. To chore bo kazda chyba od razu na ip by pognala a ja... ja sie tak boje tego co uslysze co bedzie sie dzialo ,ze na tyle ile pozwala zostaje w domu I leze. Poki co od tamtej pory nie ma plamienia jedynie po siku jak sie podcieram jest taki zoltawy sluz . No I pobolewa brzuch ale wzielam nospe nie jest to silny bol. Jutro odwiedze lekarza moze dostane cos na podtrzymanie. Mam tylko nadzieje... ze maluch zyje
-
Hej hrj
Mloda damo, trzymam kciuki!
Lara, i jak?
U nas chorobowo. Wlasnie L zaczacl plakac, ze go brzuch boli. Caly dzien i wczoraj w nocy zalil sie na gardlo. Mam nadzieje, ze to jednak gardl, a nie grypa zoladkowa. Jutro jestem sama caly dzien z cala 3 i w srode tez. Z angina dam rade, z rzygankiem nie
Konwi, co. was?
Milego wieczoru -
Damo: ja bym nie poleciala, wiec nie jestes wariat, ja tez mialam lekkie plamienia... Trzymam kciuki!
Mala dzis prawie wcale nie spala, wiec kapiel wczesniej i spi od po 19..
A jutro zostaje z dziadkiem na 5h, bo ja lece na konferencje naukowa, a mama idzie do pracy..
-
Damo bedzie dobrze!
Lara pewnie jeszcze swietuje;)
Domi 100lat:)
Bylismy dzisiaj na zebraniu w szkole u syna dotyczace systemu nauki zupelnie inny niz w Polsce np w szkole urzadzone jest biuro w ktorym raz w tyg uczniowie (uczacy sie na np sekretarke, ksiegowa maja zajecia praktyczne dostaja papiery, maile odbieraja telefony od klientow w roznych jezykach musza rozwiazyzac problemy np zle wystawiona faktura itd bardzo ciekawe rozwiazaniaKrokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Yo, ciężki dzien to był.......bardzo........ Jestem wykończona.........
Czy impreza udana? Na pewno by była gdyby nie humor Ani
W kościele ciagle krążyła, nie wysiedziałem na miejscu, No ale nie ma sie co dziwić skoro ma rok a nie 5 lat.
Byłam mega zestresowana, domtegomstopnia ze ńie zabrałam z domu świecyma sa kra
W restauracji były jeżdzę inne imprezy, wiec cały lokal zawalony. Zaczęło sie płaczem bo durna mamuśka zakładała Ani buta w którym był kawałek papieru (takiego jakie sa w nowych butach) No i stopa wejść nie chciała. Dodatkowo zobaczyła kilku nowych ludzi i był ryk. Dokładnie chodzi o mężczyznszał ciał
istniałam dla niej tylko ja. Była marudna, płaczliwa i bez humoru.
Na koniec imprezy padła na moich rękach.
Zakochałam sie za to w Yasminowej Kindze (jeszcze raz dziękuje za przybycie)ejjjjjj cudna delikatna dziewczynka, a mądra taka ze szok! Ciagle uśmiechnięta
super
biega jak petarda
A o to zdjęcie torta
Btw wszystkiego najjjjjjjj dla DominikaLili83, justta, beszka, marissith, MANIEK, Blondik, Izoleccc lubią tę wiadomość