Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hellol,
Cati, napisze po raz kolejny, ku pokrzepieniu serc;) miedzy Zuza a Todka jest 1,5 roku i nie poeirm bywa zajrbiscie ciezko, zwłaszcza, ze ja tez sama jestem, ale po pierwszym miesiacu, moze dwoch, ogarniesz temat i dasz rade. Ja teraz daje, chociaz miewam momenty zwątpienia, ale gdneralnie radzę sobie dobrze, nawet mydle, ze ogsrnrlabym 3., jeszcze s międzyczasie, upiorę, posprzątam;)) a Zuza to hnb;))
Nie martw sie, a plusie jest więcej - za jednym razem pieluchy x głowy, pamiętasz wszystko, a potem masz dwójkę, która bawi sie razem, a Ty robisz co chcesz (hyhy).
cati lubi tę wiadomość
-
MOja tak jak Łucja sadzana siedziała ale sama niet a teraz wsztstko na raz siadanie pełzanie raczkowanie i wstawanie przy wszystkich meblach
bylismy u okulisty zakropili jej oczka ale i tak mamy jechac na ceglanano cóż w przyszłym tyg pojedziemy jak katar zelżeje
-
Melduje oficjalnie, ze Ania sama chodzi
spaceruje po całym mieszkaniu
Biedronko, co okulista powiedział?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 16:15
Summerka, cati, Blondik, WróżkaZielona, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:potwierdziła zeza lewego oka i tyle
ciekawe jak leczą u takich maluchów zeza i mam nadzieje ze innej wady wzroku Lili nie przejęła po mnie i meżu
Myślałam, ze teraz na Ceglanej byłaś. -
Tak "z buta"??? Wiem, ze tam są meeega kolejki ;(
Oby nic innego nie wykryli, skoro inne wady mogą być dziedziczne
Aaaaa i dziękuje za buziaki dla Ani, juz ja całuje :*
No i pamietaj o wypadzie do zoomusimy sie umówić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 16:31
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Dostalismy dzisiaj wyniki resonansu:)sa bardzo dobre juhuuu nie bedzie OP okazalo sie ze to nie slinianki:)zaden guzek tylko stan zapalny!szkoda ze nas tak nastraszyli na poczatku nie potrzebnie sie denerwowalusmy:/ale najwazniejsze ze wszystko ok!!!
Aniu przydeplalas roczek brawo:)beszka, justta, LaRa, konwalianka, Arienna, Ewik, Blondik, Summerka, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
cati wrote:http://dziecisawazne.pl/jak-pielegnowac-niemowle-aby-zaburzyc-naturalnego-rozwoju/ arienna
wiem ze masz takie samo zdanie , ale moze cos nowego tu dla ciebie znajdziesz.
tam wyraźnie jest napisane 8 miesięcy: więc luz
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Poszlam do biblioteki, 30min mi to zajęło, wracam a ten uspil małą, no zesz kurwa mać, poczekalby albo sam zaczął kąpać i by zasnęła do rana, a tak obudzi się za godzinę i będzie napierdzielac nie wiem do której
Łeb urwać! -
Ania nie śpi od 11:40.
Nauczyła sie chodzić i szaleje, biega z pchaczem i wogole szał ciał.
Juz ja przygotowałam do spania, butla i luli (mam nadzieje).
Edit: śpi, dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 20:28
-
Zgredka zabilabym:(moj tez kilka razy tak zrobil darlam sie i wojowalam i sie nauczyl!
Leo usnal o 20 ale spal dzisiaj dokladnie 50 min:/oby noc spokojna byla
dzisiaj bylismy na lodach a potem ma placu zabaw byl zachwycony nawet zjechal z bratem z bardzo ale to bardzo wysokiej zjezdzalni mina jego bezcenna
Lara nie chce nic mowic ale teraz sie zacznie;)
Dzwonila moja tesciowa corka od szwagierki ma anoreksje:(juz od dluzszego czasu borykaja sie z tym problemem jezdza po psychologach dietetykach itd wazy 40 kg przy wzroscie ok 170:(obecnie zalatwiaja jej indywidualne nauczanie by mogla brac udzial w terapiach jak to nie pomoze to pozostaje szpital:(szwagierka nie chce jej oddac choc psycholog twierdzi ze powinna:(masakra nawet nie wiem co jej powiedziec?jak pocieszyc?czy moze lepiej na razie nic nie mowic nie dzwonic?sama nie wiem:(
*******Gang18+*******B -
Brawo dla tupającej damy !!
moj wkroczyl w 10 miesiac i poki co z raczkami moimi tupta
dlaeko jeszcze mu do chodzenia samodzielnego !!
Lara a pchacz to moj uwielbia
jak go puszcze samego to normalnie szal !!
i szczesliwy jak nie wiem
tyle ze ja mam male mieszkanie wiec po kilu metrach koniec i trzeba robic nawrotke
Lili dlugo czekalas na wynik ? , jesli to stan zapalny to na rezonancie to pokazało ? Pytam bo moj M nie dawno mial , i martwi sie ze moze nie wykazac tego co mu jest , a ma bole coraz gorsze z biodrem cos jak rwa kulszowa ze ciezko mu wstawac schylac sie itd..
Arienna - prosze kochana , przez przypadek dzis trafilam na ten artykul i tak pomyslalam o tobiemysl ze kazde dziecko rozwija sie we wlasnym tempie i nie ma sie co trzymac sztywno "normy"
ale wiadomo ze by sie chcialo szybko szybko
fajnie ze ci sie artykul spodobal tez dzis go przeczytalam i jest w tym od cholery racji.
-
Cati rezonans byl w zeszlym tyg dokladnie we wtorek;)lekarz powiedzial ze jesli by cos bylo to by to wykazal!podobno przy usg nie ma pewnosci i tak tez bylo u mojego syna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 20:53
Summerka, cati lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Hej, gratulacje dla Ani
Cati nie wiem czy Cie to pocieszy ale u nas tez sie popsulo i juz naprawiło ... Dziecko zmienia wszystko, a nas kobiety najbardziej i faceci chyba nie zawsze umieją sie dostosować do nowej rzeczywistości.
Zgredko, doskonale Cie rozumiem. Jak byłam w widocznej ciazy to stałam sie niewidzialna dla płci przeciwnej... Wiec pomaluj sie moze idź do kosmetyczki chociaż na brwi i bedziesz sama sie lepiej czułamnie sie humor poprawił jak mi szef takiego komplementa powiedział, a dzis mój bbbb bliski kolega tez przykomolemencil takze wiem jak to jest miłe i potrzebne.
Lili super wieścizdrowka
Lili83, cati, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek